Gość: byk IP: 212.122.214.* 22.07.05, 22:27 chlop zrobil juz swoja dobra robotę niech teraz weźmnie sie za siebie i swoje sprawy rodzinne zeby go wiecej kurator sądowy nie odwiedzał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:58 Potrzeba nam takich ludzi jak Rulewski.Uczciwych i kompetentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.07.05, 01:29 Byku czy ty robisz dla konkurencji? Bylem u Rulewskiego nad Zalewem Koronowskim na poczatku czerwca. Dzieci widzialem, Jasia i Hanie. Zadbane, ubrane, udane. Nic mi nie wiadomo, zeby je kurator sadowy odwiedzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byku Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 212.122.214.* 23.07.05, 22:33 fatso czy ja mowie ze kurator byl u dzieci??? czy u janka moze podac ci nazwisko kuratora co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.5R* / 62.6.139.* 24.07.05, 00:52 Byku, Jachu Rulewski zasluzyl sie Ojczyznie nie tylko zostawiajac zeby na podlodze. Ma tez zaslugi w pomnazaniu populacji tego kraju. Moze to wlasnie taka wyrodna corka, juz dorosla, nasyla na niego kuratora sadowego? A jest ich (corek znaczy sie) mala gromadka. Swoja droga jak to dziwne, ze meskie wybitne okazy Homo Sapiens, jak Pilsudski, Kwasniewski, Jaruzelski a teraz JR, plodza na ogol same corki. Ja tam wybitny nigdy nie bylem i teraz mam samych synow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byku Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 212.122.214.* 24.07.05, 13:41 fatso jakie zęby jakie zęby szczęka mu wtedy wyleciała a nie zęby mów o faktach a nie o domysłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treff Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 07:54 nie ma to jak odgrzewane kotlety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.07.05, 09:23 Jako poseł nie płacił podatków z prowadzonej działalności gospodarczej bo nie wiedział, że ma taki obowiązek. Kto inny beknął by zdrowo ale PŁACZKOWI sympatycy umorzeli postępowanie. Jako senator będzie miał więcej czasu na kombinacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Rulewski kontra Kosma Zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:43 Kandydantura Rulewskiego o niebo lepsza od Kosmy Zł. Może ktoś (np. sam KZ) poda efekty pracy jako radnego(ale nie tej destrukcyjnej)? Czy pan KZ pamięta jeszcze jaki ma zawód? A może by tak wzorem Rulewskiego kilka lat popróbować własnego biznesu a a nie tylko chłeptania z wspólnej kasy? Żałosne, jak się dorobliśmy klasy próżniaczej - karuzelowo zmieniającej stanowiska czy pozycje! Jakie to nerwowe dreptanie, gdy przychodzi koniec kadencji... " gdzie się załapię.. no gdzie... no nie..NIE tylko NIE tylko nie do pracy.. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.07.05, 12:29 Jak koryto wysycha to świnia od niego odchodzi. Jak widzi że coś tam mogą nalać to z ryjem pcha sie tak usilnie aby być pierwszą. I nieważne że przedtem juz była przy korycie i nawet w niego nas.ała, bo co to ją obchodz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:55 Kurde jak mam wybierać między Złotowskim a Rulewskim.To zdecydowanie popieram Rulewskiego.To człowiek znany nie tylko w Polsce.A Kosma?Pokazał jakim był prezydentem,posłem,radnym.Czas takich ludzi się skończył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAdo Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:46 Pamiętam walkę o woj. kuj-pom. Na nas postawili już krzyżyk. On walczył do końca. Podobno tylko niego bała się Grześkowiakowa. Jesteśmy mu coś winni. On ma mój głos. O Kosmie z grzeczności nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgodny Jan Rulewski wraca-niech zastąpi Kosmę także w RM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:13 Bydgoszcz ma dosyć KOSMY - nie fundujmy go całemu Krajowi! Rulewski zaznaczył się chociaż pozytywnie w odróżnieniu od KOSMY - zadymiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:31 zauważyliście że wszystkie niepochlebne opinie Złotowskiemu są pisane z jednego IP tylko pod coraz to innym nickiem? hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl to pewnie z biura Markowskiego albo jakiegoś jego pieska ;-) Ciekawe co on tym swym chłopaczkom teraz ggada, skoro o tymm , że Złotowski będzie jedynym kandydatem do Senatu z ramienia PiSu było już wiadomo od ponad miesiąca! a Poseł uparcie wszedzie twierdził że tak nie jest i ciągle wygrzebywał jakieś nowe nazwiska (ba Radku Sikorskim kończąc...) Towarzyszu Markowski, "kończ Waść, wstydu (sobie) oszczędź, hehe żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:12 Kosma Złotowski był jedynym bydgoskim posłem, który nie podpisał się w 1998 r pod wnioskiem o powstanie województwa kujawsko-pomorskiego, o tym wyborcy powinni wiedzieć. Ciekawe czy z lenistwa czy może z wyrachowania.Z tego ostatniego jest bardziej znany, gdyż sam przyznał publicznie po przegranych do europarlamentu, że nie zaangażował się w wybory z wyrachowania. Ciekawe jak tym razem będzie rachował. Narazie uprawia domokrążniczą krucjatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:15 Co za dureń z tego obserwatora, przecież nawewt przczkolak wie, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl, to każdy użytkownik neostrady posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
elfikt1 Re: chłopaczki Markowskiego beczą jak... ;-) 09.08.05, 18:19 Gość portalu: obserwator napisał(a): > zauważyliście że wszystkie niepochlebne opinie Złotowskiemu są pisane z jednego > > IP tylko pod coraz to innym nickiem? hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl to pewnie > > z biura Markowskiego albo jakiegoś jego pieska ;-) > Ciekawe co on tym swym chłopaczkom teraz ggada, skoro o tymm , że Złotowski > będzie jedynym kandydatem do Senatu z ramienia PiSu było już wiadomo od ponad > miesiąca! a Poseł uparcie wszedzie twierdził że tak nie jest i ciągle > wygrzebywał jakieś nowe nazwiska (ba Radku Sikorskim kończąc...) Towarzyszu > Markowski, "kończ Waść, wstydu (sobie) oszczędź, hehe > żałosne - I CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jegoosc Rulewski to obecnie polityczne zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:14 oraz osoba przesiaknieta ze jest niewiadomo kim i co moze on jeszcze dla nas zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Rulewski to obecnie polityczne zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:21 Jeżeli maiłbym wybierać pomiędzy kosmą czy rulewskim wybrałbym bez wachania rulewskiego. Kosma po prostu mi się z niczym nie kojarzy. Wiem że był posłem ale jakoś nie widziałem i nie słysząłme o jego działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terranova Kosma Złotowski zrezygnuje ??? :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:38 Złotowski powinien zachować sie honorowo i wycofac sie skoro ma Rulewski kandydować.No chyba że znow nie zbierze podpisów:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi a Janek to juz nie ma z czego zyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:31 skonczyly sie zapasy kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: a Janek to juz nie ma z czego zyć ? IP: *.net / *.net 24.07.05, 19:14 Najpierw niech zrobi porzadek w wlasnym domu i walczy z nalogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: a Janek to juz nie ma z czego zyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:49 Panie Janie-proszę kandydować.Chcę mieć wybór,a Pan już kiedyś pokazał swój charakter,Kosma tylko tyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prałat RULON NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:03 RULON NA PREZYDENTA RP:-) BĘDZIEMY MIEĆ KOGOŚ REPREZENTUJĄCEGO INTERESY BYDGOSZCZY :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:45 na pewno Rulon będzie lepszy od cieniaka Złotowskiego który prze 15 lat nic dobrego nie zrobił! TYloko kasę z naszych podatków bierze!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jan Rulewski wraca do polityki 31.07.05, 21:15 trzymam kciuki za powodzenie Panie JANKU RULEWSKI wracaj Pan do polityki radca Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Jan Rulewski wraca do polityki 31.07.05, 21:48 Jak sobie pomyślę że Rulewski ma stanąć na przeciwko Rakowskiego. Bohater Solidarności na przeciwko członka nomenklatury PZPR. Rulewski musi sie dostać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jan Rulewski wraca do polityki 31.07.05, 22:02 yaraz82 napisał: > Jak sobie pomyślę że Rulewski ma stanąć na przeciwko Rakowskiego. > Bohater Solidarności na przeciwko członka nomenklatury PZPR. > Rulewski musi sie dostać !!! - Jan Rulewski jest jednym z nas i to tak jakby Rakowski stanał przeciwko nam Jan Rulewski musi sie dostac, nie moze byc tam - ze tyle krwi przelanej w walce o wolnosc i demokracje pojdzie znowu na marne - bo komunisci siegaja po wladze nie zapomnijmy o Tych uwiezionych,internowanych,bitych i katowanych w SB katowniach, wydalonych poprzez szereg represji i proszących o AZYL POLITYCZNY w krajach gdzie byla wolnosc i demokracja, nie zapomnijmy o Tych - ktorzy stracili zycie lub zdrowie w walce o WOLNOSC i DEMOKRACJE.... dlatego postawmy na czlowieka - ktory sie temu ZLU przeciwstawial i walczyl z nim .... On nie stal sie BOGATY , NIE STAL SIE tzw. " CZLOWIEKIEM BIZNESU I ELIT " .... On pozostal zwyklym " czlowiekiem pracy " - pozostal poprostu jednym z nas .... i sie nie sprzedal radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 15.08.05, 12:18 W okresie jak był posłem oclił w bydgoszczy samochod za jednego funta ,gzie innym podnoszono wartość celną-taki jest uczciwy pan Rulewski-temu panu też dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 19.08.05, 00:17 A CO POMNIK MA TO I SAMOCHÓD OCLIŁ,CZY KTOŚ Z TEGO PRZYPADKU MIAL KLOPOTY W UC,W KOŃCU LEPSZA KASTA NIE OBYWATELE II KAT CO DO GARA NIE MAJĄ CO WLOŻYC I KUPIĆ LEKARSTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:12 Ale z ciebie bolek cieńki bolek.Już takie pierdoły wymyślasz o samochodzie oclonym za funta,aż rzygać się chce.Przedstaw się i okaż ,co zrobiłeś dla Polski dobrego.Na razie,to tylko "obsrywasz to gniazdo"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 19.08.05, 16:42 Bolek faktycznie cienki bo wie ze dzwonia ale nie wie w jakim kosciele. Tak to juz jest gdy sie podsluchalo jakies pijackie zwierzenia celnika czy tez innej urzedowej mendy. Rulewski faktycznie oclil samochod za funta kiedys, chyba bedzie juz 15 lat temu. Ja mu ten samochod osobiscie dalem, PODAROWALEM, po tym jak razem przejechalismy nim przez Europe, z Londynu do Bydgoszczy. Wracalem samolotem, samochod mi byl juz zbedny, wiec co z nim mialem zrobic? Moze darowac Bolkowi? Sprzedaz za funta okazala sie najlepsza forma rozwiazania mego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rek Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 21.08.05, 12:26 A Rulewski mial inna bajkę o nabyciu samochodu,kazdy inny czlowiek mial wartośc weryfikowana a on co swiety,na tympolega uczciwosc polityka .widac ze jestes kretynem do potegi tez masz problemy alkocholowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 21.08.05, 13:13 Chyba mam jakies problemy skoro odpisuje kretynowi co nawet nie potrafi po polsku napisac czym jest wlasnie schlany. Zapewniam cie kretynie, ze czynie to co jedynie wirtualnie. W zyciu realnymn kazalbym ciebie po prostu zrzucic ze schodow. Nie ja kandyduje, nie musze wiec uchylac na tym forum przylbicy. Zapewniam jednak czytelnikow, ze to co napisalem wyzej jest prawda. Samochod JR "sprzedalem" za funta bo taka forma pozbycia sie wozu byla najbardziej odpowiednia w danym czasie i momencie dziejowym. Co potwierdzilem wlasnorecznym podpisam 15 albo 14 lat temu, moge zaswiadczyc dzis takze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 21.08.05, 13:14 BTW. alhohol pisze sie przez samo Ha. Ja wlasnie pije doskonale wino kalifornijskie. zal ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 21.08.05, 21:05 RULEWSKI POSTAWIŁ CI BEŁTA ZA 2,5KRETYNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWY Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 21.08.05, 21:11 A podatek od darowizny ty i Rulewski zapłaciliscie<bo twoje przyznanie się do darowizny<czyni w tym świtle wygądasz jako tepy doradca i oszust skarbowy ty i twoj pan> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 22.08.05, 03:02 Valiaj svolotch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 22.08.05, 10:58 Kultura twoja jest na poziomie twego pana,przp.spotkanie twego pana z Wachowskim iStajszczakami na Poloni po rozwiazaniu Sejmu,pan poseł mial wtedy bardzo ciasne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 22.08.05, 12:24 zgadzam sie, ze Polacy naleza do dwoch kategorii: panow oraz chamow. Ty do Panow nie nalezysz, ja jestem w almanachu szlachty od co najmniej 305 lat jako Pan ruski i polski. Problem z ta demokracja w Polsce, ze byle ludzka szumowina moze sobie wejsc anonimowo na takie bydgoskie forum i bezkarnie opluwac zasluzonego czlowieka. Salutuje cie, moj dobry czlowieku, po angielsku: ze srodkowym palcem w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.net / 213.17.254.* 22.08.05, 16:08 Ciekawy jestem czy toty wielki szlachcic z slomą w budach nagrywałęs te kserokopiorki ze złomu które były już na Zachodzie szmelc a twoja gwiazda jako posel to przywoziłtak jak samochód,od kiedy chamy podatków nie placą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Chamie, o audiencje sie nie staraj! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 22.08.05, 23:48 Subject: ..........O kim mowa? Date: 3/23/02 3:24 AM Eastern Standard Time From: HRABJA Ciekawy Kolezko, mam cos specjalnie dla ciebie: ...czy psikusem jest natury? meska dupa i pogrzebacz, siersciuch wiskajacy wsiury, na koltunie - nie potrzeba go wytykac praciem bowiem, psiocha to jest do kwadratu mniej pojetnym tu podpowiem: wyprzegnieto go z kieratu. ...tatko - drwal mu ciosal dyszle, na ciemieniu - plaskie czolo sugeruje..ja tez mysle, gosc problemy mial ze szkola bo gdy omcknal sie toporek - tacie..stad kanciasta glowa nasz mongolek do rozporka, rodzicowi wnet sie chowa. ...kto rozwiaze nam rebusa? ..i wymowi imie wraze w picuarek sie wysiusiaj, on facjate swa pokaze za zle nie mam ja bydladku, ze sie kladzie tam gdze nasral Volny w sumie jest w porzadku, choc anusem na nas kaslal. ...Ciekawy o co wiec te dasy? ..kto na zgode pierwszy poda tobie ch..a - krecisz wasy, predylekcje masz do loda ach ty w kurwe uje..y - pederacho wypie..j hrabja jest zdegustowany, o audiencje sie nie staraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca BRONIĆ WOJEWÓDZTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:28 JAN RULEWSKI MUSI BRONIĆ WOJEWÓDZTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Chamie, o audiencje sie nie staraj! IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.08.05, 12:54 No i co, Ciekawy, dlaczego nie odpowiadasz na me teskne wolanie? czekam na jakis wierszyk fajny, wiedz ze kolekcjonuje poezje ludowe, nawet od niegramotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Chamie, o audiencje sie nie staraj! IP: *.net / 213.17.254.* 27.08.05, 18:53 Kgo typachole udajesz,z chama nigdy nie zrobisz pana ty wsiowa gnido,walnij sobie belta albo udaj się na POlonie tam gdzie twoj pan zawsze lubil jako posel sie nawalc,a jak jego rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Re: niedobry wzór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:26 PAN Rulewski pije-pewnie za często przebywał z towarzyszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: niedobry wzór IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.08.05, 22:07 Uderz w stol a psiochy sie odezwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rOBERT Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 29.08.05, 15:46 Wytrzeżwiej i wtedy pisz imbecylu brakujące ogniwo w teori Darwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 29.08.05, 23:15 Rulewskiemu jest żal że kumple zSolidarności zrobili kasę i mają go tam na czym on siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RET Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 01.09.05, 18:25 Obrońca się nie odzywa,szuka zużytych tonerów po smietnikach dla swego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: niedobry wzór IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 01.09.05, 21:03 czesc cw..u! jestem, czuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: niedobry wzór IP: *.net / 213.17.254.* 04.09.05, 23:16 Ile tonerów znalazleś w smietniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: JAN RULEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:23 Nie, to ja już wolę, żeby zajął się robieniem kolejnych dzieci, od polityki niech idzie precz. Przegrał wybory senatorskie nie tylko z Sikorskim, ale też z Kosmą, a nawet z Kobiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: JAN RULEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:15 Czy Nikita to ten ,co mu zwisa kita? Jeśli tak ,to żadnych szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Jan Rulewski wraca do polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:23 bleble Odpowiedz Link Zgłoś