Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:47 gdzie jest najblizej Bydgoszczy wodny aqua park Czy powstanie taki w Toruniu? i nie rozumiem czemu skoro wybudowali w Bydgoszczy nie mogli chociaz jednego zrobic aqua parku :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: aqua park?? gdzie jest IP: 193.26.211.* 18.04.05, 14:14 Piękny styl. Dla ciebie miniaqua wystarczy. W Bydgoszczy przy ul. Grzymały- siedleckiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:32 ....a Ty Maciej umiesz czytac regulamin forum? Istnieje taka zasada ktora obowiazuje kulturalnych wirtualnych rozmowcow - nie wytyka sie bledow ortograficznych i stylistycznych. Wstaw sobie przecinki istnieje tez inna zasada - dopuszcza sie nie stosowanie znakow interpunkcyjnych i polskich liter. Jedno natamiast jest pewne, wole pisac niestyliczcznie niz byc plytkim, niekulturalnym prostkiem, powiem wiecej dla mnie kultura jest nieodzownym elementem inteligencji. Jezyk polski jest do nauczenia, natomiast kultura jest kwestia wychowania, tak wiec marne szanse :) Ps. I zapomnialam - nie zyczyna sie zdania od a buhahahah. aha i od i tez nie. a idac dalej za cosem od aha tez nie. no i wracajac znowu od a to bylo juz przegacie. No - tez troche nieporawne uuu zapomnialalam duzych liter buhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:33 z tym podpisem to zart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:42 poniewaz niejaki Maciej czepia sie mojej wypowiedzi, poprawiam bo zjadlam przez pospiech slowa "..i nie rozumiem czemu skoro wybudowali w Bydgoszczy tyle basenow, nie mogli chociaz jednego zrobic aqua parku :(" oczywiscie zdaje sobie sprawe ze reszta czytajacych jest wyrozumiala i zrozumiala o co mi chodzi, a dla tych co nie zrozumieli sprostowanie :) no i gdzie jest najblizej? Chojnice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: sprostowanie IP: 193.26.211.* 18.04.05, 15:04 Nie "czemu" tylko "dlaczego"! ps. Tobie w zupełności wystarczy Mini!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: sprostowanie 19.04.05, 09:55 jakos ze starczy ci nie wyszlo :)Ktos zwrocil Ci uwage Coz ale na taka krytyke potrafisz napisac tylko cyt brak poczucia humoru Tak jakby tym jednym zdaniem zdefiniowales siebie. Chyba nawet 5 letnie dziecko rozumie,ze nie kazdy jest poliglota W zyciu potrzeba rowniez zwyklych wyksztalconych w swoim fachu ludzi jak policjantow, mechanikow, lekarzy, energietykow itd. Ciekawe czy pielgniarce, ktora daje Ci zastrzyk w pupe i pyta sie czemu sie Pan tak wydziera powiesz nie mowi sie czemu tylko dlaczego, zreszta sprobuj, powodzenia :) Tak ale ciasny umysl tego nie lapie :) Jeszcze raz wsploczuje biedny: sflustrowany czlowieczek, ktory nic w zyciu nie osiagnal wyzywa sie na czacie :) NIe ma to jak kariera w internecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: sprostowanie IP: 193.26.211.* 18.04.05, 15:05 Ciągle brzmi fatalnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:09 w takim badz razie masz jakis problem (chyba ze soba), gdyz je konsultowalam i uslyszalam: mozna je bylo napisac ladniej ale jest do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kasi Re: sprostowanie IP: *.petrus.com.pl 18.04.05, 15:28 Z Maciejem nie pogadasz. Tak.Najbliższy jest w Chojnicach. Pozdro z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:41 dziekuje za odpowiedz zdazylam juz sie zapoznac z wypowiedziami jego i wyrobilam opinie Szkoda ze tak daleko, slyszalam jeszcze cos o Janikowie, ale nie wiem jak tam jest no i tez daleko :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar nigdzie w Bydzi nie ma i nie bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:26 nigdzie w Bydzi nie ma i nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: nigdzie w Bydzi nie ma i nie bedzie 18.04.05, 20:09 > nigdzie w Bydzi nie ma i nie bedzie 1. Pytanie było o najbliżej Bydzi. Najbliżej Bydgoszczy (nie licząc samej Bydgoszczy, jak rozumiem) jest w Chojnicach. 2. Myślisz, że zamknęli zaraz po dzisiejszym otwarciu? Nie sądzę. Skąd te rewelacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych w myslecinku wlasnie czytam , ze nie bedzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:53 w myslecinku wlasnie czytam , ze nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: aqua park?? gdzie jest 18.04.05, 20:07 > i nie rozumiem czemu skoro wybudowali w Bydgoszczy nie mogli chociaz jednego > zrobic aqua parku :( Nie rozumiem, czemu piszesz o tym, a nie zadasz sobie trudu wcześniej sprawdzić. Szczególnie, że dzisiaj było otwarcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.05, 20:15 domyslajac o co ci chodzi Przeczytaj sprostowanie tam jest pelny sensa zdania NIe ma i prawdopodobnie nie bedzie stad tyle postow na forum Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: aqua park?? gdzie jest 18.04.05, 20:20 > domyslajac o co ci chodzi Przeczytaj sprostowanie tam jest pelny sensa zdania Teraz ciebie nie rozumiem. Pisałaś, że nie ma w Bydgoszczy aquaparku. Ja odpowiedziałem, że jest - otworzyli dzisiaj ( www.bydgoszcz.pl ). Małe to, ale zawsze. Czy coś źle zrozumiałem? > NIe ma i prawdopodobnie nie bedzie stad tyle postow na forum Myślę, że będzie coś większego - to kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.05, 20:39 nie wiedzialam co tam jest konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.05, 20:19 ps po to jest chyba forum zeby wymieniac opinie i zadawac pytania <zdziwiona> a ty to chyba masz jutrzejsza gazete :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: aqua park?? gdzie jest 18.04.05, 20:24 > a ty to chyba masz jutrzejsza gazete :) Mówiono o tym dosyć dużo. Cieszę się, że mogłem ciebie poinformować. Jest w Bydgoszczy mały aquapark. Nie wiem, czego pragniesz od aquaparku, ale mam nadzieję, że zaspokoi twoje potrzeby (przynajmniej do czasu, aż powstanie coś większego). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.05, 20:43 zobacz tez ten watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=22832841 stad moja nie wiedza juz sobie przeczytalam co tam jest dzieki za informacje i za link :) jak dla mnie na razie starczy :) ciesze sie jezdzilam do tej pory do Chojnic, plywalnia dla mojej corki troche za duza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: aqua park?? gdzie jest IP: 83.238.70.* 18.04.05, 23:00 Starczy to jest uwiąd. Moze wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: aqua park?? gdzie jest 19.04.05, 00:04 > Starczy to jest uwiąd. Moze wystarczy? sjp.pwn.pl/haslo.php?id=58660 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: aqua park?? gdzie jest IP: 62.244.137.* 19.04.05, 08:22 Brak poczucia humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:34 u kogo :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Do Macieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:32 odwiedz slownik ortograficzny.... Nie zamierzam sie znizac do Twojego poziomu, zabierz swoje zabawki i idz pobawic sie w wojne z Toruniem (przypominasz mi moja corke, ktora sie przekomarza z rowniesnikami kto co lepsze) Kazdy robi bledy ja rowniez (i rzuc kamien...) Jesli starasz sie udawadniac mi, ze jeste glupia, coz pewnie jestem :) tylko jakos skonczylam jednak studia i jakos prowadze firme a do tego trzeba umiec liczyc. Natomiast coz Ty pewnie zostaniesz gwiazdka forum - gratuluje sukcesu :) Jeszcze raz przeczytaj moj post, ktory podpisalam zartobliwe twoim imieniem, nie bede sie powtarzac. Jak widac moje zdanie Tobie nie jest udosobnione, czas zastanowic sie nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej do kasiuni IP: 62.244.137.* 19.04.05, 09:34 Zastanowiłem się. Wnioski właściwe! Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: do kasiuni 19.04.05, 09:45 Re: do kasiuni az mi dreszcze przeszly, uwielbiam jak zdrabnia sie moje imie> Maciej Ty zwierzaku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Do Macieja IP: 62.244.137.* 19.04.05, 09:35 Co ma to tego słownik ortograficzny?Nie rozumiem? ps. może słownik języka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do Macieja 19.04.05, 09:42 dokladnie tak jak napisales nie zrozumiales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Do Macieja IP: 62.244.137.* 19.04.05, 10:02 Zrozumiałem, tylko, ze różnicuję! Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Do Macieja 19.04.05, 10:24 jasne buhahaha ps Masz takie rozbudowane zdania ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: aqua park?? gdzie jest 19.04.05, 00:02 > stad moja nie wiedza Z większym aquaparkiem to rzeczywiście są problemy. Nie ma chyba też w Bydgoszczy basenów 50m (co mi by odpowiadało), ale to kwestia czasu, jak sądzę. > juz sobie przeczytalam co tam jest dzieki za informacje i za link :) Nie ma za co. :-) > jak dla mnie na razie starczy :) ciesze sie jezdzilam do tej pory do Chojnic, > plywalnia dla mojej corki troche za duza Opisz swoje wrażenia, jak już odwiedzisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:20 Troszke sie obawiam naporu ludzi, pewnie bedzie duzo ale jak bede na pewno opisze, chociaz nie ukrywam moje doswiadczenia z forum sa raczej nijakie. Dobrze, ze kilka osob jest milych i zwyczajnie dyskutuje a nie sili sie na zlosliwosc Jeszcze raz dziekuje pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 07:59 ale malego baseniku, anie agua parku w Myslecinku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:15 A to zwykły basen Ci juz nie wystarcza? Czy bo bochenek chleba chodzisz do Hipermarketu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:17 czytaj dokladniej napislam ze dla mojej corki ktora ma ok 3 lat zwykla plywalnia jest za duza ponadto troche za zimna. Zadalam zwykle pytanie, a zamiast odpowiedzi otrzymalam iles tam wypowiedzi zlosliwych, na temat stylu, ze nie wiem o tym ze otwarto Tylko kolega z Torunia byl na tyle mily, ze udzielil mi odpowiedzi bez zbednych komentarzy (chociaz tak sie bezsensownie zwalczacie. Ludzie co sie z wami dzieje przychodzicie na forum wypluwac swoje flustracje??? Jestem zdegustowana poziomem ludzi mojego regionu! Mam nadzieje, ze nie wszyscy sa tacy, ze kilky jest ZWYCZAJNIE SYMPATYCZNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: aqua park?? gdzie jest 19.04.05, 18:30 > Tylko kolega z Torunia byl na tyle mily, ze udzielil mi odpowiedzi bez > zbednych komentarzy Nie wiem, czy to o mnie chodzi, ale ja jestem z Bydgoszczy. Tymczasowo przebywam w Warszawie, ale niedługo wracam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 staly nick kasi 19.04.05, 08:43 dla zainteresowanych moj staly nick, zwyczajnie go uzywam, przy tym poscie nie chcialo mi sie logowac (zeby nie bylo ze sie ukrywam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:47 nigdzie - najblizszy w sopocie Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: aqua park?? gdzie jest 19.04.05, 08:51 ...a wlasnie co do sopotu wybieram sie tam na weekend majowy Jesli ktos byl to prosze o odpowiedz jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kasi Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.petrus.com.pl 19.04.05, 08:58 Gość portalu: Kasia napisał(a): o tym ze > > otwarto Tylko kolega z Torunia byl na tyle mily, ze udzielil mi odpowiedzi bez > zbednych komentarzy Dzięki za miłe słowo. W Sopockim Aquaparku niestety jeszcze nie byłem,byli znajomi.Podobno jest ok. Wklejam link do strony Sopockiego Aquaparku. Jest tam szczegółowy opis,zdjęcia,cennik. www.aquaparksopot.pl/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: aqua park?? gdzie jest 19.04.05, 09:01 wow i 13 zl godzina a w bydgoszczy na Wyzynach 15 :) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.chello.pl 19.04.05, 09:45 Szczególnie polecam Świat Sauny : wypas na maxa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: aqua park?? gdzie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:29 nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś