Gość: Johny IP: *.tvgawex.pl 24.05.05, 20:46 Super! Chociaż jedna firma, która rozwija się w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trendy4 Re: z głupim prezesem 24.05.05, 20:56 z głupim prezesem: "Obrót naszej firmy wzrośnie, jeśli będą kolejne zamówienia" TYLE TO I JA WIEM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomiS Re: z głupim prezesem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:49 Sorry trendy ale to ty jesteś głupi jeszcze raz przeczytaj tekst to zrozumiesz a już myślałem że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 24.05.05, 21:19 PESA Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 24.05.05, 23:52 Nie jedna, o tej jakos najwięcej. reklama za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:44 Zastanawia mnie ta popularność PESY wśród mediów. Chwalić trzeba Spółkę za PR, ale media można zganić za brak wyczucia. Cóż to za news ? Kontrakt za 12 mln. to nie rewelacja, wielu przedsiebiorców realizuje takie transakcje, a jakoś o nich nie słychać. I słusznie, bo to tylko business. Taka nieodpłatna reklama nie jest ani interesująca, anie przyzwoita. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart PESA do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:47 tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: PESA do boju! IP: 62.244.137.* 25.05.05, 11:00 W taki sposób małymi kroczkami zdobywa się rynki zbytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:16 cóż za bzdury opowiadacie o tej darmowej reklamie! Ten news ukazuje się tylko w Bydgoszczy i okolicy a tutaj PESĘ i jej asortyment ludzie znają. Poza tym pociągi to nie bułki ani piwo żeby ktoś je kupował pod wpływem reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:39 PR sluży nie tylko sprzedaży produktu. Jak tego nie rozumiesz, to nie pisz o "bzdurach". Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neko Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:37 Trendy jeszcze raz przeczytaj artykuł.Tekst mówi ,że jeśli będą kolejne zamówienia to będą nowe miejsca pracy.Masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu - współczuję.Wreszcie pojawi się nowy elektryczy zestaw trakcyjny - poprzednie mają pewnie po 20 lat.I to Bydgoszcz potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:39 'misiu kolorowy', Co to PR wiem doskonale ale dla Twojej informacji: nie cały PR to reklama a właśnie o niej się wypowiadałem. Dla rozjaśnienia: Każda krowa to zwierzę, nie każde zwierzę to krowa - kumasz analogię? Ktoś z przedmówców napisał o darmowej reklamie a nie PR!!! Jeśli w całym kraju mamy tylko tak uważnie czytających wiadomości ludzi jak Ty to ja stąd spadam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neko Re: PESA WYGRYWA przetarg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:45 Wojtek masz rację, tak naprawdę Pesa nie robi PR (nawet chyba niczego nie sponsoruje)a jest to zwykła wiadomość lepsza niż ta o ABW w Ostromecku. Odpowiedz Link Zgłoś