Gość: megi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 03.05.05, 21:56 jestem chrzestną na prezent kupiłam urządzenie wielofunkcyjne-dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: prezent IP: *.adslplus.ch 03.05.05, 22:59 :) a jakie sa funkcje tego urzadzenia..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: prezent IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.05, 23:06 Gość portalu: m napisał(a): > :) > a jakie sa funkcje tego urzadzenia..? < Jak to jakie? Jest ich wiele ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: prezent 03.05.05, 23:08 jesli to prezent na komunie to dobry pomysl. zalezy jeszcze jakiej marki; ja mam hp i - jak na moje potrzeby - wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:27 tez mam hp - i tez wystarcza - dobra firma :) gorzej jak chrzesniak nie ma kompa... to bedzie mogl uzywac tylko ksera <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: prezent 04.05.05, 00:12 ano ;D lol albo jako podstawke pod kwiatek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:15 ostatecznie mozna wykorzystac pudło od urzadzenia na jakies rupiecie, a samo urzadzenie postawic dla szpanu kolo tv ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowiec Re: prezent IP: *.tvgawex.pl 04.05.05, 08:29 Wszystko ok, jeżeli jedną z funkcji jest wiązanie krawatów. W innym przypadku odpada. Odpowiedz Link Zgłoś