Gość: . IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.03, 02:52 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Figo Re: www.lwow.com.pl IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.02.03, 13:27 Moja babka urodziła się w Lwowie. I trafiła do najpiękniejszego miasta na świecie - Wąbrzeźna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: www.lwow.com.pl IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.02.03, 14:26 Gość portalu: Figo napisał(a): > Moja babka urodziła się w Lwowie. I trafiła do najpiękniejszego miasta na > świecie - Wąbrzeźna My to mamy szczęście, że przyszło nam mieszkać w tym istnym raju na ziemii. Urodziliśmy się tu i zamieszkujemy w większości od urodzenia, bez przesiedleń, deportacji , emigracji, itp. Tylko Hubert ze znanych mi forumowiczów odznacza się oryginalnym wpisem w dowodzie osobistym dotyczącym miejsca urodzenia: Radzyń Chełmiński. Jest to o tyle ciekawe, że w miejscowości tej nie ma szpitala, są natomiast ruiny zamku, remiza i przystanek PKS ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: www.lwow.com.pl IP: gateway.d* / 10.3.36.* 19.02.03, 10:06 Jest jeszcze szkoła oraz dużo skinów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: www.lwow.com.pl IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 19.02.03, 18:45 Nie ma już skinów - teraz wszyscy są technowcami i związani z tak zwaną kulturą techno. Zamiast fleków nosza teras dresy i śpiewają dres no stres! Odpowiedz Link Zgłoś
ziontrain Re: www.lwow.com.pl 20.02.03, 08:45 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Zamiast fleków nosza teras dresy i śpiewają dres no stres! Czy czasami nie pomyliliście dresiarzy z nauczycielami WF-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: www.lwow.com.pl IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.02.03, 10:52 Jak będziesz tak myślał, to wyjdzie na to, że system kształcenia w Polsce opiera się jedynie na nauczaniu W-F (szczególnie w ciemnych uliczkach - sprinty, samoobrona, walki z bronią uliczną, berek z policją itp.) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś