Gość: tyfusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:22 Cześć, co słychać w Tyfusowie. Ponoć bida z nędzą. Ruszyły traktory i będą Bydzie zaorywać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Co słychać w Tyfusowie IP: 193.26.211.* 01.04.05, 08:28 Rozpoczęły się właśnie inwestycje NATO. W Bydgoszczy i Osielsku budują nowe mieszkania dla kadry oficerskiej. Na szubińskiej również budują NATO. Rozpoczęła sie budowa Cerfoura na południu miasta, niedaledo trwaja prace nad węzłami wielopoziomowymi przy lotnisku i w stryszku. Trwają wyburzenia pod węzeł W-Z. Kończa sie prace przy dwóch mini AQUAPARKACH. Zakłady Mięsne rozpoczęły budowę nowego zakładu. Most pomorski również remontują. Więcej nie chce mi sie pisać, ale to tak do twojej informacji. ps. i jeszcze jedno, niedługo w bydgoszczy będzie Uniwersytet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Co słychać w Tyfusowie IP: 193.26.211.* 01.04.05, 08:30 Zupełnie zapomniałem o tej najwiekszej inwestycji wartej 1 mld zł. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=22265346 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:06 Facet nie bądz śmieszny. Popie..ny jesteś, czy co .......?? Innych słów nie znajduje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Manka Re: Co słychać w Tyfusowie IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 01.04.05, 09:11 Podobno NATO bedzie w Bydgoszczy bomby atomowe testowac? Byle nie za duze i pod wiatr do Torunia tak aby do nas jakies atomy nie dolecialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:24 Nie musi. Niektórzy w T. sprawiają wrażenie jak by ich mózgi było od wielu lat pod pływem promieniowania radioaktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BR594 Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:55 Te rakiety testować będą na toruńńskim poligonie. hehe Przecież życzliwym sąsiadom też się coś należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydz Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:10 Rydzykowo ,Ciemnogród i Szczurowo(mają tam tępić szczury na starówce) takie określenia Torunia ostatnio słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław z Nakła Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:20 Kocham ethanaka,a on mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:11 A tyfusowo to co? Bydgoszcz czy Toruń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byd Re: Co słychać w Tyfusowie IP: *.tvgawex.pl 02.04.05, 21:01 wez sie pedale puknij w glowe... tak maja orac bydzie....maja budowac nowe budynki....a u was co tam?gowno macie...zal dupe sciska,stad takie watki...no bo jak ku..ca was strzela skoro musicie bambry jezdzic do MIASTA WOJEWODZKIEGO do multikina czy tez galerii,czy na lotnisko...no tak...ale na wsi tego nie ma...ku.. torunskie z tym ku..arzem i zlodziejem rydzykiem!zescie paly trzaskali krzyzakom... Odpowiedz Link Zgłoś