nanuna 27.06.05, 08:42 Witajcie, w piatęk zrobilam test i są dwie kreseczki :):):) możecie polecić mi dobrego ginekologa- najlepiej kobietą. pozdrawiam serdecznie - Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocollino1 Re: dobry ginekolog 27.06.05, 15:08 ja polecam wspanial pania ginekolog dr Hanna Karpów, przyjmowala moj porod, teraz jest moja ginekolog, przyjmuje prywatnie na Jagiellonskiej, chcesz wiecej namiarow, pisz na priva:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 13:37 Wykonala mi carke. A moglam rodzic normalnie. Tylko ze wczesniej zalozyla mi lek poronny. Dzieki Bogu dziecko zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 20:26 cocollino1 napisała: > ja polecam wspanial pania ginekolog dr Hanna Karpów, przyjmowala moj porod, > teraz jest moja ginekolog, przyjmuje prywatnie na Jagiellonskiej, chcesz wiecej > > namiarow, pisz na priva:)))) Dr Karpow wywoluje porody. Zaluje teraz, bo dziecko nie moglo sobie wybrac znaku zodiaku. Jaki bedzie mialo horoskop? Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_re Re: dobry ginekolog 25.07.05, 16:40 cocollino1 napisała: > ja polecam wspanial pania ginekolog dr Hanna Karpów, przyjmowala moj porod, > teraz jest moja ginekolog, przyjmuje prywatnie na Jagiellonskiej, chcesz wiecej > > namiarow, pisz na priva:)))) Chce. Podala mi srodek poronny. Dziecko urodzilo sie wg jej, a nie mego terminu. Chciala, abym rodzila na jej dyzurze. a moze dziecko nie chcialo/ Ale co ja to obchodzi. Jaki ma moje malenstwo znak zodiaku? oby nie taki jak ten przyglupi lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: dobry ginekolog 27.06.05, 15:08 OJOJOJO ALE WSTYD:((((( GRATULACJE PRZEDE WSZYSTKIM:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: dobry ginekolog 28.06.05, 20:05 Gratulacje!!! Ja znam dwóch dobrych ginekologów ale facetów: dr Andrzej Małek 603384217 albo gr Mariusz Lisiak (do znalezienia w książce telefonicznej) Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 13:53 Tez ci zrobia porod na zyczenie. A dziecko nie bedzie mialo horoskopu. Ani znaku zodiaku. Sztuczny twor twojej chorej wyobrazni - chorej, bo nie pozwalasz rodzic sie swojemu dziecku zgodnie z wola gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
agga_28 Re: dobry ginekolog 24.07.05, 21:05 Tylko nie LISIAK !!! Wyłyżeczkowała mnie bez zbadania hormonów tylko dlatego, że miałam miesiączkę przez 3 tygodnie. Bez badań hormonów zapisał mi leki a po skonczonej kuracji gdy sama zaproponowalam czy nie zbadac hormonów powiedział ze to nie potrzebne. Gdy zaszłam w ciąże sama oznaczyłam progesteron a gdy wyszedła za niski dostałam luteinę ale już było za poźno - poroniłam. I znowu łyżeczkowanie przez pana dr. Tak więc odradzam LISIAKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
korena Re: dobry ginekolog 28.06.05, 23:05 Moja pierwszą ciążę prowadził dr Wasilewski. Jest chyba najlepszy w Bydgoszczy jeśli chodzi o USG. Bardzo dokładny i prawie nieomylny.Poza tym to wspaniały człowiek. Miałam z nim dużo do czynienia, bo najpierw leczyłam się u niego żeby w ogóle zajść w ciążę, potem prywatnie chodziłam podczas ciąży, no i dwa miesiące na patologii ciąży (dr Wasilewski jest tam zastępcą ordynatora). Zajmował sie mną jak dobry ojciec. Widziałam jak traktował inne pacjentki i myślę, że nikt nie może narzekać. Myślę, że to naprawde bardzo dobry fachowiec. Pozdrawiam i gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
korena Re: dobry ginekolog 28.06.05, 23:07 Zapomniałam dopisać, że dr Wasilewski przyjmuje na ul. Wielorybiej 38, tel. 3490733. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: dobry ginekolog 30.06.05, 12:07 chociaz nie chodzialm do tego lekarza to slyszalam bardzo pochlebne opinie, a nie udalo mi sie dostac na wizyte bo mial tak napiety terminarz Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: dobry ginekolog 30.06.05, 12:08 ale slyszalam tez z ejest dosyc drogi, ja wkazdym razie odradzam pania ginekolog z ktora przyjmuje w przychodni na wojska polskiego, zawsze jak mnie przyjmowala to czytala gazete i ogolnie nie wykazywala zbyt wielkiego zainteresowania, z ciaza bym do niej nie poszla Odpowiedz Link Zgłoś
korena Re: dobry ginekolog 30.06.05, 21:53 Jeśli chodzi o ceny, to badanie ginekologiczne kosztuje 70 zł, USG tyle samo. Tak było przynajmniej w zeszłym roku. Ale myślę, że naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 13:47 Wykonala ni carke. A moglam rodzic normalnie. Tylko ze wczesniej podala mi lek poronny. Dzieki Bogu, dziecko zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3613 Re: dobry ginekolog 29.07.05, 11:12 Pytałaś o lekarza kobietę. Nie wiem jakie doswiadczenia miały mamy z tą panią doktor ale ja z czystym sercem mogę polecić dr Zwolińską. Zaszłam w ciążę w późnym wieku i sama nie wiedziałam jak to będzie. To właśnie ona pomogła mi przejść przez wszystko. Jest naprawdę profesjonalna. Wizyty nie są drogie i badania szczegółowe. Przyjmuje na Cieszkowskiego. Acha, przy porodzie też była chociaż nie miała za to płacone. Jak chcesz jakiś bliższy kontakt to napisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś