Dodaj do ulubionych

Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek

05.02.07, 10:58
Ludzie to debile.
Obserwuj wątek
    • Gość: jano Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:00
      Naiwniacy. Policja powinna olać ta sprawe. Sami sa sobie winni. Modelki i
      modele od siedmiu boleści.
      • Gość: Marco Głupota kosztuje... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.07, 11:29
        Nie wiem, czy chcę, by za moje podatki naprawiano błędy taaaakich idiotek. Choć poczucie wspólnoty każe mi poganiać policjantów, to bezmiar głupoty (pychy?) przedstawicielek mojego narodu mnie przeraża. (Choć biorąc pod uwage wyniki wyborcze PiS nie powinien zaskakiwać ;)
        • znajomy_jennifer_lopez Cięzka robota ale ktoś musi to robić 05.02.07, 11:50
          czyt. uczyć rozumu naiwnych. Dobrze że chociaż nieźle płatna.
          • kszynka Re: Cięzka robota ale ktoś musi to robić 05.02.07, 12:12
            za to żeby zaistnieć, wielu ludzi jest zapłacić bardzo dużo
        • Gość: mat Nigeryjczycy przodują w świecie jako oszuści. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:06
          Nie byłam rasistką, ale spotkałam się w życiu z tyloma przykładami oszustw,
          bezwzględności i cynizmu, w czym przodują przedstawiciele Nigerii. Ich
          pomysłowość w oszukiwaniu nie zna granic. Nie wystarczy, że wiecie, że są
          oszustami. I tak wynajdą jakiś fortel, żeby postawić na swoim i pozbawić was
          pieniędzy. Taka jest Nigeria, taka jest czarna Afryka. A wszelka pomoc dla
          głodująćych dzieci i tak ginie w przepastnych kieszeniach oszustów wszelkiej
          maści. Ratowanie Afryki nie ma sensu.
    • Gość: ja Ewelina się zrezygnowała IP: 62.29.248.* 05.02.07, 11:01
      Polska język trudna język - nawet dla dziennikarza z GW (może on też z
      Nigerii ?)
      • Gość: ratunku kgdźie ets korkta? IP: *.aster.pl 05.02.07, 11:03
        Czy oni tu mają jakąś korektę? To w końcu ilu jest tych oszukanych: 5 czy 50 tys?
        • Gość: correct Re: kgdźie ets korkta? IP: 80.48.253.* 05.02.07, 13:33
          oszukanych było 50 tys osób a dodatkowo 5 tys Polek
          wg GW Polki to nie osoby
    • Gość: kilio Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: 80.50.20.* 05.02.07, 11:02
      I nie bądz tu Polaku rasistą.... 2 afery w krótkim czasie i mam dosc.
      • to_ti Zawsze jest ratunek - zerknąć w lustro! 05.02.07, 11:30
        i zadać sobie proste pytanie: czy jestem dzieckiem szczęścia? W 99,999% wiadomo
        że nie...:)

fototel.pl/
      • rs_gazeta_forum Re: Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek 05.02.07, 11:30
        Masz na myśli rasową niższość rasy polskiej?
    • waldek1610 nigeryjski akcent i kariera modelki...dobre :) 05.02.07, 11:09
      Re: Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek

Ci oszukani sami sa sobie winni, jak mozna sie nabrac na cos tak oczywistego.
      Poza tym kto kojazy afrykanski akcent u szefa "agencji modelek" ze swiatem show
      biznesu...Ludzie nie maja wyobrazni...
      • nowabozena Re: nigeryjski akcent i kariera modelki...dobre : 05.02.07, 11:31
        Ja w sprawie podpisu pod wypowiedzią. Słownik ortograficzny to jednak lektura
        obowiązkowa. ;)
        • waldek1610 Re: nigeryjski akcent i kariera modelki...dobre : 05.02.07, 13:03
          fakt ze nie podoba ci sie moja krytyka pod adresem tych oszukanych Polek, nie
          znaczy ze musisz koniecznie zaatakowac mnie...

To juz jest taka Polski przypadlosc; jak nie podoba sie ze nas krytykuja to
          zamiast skorygowac swoje zachowanie, Polacy probuja zniszczyc atakujacego.
    • tjbazuka Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek 05.02.07, 11:12
      Murzyn chyba sprawdzal rynek . Szczesciarz. Nadzial sie na 50 tysiecy
      frajerow .
      I tylko 5000 Polek ?????. I jeszcze policja nie moze go zlapac.
      Chlopak wtopil sie w tlum.
      Polska to dziwny kraj.
    • Gość: Dariusz Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: *.rlghnc.dsl-w.verizon.net 05.02.07, 11:22
      Mieszkam w Stanach i ostatnio ogladalem program w CNN o oszustwach podszywania
      sie pod cudze nazwiska by ukrasc tozszamosc. Ze statystyk wynika ze ta branza
      kryminalna opanowana jest przez nigeryjczykow.
    • Gość: Jonek Nie rozumiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.07, 11:39
      Za co on jest poszukiwany? Naiwniacy dawali mu kasę dobrowolnie a teraz
      poszukuje go policja. A może by tak sie zająć bezrozumnym motłochem, który nie
      rozumie, że jak ktoś na dzień dobry rząda kasy to znaczy że kręci.
    • Gość: xxx Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:41
      youtube.com/watch?v=xGifPlSZkyg
    • Gość: Angel von Himmel Najpierw Kenijczyk teraz Nigeryjczyk. Polki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:45
      Dlaczego Polki są naiwne będąc w Europie dają się nabierać ludziom z czarnej
      Afryki gdzie nie ma wody bieżącej i na bosaka biegają??? Kaźdy Murzyn potrafi
      Polkę oszukac?
    • Gość: lee W stanach banki czarnym zwykle kredytów nie dają IP: *.e-wro.net.pl 05.02.07, 11:47
      Takie jest zaufanie do Afro-Amerykanów. U nas naiwne panienki widzą w takich
      typkach wielki świat. Te kilkaset złotych straty opisane w artykule to jeszcze
      nic wobec tego co stracić można .
      Trzeba zrozumieć, że Afrykanie są wychowani inaczej, z moich spostrzeżeń
      wnioskuję, że w większości nie czują oni empatii i nie potrafią planować na
      pszyszłość. I dlatego nie dziwi, że w niektórych krajach Afryki odsetek
      nosicieli HIV sięga nawet 30%-50%!!!!!. A jak wiemy nasze dziewczyny boją się
      stosunku z prezerwatywą żeby jakiś tam Simon M. czy inny nie nazwał je
      rasistkami. To jest dopiero niewyobrażalna głupota. Dziewczyny otwórzcie oczy!
      • Gość: Stany Oj, nieladnie klamac ! IP: *.ok.ok.cox.net 05.02.07, 12:54
        • Gość: sawit Re: Oj, nieladnie klamac ! IP: *.e-wro.net.pl 05.02.07, 13:11
          Statystycznie rzecz biorąc murzynom udziela się mniej kredytów i na mniejsze
          sumy. Tylko się o tym głośno nie mówi - bo wiadomo oskarżą o rasizm.
          • Gość: ppp Statystycznie rzecz biorąc... IP: *.112.80.164.bbplus.ptn-ag2.dyn.plus.net 05.02.07, 14:32
            Amerykański murzyn jest biedniejszy niż amerykański biały i dlatego dostaje
            mniej kredytów i na mniejsze kwoty, bo mniejsza jest gwarancja, że będzie w
            stanie te kredyty spłacić. Bank nie patrzy na kolor skóry tylko na historię i
            środki na koncie, zakompleksiony troglodyto.
    • Gość: tom 50 tys. osób IP: 91.189.16.* 05.02.07, 11:52
      "Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek"

"Skala oszustw wyszła na jaw, gdy Nigeryjczykiem zainteresowała się policja:
      oszukał co najmniej 50 tys. osób."

Ciezko sie zdecydowac, 5000 czy 50000 osob
    • Gość: mentor Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: 195.116.5.* 05.02.07, 11:54
      naiwność ludzka nie zna granic.. Dziwi mnie tylko fakt, że po przeczytaniu
      takich artykułów lub oglądaniu reportaży w TV ludzie, jak dzieci nadal się
      nabierają..???
    • Gość: Niepoprawny [...] IP: *.chello.pl 05.02.07, 11:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Rafał Orszak Stop imigrantom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:59
      www.konserwatyzm.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1164&Itemid=111
    • Gość: cisza Re: Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: *.euroticket.pl 05.02.07, 12:26
      Nie jesteś człowiekiem?
    • Gość: Polak Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:42
      Asfalt oszukał europejki-koniec świata.Dobrze ,że jeszcze nie zaraził AIDS em
    • Gość: giewont Inwazja moli IP: *.acn.waw.pl 05.02.07, 12:47
    • Gość: zgrzyz Będą głupie c*py miały dużo szczęścia jeśli AIDSa IP: 64.27.0.* 05.02.07, 12:51
      nie podłapały tak jak to było z tym drugim \"politycznym uchodźcą\" z Afryki, na
      którego tak leciały
    • Gość: Merciless Ming Re: Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: 217.149.242.* 05.02.07, 12:56
      Głupie te Polki, jak but z lewej nogi kretyna. Zobaczą Makumbę i od razu kisiel
      w majtasach mają i są gotowe na wszystko i we wszystko uwierzyć. A Makumbie
      tylko w to graj - to sobie zakisi ogóreczka tu i ówdzie, tu dostanie loda, a
      jeszcze gdzieś indziej weźmie sobie kaskę od naiwnych - wstydźcie się Polki, że
      się tak nie szanujecie.
    • Gość: profan Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: 195.47.201.* 05.02.07, 13:05
      niezły model z tego Mambo szkoda tylko że nasi rodacy zachowują sie jak
      ciemniaki rodem z afryki
    • Gość: Merciless Ming Re: Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: 217.149.242.* 05.02.07, 13:11
      Tak mi przyszło do głowy, że wszystko z tego powodu, że Paniom znudziły się
      białe ogórki i wolą czarne bakłażany...
    • Gość: Gość Polki mają jak widać nabożeństwo do murzynów. IP: 193.109.212.* 05.02.07, 13:44
      Nie będę chyba jedyny, który powie że same sobie na to zasłuzyły.
    • Gość: kaju Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:47
      Tak to jest z większością czarnuchów: tylko im kombinacje i tanie dupy w
      głowie. O ile to co noszą powyżej szyi nosi w ich przypadku nazwę głowa.
    • nanabun Re: Nigeryjczyk oszukał 5 tys. Polek 05.02.07, 13:55
      Dla Nigeryjczyka medal, a zdjęcia tych 5 tys. kretynek opublikować. Durne
      panienki dla "zaistnienia" są gotowe na wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka