Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

27.06.05, 08:42
Witajcie, w piatęk zrobilam test i są dwie kreseczki :):):) możecie polecić
mi dobrego ginekologa- najlepiej kobietą.
pozdrawiam serdecznie - Ania
Obserwuj wątek
    • cocollino1 Re: dobry ginekolog 27.06.05, 15:08
      ja polecam wspanial pania ginekolog dr Hanna Karpów, przyjmowala moj porod,
      teraz jest moja ginekolog, przyjmuje prywatnie na Jagiellonskiej, chcesz wiecej
      namiarow, pisz na priva:))))
      • nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 13:37
        Wykonala mi carke. A moglam rodzic normalnie. Tylko ze wczesniej zalozyla mi
        lek poronny. Dzieki Bogu dziecko zyje.
      • nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 20:26
        cocollino1 napisała:

> ja polecam wspanial pania ginekolog dr Hanna Karpów, przyjmowala moj porod,
        > teraz jest moja ginekolog, przyjmuje prywatnie na Jagiellonskiej, chcesz
        wiecej
        >
        > namiarow, pisz na priva:))))

Dr Karpow wywoluje porody. Zaluje teraz, bo dziecko nie moglo sobie wybrac
        znaku zodiaku. Jaki bedzie mialo horoskop?

• nusia_re Re: dobry ginekolog 25.07.05, 16:40
        cocollino1 napisała:

> ja polecam wspanial pania ginekolog dr Hanna Karpów, przyjmowala moj porod,
        > teraz jest moja ginekolog, przyjmuje prywatnie na Jagiellonskiej, chcesz
        wiecej
        >
        > namiarow, pisz na priva:))))
        Chce. Podala mi srodek poronny. Dziecko urodzilo sie wg jej, a nie mego
        terminu. Chciala, abym rodzila na jej dyzurze. a moze dziecko nie chcialo/ Ale
        co ja to obchodzi. Jaki ma moje malenstwo znak zodiaku? oby nie taki jak ten
        przyglupi lekarz.

• cocollino1 Re: dobry ginekolog 27.06.05, 15:08
      OJOJOJO ALE WSTYD:((((( GRATULACJE PRZEDE WSZYSTKIM:)))))))))
    • jusiadyk Re: dobry ginekolog 28.06.05, 20:05
      Gratulacje!!! Ja znam dwóch dobrych ginekologów ale facetów: dr Andrzej Małek
      603384217 albo gr Mariusz Lisiak (do znalezienia w książce telefonicznej)
      • nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 13:53
        Tez ci zrobia porod na zyczenie. A dziecko nie bedzie mialo horoskopu. Ani
        znaku zodiaku. Sztuczny twor twojej chorej wyobrazni - chorej, bo nie pozwalasz
        rodzic sie swojemu dziecku zgodnie z wola gwiazd.
      • agga_28 Re: dobry ginekolog 24.07.05, 21:05
        Tylko nie LISIAK !!!
        Wyłyżeczkowała mnie bez zbadania hormonów tylko dlatego, że miałam miesiączkę
        przez 3 tygodnie. Bez badań hormonów zapisał mi leki a po skonczonej kuracji
        gdy sama zaproponowalam czy nie zbadac hormonów powiedział ze to nie potrzebne.
        Gdy zaszłam w ciąże sama oznaczyłam progesteron a gdy wyszedła za niski
        dostałam luteinę ale już było za poźno - poroniłam. I znowu łyżeczkowanie przez
        pana dr.
        Tak więc odradzam LISIAKA !!!
    • korena Re: dobry ginekolog 28.06.05, 23:05
      Moja pierwszą ciążę prowadził dr Wasilewski. Jest chyba najlepszy w Bydgoszczy
      jeśli chodzi o USG. Bardzo dokładny i prawie nieomylny.Poza tym to wspaniały
      człowiek. Miałam z nim dużo do czynienia, bo najpierw leczyłam się u niego żeby
      w ogóle zajść w ciążę, potem prywatnie chodziłam podczas ciąży, no i dwa
      miesiące na patologii ciąży (dr Wasilewski jest tam zastępcą ordynatora).
      Zajmował sie mną jak dobry ojciec. Widziałam jak traktował inne pacjentki i
      myślę, że nikt nie może narzekać. Myślę, że to naprawde bardzo dobry fachowiec.

Pozdrawiam i gratuluję.
    • korena Re: dobry ginekolog 28.06.05, 23:07
      Zapomniałam dopisać, że dr Wasilewski przyjmuje na ul. Wielorybiej 38, tel.
      3490733.
      • natalya20 Re: dobry ginekolog 30.06.05, 12:07
        chociaz nie chodzialm do tego lekarza to slyszalam bardzo pochlebne opinie, a
        nie udalo mi sie dostac na wizyte bo mial tak napiety terminarz
        • natalya20 Re: dobry ginekolog 30.06.05, 12:08
          ale slyszalam tez z ejest dosyc drogi, ja wkazdym razie odradzam pania
          ginekolog z ktora przyjmuje w przychodni na wojska polskiego, zawsze jak mnie
          przyjmowala to czytala gazete i ogolnie nie wykazywala zbyt wielkiego
          zainteresowania, z ciaza bym do niej nie poszla
          • korena Re: dobry ginekolog 30.06.05, 21:53
            Jeśli chodzi o ceny, to badanie ginekologiczne kosztuje 70 zł, USG tyle samo.
            Tak było przynajmniej w zeszłym roku. Ale myślę, że naprawdę warto.
    • nusia_re Re: dobry ginekolog 24.07.05, 13:47
      Wykonala ni carke. A moglam rodzic normalnie. Tylko ze wczesniej podala mi lek
      poronny. Dzieki Bogu, dziecko zyje.
      • agnieszka3613 Re: dobry ginekolog 29.07.05, 11:12
        Pytałaś o lekarza kobietę. Nie wiem jakie doswiadczenia miały mamy z tą panią
        doktor ale ja z czystym sercem mogę polecić dr Zwolińską. Zaszłam w ciążę w
        późnym wieku i sama nie wiedziałam jak to będzie. To właśnie ona pomogła mi
        przejść przez wszystko. Jest naprawdę profesjonalna. Wizyty nie są drogie i
        badania szczegółowe. Przyjmuje na Cieszkowskiego. Acha, przy porodzie też była
        chociaż nie miała za to płacone. Jak chcesz jakiś bliższy kontakt to napisz na
        priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka