Dodaj do ulubionych

Kto studiuje na ATR ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:54
Mam do wyboru dwa kierunki: Budownictwo i Budowe maszyn. Nie wiem co wybrać.
Pomóżcie. Na którym roku wybiera się specjalność ? Z góry dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ateerek Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:58
      Oczywiście, że budownictwo>>>to ma przyszłość!
      • Gość: J Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:27
        Kto studiuje?
        Studenci.
        • Gość: flipuś Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:30
          uahahahaha,heheheheeh,hihihihi
    • Gość: Plagiat Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:32
      Sami dyletanci....
    • Gość: byle.nie.atr. Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:49
      nie spotkałem jeszcze nikogo ciekawego łącznie z niektórymi wykładowcami to
      raczej mierność i marność.
      Przykład: rozmowa o pracę, absolwent ATR dostaje pytanie o podstawy z zakresu
      który ponoć od pięciu lat studiował
      - odpowiedź nie wiem;
      pytanie: ale dlaczego, przecież to Pański kierunek i jak widzę specjalizacja;
      odpowiedź: bo ja na atr studiowałem.
      Autentyk z zeszłego tygodnia, to samo przeżyłem z lasią z podobnego kierunku po
      studiach dziennych. Po prostu totalne dno dla plecaków i nieudaczników.
      • Gość: Iron Re: Do byle.nie.atr IP: *.chello.pl 09.08.05, 00:32
        I co ty ku.....a wiesz o ATR-ze????
    • Gość: doradca Kto studiuje na ATR ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:58
      Wybór kierunku studiów powinien być zgodny z zainteresowaniem. Jeśli można
      doradzić to budownictwo jest kierunkiem o większym zainteresowaniu. Budowa
      maszyn zawsze miała kłopoty z naborami (brali nawet ze średnią dop.) - to coś
      oznacza. Budownictwo kształci szeroko - łatwiej w związku z tym nawet zmienić
      zawód. Specjalności są wybierane po 2-gim roku - oferta jest szeroka:
      technologia i organizacja budownictwa - najbardziej uniwersalna, bo odnosi się
      do wszystkich rodzajów budownictwa (budownictwo mieszkaniowe, przemysłowe,
      budowle inżynierskie, drogi, autostrady, itp. oraz w zakresie organizacji
      budownictwa przygotowuje specjalistów do pełnienia funkcji administracyjnych -
      także w towarzystwach ubezpieczeniowych i bankach), dalej są konsrtukcje
      budowlane i inżynierskie (dla projektantów konstrukcji budowlanych), drogi-
      ulice-lotniska - w zakresie inżynierii ruchu oraz architektura. Według mnie
      wybierz: BUDOWNICTWO.
      • Gość: Iron Re: Kto studiuje na ATR ? IP: *.chello.pl 09.08.05, 00:35
        Wybieraj Budownictwo poziom ZAPEWNIAM CIĘ i wielu ludzi z Poznania zgodnie też
        twierdzą : ATR ma na Budownictwie lepszy poziom niż polibuda (mówię o
        budownictiwe reszta nie wiem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka