Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 10:46 web.reporter.pl/webnews/index.php?id=3d527c2261e6b Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fin Re: Pekao hacked IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.08.02, 11:03 No pięknie. A słowa pracownika banku: "Niezależnie od tego, czy to nasz serwer, czy nie, i czy doszło do włamania, żadne dane klientów nie mogły ucierpieć, bo żadne dane klientów nie znajdują się w systemach połączonych z Internetem" Nie wydają mi się prawdziwe. PKO SA umożliwia np. obsługę internetową kont maklerskich, więc chyba połączenie internetu z serwerami zawierającymi dane o poszczególnych kontach musi istnieć. Pozdr STOP, Ted, STOP, nie musisz mnie pozdrawiać i walić głową w monitor ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pekao hacked IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 11:09 Gość portalu: fin napisał(a): > Pozdr > STOP, Ted, STOP, nie musisz mnie pozdrawiać i walić głową w monitor ;))) za pozno ten serwer mogl akurat nie miec polaczenia z systemem transakcyjnym, w to jestem w stanie uwierzyc ale ze ZADEN nie ma polaczenia z internetem? to jak oni to robia? niepokojace, ze gosc hasa po calej sieci bezkarnie i narazie jego dzialalnosc konczy sie na pozostawieniu wizytowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Pekao hacked IP: *.bydg.pdi.net 12.08.02, 22:52 Co to znaczy towarzyszu "hacked" . Jakąś nową modę wprawadzacie? Odpowiedz Link Zgłoś