fibin 04.03.02, 12:14 Kilka dni temu otworzyłem taki wątek, ale zniknał! Ponawiam więc pytanie: czy Emi i Emi44 to ta sama osoba? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emi22 Re: Emi i Emi44 IP: *.bullyland.de 04.03.02, 22:15 No właśnie bardzo dobre pytanie ? Ten koleś lub ich dwóch robi mi złą opinię na tym forum. pzdr emi22 Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Emi i Emi44 05.03.02, 09:05 Czy Emi, bez urazy, rozmnażają się jak króliki? Myślę, że prawdziwy Emi to ten zarejestrowany, a goście się podszywają:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
emi44 Re: Emi i Emi44 05.03.02, 09:32 Skąd takie przypuszczenia forumowiczu Fibin? Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Emi i Emi44 05.03.02, 10:22 To ilu Was w końcu jest? Trzech w jednym? Czy jeden w trzech osobach? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
emi44 Re: Emi i Emi44 05.03.02, 10:38 Czasem się nie loguję. do loginu dodałem 44 bo emi był już zajęty. podejrzewasz mnie o coś? Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Emi i Emi44 05.03.02, 10:52 Daleki jestem od tego:) Ja też czasem zapominam się zalogować:) Na początku dzałalności portalu była ostra dyskusja: rejestrować się czy nie? Udowodniłem kilku niedowiarkom, ze warto, podszywając sie pod nich i wypisując straszne bzdury w ich imieniu! Oczywiście później sie ujawniłem i przeprosiłem za podstęp, ale niektórzy nie bardzo chcieli wybaczyć, choc przyznali, ze rejestracja zabezpiecza przed takim nieuczciwym postępowaniem. Niestety niektórzy wciąż złośliwie próbują to robic, więc jestem nieufny w stosunku do niektórych gości portalu (choć to pewnie nieładnie). Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi11 Re: Emi i Emi44 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:29 Jako gość każdy może się podszyć pod każdego:( Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi33 Re: Emi i Emi44 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 10:32 I to w dodatku z różnych adresów:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Emi i Emi44 05.03.02, 10:37 Co powyższymi postami niewątpliwie udowodniłem:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
emi44 Re: Emi i Emi44 05.03.02, 10:46 Oj fibin podkurzyłeś mnie !! zmiana adresu to żaden problem. Podobnie jak zalogowanie się jako fibin. Twój syn pewnie nie ma trudnego imienia. Ale nie będę tego udowadniał. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Emi i Emi44 05.03.02, 10:59 Teraz to mnie poważnie wystraszyłeś:( A ja naiwny myslałem, ze po rejestracji jestem bezpieczny! Jesteś moze hakerem czy coś w tym rodzaju? Tylko nie mów, ze każdy wie, jak to zrobić, tylko ja jestem taki ciemny:) To po jaką cholere te nicki, hasła i cała zabawa w rejestrację? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
agfa Re: Lipnik 06.03.02, 09:59 sloggi napisał(a): > Gdzie leży Lipnik ? Lipnik to taka mała wioska koło Straconki. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Lipnik 06.03.02, 10:14 agfa napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Gdzie leży Lipnik ? Lipnik to taka mała wioska koło jeszcze mniejszej wioski Straconki:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
agfa Re: Lipnik 06.03.02, 10:31 fibin napisał(a): > agfa napisał(a): > > > sloggi napisał(a): > > > > > Gdzie leży Lipnik ? > > Lipnik to taka mała wioska koło jeszcze mniejszej wioski Straconki:) Pzdr:) > > Może i mniejszej ale za to jakiej ślicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Lipnik 06.03.02, 10:51 Jak to było? Każda pliszka (czy sójka) swój ogonek chwali? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
agfa Re: Lipnik 06.03.02, 11:36 Już nic nie może sobie człowiek pokrytykować - jak Warszawa, to źle, jak Lipnik, to jeszcze gorzej. A ja nie potrafie być cały czas tylko miła. Odpowiedz Link Zgłoś
emi44 Re: Lipnik 06.03.02, 12:21 agfa napisał(a): > Już nic nie może sobie człowiek pokrytykować - jak Warszawa, to źle, jak > Lipnik, to jeszcze gorzej. A ja nie potrafie być cały czas tylko miła. >>>>>>>> Wiesz, że doliny górskie i kotliny jako trudnodostępne rejony zasiedlali zbiegowie i banici ? Oni też nie mieli cierpliwości do dłuższego bycia miłym, długo już rodzinka pomieszkuje w S? Odpowiedz Link Zgłoś
agfa Re: Lipnik 06.03.02, 12:52 Zbiegowie i banici - o wypraszam sobie. Widzę, ze i przedstawiciele Lipnika potrafią być mało mili. Pewnie, że długo - a jej korzenie możesz znależć u sympatycznych pastuszków wołoskich. Odpowiedz Link Zgłoś
emi44 Re: Lipnik 06.03.02, 13:40 - A to przepraszam – koleżanka z rodowodem. Tylko coś tą sympatyczność nadwątlił ząb czasu. Odpowiedz Link Zgłoś