Dodaj do ulubionych

Jan Rulewski wraca do polityki

IP: 212.122.214.* 22.07.05, 22:27
chlop zrobil juz swoja dobra robotę niech teraz weźmnie sie za siebie i swoje
sprawy rodzinne zeby go wiecej kurator sądowy nie odwiedzał
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:58
      Potrzeba nam takich ludzi jak Rulewski.Uczciwych i kompetentnych.
      • Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.07.05, 01:29
        Byku czy ty robisz dla konkurencji?
        Bylem u Rulewskiego nad Zalewem Koronowskim na poczatku czerwca.
        Dzieci widzialem, Jasia i Hanie. Zadbane, ubrane, udane.
        Nic mi nie wiadomo, zeby je kurator sadowy odwiedzal.
        • Gość: byku Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 212.122.214.* 23.07.05, 22:33
          fatso czy ja mowie ze kurator byl u dzieci??? czy u janka moze podac ci
          nazwisko kuratora co???
          • Gość: zaciekawiony fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.5R* / 62.6.139.* 24.07.05, 00:52
            Byku, Jachu Rulewski zasluzyl sie Ojczyznie nie tylko zostawiajac
            zeby na podlodze. Ma tez zaslugi w pomnazaniu populacji tego kraju.
            Moze to wlasnie taka wyrodna corka, juz dorosla, nasyla na niego kuratora
            sadowego? A jest ich (corek znaczy sie) mala gromadka.
            Swoja droga jak to dziwne, ze meskie wybitne okazy Homo Sapiens, jak Pilsudski,
            Kwasniewski, Jaruzelski a teraz JR, plodza na ogol same corki.
            Ja tam wybitny nigdy nie bylem i teraz mam samych synow.
            • Gość: byku Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 212.122.214.* 24.07.05, 13:41
              fatso jakie zęby jakie zęby szczęka mu wtedy wyleciała a nie zęby mów o faktach
              a nie o domysłach
    • Gość: treff Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 07:54
      nie ma to jak odgrzewane kotlety
    • Gość: xyz Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.07.05, 09:23
      Jako poseł nie płacił podatków z prowadzonej działalności gospodarczej bo nie
      wiedział, że ma taki obowiązek. Kto inny beknął by zdrowo ale PŁACZKOWI
      sympatycy umorzeli postępowanie. Jako senator będzie miał więcej czasu na kombinacje
      • Gość: out Rulewski kontra Kosma Zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:43
        Kandydantura Rulewskiego o niebo lepsza od Kosmy Zł. Może ktoś (np. sam KZ) poda
        efekty pracy jako radnego(ale nie tej destrukcyjnej)? Czy pan KZ pamięta jeszcze
        jaki ma zawód? A może by tak wzorem Rulewskiego kilka lat popróbować własnego
        biznesu a a nie tylko chłeptania z wspólnej kasy?
        Żałosne, jak się dorobliśmy klasy próżniaczej - karuzelowo zmieniającej
        stanowiska czy pozycje! Jakie to nerwowe dreptanie, gdy przychodzi koniec
        kadencji... " gdzie się załapię.. no gdzie... no nie..NIE tylko NIE tylko nie do
        pracy.. Żałosne
    • Gość: gość Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.07.05, 12:29
      Jak koryto wysycha to świnia od niego odchodzi. Jak widzi że coś tam mogą nalać
      to z ryjem pcha sie tak usilnie aby być pierwszą. I nieważne że przedtem juz
      była przy korycie i nawet w niego nas.ała, bo co to ją obchodz.
      • Gość: OLO Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:55
        Kurde jak mam wybierać między Złotowskim a Rulewskim.To zdecydowanie popieram
        Rulewskiego.To człowiek znany nie tylko w Polsce.A Kosma?Pokazał jakim był
        prezydentem,posłem,radnym.Czas takich ludzi się skończył!
        • Gość: AAdo Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:46
          Pamiętam walkę o woj. kuj-pom. Na nas postawili już krzyżyk. On walczył do
          końca. Podobno tylko niego bała się Grześkowiakowa. Jesteśmy mu coś winni. On
          ma mój głos. O Kosmie z grzeczności nie wspomne.
        • Gość: zgodny Jan Rulewski wraca-niech zastąpi Kosmę także w RM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:13
          Bydgoszcz ma dosyć KOSMY - nie fundujmy go całemu Krajowi! Rulewski zaznaczył
          się chociaż pozytywnie w odróżnieniu od KOSMY - zadymiarza.
    • Gość: obserwator chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:31
      zauważyliście że wszystkie niepochlebne opinie Złotowskiemu są pisane z jednego
      IP tylko pod coraz to innym nickiem? hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl to pewnie
      z biura Markowskiego albo jakiegoś jego pieska ;-)
      Ciekawe co on tym swym chłopaczkom teraz ggada, skoro o tymm , że Złotowski
      będzie jedynym kandydatem do Senatu z ramienia PiSu było już wiadomo od ponad
      miesiąca! a Poseł uparcie wszedzie twierdził że tak nie jest i ciągle
      wygrzebywał jakieś nowe nazwiska (ba Radku Sikorskim kończąc...) Towarzyszu
      Markowski, "kończ Waść, wstydu (sobie) oszczędź, hehe
      żałosne
      • Gość: Julek Re: chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:12
        Kosma Złotowski był jedynym bydgoskim posłem, który nie podpisał się w 1998 r
        pod wnioskiem o powstanie województwa kujawsko-pomorskiego, o tym wyborcy
        powinni wiedzieć. Ciekawe czy z lenistwa czy może z wyrachowania.Z tego
        ostatniego jest bardziej znany, gdyż sam przyznał publicznie po przegranych do
        europarlamentu, że nie zaangażował się w wybory z wyrachowania. Ciekawe jak tym
        razem będzie rachował. Narazie uprawia domokrążniczą krucjatę.
      • Gość: Neo Re: chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:15
        Co za dureń z tego obserwatora, przecież nawewt przczkolak wie, że IP:
        *.neoplus.adsl.tpnet.pl, to każdy użytkownik neostrady posiada.
      • elfikt1 Re: chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) 09.08.05, 18:19
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> zauważyliście że wszystkie niepochlebne opinie Złotowskiemu są pisane z
        jednego
        >
        > IP tylko pod coraz to innym nickiem? hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl to
        pewnie
        >
        > z biura Markowskiego albo jakiegoś jego pieska ;-)
        > Ciekawe co on tym swym chłopaczkom teraz ggada, skoro o tymm , że Złotowski
        > będzie jedynym kandydatem do Senatu z ramienia PiSu było już wiadomo od ponad
        > miesiąca! a Poseł uparcie wszedzie twierdził że tak nie jest i ciągle
        > wygrzebywał jakieś nowe nazwiska (ba Radku Sikorskim kończąc...) Towarzyszu
        > Markowski, "kończ Waść, wstydu (sobie) oszczędź, hehe
        > żałosne

- I CO ?
    • Gość: jegoosc Rulewski to obecnie polityczne zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:14
      oraz osoba przesiaknieta ze jest niewiadomo kim i co moze on jeszcze dla nas
      zrobic.
      • Gość: wyborca Re: Rulewski to obecnie polityczne zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:21
        Jeżeli maiłbym wybierać pomiędzy kosmą czy rulewskim wybrałbym bez wachania
        rulewskiego. Kosma po prostu mi się z niczym nie kojarzy. Wiem że był posłem
        ale jakoś nie widziałem i nie słysząłme o jego działalności.
        • Gość: terranova Kosma Złotowski zrezygnuje ??? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:38
          Złotowski powinien zachować sie honorowo i wycofac sie skoro ma Rulewski
          kandydować.No chyba że znow nie zbierze podpisów:D
          • Gość: gigi a Janek to juz nie ma z czego zyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:31
            skonczyly sie zapasy kasy?
            • Gość: Robert Re: a Janek to juz nie ma z czego zyć ? IP: *.net / *.net 24.07.05, 19:14
              Najpierw niech zrobi porzadek w wlasnym domu i walczy z nalogami.
              • Gość: EmPe Re: a Janek to juz nie ma z czego zyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:49
                Panie Janie-proszę kandydować.Chcę mieć wybór,a Pan już kiedyś pokazał swój
                charakter,Kosma tylko tyje...
                • Gość: prałat RULON NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:03
                  RULON NA PREZYDENTA RP:-)
                  BĘDZIEMY MIEĆ KOGOŚ REPREZENTUJĄCEGO INTERESY BYDGOSZCZY :-)
    • Gość: Witek Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:45
      na pewno Rulon będzie lepszy od cieniaka Złotowskiego który prze 15 lat nic
      dobrego nie zrobił!
      TYloko kasę z naszych podatków bierze!!
      • radca Re: Jan Rulewski wraca do polityki 31.07.05, 21:15
        trzymam kciuki za powodzenie Panie JANKU RULEWSKI
        wracaj Pan do polityki

radca
    • yaraz82 Re: Jan Rulewski wraca do polityki 31.07.05, 21:48
      Jak sobie pomyślę że Rulewski ma stanąć na przeciwko Rakowskiego.
      Bohater Solidarności na przeciwko członka nomenklatury PZPR.
      Rulewski musi sie dostać !!!
      • radca Re: Jan Rulewski wraca do polityki 31.07.05, 22:02
        yaraz82 napisał:

> Jak sobie pomyślę że Rulewski ma stanąć na przeciwko Rakowskiego.
        > Bohater Solidarności na przeciwko członka nomenklatury PZPR.
        > Rulewski musi sie dostać !!!

- Jan Rulewski jest jednym z nas i to tak jakby Rakowski stanał przeciwko nam
        Jan Rulewski musi sie dostac, nie moze byc tam - ze tyle krwi przelanej
        w walce o wolnosc i demokracje pojdzie znowu na marne - bo komunisci siegaja
        po wladze

nie zapomnijmy o Tych uwiezionych,internowanych,bitych i katowanych w SB
        katowniach, wydalonych poprzez szereg represji i proszących o AZYL POLITYCZNY
        w krajach gdzie byla wolnosc i demokracja, nie zapomnijmy o Tych - ktorzy
        stracili zycie lub zdrowie w walce o WOLNOSC i DEMOKRACJE....

dlatego postawmy na czlowieka - ktory sie temu ZLU przeciwstawial i walczyl
        z nim .... On nie stal sie BOGATY , NIE STAL SIE tzw. " CZLOWIEKIEM BIZNESU
        I ELIT " .... On pozostal zwyklym " czlowiekiem pracy " - pozostal poprostu
        jednym z nas .... i sie nie sprzedal

radca

• Gość: Bolek Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 15.08.05, 12:18
          W okresie jak był posłem oclił w bydgoszczy samochod za jednego funta ,gzie
          innym podnoszono wartość celną-taki jest uczciwy pan Rulewski-temu panu też
          dziekujemy.
          • Gość: Jaca Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 19.08.05, 00:17
            A CO POMNIK MA TO I SAMOCHÓD OCLIŁ,CZY KTOŚ Z TEGO PRZYPADKU MIAL KLOPOTY W UC,W
            KOŃCU LEPSZA KASTA NIE OBYWATELE II KAT CO DO GARA NIE MAJĄ CO WLOŻYC I KUPIĆ
            LEKARSTW.
            • Gość: Kibic Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:12
              Ale z ciebie bolek cieńki bolek.Już takie pierdoły wymyślasz o samochodzie
              oclonym za funta,aż rzygać się chce.Przedstaw się i okaż ,co zrobiłeś dla
              Polski dobrego.Na razie,to tylko "obsrywasz to gniazdo"!!!
              • Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 19.08.05, 16:42
                Bolek faktycznie cienki bo wie ze dzwonia ale nie wie w jakim kosciele.
                Tak to juz jest gdy sie podsluchalo jakies pijackie zwierzenia celnika
                czy tez innej urzedowej mendy.
                Rulewski faktycznie oclil samochod za funta kiedys, chyba bedzie juz 15 lat temu.
                Ja mu ten samochod osobiscie dalem, PODAROWALEM, po tym jak razem przejechalismy
                nim przez Europe, z Londynu do Bydgoszczy. Wracalem samolotem, samochod mi byl
                juz zbedny, wiec co z nim mialem zrobic? Moze darowac Bolkowi?
                Sprzedaz za funta okazala sie najlepsza forma rozwiazania mego problemu.
                • Gość: Rek Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 21.08.05, 12:26
                  A Rulewski mial inna bajkę o nabyciu samochodu,kazdy inny czlowiek mial wartośc
                  weryfikowana a on co swiety,na tympolega uczciwosc polityka .widac ze jestes
                  kretynem do potegi tez masz problemy alkocholowe?
                  • Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 21.08.05, 13:13
                    Chyba mam jakies problemy skoro odpisuje kretynowi co nawet
                    nie potrafi po polsku napisac czym jest wlasnie schlany.
                    Zapewniam cie kretynie, ze czynie to co jedynie wirtualnie.
                    W zyciu realnymn kazalbym ciebie po prostu zrzucic ze schodow.
                    Nie ja kandyduje, nie musze wiec uchylac na tym forum przylbicy.
                    Zapewniam jednak czytelnikow, ze to co napisalem wyzej jest prawda.
                    Samochod JR "sprzedalem" za funta bo taka forma pozbycia sie wozu byla
                    najbardziej odpowiednia w danym czasie i momencie dziejowym. Co potwierdzilem
                    wlasnorecznym podpisam 15 albo 14 lat temu, moge zaswiadczyc dzis takze.
                    • Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 21.08.05, 13:14
                      BTW. alhohol pisze sie przez samo Ha.
                      Ja wlasnie pije doskonale wino kalifornijskie. zal ci?
                      • Gość: Czesław Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 21.08.05, 21:05
                        RULEWSKI POSTAWIŁ CI BEŁTA ZA 2,5KRETYNIE.
                    • Gość: CIEKAWY Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 21.08.05, 21:11
                      A podatek od darowizny ty i Rulewski zapłaciliscie<bo twoje przyznanie się do
                      darowizny<czyni w tym świtle wygądasz jako tepy doradca i oszust skarbowy ty i
                      twoj pan>
                      • Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 22.08.05, 03:02
                        Valiaj svolotch!
                        • Gość: ciekawy Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 22.08.05, 10:58
                          Kultura twoja jest na poziomie twego pana,przp.spotkanie twego pana z Wachowskim
                          iStajszczakami na Poloni po rozwiazaniu Sejmu,pan poseł mial wtedy bardzo ciasne
                          buty.
                          • Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 22.08.05, 12:24
                            zgadzam sie, ze Polacy naleza do dwoch kategorii: panow oraz chamow.
                            Ty do Panow nie nalezysz, ja jestem w almanachu szlachty od co
                            najmniej 305 lat jako Pan ruski i polski. Problem z ta demokracja w Polsce,
                            ze byle ludzka szumowina moze sobie wejsc anonimowo na takie bydgoskie forum
                            i bezkarnie opluwac zasluzonego czlowieka.
                            Salutuje cie, moj dobry czlowieku, po angielsku: ze srodkowym palcem w gore.
                            • Gość: Ciekawy Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 22.08.05, 16:08
                              Ciekawy jestem czy toty wielki szlachcic z slomą w budach nagrywałęs te
                              kserokopiorki ze złomu które były już na Zachodzie szmelc a twoja gwiazda jako
                              posel to przywoziłtak jak samochód,od kiedy chamy podatków nie placą?
                              • Gość: fatso Chamie, o audiencje sie nie staraj! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 22.08.05, 23:48
                                Subject: ..........O kim mowa?
                                Date: 3/23/02 3:24 AM Eastern Standard Time
                                From: HRABJA

Ciekawy Kolezko, mam cos specjalnie dla ciebie:

...czy psikusem jest natury? meska dupa i pogrzebacz,
                                siersciuch wiskajacy wsiury, na koltunie - nie potrzeba
                                go wytykac praciem bowiem, psiocha to jest do kwadratu
                                mniej pojetnym tu podpowiem: wyprzegnieto go z kieratu.

...tatko - drwal mu ciosal dyszle, na ciemieniu - plaskie czolo
                                sugeruje..ja tez mysle, gosc problemy mial ze szkola
                                bo gdy omcknal sie toporek - tacie..stad kanciasta glowa
                                nasz mongolek do rozporka, rodzicowi wnet sie chowa.

...kto rozwiaze nam rebusa? ..i wymowi imie wraze
                                w picuarek sie wysiusiaj, on facjate swa pokaze
                                za zle nie mam ja bydladku, ze sie kladzie tam gdze nasral
                                Volny w sumie jest w porzadku, choc anusem na nas kaslal.

...Ciekawy o co wiec te dasy? ..kto na zgode pierwszy poda
                                tobie ch..a - krecisz wasy, predylekcje masz do loda
                                ach ty w kurwe uje..y - pederacho wypie..j
                                hrabja jest zdegustowany, o audiencje sie nie staraj.
                                • Gość: obrońca BRONIĆ WOJEWÓDZTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:28
                                  JAN RULEWSKI MUSI BRONIĆ WOJEWÓDZTWA.
                                • Gość: fatso Re: Chamie, o audiencje sie nie staraj! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.08.05, 12:54
                                  No i co, Ciekawy, dlaczego nie odpowiadasz
                                  na me teskne wolanie? czekam na jakis wierszyk fajny,
                                  wiedz ze kolekcjonuje poezje ludowe, nawet od niegramotnych.
                                  • Gość: red Re: Chamie, o audiencje sie nie staraj! IP: *.net / 213.17.254.* 27.08.05, 18:53
                                    Kgo typachole udajesz,z chama nigdy nie zrobisz pana ty wsiowa gnido,walnij
                                    sobie belta albo udaj się na POlonie tam gdzie twoj pan zawsze lubil jako posel
                                    sie nawalc,a jak jego rodzina?
                                    • Gość: antykomuch Re: niedobry wzór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:26
                                      PAN Rulewski pije-pewnie za często przebywał z towarzyszami.
                                      • Gość: fatso Re: niedobry wzór IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.08.05, 22:07
                                        Uderz w stol a psiochy sie odezwa
                                        • Gość: rOBERT Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 29.08.05, 15:46
                                          Wytrzeżwiej i wtedy pisz imbecylu brakujące ogniwo w teori Darwina.
                                          • Gość: Andrzej Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 29.08.05, 23:15
                                            Rulewskiemu jest żal że kumple zSolidarności zrobili kasę i mają go tam na czym
                                            on siedzi.
                                            • Gość: RET Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 01.09.05, 18:25
                                              Obrońca się nie odzywa,szuka zużytych tonerów po smietnikach dla swego pana.
                                              • Gość: fatso Re: niedobry wzór IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 01.09.05, 21:03
                                                czesc cw..u! jestem, czuwam.
                                                • Gość: ret Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 04.09.05, 23:16
                                                  Ile tonerów znalazleś w smietniku?
                                                  • radca JAN RULEWSKI 11.12.05, 15:59
                                                    wracaj :}

Ciebie nam tutaj potrzeba

radca
                                                  • Gość: Nikita Re: JAN RULEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:23
                                                    Nie, to ja już wolę, żeby zajął się robieniem kolejnych dzieci, od polityki
                                                    niech idzie precz. Przegrał wybory senatorskie nie tylko z Sikorskim, ale też z
                                                    Kosmą, a nawet z Kobiakiem.
                                                  • Gość: Ciekawa Re: JAN RULEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:15
                                                    Czy Nikita to ten ,co mu zwisa kita? Jeśli tak ,to żadnych szans!
    • Gość: alka Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:23
      bleble

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka