Gość: MANIEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:33 BRAWO POLONIA GRATULACJE Z CZEWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MANIEK Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:34 I TAK STAWIAŁEM ZE WIBRATOR STRACI POZYCJĘ LIDERA PO TEJ KOLEJCE ALE NIE MYSLAŁEM ŻE W TEN SPOSÓB!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: 83.238.70.* 18.07.05, 23:04 POLONIA RUUUUUUUUUUUUUUUUULEZ :D:D wielkie brawa dla "SAWKI" i ANDREASA :D:D no i pepe tez swoje dodal i juniorzy:] ale "Krzyzak" i " Robak" MASAKRA : ((((((((((((( pozdro :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joker Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.net 17.07.05, 22:42 Apator T. w sezonie 2004/2005 na zaszczytnym piątym miejscu... Nie dziwię się Miedzińskiemu, że płakałdzisiaj w boksie po zawodach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty BKS Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:49 Na piątym??? :) Na szustym! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:50 No w końcu chcieli się utrzymać! :))) Udało im się to więc powinni się cieszyć!!! A nie płakać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.chello.pl 17.07.05, 23:07 Protas chyba powinien tez zrezygnować z jednej ligi bo cos nie wyrabia ostatnio. Czemu k***a jak ktoś pisze i zamieszcza artykuł na stronie DZIŚ, pisze jakby mieliby go ludzie przeczytac dopiero JUTRO ?!?!?! :/ "Wczoraj przed biegami nominowanymi Złomrex/Włókniarz prowadził jeszcze 42:36..." Jakie WCZORAJ k***a ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:22 Posłuchaj gościu... Ten artykół ma ukazać się w jutszejszym wydaniu gazety. To jest artykół oryginalny. A to że jest on w wersji elektronicznej to powinieneś dziękować wydawcy że takową wersję wogóle przygotowuje. A jutro ludzie nie będą czytać że dzisiejszy mecz... Teraz rozumiesz??? Jak cię to razi to kup jutrzejszą gazetę i wtedy bedzie ci sie zgadzac... Jeszcze sie patałach wyraża... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:01 Hej,tam w Bydgoszczy!Wy naprawdę wierzycie w to,że Apator przegrał z Lesznem w sportowej walce?Wstyd mi za nich ale tak niestety nie było,podobnie zresztą,jak Włókniarz...Oni nie chcą zrobić sobie miesięcznej przerwy w ligowych startach i przez miesiąc nie zarobić ani złotówki,ale jak chcecie,to cieszcie się,że Wasza Polnoia jest w półfinale i na koniec sezonu będzie na 4.miejscu,gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 18.07.05, 08:52 Ty naiwna istoto czy Ty naprawdę myślisz , że wyniki ostatniej kolejki oddają rzeczywisty poziom sportowy drużyn. Poczekajmy na play off. Wtedy zobaczymy czy Polonia taka mocna czy CKM odpuścił mecz tak jak Apator bo chłopaki chcą więcej zarobić. Wcale bym się nie zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DF Re: Apator odpadnie w półfinałach z Atlasem IP: *.canpack.com.ua 19.07.05, 11:27 Nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:58 Po raz kolejny krzyzak i robak zawodza. Po raz kolejny pepe notuje znizke formy i ciezar zwyciestwa przejmuje sawka - nie kto inny tylko on jest prawdziwym liderem tego zespolu - najlepszy od conajmniej 5 spotkan i zawsze skuteczny. Nienajgorzej mlodziezowcy - klecha nawet dobrze.Jonson super. Proponuje sklad 2006r - Pepe - kasprzak; sawina klecha; jonnson- buczkowski;robert kasprzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spójrz w statystyk Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:27 Ty.. fanie.. Ja Kasprzaków nie chcę w Bydgoszczy. Kolejny klan? O nie! A protas jest dobry... Jak coś ci nie pasuje to sobie przejrzyj statystyki i sprawdz ktory jest protas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:34 protas jest dobry ale nie tak powinien jezdzic lider. Zawodzi od kilku spotkan i zamist pewnego polfinalu mialbys dzis walke o niego - i niechcialbys trafic na leszno lub czestochowe. Ponadto nie jezdzi zbyt czesto para nie ogladajac sie za siebie. A o statytstykach mi nie mow, jak nie patrzy na kolegow z duzyny to punkty sobie zbiera. Zreszta zobacz na sawke, wktotce go przegoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxsiu Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.tvgawex.pl 17.07.05, 23:35 Skład 2006 bedzie taki- Jonsson, sawina, protas, klecha, buczkowski, siopek i może dołączy gapiński i chrzanowski tak było napisane na stronie andreasa jonssona trzy dni czy czery temu-tak się wypowiedzieli na ten temat działacze Odpowiedz Link Zgłoś
oko42 Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale 18.07.05, 01:26 Nie wydziwjaj- byliście lepsi GRATULACJE !!! od bieło-zielonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rademenes79 Sawina do kadry IP: 213.77.6.* 18.07.05, 08:10 zamiast Protasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 12 Re: Sawina do kadry IP: 134.146.212.* 18.07.05, 09:24 W pełni popieram i w nagrodę dzika karta na GP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwyKibic Zdjęcie pseudokibiców IP: 213.77.6.* 18.07.05, 10:23 Na zdjęciu miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/2079469,66446,2802936.html?x=21 widoczni są kibice (stojący w pierwszym rzędzie na ławce), którzy psują atmosferę na trybunach. Na mecze o wysokiej frekwencji przychodzą w ostatniej chwili i zajmują miejsca w najniższym rzędzie nieustannie stojąc na ławkach. Zasłaniają tym samy widok kibicom za nimi. Kibice za nimi rownież muszą stanąć na ławkach i tak metodą indukcji aż do samej góry, gdzie stoją kibice za ławkami i nie mają na czym stanąć. Kibice z góry zgłaszają kibicom poniżej aby nie stawali na ławkach, na ogół to działa. Domino zatrzymuje się na kolegach ze zdjęcia, którzy na prośby i upomnienia odpowiadają groźbami karalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z bydgoszczy bylem w czestochowie.dzieki chlopaki!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:37 bylem z paczka na meczu pod jasna gora kto nie byl niech zaluje!!!! sawka jest WIELKI!!!!! dzieki chlopaki!!!! pozdro dla fanow wlokniarza ktorzy przyszli pod klatke i nam gratulowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Zdjęcie pseudokibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:54 czy to jest jaks durna prowokacja czy serio?! jestes tak leniwy zeby podniesc swoja .... na 1 minute w trakcie trwania biegu?! ze niby przychodza na ostatnia chwile ludzie? i co w zwiazku z tym?a jakby przyszli przed tOBA to tez bys siedzial na dole i wtedu by bylo okej ze wstajesz. niestety nasz stadion jest tak wymyslenie zbudowany i odzzielony od kibicow (wysokie ploty) ze nie da sie z dolnych rzedow ogladac meczu (szczegolnie na lukach i gdy sa flagi na dole) poza tym mnie bardziej wkurzaja ludzie ktorzy zajmuja po 4 lawki dla swoich, ktorzy przychodza pol godziny prze meczem i gdzie ja mam pozniej usiasc? a tak poza tym to chyba lepiej ogladac mecz na stojaco? posiedziec mozesz przed tv... kolejna sparwa jest ze ja nigdy nie widzialem zeby ktos podczas biegu stal na lawce.... a jedynie stal tak po prostu... zapamietaj nie wszyscy zmieszzca sie w trzech gornych lawkach!!! a moze wolalbys zeby przychodzilo 3 tys ludzi na mecz?! wtedy bys mial wygodnie milutko posiedzialbys sobie.. nikt by nad uchem ci nie krzyczal.... polonia jezdzilaby w 2 lidze bo niestety nikt nie chodzi na mecze ale za to wszyscy siedza u gory!!! hhhuuuurrrraaaaaa!! fajnie co? kup sobie bilet na trybune glowna tam moze sobie posiedziszz... pozdro "prawdziwy kibicu" hahahhahahahahahahahhahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Re: Zdjęcie pseudokibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:02 ktos tam dobrze wyprostowales tego pacana. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green czy mecz byl ustawiony?????? IP: 212.87.241.* 18.07.05, 11:35 pozdro dla kibicow z bydzi , meczyk czasami byl superowy , ale z tym wynikiem to do konca ie wiem czy nie bylo to ustawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan polonii USTAWIONY?A WIDZIALES MECZ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:03 JA BYLEM W CZESTOCHOWIE I WIDZIALEM W OST BIEGU JONSSON TAK GONIL HOLTE ZE SZCZEPIL SIE Z NIM TAK ZE OBU PODNIOSLO KOLO WIEC ZAWODNICY USTAWIAJA MECZ W TAKI SPOSOB ZE RYZYKUJA UPADKIEM NA PELNEJ PREDKOSCI??? NIE PISZ BZDUR SKORO NIE BYLES NA MECZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwyKibic Re: Zdjęcie pseudokibiców IP: 213.77.6.* 18.07.05, 14:23 Zaraz zaraz, ja nie mam nic przeciwko wstawaniu, wręcz przeciwnie, sam wstaje i denerwuje sie jak jakiś dziadek z tyłu woła "siadać". Chodzi o to, że te typy stoją na ławkach, a przez to, jak wszyscy za nimi będą stać na ławkach, to w rzędzie za ławkami ci ludzie nic nie zobaczą, bo nie mają ławek żeby na nie wejść. Niech sobie wstają wszyscy, ale nie na ławkach! A poza tym sposób w jaki odpowiadają ci panowie jest daleki od normalnych kontaktów międzyludzkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadjus Re: Zdjecie pseudokibicow IP: *.mat.uni.torun.pl 18.07.05, 14:38 Rzeczywiscie pamietam dwoch z nich chyba z ostatniego GP.szykowala sie zadymka,nawet jednemu z nich ktos rzucil czyms w czajnik.widac nie pomoglo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: Zdjęcie pseudokibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:29 poczekaj jak będą bandy nikt w 1234 rzędzie nie będzie widział !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:22 wiedzialem ze ta i nastepna kolejka beda kolejkami cudów kibice w Toruniu jakby tez sie cieszyli ze bedzie mecz wiecej w Toruniu, chyba ze przywioza bonus z Tarnowa w co watpie W sumie jednak gratulacje dla Was TYFY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominator Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: 217.97.147.* 18.07.05, 12:31 Jak można kalkulować w ten sposób w żużlu. Przecież jak w Toruniu wypadnie przez przypadek Crump lub Jaguś (kontuzja) to cały zespół leży. Kto u nich pojedzie w półfinale - Puszkowski na lidera, zastępstwo zawodnika? Tak samo Włókniarz, tak więc wątpię żeby oni kalkulowali w ten sposób, po prostu byli wczoraj słabsi. A Apator może w półfinale wygrać z Atlasem, jeżeli na nich trafi od reszty dostanie w plecy. Tak samo jak Polonia - byle nie trafić na Unię Tarnów - ale to dopiero będzie w finale. Pozdrowienia dla wszystkich spekulantów, kalkulantów, twórców kolejki cudów itp.Biorąc pod uwagę opinie że Apator i Włókniaz się podłożyły to pewnie ZKŻ Zielona... też dostał baty, żeby uśpić Wybrzeże przed barażami - tak pewnie było co? Lepszy po prostu wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:45 Wielkie brawa dla Polonii. Poczatkowe niepowodzenia zaczynaja odchodzic w niepamiec i dobrze. Koncowka ligi bedzie naprawde ciekawa. Powodzenia dla obu druzyn z naszego regionu, bo na to zasluguja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Mistrz Re: Budlex/Polonia prawie w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:48 Brawo Brawo Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medal??? Będzie medal??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:39 mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś