Dodaj do ulubionych

rekrutacja na AB

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:19
mam problem...na koncie na stronce AB jest podana ilość pkt ale jak się
okazało moje 2 kumpele mają tyle samo....jak to jest możliwe?czy ktoś wie jaki
jest maks?
Obserwuj wątek
    • Gość: vigla Na AB jest wszystko mozliwe, ciesz się że cię nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:26
      Na AB jest wszystko mozliwe, ciesz się że cię nie przyjeto!
      • Gość: karolina Re: Na AB jest wszystko mozliwe, ciesz się że cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:14
        wyniki są 21 a mi chodzi tylko o to jak to jest możliwe i jaki mają maks :]
    • Gość: Angie Re: rekrutacja na AB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:25
      Czy ktoś może wie ile trzeba było mieć punktów żeby dostać się na
      resocjalizację zaoczną na AB?
      • Gość: vigla resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:26
        resocjalizacja zaoczna? A to możliwe?
        • Gość: majter Re: resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:05
          na jakiekolwiek studia zaoczne o kolejnosci przyjmowania decyduje kolejnosc składania papierów i nie wazne czy bedziesz miała taką czy siaką średnią po prostu musisz szybciej zlozyc papiery :) ale nie musisz sie az tak spieszyc bo jeszcze nie slyszalem zeby ktos sie nie dostał na zaoczne :D
          • Gość: ... Re: resocjalizacja zaoczna? A to możliwe? IP: 83.238.70.* 19.07.05, 00:03
            Nie wypowiadaj się, proszę, na podstawie własnych błędnych wyobrażeń.
            Od kilku lat (zgodnie z zaleceniami ministerstwa) kolejność składania
            dokumentów nie może być kryterium przyjmowania kandydatów na studia, na żadnej
            uczelni państwowej w Polsce.
            Oczywiście zdarza się, że osoba nie jest przyjmowana na studia zaoczne, nawet w
            tym roku, nawet na AB. (Ale nie wiem, ilu było kandydatów i ile było miejsc na
            resocjalizację).
            Pozdrawiam.

Gość portalu: majter napisał(a):

> na jakiekolwiek studia zaoczne o kolejnosci przyjmowania decyduje
            > kolejnosc składania papierów i nie wazne czy bedziesz miała taką
            > czy siaką średnią po prostu
            > musisz szybciej zlozyc papiery :) ale nie musisz sie az tak
            > spieszyc bo jeszcze nie slyszalem zeby ktos sie nie dostał
            > na zaoczne :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka