Gość: arek IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 25.04.05, 22:18 witam czy ktos moze mi polecic jakas firme w ktorej mozna zalozyc internet w bydgoszczy na osiedlu miedzyn? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielokrotny_recydywista Re: internet bydgoszcz miedzyn 25.04.05, 22:35 radca corporation Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: internet bydgoszcz miedzyn IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 26.04.05, 09:52 co to za firma radca corporation? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: internet bydgoszcz miedzyn 26.04.05, 00:36 > czy ktos moze mi polecic jakas firme w ktorej mozna zalozyc internet w > bydgoszczy na osiedlu miedzyn? tp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: internet bydgoszcz miedzyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 06:27 Jeśli masz telefon,kup sobie zestaw Neostrady i zainstaluj.Opłaty zależą od przyjętej przez Ciebie opcji.Jeśli nie masz telefonu,to musisz załatwić podłączenie do sieci a to już trudniejsze ,bo z Telekomunikacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: internet bydgoszcz miedzyn IP: *.net 26.04.05, 10:22 Ja mam internet od stowarzyszenia Miedzyn.NET (www.miedzyn.net) ale nie wiem czy oni mają możliwości techniczne podłączania na całym Miedzyniu. Mam od nich internet od ubiegłego roku za pomocą radia. Wszystko chodzi bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: internet bydgoszcz miedzyn IP: 158.75.12.* 29.04.05, 14:42 tepsa raczej nie wchodzi w gre ze wzgledu na limity...no i bym musial linie ciagnac dowiadywalem sie w miedzyn.net ale niestety nie jestem w ich zasiegu:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś