Dodaj do ulubionych

Najlepsze kluby w Bydzi !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:27
Gdzie sie bawicie ?!
Ja uwielbiam Sawoy i Blackhouse , lubię małe kluby gdzie jest porządek i
można się fajnie bawić , nie cierpię Imperium ,moim zdniem to straszna melina
i syf.
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 25.04.05, 19:12
      a co sądzisz o TRIPIE-czy tam są faceci ok 30 b bo ostatnio spotykam samych
      małolatów?
      • Gość: czarna Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:19
        faktycznie mało tam ok. 30- latków , najwięcej jest 18-19 latków, klub jest
        taki w miarę , ale jak pisałam wolę Sawoy i Blachouse , do tych chodzę
        najczęściej , do innych raczej rzadko !
    • Gość: dervish Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 25.04.05, 20:14
      Od lat "rzadza" w Bydgoszczy Trytony, 10.5, ElJazz - jak zwal tak zwal. Mila atmosfera, szybcy barmani, muzyka na zywo jakiej nie uswiadczysz w innych miejscach (Big Band itd). Psuje marke jedynie ta denna impreza sobotnia, na ktora zlaza sie jakies wyzelowane lowelasy i plastykowe panny :-( Ale w koncu co dzien siedziec tam nie trzeba:-)
      • sir_delek Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! 25.04.05, 20:56
        taaaaaa środy jazzowe maja moc - znajdzie sie cos dla ucha i dla oka (=
        sympatyczny saxofonista M. ) hi hi
        • Gość: stef Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.tvgawex.pl 25.04.05, 22:28
          zentrum, barka[TA SZKLANA] , SAVOY, KLUB MEGA
          • Gość: kruzejder Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:08
            Mózg.
    • Gość: osesek sanatorium IP: 217.17.44.* 26.04.05, 09:20
      • Gość: McBride Re: sanatorium IP: 212.122.214.* 27.04.05, 14:57
        to była fajna knajpa...ale chyba juz jej nie ma:) czy coś mi umknęło?
    • Gość: senior faja Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:46
      SONO SONO SONO SONO - jeden z najlepszych klubow w kraju

No niestety - to prawda - dla wielu to jeszcze zbyt awangardowe ale jednak
      juz wiekszosc nowych klubow kopiuje sono a za kilka lat napisza o tym historie

wiadomo ze dla niektorych to tylko balangowania
      ale to dobrze bo chociaz nie jest za ciasno
    • Gość: McBride Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: 212.122.214.* 27.04.05, 14:56
      z sentymentem wspominam starą Kuźnię i nieistniejący juz chyba Los Desperados
      teraz pozostaje tylko 10,5 albo Barka
      (do Mózgu zaglądam sporadycznie....nie lubię mieć na widoku całujacych się
      pedziów...)
    • Gość: Nico Vanilla Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:28
      Vanilla Club to bezwzględnie najlepsza dyskoteka w Bydgoszczy.
      Nagłośnienie na najwyższym poziomie, ładny wystrój, bezpiecznie, brak dresów :-)
      • Gość: McBride plik IP: 212.122.214.* 27.04.05, 15:37
        elementem integralnym każdej dyskoteki są dresy albo chłopcy w sweterkach (to
        takie dresy bardziej obyte ze siatem:)...
        no chyba ze bawisz sie w Kaskadzie albo w Czarnym Kocie:)
        • Gość: byzydura WIATRACZEK!!! IP: *.tvgawex.pl 27.04.05, 18:49
          czy moze byc cos lepszego dla ucha? tylko szkoda, ze taki maly jest.
    • Gość: slaf Re: Najlepsze kluby w Bydzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:02
      ja chcem do BOGARTa albo do LOS DESPERADOS !!! tam to były uczty !!! a teraz z
      domu nie wychodze... bo gdzie... ??? na Młyńska juz za stary jestem... jescze
      mnie przewieje... :P

jak macie jakis klub podobny klimatem to piszcie ! chcem sie troche polasnowac
      na miescie =) buhahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka