Dodaj do ulubionych

AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA !!!

IP: *.intermik.com.pl 15.09.01, 19:56
Obserwuj wątek
    • Gość: Essex Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.multipc.com.pl 15.09.01, 20:03
      Mamy tu jednego z tych, ktorzy pomogli w zamachy?

I nie narod Polski facet! Ja naleze do tego narodu ale zdecydowanie nie jestem
      za Afganistanem.
      • krotoss Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! 15.09.01, 20:21
        Za tez nie jestem ale przeciw mordowaniu niewinnych ludzi a wszyscy tam na
        pewno winni nie sa-nawet jezeli okaze sie na 100% ze to Baza Bim Ladena zrobila
        to i tak on pewnie malo wspolnego z tym mial. Tu powtarzam opinie pewnego
        eksperta w tych sprawach-jakby co moge rozszerzyc-tak sie ubezpieczam gdyby
        ktos zarzucil mi ze bronie Ladena czy cos...

KroTosS
        • Gość: Igła Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.chello.pl 15.09.01, 23:12
          krotoss napisał(a):

> Za tez nie jestem ale przeciw mordowaniu niewinnych ludzi a wszyscy tam na
          > pewno winni nie sa-nawet jezeli okaze sie na 100% ze to Baza Bim Ladena zrobila
          >
          > to i tak on pewnie malo wspolnego z tym mial. Tu powtarzam opinie pewnego
          > eksperta w tych sprawach-jakby co moge rozszerzyc-tak sie ubezpieczam gdyby
          > ktos zarzucil mi ze bronie Ladena czy cos...
          >
          > KroTosS

No widzisz ! Czasami i Tobie zdarza się coś mądrego napisać. Szkoda, że tak
          rzadko ... .
    • Gość: zoe Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 23:27
      1.Nie wypowiadaj się w imieniu nrodu polskiego.Kto cie upowaznil?
      2. Nie wszyscy afganczycy to fundamentalisci,
      • Gość: POLAK Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.intermik.com.pl 15.09.01, 23:29
        A czy Afgańczycy dokonali tego zamachu? nawet na osama ben Ladena USA nie ma
        dowodów. W czasach radzieckiej okupacji to amerykanie z Talibów uczynili potęgę
        finansując ich i dając im broń do walki przeciw Ruskim. To Amerykanie
        wychodowali tych terrorytstów, bo mało kto dziś pamięta, że za dolary od Regana
        szkolono w obozach Talibów do walki z armią radziecką. Amerykanie wychodowali
        sobie żmiję na własnej śmierci, tak jak szkolili Contras. A teraz ma zginąć
        tysiące niewinnych ludzi, bo nie wszyscy są Talibami. Przecież w zamachu brali
        ludzie z Niemiec i Libanu i Skandynawi, może ich zaatakować?
        • Gość: Ula Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.utfors.se 16.09.01, 20:23
          Dobrze powiedziane. Mam nadzieje ze ani Europa ani Polska nie pozwoli sie
          wciagnac w "Americas new war". A te miljardy dollarow ktore chca wpakowac w
          wojne niech raczej przeznacza na tworzenie pokoju.
        • Gość: olo Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 21:09
          To teraz modne cytować ekspertów, albo za takiego się podawać. Kandydatom
          polecam poczytac wcześniej encyklopedię: Bin laden nie jest Afgańczykiem,
          Reagan zbroił mudżachedinów, których dopiero talibowie pokonali, talibów
          wyhodował pakistan, a samych afgańczyków nikt od 20 lat nie pyta o nic w żadnej
          sprawie ich dotyczącej. A niektórym bardzo świeżym ekspertom przypominam, że
          islam to także kilka skośnookich i sporych krajów więc nie zawsze arab =
          muzułamnin = bandyta. Takich fanatycznych gnojów kazdy system potrafi sobie
          wyhodować, o czym usa przekonały się w Oklahoma City.
          • krotoss Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! 16.09.01, 21:13
            A kto mowil ze Bin laden to Afganczyk???

KroTosS
            • .weronika. Re: AFGAŃCZYCY DO BRONI !!! NARÓD POLSKI JEST Z WAMI BRACIA ! 16.09.01, 21:16
              Ja jestem bardzo daleka od szufladkowania ludzi. Dlatego b. sie boje, ze na
              akcj odwetowej usa ucierpi b. wielu zupelnie niewinnych ludzi...
    • Gość: Macias Re: Do wazeliniarza co sie za Polaka uwaza IP: 213.77.40.* 16.09.01, 20:34
      Do sznownego huja o ksywie POLAK
      Jestes za Terroryzmem koles to spoko . POdnieca cie pewnie ze ktos umiera ,
      ktos kogos zabija . Za duzo grasz w Queka i myslisz ze takie rzeczy sa normalne
      Jak tak to choc i wyskocz na palki koles . W tej chwili masz wspolczuc Rodzinom
      poszkodowanych w zamachu , a nie podniecac sie zamachowcami .
      Nie chece mi sie wiecej pisac , zal mi slow na ciebie , wiec FUCK YOU i narazie
      Wuja macias
      • Gość: pl Re: Do wazeliniarza co sie za Polaka uwaza IP: 62.67.89.* 17.09.01, 18:08
        bardzo dobrze napisane BRAWO!!!
        • Gość: MACIAS dziekuje za oklaski :> IP: 213.77.40.* 17.09.01, 18:26
          dziekuje za oklaski :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka