Dodaj do ulubionych

Gazeta wspiera NetBiT

10.09.01, 16:27
Drodzy Forumowicze/Forumianie

Bydgoską redakcję odwiedziła grupa NetBiT-owców,
z którymi rozmawialiśmy o skasowaniu przez administratora grupy wątków
z naszego Forum oraz o stosunku Gazety do NetBiT-u.
Z całą mocą i stanowczością informujemy, że popieramy działania ruchu
(o czym przekonujemy zamieszczając na łamach informacje spotkaniach jego członków).

Przepraszamy za zamieszczane
przez nieodpowiedzialne osoby wypowiedzi na Forum,
które mogły urazić NetBiT-owców.

Redakcja

P.S.
Przyjęliśmy zaproszenie NetBiT-u na spotkanie w Przysieku.
Do zobaczenia :-)

Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: 213.77.78.* 10.09.01, 16:48
      Znajac daznosc dziennikarzy GW lubiacej nakrecac tematy nie moge oprzec sie
      domyslowi, ze ci ludzie dzialali SWIADOMIE I ZA PRZYZWOLENIEM redakcji.
      Przyjmowanie zaproszenia uwazam za dwulicowosc. Gracie teraz dobrych wujkow.
      Nigdy nie uwazalem sie za zwiazanego z NETBiT, ale teraz ich popieram. Ci ludzie
      powinni ZBOJKOTOWAC forum GW. Znaja sie, moze nawiazaly sie przyjaznie, a takie
      zdarzenie moze swiadzcyc o tym, ze GW dziala na zasadzie wielkiego brata
      • krotoss Re: Gazeta wspiera NetBiT 10.09.01, 16:52
        Z przyjazniami to masz racje na pewno(choc nie tylko o to nam chodzi ale jest
        to bardzo dobry objaw.Co do reszty to chyba jednak nie... poznanie sie w
        Przysieku moze wiele wyjasniec pomoc itp. wiec bardzo sie ciesze ze beda ludzie
        z redakcji GW na nim.

KroTosS
      • Gość: ochman Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: 194.203.162.* 10.09.01, 17:50
        Ja osobiscie mysle, ze NetBiT sprzymierzyl sie z GW i razem planuja przejecie Forum. Jezeli nie
        mozecie przeczytac tej wiadomosci to znaczy, ze admin przerazony moim odkryciem ja usunal. Jezeli
        jednak to czytacie, to sprawa jest powazniejsza niz myslalem! Admin sprytnie ja pozostawil zeby Wam
        zmydlic oczy i sprawic zebyscie mysleli, ze to wszystko brednie spowodowane moim zbyt dlugim
        siedzeniem w pracy!

Jedyne co by mnie moglo (moze) przekonac o nieistnieniu globalnego spisku majacego na celu
        usuwanie naszych watkow, to zaniechanie przez Radce i Krotossa krwawej walki o stolki i mianowanie
        mnie prezesem (i skarbnikiem) NetBitu oraz opublikowanie przez GW pelnych kulisow tzw. Sprawy
        Leszcza (w niektorych kregach zwanej takze Sprawa Atomskiego). Jezeli w/w postulaty nie zostana
        spelnione to oglaszem wszem i wobec, ze bede aktywnie bojkotowac Forum w godzinach 03.00 -
        03.15
        • Gość: Ted® Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 17:55
          Gość portalu: ochman napisał(a):

> Jedyne co by mnie moglo (moze) przekonac o nieistnieniu globalnego spisku majac
          > ego na celu
          > usuwanie naszych watkow, to zaniechanie przez Radce i Krotossa krwawej walki o
          > stolki i mianowanie
          > mnie prezesem (i skarbnikiem) NetBitu

kto pierwszy ten lepszy?
          to ja na vice ds finansowych

jesli moj postulat nie zostanie spelniony to w ramach protestu nie bede
          bojkotowal forum (mimo braku leszcza uuuuuuuu)
    • Gość: jack Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 16:51
      Szkoda, iż nie dodano że te nieodpowiedzialne wypowiedzi pochodzą z budynku
      Gazety Wyborczej!

• Gość: Krzyżak Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 18:00
        Gość portalu: jack napisał(a):

> Szkoda, iż nie dodano że te nieodpowiedzialne wypowiedzi pochodzą z budynku
        > Gazety Wyborczej!

> Właśnie.Jak publicznie usłyszeliśmy w Redakcji miało paść słowo,że zamieszanie
        spowodowali ludzie z GW.A tego jednak nie ma.
        I co pozostali uczestnicy spotkania na to ?

• Gość: Bolek Re: Gazeta sciemnia NETBiT IP: 213.77.78.* 10.09.01, 18:16
          .Jak publicznie usłyszeliśmy w Redakcji miało paść słowo,że zamiesz
          > anie
          > spowodowali ludzie z GW.A tego jednak nie ma.
          > I co pozostali uczestnicy spotkania na to ?
          >

GW slynie z tego, ze moze cos obiecac, ale zapomina o tym, szczegolnie jesli winna
          jest ona.
          Przypomniec o tym moze jej tylko SAD.

• Gość: Dubler Re: Gazeta sciemnia NETBiT IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 21:14
            Gość portalu: Bolek napisał(a):

> >
            >
            > GW slynie z tego, ze moze cos obiecac, ale zapomina o tym, szczegolnie jesli wi
            > nna
            > jest ona.
            > Przypomniec o tym moze jej tylko SAD.
            >

• Gość: atomski Re: Gazeta sciemnia NETBiT IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:27
              Spokojnie,na razie cała chryja obrała pomyślny obrót.
              Uzyskaliśmy od GW kilka obietnic na działania prewencyjne z jej strony,po to
              by takie numery jak z leszczem sie nie powtórzyły( bez względu na to czy
              podobni zabawowi goście pochodzą od nich czy z Kamczatki).
              Dla samego forum to jest najważniejszy efekt dzisiejszej wizyty w redakcji.
              Oby tylko nie skończyło się na obietnicach.

Niniejszym oświadczam,że żałuję moich słów jakie padły w wątku z w.w.
              gościem,przepraszam jeśli kogoś w ferworze walki ugodziłem (sorry Weronika-bez
              względu czy Cię dotknąłem,czy nie ).

I na koniec jeszcze jedno:
              Nie liczcie jednak,że się poprawię !!!:)))))))))))))))))))))))))))))
              • radca Re: Gazeta sciemnia NETBiT 10.09.01, 21:43
                Drogi Atomski.

Jestem pelen uznania dla Ciebie oraz podziwu -dla Twojej postawy.To bardzo dobry
                znak,ze jednak zalujesz tych obrazliwych slow.

pozdrawiam Ciebie serdecznie
                radca
                • vladip Re: Gazeta sciemnia NETBiT 10.09.01, 21:50
                  mysle ze jest szansa na pozytywne wyjscie z kryzysu
                  a ten uczyni na forumowiczow mocniejszymi i mniej podatnymi na prowokacje
                  dajcie znac o dalszym rozwoju sprawy
                  pozdro z Lodzi
                  vladip
    • Gość: xyz Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 21:47
      redakcja napisał(a):

> Drodzy Forumowicze/Forumianie
      >
      > Przepraszamy za zamieszczane
      > przez nieodpowiedzialne osoby wypowiedzi na Forum,
      > które mogły urazić NetBiT-owców.
      >
      > Redakcja
      >

Jeżeli Redakcja jest bez winy to niech nie przeprasza,Ale jeżeli jest winna(a w
      pewien sposób jest) to niech napisze "nieodpowiedzialne osoby pracujące w GW".
      Koniec i kropka.Należy się przyznać a nie dalej kluczyć i motać. Tylko
      zdecydowana akcja NETBiT-u (i dowody nie do podważenia) przerwała tą
      zabawę "chłopców z budynku GW".I taka jest prawda!!!! Niech to będzie nauczka i
      ostrzeżenie dla innych.Nie wykorzystywać służbowych komputerów i net-u. Jeżeli
      ktoś chce to niech to robi na swój całkowity koszt.
      pozdrawiam
      • Gość: Jack Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 02:28
        Dokładnie tak. Ale nie wszyscy to chcą zrozumieć
        • Gość: atomski Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 03:20
          Fabryka pracuje pełną parą.
          Wygląda na to,że próbuje zatuszować smród wokół kolegów.Wszyscy jak na komendę
          klepią na NETBIT.
          Nie ma co się dziwić ,znają się wszyscy jak łyse konie.
          Trzeba się poważnie zastanowić jak do tego podejść.
          Myślę,ze jednak należy uderzyć jeszcze wyżej.
          Po reakcji kolegów redaktorów widzę,że jednak leszczu i inni nadawali z budynku
          GW.
          Nie wierzę bowiem,żeby tyle ludzi naraz i nagle zapomniało o cudach
          wyczynianych przez leszczora,danca itd.
          Grupowa amnezja ,co ?
          No to zobaczymy !

Czy to też zdejmiecie ?
        • Gość: Jack Re: Gazeta wspiera NetBiT IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 03:34
          Słyszałem, że Cię banują? Jedziesz z modemu więc mają małe szanse - rób to co
          zrobiłeś - kolejne próby i podejścia - ze skutkiem !
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka