Dodaj do ulubionych

Słowo od kicikociego

10.09.01, 16:52
Po powrocie do pracy zauważyłem i usłyszałem, że wielu z forumowiczów miało bardzo wesołą i
bardzo pracowitą noc. Podziwiać czy współczuć? Nieważne.

Jak mi powiedziano, mój nick, do którego jestem bardzo przywiązany i który bardzo pielęgnuję,
pojawił się ostatnio na Forum w licznych i mocno niewybrednych postach.
Pytam o to nie na forum ogólnym, ale na forum NETBiT-u, bo podobno jestem członkiem jakiegoś
spisku zmierzającego do rozbicia tego grona.
Krzyżaku, bo ponoć Ty byłeś autorem postów, w których nagłówku mój nick opatrzony był epitetem w
rodzaju (nie wiem czy ściśle cytuję) - �pajac�.
Byłbyś łaskaw wykazać mi tutaj, w otwartej debacie kiedy to mieliśmy okazję polemizować, kiedy to
Ciebie i Twoich znajomych wyszydzałem czy obrażałem a przynajmniej kiedyż to torpedowałem
NETBiT?
Jeszcze wczoraj forumowicze zrobili mi miłą niespodziankę zakładając post �Gdzie się podział
kicikoci�. Ktoś tam nawet mówił, że się stęsknił za �trafnymi wypowiedzami� kicikociego.
Tak, moja próżność została mile połechtana, a poza tym było mi z tym bardzo przyjemnie po urlopie.

Możesz mi Krzyżaku powiedzieć z jakiego powodu wziąłeś sobie mnie po tym na cel jako wroga
publicznego numer 1?
Czyżby tylko z tego powodu, że członkiem NETBiTu nie zostałem ani nie deklarowałem się nim
zostać? Czy dlatego, że to za mną ktoś zatęsknił a nie zaTobą?
Oznajmiam, że jeśli epitety jakimi mnie obarczono, a o których mi mówiono (już ich nie ma na sieci,
ale są tacy co je pamiętają) były choć w połowie tak obraźliwe jak słyszałem, to czuję się mocno
urażony. Zwłaszcza przez pamięć na wszystkie moje wypowiedzi popychające niejednokrotnie
dyskusję na różnych wątkach forum.
Nie zamierzam znikać z forum, które jest tak samo moje jak i Krzyżaka.
Będę pewnie jednak zabierał głos z dużą mniejszą ochotą i przyjemnością, skoro takich mam mieć
partnerów do dyskusji.

Jak już powiedziałem - nie chcę zaśmiecać całego forum tym żądaniem wyjaśnień od Netnitowców i
Krzyżaka, dlatego na prawach gościa odzywam się w dziale NETBITU.
Wiem, wiem, nie należę, więc mnie stąd zaraz przegnacie.
Trudno. Na forum głównym i w forach tematycznych będę zabierał głos bez waszego przyzwolenia.
kicikoci
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Słowo od kicikociego 10.09.01, 17:00
      Jedna rzecz tylko na marginesie nikt nie ma zamiaru z tad Ciebie przeganiac czy
      cos... nie zapisani w NetBIT takze maoga przeciez tu sie wypowiadac, zreszta
      jest to bardzo pozadane, gdyz swiadczy iz nie jestesmy sami... zachecam wiec do
      konstruktywnej dyskusji.

KroTosS

Ps.To wszystko na marginesie twojej wypowiedzi sedna nie dotykam z wiadomych
      powodow(adresat).
      • Gość: olo Re: Słowo od kicikociego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 17:45
        Hej, kicikoci, daj spokój. gdyby się tak przejmować każdym epitetem, to tu już
        by była pustynia. czekam na Twoje posty (gdziekolwiek). podro
        • Gość: kicikoci Re: Słowo od kicikociego IP: 10.10.70.* 10.09.01, 19:07
          Dzięki olo, witaj KroTosS.
          Jak zetkniecie się z Krzyżakiem to przekażcie mu, że już nie musi tu nic wyjaśniać ani się tłumaczyć.
          Nawet lepiej, żeby się do mnie wcale nie odzywał.
          Przy okazji jednak niech sobie daruje podgrzewanie wątku, w którym wmawia mi, że go z kimś
          skłócałem i że chciałem żeby się jacyś ludzie pozabijali.
          Bo jak tak dłużej pobryka, to takie chętki staną mi się mniej obce.
          Żegnam progi Netbitu.
          Kicikoci
          • Gość: Krzyżak Re: Słowo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 19:11
            Jesteś spalony podobnie jak ehem,luj,leszcz i danc.Spadaj mądralo.Jeśli taki
            jestes mocny to trzeba było przyjśc i przeprosić , a nie dupą trzęść jak mysz
            pod miotłą.Jesteś pajac.Over.
            • Gość: kicikoci Komentarza nie trzeba IP: 10.10.70.* 10.09.01, 19:21
              Widzicie sami.
              Dziękuję, Krzyżak, za tak szybką reakcję, która w pełni tłumaczy mój niesmak.

Over
            • Gość: radca Re: Słowo IP: 62.47.60.* 10.09.01, 19:22
              Ludzie, co sie dzieje ?

Drogi Krzyzaku,dlaczego ciägle atakujesz i ublizasz ?Nie moge Cie poznac.
              Kto nie jest z Tobä-to zaraz musi byc przezywany.Ja nie mam zadnego interesu
              prywatnego,aby bronic Kicikoci-lecz naprawde lubilem i nadal lubie czytac Jego
              posty.Przykro mi jak widze,ze sä "tepione" pewne osoby-dlaczego ?
              Krzyzak spröbuj dac komus dobre slowo - nie scinaj sie.

pozdrawiam z niepokojem

radca
              • Gość: atomski Re: Słowo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 22:03

Jeżeli kicikoci poczuł się urazony to mógł przyjść i sprawę wyjaśnić, prawda ?
                Wszyscy w GW znali doskonale problem dnia,raczej nie mógł nie wiedzieć,że
                jesteśmy,chyba,że był akurat gdzieś na obiadku i to jakimś 2,5 godzinnym bo
                chyba tyle spędziliśmy czasu w redakcji.
                A tak pozostaje podejrzenie(bardzo niesmaczne),że to taki Mr.Hyde .

P.S. Wydaje mi się to jednak mało prawdopodne.Trzeba trochę wyluzować.
                Bawmy się i radujmy, może być już tylko lepiej !!!!!
                Pozdrawiam niniejszym dwóch miłych panów z kierownictwa GW i liczę ,że
                ich obietnice nie będą tylko obietnicami,za co z góry dziękuję !!
            • Gość: Ted® Re: Słowo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 19:27
              nie znam kicikoci, wiecej nie znam nawet jego wypowiedzi ale tfoje riposty
              krzyzak sa ponizej...
              przy tobie leszczu to byl lagodny baranek, az zal ze sie przyczynilem do jego
              zdemaskowania

PS czekam na nagrode, mam nadzieje ze nie bedzie to stek wyzwisk (bo chyba
              bbbbbbbardzo nie lubisz krytyki;)
              • Gość: Krzyżak Re: Słowo do Teda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 19:40
                Nie obawiaj się.Tamci mnie troszkę rozzłościli i to tyle.Dla nas tej sprawy już
                nie ma.Jeżeli poczułes się nie bardzo z powodu moich postów to przepraszam.
                • Gość: Ted® Re: Słowo do Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 20:15
                  over, a nagroda?
                  to bylo publiczne przyrzeczenie, ostrzegam;)(zapytaj Mecenasa-szuka pracy)
                  • krotoss Re: Słowo do Teda(i do Radcy) 10.09.01, 22:29
                    Gość portalu: Ted® napisał(a):

> over, a nagroda?
                    > to bylo publiczne przyrzeczenie, ostrzegam;)(zapytaj Mecenasa-szuka pracy)

Z tego co pamietam to nagroda miala byc przy 100 poscie w tamtym watku ;))) ale
                    moze sie myle...

KroTosS

Ps.Do Radcy: ciekawe ze tak szybko reagujesz na zarzuty wobec innej osoby skoro
                    wczesniej jakos sie do tego nie kwapiles zbyt szybko, ale moze jest to obronnosc
                    wybiorcza tylko... (zaraz ktos mi oczywiscie walke o stolki zarzuci... bo nie
                    zgadzam sie z Radca...

• radca Re: Słowo do Teda(i do Radcy) 10.09.01, 22:46
                      krotoss napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
                      >
                      > > over, a nagroda?
                      > > to bylo publiczne przyrzeczenie, ostrzegam;)(zapytaj Mecenasa-szuka pracy)
                      >
                      > Z tego co pamietam to nagroda miala byc przy 100 poscie w tamtym watku ;))) ale
                      >
                      > moze sie myle...
                      >
                      > KroTosS
                      >
                      > Ps.Do Radcy: ciekawe ze tak szybko reagujesz na zarzuty wobec innej osoby skoro
                      >
                      > wczesniej jakos sie do tego nie kwapiles zbyt szybko, ale moze jest to obronnos
                      > c
                      > wybiorcza tylko... (zaraz ktos mi oczywiscie walke o stolki zarzuci... bo nie
                      > zgadzam sie z Radca...
                      >

Witaj KroToss.

Przypomnij sobie,ze röwniez Ciebie bronilem.Naprawde uwierz mi,ale staram sie jak
                      najbardziej byc bezstronny.Moj stosunek do Ciebie sie nie zmienil,nadal traktuje
                      Ciebie jak kolege z Forum-jak dobrego kolege.

Ja nie traktuje tego jako "walke o stolek"-jesli masz odmienne zdanie,to zawsze
                      mozesz je ukazac.Ja ukazalem juz mojä opinie oraz decyzje o rezygnacji z NetBit.
                      Nie ma 34 (razem z radcä) lecz 33 - bez radcy.
                      Lecz jestem i pozostaje sympatykiem NetBiT-u. Tego chyba mi nikt nie zabroni.
                      Tak jak kiedys ukazywalem w "wizji Netbit w oczach radcy" mogä byc czlonkowie
                      NetBiT oraz sympatycy NetBiT-u. Ja jestem obecnie sympatykiem .
                      Dlatego nikt Ciebie -KroToss nie powinien pomawiac o tzw."walke o stolek".

pozdrawiam Ciebie KroToss

radca

• krotoss Re: Słowo do Teda(i do Radcy) 10.09.01, 22:58
                        Nie zaznaczylem iz wtedy robiles to z oporami a teraz bronisz od razu-ale mysle
                        ze tak lepiej(zreszta wtedy nie chodzilo o mnie).Co do "walki" to chodzilo mi o
                        innych do Ciebie nic w tej sprawie do zazucenia nie mam.Rowniez dalej traktuje
                        Ciebie jako osobe z ktora mozna w dobrym tonie popolemizowac.Jedyne o co mam
                        zal to pamietne cytowanie ale coz... te stolki to jak pisalem zlikwidowal bym
                        najchetniej i teraz nie mozna mi zarzucic ze to pod wplywem(nie chodzi mi tu o
                        zarzuty z Twojej strony oczywiscie)"palacego sie gruntu" tak zrobilem bo
                        podtrzymuje swoje zdanie o funkcjach.Ale jak to czesto bywa brak chetnych do
                        konkretnego opowiedzenia sie na temat danej sprawy, aby mozna bylo cos
                        ustalic...

Pozdrawiam-KroTosS

Dobranoc bo juz lece dzis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka