Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:10 podobno znow jakas duza firma w Bydgoszczy, czy ktos wie cos wiecej?... warto tam pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tron Re: SDL Poland - znacie? IP: 83.238.67.* 16.06.05, 14:34 znam, warto, mila atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhmhm Re: SDL Poland - znacie? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.06.05, 16:33 Odmalowane biuro w obskurnym biurowcu dawnego Rometu... Poza tym uzywaja swojego niestandardowego oprogramowania, ale placa zbytnio nie odbiega. Dla profesjonalistow polecałbym bym jednak pare innych firm i prace zdalną- po prostu wiecej płacą, ale trzeba byc dobrym w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: SDL Poland - znacie? 16.06.05, 22:30 z tego co wiem SDL Poland chce zatrudnic na miejscu okolo 10 tlumaczy wiec warto spobowac bo to perspektywiczna firma, a tlumacze to sila napedowa tej firmy, zreszta nie wiem czy wiesz ale nie ma w Polsce wiekszej firmy tlumaczeniowo lokalizacyjnej, a na dodatek ta firma istnieje juz ponad 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm,h,mh Re: SDL Poland - znacie? IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 05:40 O SDL wiem wiecej niz myslisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmhmhmh Re: SDL Poland - znacie? IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 05:43 P.S. Co masz na mysli mówiąc największej w Polsce? Te 25 osób w bydzi to jest jej jedyny odzdział w Polsce-typowy moloch:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximilian Re: SDL Poland - znacie? IP: 83.238.67.* 17.06.05, 13:21 Jakies nieaktualne dane masz... Pracuje tu ok 100 osob. Nowe biuro bardzo ladne, swietni ludzie, warunki placowo-socjalne przecietne (choc na rynku kujawsko-pomorskim trudno o lepsze). Narzekac mozna na detale (jak brak klimy, dokuczliwy zwlaszcza w pokojach od poludnia) i nieco niewygodne godziny pracy (9-17+). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mares Re: SDL Poland - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:03 Bylem tam na rozmowach i musi pracowac o wiele wiecej osob, mam nadzieje ze tez sie tam wkrece. Pierwsze wrazenie bardzo OK. Odpowiedz Link Zgłoś