Dodaj do ulubionych

najlepsze cytaty "Radcy"

IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 21:29
"......................................"
"......................................"
Obserwuj wątek
    • zinekk Re: najlepsze cytaty "Radcy" 15.05.05, 21:49
      Ktos opie..ala radce, gnoi go doszczetnie, a ten wyteża swoj mozg i odpisuje:

" wesołe :)"
      • Gość: hiro Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 22:01
        Radca 21.04.2005

".....za malo macie forsy jeszcze co?
        za malo macie forsy, ze niestac was - byscie
        zaplacili od siebie?
        nie chodzi tutaj o pieniadze,
        ale o wasza pazernosc, znieczulice
        ignorancje."
    • Gość: kopiarka hiro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:01
      hiro dlaczego uzywasz niemieckiego/austriackiego serwera do laczenia z netem???
      KTO TU JEST KIM???
      • Gość: hiro Re: hiro?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 22:07
        kopiarka , nie kop za gleboko!!!!
        • Gość: kopiarka Re: hiro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:11
          radca=hiro piekne cacko - teraz bedziesz jechal na ucisnionego :) dobry numer :)
          Najlepiej byc dla siebie pochlebca i krytykiem :) Czyli gadanie samemu ze soba
          :) PARANOJA
      • radca Re: hiro?? 15.05.05, 22:11
        Gość portalu: kopiarka napisał(a):

> hiro dlaczego uzywasz niemieckiego/austriackiego serwera do laczenia z
        netem???
        >
        > KTO TU JEST KIM???

- a jak na to wpadles :}}} ?

hiro
        • Gość: hiro Re: hiro?? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 22:26
          Dobranoc Radco
          wszystko jasne
          potwierdziles to sam
          moje przypuszczenia sie sprawdzily
          ( szkoda, ze musialem cie tak
          dlugo prowokowac)

masz coraz mniejsze szanse
          gasniesz
          z kariery nici

• Gość: kopiarka Re: hiro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:33
            hiro krec dalej na bank ci wyjdzie ;) tylko neo ma wiele osob ale
            dip . t-dialin . net
            to Wlasnie serwer z austrii/niemiec emigrancie :)
            jelop
            • zinekk Re: hiro?? 15.05.05, 23:21
              " Czy trzeba od razu WALIC W PYSK? ", " Znowu ATOMOWA BANDA atakuje, wiec... "

zinekk
    • zinekk Re: najlepsze cytaty "Radcy" 15.05.05, 23:23
      " Nic mi do tego, ale TY KMIOCIE UBLIZASZ, podszywajac sie za zalogowanego radce.."

zinekk
      • zinekk Re: najlepsze cytaty "Radcy" 15.05.05, 23:26
        " Znow LISICA PROWOKATORKA W NATARCIU? "

" MIRKU.."

" JASIU.."

itd, etc.
        • zinekk Re: najlepsze cytaty "Radcy" 15.05.05, 23:29
          " ... słoma ci z butow wychodzi.."

• zinekk Re: najlepsze cytaty "Radcy" 15.05.05, 23:32
            zinekk napisał:

> " ... słoma ci z butow wychodzi.."

- stwierdził wykształcony człowiek, o arystokratycznym pochodzeniu
            • Gość: ksero Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.05, 23:25
              bieda, bieda
              przez takich ludzi jak ty
              • Gość: faks ałstryjacky Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.uni / 193.171.32.* 17.05.05, 11:30
                "co jest do konia ?"
                • Gość: to nizle Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:11
                  Toruń

Re: CHCE ZOSTAC POSLEM
                  Autor: radca
                  Data: 22.03.2001 17:58
                  zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
                  Droga Bejzi.

Urodzilem sie w miejscowosci FORDON.To miasto lezy nad Wislä.Jest to miedzy
                  Bydgoszczä a Toruniem.Niczego tutaj nie sklamalem.Za Wislä byl juz dawny powiat
                  torunski.Oczywiscie wiekszosc rodziny mieszka nadal wlasnie w okolicach Torunia-
                  jak i w samym Toruniu.Wszystko sie tutaj zgadza.To,ze bardziej zwiäzany jestem
                  z Toruniem,tez prawda,lecz nie swiadczy to o dyskryminacji Bydgoszczy.Dla mnie
                  istotny jest czlowiek wraz z Jego PROBLEMAMI.

Nie mam zamiaru NIKOGO oszukiwac.Ja zostalem juz OSZUKANY i nie mam zamiaru sie
                  znizac do POZIOMU OSZUSTÖW ze SLUZB - do ktörych CZLOWIEK powiniem miec
                  ZAUFANIE.

pozdrawiam serdecznie

radca Andrzej

ps: przeczytaj Prosze w dziale kraj temat:" Nagi posel"

• Gość: to tez niezle Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:19
                    Bydgoszcz

europejka od siedmiu bolesci ?
                    radca 04.01.2004 21:42 zarchiwizowany

"- i co tutaj chcialas ukazac zawzieta europejko od siedmiu bolesci ?
                    OSMIESZASZ SIE TYLKO IDIOTKO"
                    • Gość: c.d. Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:20
                      "ale ty europejko od siedmiu bolesci - sie osmieszasz - bo co ma piernik do
                      witraka ?

slodka idiotka europejska ?"
                      • Gość: c.d.2 Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:22
                        "a europejka od siedmiu bolesci - chciala mi poprostu dokopac - ja cham ostatni
                        wiec nie bede mial wobec niej zadnych skrupulow.Jest poprostu wredna i tyle.

wiec dalej skrzyknijcie sie teraz z tym blokersem i do ataku pod przewodnia
                        sila europejki od siedmiu bolesci.

Ivico jestes plytkim i zakompleksionym kmiotkiem - widac to po twoich postach
                        dotyczacych spraw politycznych.

zalosny jestes jak kurzawa"
                        • Gość: c.d.3 Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:24
                          "twoje opinie - to mnie lataja kolo wiesz czego."
                          • Gość: c.d.4 Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:33
                            najlepsze cytaty radcy wycial admin:
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: c.d.5 Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:41
                              Łódź
                              Re: EOT!!! Z Tobą nie da się dyskutować
                              radca 03.01.2004 23:52 zarchiwizowany

STOSUJA CENZURA
                              • Gość: siostra hubara Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:53
                                radca upublicznil prywatna korespondencje na lodzkim forum za co dostal po
                                lbie od lodzkich forumowiczow a admin go wycial.
                                radca sie dziwi:

- Admin nie napisal,ze ma prosbe - tylko wyrzucil jak psa do solej lawki
                                CZYZBY DAWAL DO ZROZUMIENIA;ZE PISAL TO OSIOL ????

jak ktos ma czas:
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=9965360&v=2&s=0
                                • Gość: very gites Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:02
                                  "- ty AREK za to tak dojrzales,ze az ci czache rozzsadza
                                  uwazaj tylko - jak bedziesz zamiast kasku musial wiadro wsadzac, albo i kociol
                                  oj biedny tys biedny, ale zeby do tego jeszcze taki walniety ?"

• Gość: very gites Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:05
                                    "ten facet nie ma za grosz - dobrego wychowania i na dodatek robi z siebie
                                    idiote- a jesli nie robi ? TO MOZE JEST CHORY ?"
                                    • Gość: . Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:11
                                      ALES TRAFIL - JAK LYSY O BETON
                                      • Gość: radcyfan Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:15
                                        "to co....? nie mam prawa sie poradzic - dlaczego tak sie to dzieje ?"

wyjasnienie radcy na pytanie dlaczego upublicznil prywatna korespondencje na
                                        forum bydgoskim:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10224532&v=2&s=0
                                        • l_jane Od "LISICY-PROWOKATORKI" 17.05.05, 14:51
                                          Ja tam nie zapomnę:

"Co jest do KONIA?" (do dziś uzywam poza forum raczej)

Radca jest wielki.
                                          • radca do Jane 17.05.05, 15:24
                                            l_jane napisała:

> Ja tam nie zapomnę:
                                            >
                                            > "Co jest do KONIA?" (do dziś uzywam poza forum raczej)
                                            >
                                            > Radca jest wielki.

- ;}}}
                                            czesc Jane :}}}

wiesz,ze ja sie nieraz sam z tego śmieję ?
                                            sam nie wiem,skąd mi to sie powiedziało ?

pozdrawiam Cie serdecznie

radca
                                        • zinekk Cytaty o Euro i Atomie to klasyka 17.05.05, 22:58
                                          Uwielbiam to czytac. Gdyby nie radca, nie byłoby tak kolorowo. A co z tego
                                          wynika i jak te cytaty swiadcza o człowieku, to juz inna sprawa. Bajeczka !!! :)))
                                          • dwaskwarki Re: Cytaty o Euro i Atomie to klasyka 18.05.05, 12:05
                                            NIECH PIRAMIDA DLONI UNIESIE SIE W GORE !
                                            • dwaskwarki no to po klasyce: 18.05.05, 12:19
                                              wiem,wiem ty moja przerosnieta kwadraturo i dlatego masz takie kumpleksy ARKU
                                              • Gość: weronika THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:42
                                                Chcemy zakupic KARETKE REANIMACYJNA ?
                                                radca 24.09.2003 16:07 zarchiwizowany

Zainspirowany artykulem oraz informacja o sytuacji w Pogotowiu Ratunkowym
                                                pragne zachecic kazdego,komu jest bliskie sercu -
                                                RATOWANIE ZYCIA I ZDROWIA LUDZKIEGO -

do rozkrecenia Akcji zbierania FUNDUSZU na zakup jednej erki - czyli
                                                KARETKI REANIMACYJNEJ.

Pragne zachecic do wziecia udzialu w tej Akcji kazdego, kto tylko moze.
                                                Zachecic MEDIA, zachecic prywatne osoby jak i Instytucje.Polakow w kraju i z
                                                zagranicy.

Nie mam jeszcze pomyslu, jak moznaby ta Akcje nazwac ? Nie mam jeszcze pomyslu
                                                jak mozna by nazwac taka pierwsza erke zakupiona dla pogotowia ?
                                                Byc moze oglosilibysmy KONKURS na nazwe takiej erki ? Moze ktos wymysli
                                                nazwe na ta Akcje ? - tak, by byla jasna i czytelna ?

Bardzo prosze o podejscie z powaga i rozsadkiem do tego Apelu.Nie jest to zart
                                                na forum - bo jakzeby mozna bylo sobie zartowac, gdy chodzi o RATOWANIE ZYCIA
                                                I ZDROWIA CZLOWIEKA ?

Pragne otworzyc Liste zbierania na FUNDUSZ zakupu erki ( narazie wirtualny )
                                                i deklaruje ze swej strony pierwsza wplate.

radca
                                                • Gość: komitet wyborczy Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:35
                                                  caly czas jestem za tym i nadal podtrzymuje swa prośbę,
                                                  ale czy ktos zechce o tym wysłuchać i pomóc- by pomóc ?

radca
                                                  • Gość: komitet wyborczy Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:46
                                                    Gosciem CZATU Wirtualnego kola sympatykow Unii Wolnosci bedzie
                                                    Przewodniczacy MLODEGO CENTRUM Regionu KUJAWSKO - POMORSKIEGO ;
                                                    PIOTR JOZEFIAK.

pozdrawiam serdecznie
                                                    radca
                                                  • Gość: biuro poselskie Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:49
                                                    Toruń

Rezygnuje z czlonka NETBIT-ostateczna decyzja
                                                    Data: 21.03.2002 16:07 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany
                                                    radca

--------------------------------------------------------------------------------

radca jak zrezygnowal z czlonka to chyba jest kobieta?

• Gość: radcanaprezydenta Re: THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:00
                                                    Wypada jak najbardziej,abym sie wypowiedzial w tej sprawie.Tym bardziej,ze
                                                    jakby nie patrzec sprawa dotyczy NAS - czyli mnie i Was Drodzy Przyjaciele.
                                                    To nie dotyczy tylko jednego czlowieka - jakim jest "radca".Tutaj istnieje
                                                    wielka POTRZEBA.Potrzeba dokonania PRZELOMU w budowaniu NOWEGO POMOSTU.
                                                    Istnieje ogromne wyzwanie przed nami wszystkimi.

Jesli chcemy czegos dokonac ? Mozemy tego dokonac tylko WSPOLNYMI SILAMI.

Bardzo dziekuje za UZNANIE oraz ZAUFANIE.

pozdrawiam bardzo serdecznie
                                                    radca
                                                  • zinekk niezłe 23.05.05, 00:09
                                                    hubar napisał:

> Sądziłem, żeś mądry facet, ale to co wyczyniasz na Forum świadczy zupełnie c
                                                    > innego!
                                                    > Już Ci coś napisałem w m@ilu.
                                                    >
                                                    > Dość już spamerze! Zaśmiecaj tym czymś swoje Forum!

- nie zycze sobie prywatnych korespondencji OK ?

Aż ślini się, jak ktos chce do niego napisac na skrzynke. Wrecz włazi w dupsko,
                                                    potem... ciach !!! i Mamy dane na forum ... Bo radca nie bral tabletek

• Gość: a to? Re: niezłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:11
                                                    Aby uzyskac SILY I WIARE,ze warto dalej zyc i TWORZYC,ze mozna jeszcze wiele
                                                    ZDZIALAC DOBREGO musialem uzyskac CHECI.Dlatego modlilem sie -
                                                    PROSZAC BOGA , aby mi dal :

" SILY , abym umial akceptowac,to czego sam nie moge zmienic "

" ODWAGE , abym mogl zmienic to co sam moge zmienic "

"WIEDZE i MADROSC - by z posrod dwoch ? uczciwa Droge wybrac.

Mysle,ze BOG mnie jednak wysluchal.

cdn.
                                                    radca

• Gość: kopiarka Re: niezłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:13
                                                    To jest zajebiste :) Ciekawe co stworzył ;)
                                                  • Gość: radca o sobie Re: niezłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:18
                                                    "radca " - to napewno nie najmadrzejszy czlowiek na forum,lecz "pracowitosci
                                                    i odwagi " - nikt mi chyba nie zarzuci.
                                                  • Gość: podnieta Re: niezłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:19
                                                    Czyz to wszystko - nie jest WSPANIALE ???

Byc moze to tak "niewiele " ? ale ....tak WIELE ZNACZY.

radca
                                                  • Gość: bydgoszczanin Re: niezłe IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.05, 00:24
                                                    cwaniactwa i kombinatorstwa
                                                  • zinekk obojetnie co bysmy pisali 23.05.05, 00:25
                                                    .. to rat(dca) jest burakiem
                                                  • dwaskwarki Re: obojetnie co bysmy pisali 23.05.05, 19:44
                                                    Ciekawi mnie czy istnieje ;" Towarzystwo Milosnikow Ziemii Bydgoskiej " ?
                                                    takie Towarzystwo mogloby rowniez cos pozytecznego zrobic
                                                    radca
                                                  • dwaskwarki Re: obojetnie co bysmy pisali 23.05.05, 19:45
                                                    - mysle,ze jesli istnieje "dobra wola" w takim Stowarzyszenieu lub Towarzystwie
                                                    to napewno "swieza krew" bedzie mile widziana.

Lecz czy "istnieje taka wola " ?

radca
                                                  • kopiarka Re: obojetnie co bysmy pisali 22.08.05, 12:23
                                                    Gość portalu: <><><> napisał(a):

> Dziekujemy panie Andrzeju bedziemy bronic interesu Bydgoszczy !

- napewno mieszkancy miasta bedą Wam za to wdzięczni,
                                                    BOZE DROGI.... jeszcze tego by brakowalo,aby "LOWCA SKOR " zaczął kręcic
                                                    swoje interesy - tutaj w BYDGOSZCZY

dziekuje Wam z calego serca

radca
            • Gość: zonc Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: 82.146.247.* 13.11.05, 16:09
              "Europejko od 7 boleści"
    • dwaskwarki Re: najlepsze cytaty "Radcy" 23.05.05, 19:50
      Gdybys mogl ( o ile moge Cie prosic ? ) zorientowac sie -"tam na miejscu" :)
      jakie sa mozliwosci i jak to funkcjonuje ? Jesli tak, to napisz mi na "priva"
      o tym - co i jak ?

Zadzwonilbym sam i popytal,ale jak wczesniej pisalem musze zlikwidowac "dlugi
      telefoniczne " (:

Dlatego potrzebny jest "Lancuch Dobrej Woli" - sam nie moge wszystkiego
      opanowac ( odelglosci swoje robia ).

pozdrowienia
      radca
      • dwaskwarki Re: najlepsze cytaty "Radcy" 23.05.05, 19:55
        Jestem obecnie na urlopie,lecz po powrocie - napewno bardzo szczegolowo bede
        ukazywal to dalej - OBIECUJE.

radca
        • dwaskwarki juz po 23.05.05, 20:03
          Jestem juz po urlopie,wiec dalej bede ukazywal.

radca
          • l_jane Re: juz po 23.05.05, 21:13
            dwaskwarki napisała:

> Jestem juz po urlopie,wiec dalej bede ukazywal.
            >
            > radca

No co? No co?!
            Każdy ma prawo "UKAZYWAĆ", co uważa za stosowne.
            Wolny kraj.

;)
            • Gość: WISLA Re: juz po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:34
              niech polaczy nas krolowa polskich rzek - WISLA :}

radca
    • Gość: x Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:01
      przemyslenia
      • Gość: reaktor Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:11
        - dziwne to wszystko....

radca
        • Gość: ksero Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.05, 00:13
          "zlo dobrem zwyciezaj"
          Data : 01.04.2005 21:35

W dniu dzisiejszym postanowilem wybaczyc - jako chrzescijanin....
          tym wszystkim, ktorzy przyczynili sie do spowodowania cierpien
          moim najblizszym
          ocene tego wszystkiego pozostawiam Bogu i sumieniu sprawcom
          radca
          • Gość: wanadoo Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:35
            kazdy polityk ma slaba pamiec.
            ot taki cimoszewicz zapomnial wspomniec w oswiadczneiu majatkowym o akcjach
            orlenu.
            kaczynski przegral proces o znieslawienie wachowskiego i walesy i tez zapomnial
            ze wyrokiem sadu powinien publicznie przeprosic.

jak widac obojetnie czy lewa czy prawa.wazne zeby miec latwosc niepamietania
            swoich chwil slabosci i radca takowa posiada.
            • Gość: edi21 Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:49
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28020017&a=28023888
              byli tez przewozniki po Wisle

radca
              • Gość: ooop ooop IP: 212.122.214.* 04.10.05, 21:43
                ooop
                • Gość: zdziś zdziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 13:31
                  piszacy pod rozmaitymi nickami np. niezalogowany "radca " itd.
                  mozna ci tylko "pogratulowac " glupoty - ktora sie popisujesz na Tym Forum....
    • slaww3 Re: najlepsze cytaty "Radcy" 06.11.05, 14:44
      Dziś radca napisał w wątku "LIKWIDACJA ANTYŻYDOWSKIEGO KRZYŻA: "odnosze
      wrazenie,ze autor tego watku bardzo mocno cos tutaj zmanipulowal w celu
      zasiania " ziarna nienawisci " poslugujac sie przy tym brutalna manipulacja i
      wieloma klamstwami wymyslonymi - by swoimi klamstwami
      wyprowadzic na innne tory".

Tylko, że nie rozumiem, o co mu chodzi?

Faktycznie, jakiś dziwny człowiek, nielogiczny... chory może?
      • radca Re: najlepsze cytaty "Radcy" 06.11.05, 16:08
        slaww3 napisał:

> Dziś radca napisał w wątku "LIKWIDACJA ANTYŻYDOWSKIEGO KRZYŻA: "odnosze
        > wrazenie,ze autor tego watku bardzo mocno cos tutaj zmanipulowal w celu
        > zasiania " ziarna nienawisci " poslugujac sie przy tym brutalna manipulacja i
        > wieloma klamstwami wymyslonymi - by swoimi klamstwami
        > wyprowadzic na innne tory".
        >
        > Tylko, że nie rozumiem, o co mu chodzi?
        >
        > Faktycznie, jakiś dziwny człowiek, nielogiczny... chory może?

" Nie ukrywam się pod nickami, zawsze jestem slaww lub slaww3.
        Jesteś żałosnym psychopatą, przypominasz mi zresztą świra który kiedyś
        napastował Darka Z. Zamiast
        argumentów zawsze bijesz pianę. Bij lepiej konia to ci ulży. Cham jesteś i
        niewykształcony prostak.

P.S. Naucz się ortografii, twoje błędy świadczą, że podstawówkę musiałeś
        skończyć za protekcją PZPR.
        Inaczej byś nie ukończył 8 klas. Wstyd. "Błąd w mowie i piśmie to jak tłusta
        plama i brzydka na
        fotografii matki, którą kochasz" Janusz Korczak (jeżeli chociaż wiesz barani
        łbie kto to był)."

slaww3@gazeta.pl
        Data: 2005-10-23 12:18
        Do: radca@gazeta.pl
        • Gość: alonzo Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:02
          BOZE CHRON KROLA przed zlosliwcami i wspieraj Go w DOBRYCH UCZYNKACH

radca
    • Gość: tt Nie smiejcie sie z radcy. On jest porządny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:05
      Nie smiejcie sie z radcy. On jest porządny.
      • Gość: ANTYRADCA Smiejcie sie z radcy!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / *.man.bydgoszcz.pl 12.11.05, 17:19
        To najbardziej fanatyczny uczestnik Forum.

Śmiejcie się z niego wszyscy!!!!!!!!!!!

Mówi, żeby mówić, a nie - żeby powiedzieć!
    • Gość: Radca Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: 80.63.183.* 13.11.05, 15:08
      Najlepszy moj cytat to:
      "mysle, ze..."
      • Gość: OLO Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:40
        Ale Cię głowa boli od tego myślenia.
        • Gość: zonc Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: 82.146.247.* 13.11.05, 16:07
          "gdzie Atom nie może, tam Zonka pośle"

i jeszcze niepoprawna pisownia.

"oby Bóg wam wybaczył" a moja odpowiedź: "oglądałeś może "I kto to mówi 2"??

Nim starszy tym...
    • Gość: zonc BLOKERS TO JA IP: 82.146.247.* 13.11.05, 16:17
      wiec dalej skrzyknijcie sie teraz z tym blokersem i do ataku pod przewodnia
      sila europejki od siedmiu bolesci.

Blokers, dzieciak, trzepakowiec = ZONC :)

Bo pewnie część z Was mnie nie pamięta...
    • slaww3 Re: najlepsze cytaty "Radcy" 13.11.05, 22:26
      "slaww.... JUZ PISALES DO MNIE MEILA .... "

Chyba maila powinno być?

A drugi cytat:

"wiec koncze dyskusje ... bo to jakby z koniem prowadzic
      dyskusje - KANALIO !

radca"

To nie było do mnie - ale poziom widać. Niestety.

Ale jak radcy ktoś coś napisze niemiłego, to larum, i sądami straszy, cytat:

"- wtedy by dopiero wyszlo na jaw .... kto i dlaczego obrzucal
      wyzwiskami 'radce' byc moze dojdzie jeszcze do tego,ze trzeba bedzie to
      wszystko odgrzebac i wtedy zobaczymy dlaczego OBRZUCANO OBELGAMI forumowego
      radce po imieniu i nazwisku wraz obelzywymi i zniewazajacymi tekstami"

Czyli proste: ja mogę innym dowalać, ale jak ktoś mnie - to sąd, pluton
      egzekucyjny może... To jest myślenie radcy.
    • Gość: dawidzmyj Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.11.05, 23:51

Podam jeden cytat radcy:

"jaka mam sprawiedliwosc,gdy sedziowie ukladaja sie z przestepcami, gdy
      prokuratorzy dzialaja na szkode pokrzywdzonych i poszkodowanych, gdy adwokaci
      steruja procesami..... gdy policja strzela do niewinnych obywateli lub potrafi
      byc silna wobec BEZSILNYCH I NIEWINNYCH OSOB - nawet w stosunku do niemowlat ?

Jak mozna mowic o PRAWIE I SPRAWIEDLIWOSCI - gdy do tej pory wielu w POLSKIM
      WYMIARZE NIESPRAWIEDLIWOSCI - to dawni FUNKCJONARIUSZE KOMUNISTYCZNI - ktorzy
      byli NA USLUGACH PZPR,SB,MILICJI OBYWATELSKIEJ i ELIT KOMUNISTYCZNYCH -
      powiazanych we wzajemnych interesach w likwidowaniu niewygodnych i SZUKAJACYCH
      SPRAWIEDLIWOSCI

jak moglo byc SPRAWIEDLIWIE ? jak moze byc kiedys SPRAWIEDLIWIE - gdy osoby
      o tak HANIEBNEJ PRZESZLOSCI - sa nadal PANAMI ZYCIA I SMIERCI - NIEWINNYCH
      OBYWATELI ?

jakie szanse mogl miec DAWID KANIECKI - gdy jego SPRAWA ZAJMOWALY SIE OSOBY
      WSPOLPRACUJACE Z SB ?

JAKA HANBA MUSIALY SIE OKRYC I JAKIE " SUMIENIE SZATANA " posiadaja takie osoby
      ktore POMAGALY SPRAWCOM PRZESTEPSTWA W UNIKNIECIU ODPOWIEDZIALNOSCI KARNEJ -
      W SPRAWIE OKOLICZNOSCI SMIERCI DAWIDA KANIECKIEGO

radca"

Jak widać wciąż wraca do śmierci syna - za którą zapewne czuje się winny.

Mnie ojciec dawał jeżdzić samochodem (gdy miałem już "prawko") tylko, gdy
      siedział obok. A jak się upiłem mając 18 lat to tego nie popierał delikatnie
      mówiąc.

A syn radcy - szybka bryka, kasa, alkohol, dyskoteki, 200/h i drzewo - dobrze,
      że tyklo on z kumplem zginęli, a nie ktoś jeszcze.

A skąd radca ma prawo szkalować wymiar sprawiedliwości, wyzywać policję itd. od
      SB? To jak - cała policja to SB? Wszyscy sędziowie i prokuratorzy to
      komunistyczne świnie? Wszyskie wyroki w RP są kupione?

Żałosny jest radca.

W sprawie śmierci syna radcy był przeprowadzony sprawiedliwy proces - tylko on
      się nie zgadza z wyrokiem - to szkaluje wszystkich.

Kto mu dał prawo do oceny innych? Sedziów, prokuratorów, policjantów,
      adwokatów, wojskowych - wszystkich by wybił.

Dać mu władzę - to dopiero krew by się lała! Wendeta jak nic.

Dlatego wielu go za to tępi na forum.
      • Gość: troll Re: najlepsze cytaty "Radcy" IP: 212.122.214.* 13.11.05, 23:55
        > gdy policja strzela do niewinnych obywateli lub potrafi
        > byc silna wobec BEZSILNYCH I NIEWINNYCH OSOB - nawet w stosunku do niemowlat ?
        >

Ciekawe kiedy policja uzywala sily wobec niemowat?? ale to chyba wie tylko "ratca"...

To jeden z najlepszych debilizmow jakie czytalem. Pewnie biedne niemowlaki dostaly palami po glowie a "ratca" ma wszytko na kasecie i nam wszystko ukaze :)
    • Gość: Policjant Nowość 14.11.2005 r. IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:25
      Gość portalu: Policjant napisał(a):

> To kto pisał, że policja stosuje przemoc wobec niemowlaków? ja???

- jesli jestes tym niby " policjantem ".... to POWINIENES MNIE W IMIENIU POLICJI
      PRZEPROSIC.... bo nie policjant powinien zadac przeprosin odemnie.....

to co POLICJANCI Z KOMENDY REJONOWEJ FORDON - UCZYNILI SP DAWIDOWI... TO WOLA
      O POMSTE DO NIEBA.....

LECZ POLICJANCI Z FORDONU NAPEWNO SIE NIE " PONIZA " I NIE WYKONAJA LUDZKIEGO
      GESTU - BY PRZYZNAC SIE DO PRZETSEPSTW I POMAGANIU PRZESTEPCOM....
      ZADAJA BY ICH PRZEPRASZAC ZA KRZYWDY PRZEZ NICH SAMYCH WYRZADZONE

ot i taka jest jak widac - twoja " filozofia "

radca

Nienawisc do policji siega zenitu.

Niedługo będzie pisał sprayem HWDP po scianach.
      • Gość: Policjant Re: Nowość 14.11.2005 r. IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:45
        - mozesz isc do KOMENDY REJONOWEJ FORDON i im o tym powiedziec, odwiedzic
        mozesz tez bylego ZASTEPCE KOMENDANTA KRP FORDON - ANDRZEJA K......

a wtedy to dopiero bedzie sie dzialo..... oj WYSZLO BY WIELE NA WIERZCH I
        UJRZALO SWIATLO DZIENNE..... bo mnie ZASTRASZYC SIE NIE DA.... CZEGO JUZ TA
        OSOBA STRALA SIE DOKONAC

idz i zglos im.... NIECH ONI WYALOZA NA STOL .... I JA WYLOZE WSZYSTKO CO WIEM
        I CO POSIADAM...

wiem jeszcze duzo wiecej.... niz sie tobie tutaj wydaje
    • Gość: dawidzmyj HWDR IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 20:33
      HWDR lub CHWDR - czyli cHWD Radcy!!! To nowe hasło w Bydgoszczy!

Dopisujcie drodzy forumowicze wypowiedzi tego radcy.

TO NAJLEPSZE DOWCIPY W NECIE!
      ==============================

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka