Dodaj do ulubionych

Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.05, 22:10
Apelujemy:
Niech Prezydent Bydgoszczy zaapeluje do pracodawców {DLACZEGO JESZCZE TEGO
NIE ZROBIŁ?}
W naszym zakładzie, przez PFRON opłacanym, mamy pracować albo urlop płatny
wybrać!
Bo tak chce mały Zarząd firemki. [bo przecież normalny Zarząd i w normalnej
Firmie inne decyzje podejmuje!]
Bedziemy pracowac, co oznacza, ze bedziemy w pracy dla satysfakcji Zarzadu
[abysmy wiedzieli, kto tu rzadzi].
Co i dla kogo bedziemy w czasie pracy robic - nie wiadomo.
Mamy byc aby byc.
Obserwuj wątek
    • Gość: bydgoszczanka Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.05, 22:30
      Niestety, nasz drogi Konstanty juz poleciał do Rzymu. Przy okazji zwiedzanie
      na koszt podatników i raczej się nie ujmie za wami.
    • Gość: ja,ty,my,wy,oni Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.05, 22:42
      Nie mam urlopu [to nie mam co wybrac].
      Nie mam Prezydenta - bo sobie poleciał.
      Czy jakiś lekarz miłość do Papieża może uznać za chorobę i dać mi 1 dzień
      zwolnienia na pożegnanie Ojca?
      • Gość: OOOOOOO!!!!!!!1 Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.05, 23:55
        Może ktoś poda nr tel. do Prezydenta Bydgoszczy.
        Trzeba zadzwonić. Niech sie dowie, niech z Rzymu interweniuje.
        Chyba potrafi?
    • Gość: creep Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 01:47
      > Apelujemy:

ty, czyli wy?

> Niech Prezydent Bydgoszczy zaapeluje do pracodawców

przeciez zaapelowal juz

> {DLACZEGO JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁ?}

dlaczego ty o tym nie wiesz?!

> W naszym zakładzie, przez PFRON opłacanym, mamy pracować albo urlop płatny
      > wybrać!

ja tez bym chcial nie pracowac, ale pieniadze za to dostawac.
      co zlego jest w urlopie?

> Bo tak chce mały Zarząd firemki.

no

> [bo przecież normalny Zarząd i w normalnej Firmie inne decyzje podejmuje!]

tak? jakie?
      zeby odpracowac w sobote? moze idz do szefa sie spytac, czy sie zgodzi. probowales?

> Bedziemy pracowac, co oznacza, ze bedziemy w pracy dla satysfakcji Zarzadu

zawsze mozesz sie zwolnic

> [abysmy wiedzieli, kto tu rzadzi].

jesli jeszcze nie wiecie, to moze wam sie to przyda. no ale chyba tylko ty nie wiesz, ze zarzad rzadzi.

> Co i dla kogo bedziemy w czasie pracy robic - nie wiadomo.

jesli nie masz co robic, to chyba powinni ciebie wywalic. zarzad jest jednak slaby, skoro jeszcze
      pracujesz.

> Mamy byc aby byc.

aby pracowac? pewnie uwazasz, ze do pracy nie chodzi sie po to, aby pracowac. wiekszosc (?) ludzi
      pracuje jednak w pracy.
      • Gość: antycreep Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 14:10
        Ten facet na forum szukał zwolenników a nie przeciwników.
        To czemu creep się wypowiada?
        W ramach patentu na mądrość.
        Widać, że creep od Prezydenta posadę i pieniążki ma = tak śpiewa jak mu grają.
      • Gość: ewi Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.tvgawex.pl 06.04.05, 17:53
        do creepa! Ty chyba człowieku nie bardzo wiesz, o co tak naprawdę chodzi, albo
        udajesz, że nie wiesz. To chyba Ciebie powinni zwolnić za nierozumienie tego, o
        czym się mówi i pisze (jeśli pracujesz). A może Ty jesteś bezrobotny i dlatego
        tak odpowiadasz? biedaczek.
    • Gość: iv Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 06:15
      albo ty albo ja nie potrafie czytac po polsku

www.bydgoszcz.pl/article/aktualnosci/article.php/id_item_tree/4ec95e0a223edf96cdb481d85d7f6185/id_art/c222119550363ca52a3c2e631fd0fe42
      Dzień wolny od pracy

Zgodnie z zarządzeniem Prezydenta Miasta, piątek 8 kwietnia jest dniem wolnym
      od pracy dla pracowników Urzędu Miasta. Nie będą przyjmować także komisje
      poborowe i lekarska.
      Prezydent Konstanty Dombrowicz apeluje do wszystkich pracodawców, szefów firm i
      instytucji aby poszli jego śladem i umożliwili uczestniczenie swoim pracownikom
      w uroczystościach pogrzebowych Jana Pawła II, transmitowanych z Watykanu.

wedlug mnie jak byk jest napisane iz Prezydent apeluje o dzien wolny.

Ciekawe czemu nie czepiasz sie iz na przyklad Jasiakiewicz rowniez pojechal ??
      • Gość: nn Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:30
        Piękną postawą wykazał się prezydent Grudziądza, który w ramach reprezentacji
        miasta na pogrzeb Jana Pawła II wysłał grupę młodych ludzi którzy na co dzień
        pracują jako wolontariusze i pomagają potrzebującym. Można zaryzykować tezę, że
        jako jedyny z decydentów zrozumiał nauki Papieża uczestnicząc wcześniej w
        spotkaniach z Ojcem Świętym. Jestem ciekaw czy bydgoski prezio rozliczy sobie
        delegację z tego wyjazdu….
        • Gość: maciej Re: Apel do PREZYDENTA BYDGOSZCZY IP: 62.244.137.* 06.04.05, 12:58
          Tak to jest jak ktos poza czubek własnego nosa nie widzi nic innego. Nauki
          Papieża swoją drogą, a ścieżki duchowe prezydenta swoją!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka