Gość: zonc IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.05.05, 16:35 No wlasnie ktorys z forumowiczow wymiata na niej? :) (mam dzien plodnosci watkowej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Déjà vu Re: gitara elektryczna.... kto gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 02:17 jestem blisko elektro-akustyczna...kiedys calkiem, calkiem ale to czas zaprzeszly, uklony, Déjà vu - wymiatajaca instrumentalny kurz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: gitara elektryczna.... kto gra? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.05.05, 19:07 ooo :) akurat po Tobie sie nie spodziewalem :) Moze wrocisz jeszcze do tego jak ja ostatnio na forum :) Ja zaczalem grac jakis czas temu. Problem to jednak zdecydowanie malo czasu... ale coz :P Niech zyje rock :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: gitara elektryczna.... kto gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:12 Gość portalu: zonc napisał(a): > ooo :) akurat po Tobie sie nie spodziewalem :) a czemoz to akurat po mnie nie? hm... zaiste, bardzo to intrygujace sztywniak jaki jestem czy co inszego moze? hmmmm.... swoja droga ciekawe co by wyszlo... gdyby tak sprobowac futurystycznie pozenic forumowiczow z instrumentami, do ktorych pasuja (oczywiscie gdyby byli potencjalnymi graczami) >Moze wrocisz jeszcze do tego jak ja ostatnio na forum :) czasu brak > Ja zaczalem grac jakis czas temu. jakis czas temu zaczales? no, ja tez jakis blizej nieokreslony czas temu zakonczylam ten romans i troche zal... choc czasem brzdakne se cos na niej czy innym instrumencie. ale i tak zal... > Problem to jednak zdecydowanie malo czasu... ale coz :P Niech zyje rock :) rock i jazz! Odpowiedz Link Zgłoś