Gość: Jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:05 dlaczego usuwa "pan" moje posty,które nie są po "pana" myśli? A może powinienem sie z tą niewielka prośbą zwrócic do "pana"michała raczyńskiego? Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: er czy MR to dziennikarz GW, piszacy jako ethanak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:07 czy MR to dziennikarz GW, piszacy jako ethanak i usuwający posty przeciwko Dombrowiczowi? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Hehe 03.05.05, 11:31 ethanak napisał: > Dowcipniś z ciebie kolego.Tyle że prymitywny. Ethanak! wszystko wiemy o tobie... z kim piłeś w sobotę również heh Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Hehe 03.05.05, 11:39 > z kim piłeś w sobotę również heh Ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Hehe 03.05.05, 11:40 > > z kim piłeś w sobotę również heh > Ja nie wiem... Chociaż mam swoje podejrzenia i to bardziej prawdopodobne niż zgadywanie nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Hehe 03.05.05, 12:18 > na pewno było miłe towaZIstwo ;) Szkoda, że wczoraj nie zadzwoniłeś. Albo kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś