carton 08.08.02, 08:47 Lipa... Może to wina ogórków? ;-) Znaczy sezonu ogórkowego... Poczekam jeszcze trochę, popatrzę od czasu do czasu... Ale jakoś tak bez przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Lipa... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 09:15 carton napisał: > Lipa... Może to wina ogórków? ;-) Znaczy sezonu ogórkowego... > Poczekam jeszcze trochę, popatrzę od czasu do czasu... Ale jakoś tak bez > przekonania. kwiat lipy najlepszy swiezy, daleko od szos zbierany, lagodnie wysuszyc na zimne zimowe wieczory herbatka jak znalazl, z ogorkami nie mieszac Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Lipa... 09.08.02, 12:37 Gość portalu: Ted® napisał(a): > kwiat lipy najlepszy swiezy, daleko od szos zbierany, lagodnie wysuszyc > na zimne zimowe wieczory herbatka jak znalazl, z ogorkami nie mieszac A ten tutejszy, który zakwitł w sezonie ogórkowym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Lipa... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 13:07 carton napisał: > > A ten tutejszy, który zakwitł w sezonie ogórkowym? ;-) omijac ale mozna tez posadzic/posiac obok bonzai, deby, buraki, winorosl, palmy, oliwki i lipe szlak trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Lipa... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 13:07 bo w tym ogrodzie kazdy jest ogrodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Lipa... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.08.02, 13:10 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > carton napisał: > > > > A ten tutejszy, który zakwitł w sezonie ogórkowym? ;-) > > omijac > ale mozna tez posadzic/posiac obok bonzai, deby, buraki, winorosl, palmy, oliwk > i i lipe szlak trafi A jak nawet nie trafi, i lipa będzie sobie nadal rosła obok tych zasadzonych przez cartona dębów i buków, to i tak będzie dobrze. Wiec sadz te dęby carton, sadz czym prędzej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Lipa... 09.08.02, 13:30 Gość portalu: fin napisał(a): [...] > Wiec sadz te dęby carton, sadz czym prędzej. > Pozdr No jakieś sadzonki (mam nadzieje, że nie lipy ;-) próbowałem w tym ogródku sadzić ale się nie przyjęły, bo je okoliczne krzaczory zarosły ;-) A może potrzeba im nawozu...? ;-) hehe Pozdrawim również Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Lipa... 09.08.02, 13:32 Gość portalu: fin napisał(a): [...] > Wiec sadz te dęby carton, sadz czym prędzej. > Pozdr No jakieś sadzonki (mam nadzieje, że nie lipy ;-) próbowałem w tym ogródku sadzić ale się nie przyjęły, bo je okoliczne krzaczory zarosły ;-) A może potrzeba im nawozu...? ;-) hehe Pozdrawim również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Lipa... IP: *.bydg.pdi.net 12.08.02, 22:57 Towarzysz znajduje radę na wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś