demcialove 02.05.09, 11:13 , , kogo wolicie . ? .ja rzecz jasna Demi.Seleny juz za bardzo nię lubiee...;/. ale jak zwyjkle doecniam jej talent aktorski i wyglad,I szanuję jej fanów . ; 33. ;']. wiem ze one sa przyjaciókami no ale powiedzcie. która lepsza . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1253 ;] 02.05.09, 11:32 ja lubie oby dwie..nie wiem po co zakładacie takie fora.?? przeciez demi i sel to najlepsze przyjaciółki. i nigdy nie będa miedzy sobą rywalizowały..oby dwie sa super.;d Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Demi vs Selena . ? 02.05.09, 12:45 JA lubie porówno dobrze że one są przyjaciółkami Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Demi vs Selena . ? 02.05.09, 13:00 żadnej ;p chociaż jakbym miała wybierać to już Selena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka_xD Re: Demi vs Selena . ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 13:02 A ja wole Selene ^^ ale ten wątek jest głupi bo one są przyjaciółkami.! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Demi vs Selena . ? 02.05.09, 13:04 Demi xD lubie jej piosenki i spopób bycia ale Sel też nie jest źła ale jakos bardziej wole Demi Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Demi vs Selena . ? 02.05.09, 13:27 Tak jak powiedziałam bez urazy demcialove, bardzo cię lubie, chyba najbardziej z wszystkich urzytkowników tutaj, ale prawdziwy fan się nie zniechęca do swojego wielkiego idola, bo inni go ciągle obrazają, choćby nie mieli innych zajęć, widze za to,ze bardzo zachęcili cię do Miley, ale i tak nie sądze że ty ja naprawdę lubisz, tylko poprostu nie chcesz kłótni ;0 Wiem,ze ją lubisz, ale nigdy nie lubiaś ja bardziej od Sel Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Demi vs Selena . ? 02.05.09, 15:41 Ja mam Demi na awatarze!lepsza Demi Odpowiedz Link Zgłoś