Gość: demio IP: *.zapid.com 19.09.01, 09:12 Powiem szczerze, ze jak przejezdzam tamtedy, to mam lekki metlik w glowie. A juz najwiekszy czad, to ten tramwaj przecinajacy ulice. Moim zdaniem rozwiazanie do bani (ale jestem delikatny :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sveana Re: Organizacja ruchu przy TESCO IP: 194.22.148.* 19.09.01, 09:28 Gość portalu: demio napisał(a): > Powiem szczerze, ze jak przejezdzam tamtedy, to mam lekki metlik w glowie. A ju > z najwiekszy czad, to > ten tramwaj przecinajacy ulice. Moim zdaniem rozwiazanie do bani (ale jestem de > likatny :-) Mieszkam za granica i niebawem bede w Bydgoszczy. Czy to Tesco juz jest otwarte? Fajnie byloby pokazac moim zagranicznym zadufkom, ze w Polsce tez juz sa supermarkety, i to duuuuzo wieksze niz u nich... A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demio Re: Organizacja ruchu przy TESCO IP: *.zapid.com 19.09.01, 09:52 Oj hipermarketami to mozemy sie chwalic. Tesco otworzyli wczoraj. Hala calkiem duza. Ale juz na nikim nie robi wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Organizacja ruchu przy TESCO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 13:27 Rozwiązanie z torami jest tymczasowe. Do czasu kiedy rozpocznie się reorganizacja Ronda Fordońskiego. Ponieważ wiemy jednak że prowizorki są najbardziej trwałe... Odpowiedz Link Zgłoś