Dodaj do ulubionych

Ustne matury dobiegły końca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:31
Durszewicz klamiesz! W Jedynce nie zdalo ponad 10 osob! Druga rzecz, ze
egzamin pisemny z polskiego jest w czwartek, ale przeciez ta wspaniala gazeta
mogla zmienic ustawe to czemu nie termin matury :/
Obserwuj wątek
    • Gość: elek Re: Ustne matury dobiegły końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:51
      Tez slyszalem o 10 osobach w jedynce, kolezanka z jedynki mi mowila!!!! Jaki
      dyrektor, taka mlodziez:P
    • Gość: ex uczen 1lo ;d Re: Ustne matury dobiegły końca IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 29.04.05, 23:02
      jarek nie kłamie, nie zdało 5 osób. na początku było 11 ale sie odwołali. a od
      dyra sie odczepcie bo to wporzo kolo mozna mu nawciskac kitow :p
      • Gość: EGON Re: Ustne matury dobiegły końca IP: *.tvgawex.pl 30.04.05, 09:24
        Pewnie, że w XIII LO zdali rewelacyjnie, bo dzieciaki znały pytania, jakie
        komisja bedzie im zadawała! Jedna ta matura do końca sprawiedliwa nie jest!
      • Gość: takitam Re: Ustne matury dobiegły końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:10
        Odwolali sie i co z tego, skoro nadal nie maja zaliczonego polskiego? Niech
        ludzie wiedza, jak sobie polonisci pozwalaja w Jedynce... :/
        • Gość: ex uczen 1lo Re: Ustne matury dobiegły końca IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 30.04.05, 12:24
          poloniści? wiesz, ja mialem czasem wrazenie jakby oni nigdy w zyciu nie
          studiowali, magistrowie od siedmiu bolesci ;/
    • Gość: yaku_ona Re: Ustne matury dobiegły końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 23:38
      łee a dlaczego nic o 5lo nie ma? :)) z tego co wiem to u mnie polski oblala
      tylko jedna osoba- no moze dwie,ale sporo mialo zaledwie 6punktow.Za to o 20
      bylo bardzo trudno - u mnie ( wklasnie humanistycznej)nikt nie zdobyl maxa:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka