Gość: cixer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:54 Mam do wyboru dwa kierunki: Budownictwo i Budowe maszyn. Nie wiem co wybrać. Pomóżcie. Na którym roku wybiera się specjalność ? Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ateerek Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:58 Oczywiście, że budownictwo>>>to ma przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:27 Kto studiuje? Studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flipuś Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:30 uahahahaha,heheheheeh,hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagiat Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:32 Sami dyletanci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byle.nie.atr. Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:49 nie spotkałem jeszcze nikogo ciekawego łącznie z niektórymi wykładowcami to raczej mierność i marność. Przykład: rozmowa o pracę, absolwent ATR dostaje pytanie o podstawy z zakresu który ponoć od pięciu lat studiował - odpowiedź nie wiem; pytanie: ale dlaczego, przecież to Pański kierunek i jak widzę specjalizacja; odpowiedź: bo ja na atr studiowałem. Autentyk z zeszłego tygodnia, to samo przeżyłem z lasią z podobnego kierunku po studiach dziennych. Po prostu totalne dno dla plecaków i nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Do byle.nie.atr IP: *.chello.pl 09.08.05, 00:32 I co ty ku.....a wiesz o ATR-ze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:58 Wybór kierunku studiów powinien być zgodny z zainteresowaniem. Jeśli można doradzić to budownictwo jest kierunkiem o większym zainteresowaniu. Budowa maszyn zawsze miała kłopoty z naborami (brali nawet ze średnią dop.) - to coś oznacza. Budownictwo kształci szeroko - łatwiej w związku z tym nawet zmienić zawód. Specjalności są wybierane po 2-gim roku - oferta jest szeroka: technologia i organizacja budownictwa - najbardziej uniwersalna, bo odnosi się do wszystkich rodzajów budownictwa (budownictwo mieszkaniowe, przemysłowe, budowle inżynierskie, drogi, autostrady, itp. oraz w zakresie organizacji budownictwa przygotowuje specjalistów do pełnienia funkcji administracyjnych - także w towarzystwach ubezpieczeniowych i bankach), dalej są konsrtukcje budowlane i inżynierskie (dla projektantów konstrukcji budowlanych), drogi- ulice-lotniska - w zakresie inżynierii ruchu oraz architektura. Według mnie wybierz: BUDOWNICTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.chello.pl 09.08.05, 00:35 Wybieraj Budownictwo poziom ZAPEWNIAM CIĘ i wielu ludzi z Poznania zgodnie też twierdzą : ATR ma na Budownictwie lepszy poziom niż polibuda (mówię o budownictiwe reszta nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś