Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:19 mam problem...na koncie na stronce AB jest podana ilość pkt ale jak się okazało moje 2 kumpele mają tyle samo....jak to jest możliwe?czy ktoś wie jaki jest maks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vigla Na AB jest wszystko mozliwe, ciesz się że cię nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:26 Na AB jest wszystko mozliwe, ciesz się że cię nie przyjeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Na AB jest wszystko mozliwe, ciesz się że cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:14 wyniki są 21 a mi chodzi tylko o to jak to jest możliwe i jaki mają maks :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: rekrutacja na AB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:25 Czy ktoś może wie ile trzeba było mieć punktów żeby dostać się na resocjalizację zaoczną na AB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigla resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:26 resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majter Re: resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:05 na jakiekolwiek studia zaoczne o kolejnosci przyjmowania decyduje kolejnosc składania papierów i nie wazne czy bedziesz miała taką czy siaką średnią po prostu musisz szybciej zlozyc papiery :) ale nie musisz sie az tak spieszyc bo jeszcze nie slyszalem zeby ktos sie nie dostał na zaoczne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? IP: 83.238.70.* 19.07.05, 00:03 Nie wypowiadaj się, proszę, na podstawie własnych błędnych wyobrażeń. Od kilku lat (zgodnie z zaleceniami ministerstwa) kolejność składania dokumentów nie może być kryterium przyjmowania kandydatów na studia, na żadnej uczelni państwowej w Polsce. Oczywiście zdarza się, że osoba nie jest przyjmowana na studia zaoczne, nawet w tym roku, nawet na AB. (Ale nie wiem, ilu było kandydatów i ile było miejsc na resocjalizację). Pozdrawiam. Gość portalu: majter napisał(a): > na jakiekolwiek studia zaoczne o kolejnosci przyjmowania decyduje > kolejnosc składania papierów i nie wazne czy bedziesz miała taką > czy siaką średnią po prostu > musisz szybciej zlozyc papiery :) ale nie musisz sie az tak > spieszyc bo jeszcze nie slyszalem zeby ktos sie nie dostał > na zaoczne :D Odpowiedz Link Zgłoś