Gość: zaq IP: 10.10.65.* 16.07.01, 15:03 W Śródmieściu pada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thomek Re: deszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 15:23 A na szwederku była burza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mete Re: deszcz IP: 10.10.70.* 16.07.01, 18:04 Mam cynk, że w nocy będzie burza i ulewa. Ludzie bądźcie czujni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: deszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 22:52 Cynk był dobry - znów leje i do tego grzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: deszcz IP: *.bellglobal.com 16.07.01, 22:54 A u mnie leje... sie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: deszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 22:58 Napij się za innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: deszcz IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 01:16 Tylko za Ciebie. Za innych forumowiczow na raty przez nastepnych kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: deszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 12:58 dzięki - mam nadzieję że nie męczy cię Kac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: deszcz IP: 200.5.1.* 17.07.01, 15:26 Na Osowej Górze też pada. Macie rację - jest po prostu barowo. Ale lubię deszcz, kiedy jest ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: deszcz IP: 213.77.40.* 17.07.01, 21:54 Czy kogoś zastanawia dlaczego tyle teraz deszczu i tak zróżnicowanej pogody, trąby powietrzne, co się dzieje? Czy kiedyś też tak było? A może "coś niedobrego dzieje się w państwie polskim" z pogodą? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czarne chmury 17.07.01, 21:59 Gość portalu: Włodek napisał(a): > Czy kogoś zastanawia dlaczego tyle teraz deszczu i tak zróżnicowanej pogody, > trąby powietrzne, co się dzieje? Czy kiedyś też tak było? A może "coś > niedobrego dzieje się w państwie polskim" z pogodą? odpowiedz. powiem krötko: "CZARNE CHMURY" radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: deszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:13 Gość portalu: Włodek napisał(a): > Czy kogoś zastanawia dlaczego tyle teraz deszczu i tak zróżnicowanej pogody, > trąby powietrzne, co się dzieje? Czy kiedyś też tak było? A może "coś > niedobrego dzieje się w państwie polskim" z pogodą? Z tego co się dowiedziałem wynika iż taka pogoda nie jest niczym nowym w Polsce. Żyjemy w klimacie umiarkowanym zmiennym więc lokalne burze lub nawet trąbki powietrzne w lipcu są normą. Przez ostatnie 10 lat częstotliwość takich zjawisk zmalała i dlatego teraz wydają się one czymś niepokojącym. PZDRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chewie Re: deszcz IP: 216.104.228.* 20.07.01, 18:53 I znowu, cholera, leje.... I sie blyska.... A moj kot sie boi blyskawic i grzmotow! Jak uspokajacie swoje zwierzeta w czasie burzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: deszcz- 20/07 Wyszogród IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 20:11 Wracałem popol€dniu z Wwy do Bydgoszczy.Za Wyszogrodem (ok.15.30) dopadła nas burza jakiej dawno nie przeżyłem: ciemno(w dzień),grad,łamiące sie drzewa,samochody osobowe zjeżdżajace na pobocze,widoczność ok.40 m(ściana deszczu).Kierowca Polskiego Expressu jechał wolno ale jechał-duże dzięki!! xyz w sytuacji klienta(pasażera) p.s. dojazd do Torunia - połamane drzewa (coś strasznego)!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: deszcz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 10:17 pada....pada....pada...i końca nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: deszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 10:24 Popatrzcie za okienko. Świeci słoneczko! HURRRRA. Mogę na rowerek. Odpowiedz Link Zgłoś