Dodaj do ulubionych

ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .......

18.08.05, 21:26
jesli zacznie sie wpolpraca URZEDU MIASTA z FUNDACJA od " LOWCY SKOR ".
Napewno nie ze strachu , ale nie moge patrzec na podejmowanie WPOLPRACY
Z LUDZMI - KTORZY MAJA NA SUMIENIU WIELE CIERPIEN LUDZI,WIELE TRAGEDII....

a najwiecej powiedziec by mogli - ZMARLI , KTORY NIE DANE BYLO ZYC.. TYLKO
DLATEGO,ZE TRAFILI NA " LOWCOW SKOR "

radca
Obserwuj wątek
    • millutki Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... 18.08.05, 21:29
      weź pigułkę,weź pigułkę,weź pigułkę..........
      • Gość: radcyfan Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:52
        nawet dziesiec.
        • kopiarka Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... 18.08.05, 23:04
          Nie wierze ze to kiedys nastapi... ta wyprowadzka ;) Czy bedzie rownoznaczna z opszczeniem tego forum :) ???
          • Gość: GRACZ kopiarka CO TO JEST "OPSZCZENIE tego FORUM ? " IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.05, 23:33
            • kopiarka Re: kopiarka CO TO JEST "OPSZCZENIE tego FORUM ? 18.08.05, 23:40
              dokladnie to kseruniu :) andrzejek moze nawet razem z toba sie wkurza ze to forum im nie dorasta do piet w sposobie myslenia i w koncu nie beda sie kryc za kulturka ktora tak pieknie tu prezentuja :) szkoda ze radcunia nie znaja (albo chociaz nie slyszeli) live
              • Gość: GRACZ gdzie mozna live zobaczyc albo uslyszec radce? IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.05, 23:46

tak szczerze; to chcialbym kiedys spotkac "tego radce"
                • Gość: tt afera jest brudna i nawet media to potwierdzily. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:52
                  Rdaca ma racje afera jest brudna i nawet media to potwierdzily.
                  • Gość: vigla Re: afera jest brudna i nawet media to potwierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:51
                    Media potwierdzaja wiele afer, bo im to na rękę. Nie zawsze rzeczywistosc jest
                    tak przerazajaca a Bydgoszcz do konca przezarta korupcją.
                    • brathless Re: afera jest brudna i nawet media to potwierdzi 07.02.06, 13:28
                      Poczekajmy, Posel Markowski zapowidaa odnowe i czyste ręce w Bydgoszczy -
                      zobaczymy.
                    • mamiya1 Re: afera jest brudna i nawet media to potwierdzi 27.02.06, 09:05
                      Gość portalu: vigla napisał(a):

> Media potwierdzaja wiele afer, bo im to na rękę. Nie zawsze rzeczywistosc
                      jest
                      > tak przerazajaca a Bydgoszcz do konca przezarta korupcją.

Oj jest, jest. Czlowieku poczytaj gazety...
                      • sprintus Re: afera jest brudna i nawet media to potwierdzi 08.03.06, 08:44
                        Chyba jednak w aferach medycznych doganiamy Lodz!
                        • lewskyy Re: afera jest brudna i nawet media to potwierdzi 16.03.06, 14:51
                          Zakażny : miejski - 1:1
                          • mozilla.org ostatnie lewskiego podrygi przed 15:00 16.03.06, 14:51
                            lewskyy napisał:

> Zakażny : miejski - 1:1

jeszcze 10 minut o do domu!

• janass1 Re: afera jest brudna i nawet media to potwierdzi 07.06.06, 08:25
                      Gość portalu: vigla napisał(a):

> Media potwierdzaja wiele afer, bo im to na rękę. Nie zawsze rzeczywistosc
                      jest
                      > tak przerazajaca a Bydgoszcz do konca przezarta korupcją.

Wlasnie nowy lekarz jakis Stanislaw S. zlapany na lapowkach w Wojskowym.
                      brrrrr!!!!
              • janass1 miasto idzie zbyt wolno, o ile w ogole sie toczy. 21.06.06, 08:22
                Forum jest po to by wyrazac, radca ma niestetey racje wiele wskazuje, ze miasto
                idzie zbyt wolno, o ile w ogole sie toczy.
          • Gość: janas Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:40
            Niew ysmiewaj radcy, postaraj sie zrozumiec, on ma swoje racje.
    • Gość: ksero kopiarka jakas ty mondra IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.05, 23:55
      juz wylapalas kto sie kryje za Graczem
      GRATULACJE
      i POWODZENIA w dalszej zasluzonej sluzbie na FORUM
      • kopiarka ksero jakie ty dwulicowe-sztama z radca obowiazuje 19.08.05, 00:07
        czy jestescie jednym organizmem o rozdowjonej jazni? Bo widzisz moja sluzba ma chociaz przerwy a wasza jest nieuleczlna i toczy sie z minuty na minute :) a jak sie chcecie spotkac to jedzcie na spotkanie torunczykow i bydgoszczan albo zatrudnij sie w 112 i czekaj na kontrolujacy telefon radny
        • Gość: ksero STYLISTYKA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.05, 00:12
          mam problemy ze zrozumieniem Twojego tekstu
          NIE ODPISUJ MI PROSZE
          moze nastepnym razem
          DOBRANOC "MISIU"
          • kopiarka tak kseruniu - radcuniu 19.08.05, 00:16
            jak sobie zyczysz. a moze strzelisz jakis fajny wierszyk poeto?
    • Gość: egon Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzekretow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:53
      Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzekretow na kazdym kroku.
      To jakas choroba !!!!
      • Gość: radcyfan Re: Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:34
        to tłumaczy chorobe radcy :)

ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c
        ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c
        ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,ctrl+c
        ctrl+v,ctrl+c ctrl+v,
        • Gość: vanbach Re: Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:36
          Dajcie spokoj radcy, to fajny gość
          • Gość: normalny Re: Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:39
            Nie ch cos zrobia naze ality, niech wyczyszcza atmosfere, naprawia te
            przetargi, bo tylko przekrety wyłażą.
            • Gość: realista Re: Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:45
              wuml - to ich przeszlosc -nie da rady.
              • oy2345xxx Re: Ja bym sie wyprowadzil z powodu afer i ptrzek 12.04.06, 17:35
                WUMLzrobil wiecej dobrego dla Bydzi niz teraz ten AB-UKW.
    • Gość: nn Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:35
      Dombrowicz = polityczna kloaka
    • urodzony.w.niedziele Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... 25.08.05, 11:50
      radco,wyprowadź się jak najszybciej,a najlepiej do miejscowości,kóra
      nie ma jeszcze łączy internetowych...
      • Gość: wyborca Mysle, ze sie mozna zastanowic, kto za to wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:13
        Mysle, ze sie mozna zastanowic, kto za to wszystko odpowiada -nie wiem czy on
        sam?
        • radca Re: Mysle, ze sie mozna zastanowic, kto za to wsz 26.08.05, 18:22
          Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Mysle, ze sie mozna zastanowic, kto za to wszystko odpowiada -nie wiem czy
          on
          >
          > sam?

- ja mysle,ze tu działa pewna grupa

radca
          • Gość: vigla Grupa Trzymajaca Władzę - niewazne dobro miasta, r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:04
            Grupa Trzymajaca Władzę - niewazne dobro miasta, rozwój itp, ważny beton który
            nas łaczy = układy.
            • Gość: 44 Re: Grupa Trzymajaca Władzę - niewazne dobro mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:16
              Obys mogła to zmienic w nadchozdacych wyborach.
              • Gość: TS Re: Grupa Trzymajaca Władzę - niewazne dobro mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:45
                Konczy sie jego kadencja.
    • Gość: cyttat E.K bezprawnie zwolniona naruszyła układy Policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:15
      E.K bezprawnie zwolniona naruszyła układy Policji?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28819264
      • Gość: ER Re: E.K bezprawnie zwolniona naruszyła układy Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:48
        Niestety polcja ostatnio beztrosko sobie poczyna.
      • Gość: Policjant Re: E.Kuf...a bezprawnie zwolniona? IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 11:26
        Pusty śmiech ogarnia!!!

Kuff...a nie potrafiła niczego zrobić sama, nawet prostych protokołów wypisać.

A raz na interwencji, jak przyszło co do czego, to zostawiła sama partnera i
        spier...a

Nikt z nią nie chciał pracować.

To był największy nierób na Śródmieściu!!!

A teraz w mediach, że bezprawnie zwolniona.

Hit!!!!!!!!!
        • mamiya1 Aferzysci w policji królują, a porzadnych sie 16.02.06, 14:11
          Gość portalu: Policjant napisał(a):

> Pusty śmiech ogarnia!!!
          >
          > Kuff...a nie potrafiła niczego zrobić sama, nawet prostych protokołów wypisać.
          >
          > A raz na interwencji, jak przyszło co do czego, to zostawiła sama partnera i
          > spier...a
          >
          > Nikt z nią nie chciał pracować.
          >
          > To był największy nierób na Śródmieściu!!!
          >
          > A teraz w mediach, że bezprawnie zwolniona.
          >
          > Hit!!!!!!!!!

YTy sie nie czepaij porzadnej policjantki. Aferzysci w policji królują, a
          porzadnych sie prze sladuje!
    • Gość: pytek Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:00
      Wstydzcie sie mieszkancy !!!!
      • Gość: janas Wg mnie radca ma swoje racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:24
        Gość portalu: pytek napisał(a):

> Wstydzcie sie mieszkancy !!!!

Wg mnie radca ma swoje racje.
    • Gość: www Radca niestety bardzo czesto ma racje, to jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:17
      Radca niestety bardzo czesto ma racje, to jeden z niewielu wywazonych glosow w
      tym miescie.
      • Gość: stud Re: Radca niestety bardzo czesto ma racje, to jed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 09:20
        Czasem ma czasem nie.
        • janass1 Re: Radca niestety bardzo czesto ma racje, to jed 15.05.06, 08:22
          Oj raczej co do elit wypowiada soie sensownie - korupcje wyczuwa na kilometr.
    • brathless Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... 20.10.05, 10:00
      A wybory?
    • Gość: . To chyba bedzie trzeba, PIS rządzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:55
      To chyba bedzie trzeba, PIS rządzi.
    • Gość: ff Torun jak widac pierwszy wpada na BIT CITY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:08
      Torun jak widac pierwszy wpada na BIT CITY.
      Pisze to z żalem.
      • Gość: . Re: Torun jak widac pierwszy wpada na BIT CITY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:40
        B-cz tez bedzie miala, zobaczysz. Bdzie to wspolna kolej, wiec i my muslimy
        zrobic szybko swoja czesc projektu.
        • brathless Re: Torun jak widac pierwszy wpada na BIT CITY. 24.03.06, 20:54
          Obys mial rację.
    • Gość: Policjant Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 11:27
      Wystarczy że odetniesz się od internetu.
    • Gość: Policjant POLECAM - DOBRE! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 12:01
      Polecam wątek

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23953540
    • Gość: dawidzmyj Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 20:20
      Przeciez siedzisz w Austrii - i po co ściemniasz? Odetnij się od internetu -
      jak ci napisali koledzy.
      • slaww3 Odciąć radcę od netu 23.11.05, 20:27
        Z tym się zgadzam, najbardziej nudny i marudny uczestnik forum, pałający
        niesłabnącą nienawiścią do służby zdrowia, służb mundurowych, wymiaru
        sprawiedliwości. Pisze o starych bzdetach typu strzyżawa bez sensu logicznego z
        danymi wątkami, do których wkleja swoje "pomyje słowne".
    • Gość: Policjant Radca tylko nienawidzi policji! IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.11.05, 12:05
      Racje radcy podaję:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23953540
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28819264
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=31939976
    • Gość: policjant2 HWDR IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.11.05, 12:26
      Dobry ktoś miał pomysł.

APEL DO MALUJĄCYCH PO ŚCIANACH
      =================================

Przemaluwujcie napisy na ścianach z CHWDP na CHWDR
      ====================================================

To tylko domalowanie kreski

A znaczy CHWDRadcy
      ======================

• Gość: ja Radca ma wiele racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:33
        Radca ma wiele racji, policjancie
        • slaww3 Re: Radca NIE MA RACJI 23.11.05, 20:17
          JESZCZE NIE SPOTKAŁEM WYPOWIEDZI RADCY, KTÓRA ZASŁUGIWAŁABY NA PRZYZNANIE
          RACJI. CIĄGLE TYLKO WSZYSTKICH OBRAŻA, POTĘPIA - ZWŁASZCZA POLICJĘ, WOJSKO,
          SŁUŻBĘ ZDROWIA, WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI.

BEZ SENSU ZE WSZYSTKIM NAWIĄZUJE DO STRZYŻAWY, AŻ DO ZNUDZENIA.

FORUM TO NIE CZAT HISTORYCZNY ANI WSPOMNIENIOWY - JUZ TO BYŁO MÓWIONE.

NO I TE JEGO BŁĘDY ORTOGRAFICZNE...
          • Gość: zaciekawiony Re: Radca NIE MA RACJI IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.12.05, 00:06
            O co chodzi z tą Strzyżawą - ciągle się to na forum przewija????
            • Gość: btŻ Radca MA rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:01
              Radca MA rację.
    • Gość: zonc TY NIE JESTES Z BYDZI...to nic nie zmienia IP: 82.146.247.* 23.11.05, 20:49
      • radca jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele lat.. 23.11.05, 22:58
        od 1968 roku :}

radca
        • Gość: Ronin Re: byłem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: *.conn.pl 23.11.05, 23:03
          to tak jak ja,a w 71r. mój ukochany Toruń i tak do dziś.
          • radca Re: byłem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele 23.11.05, 23:07
            Gość portalu: Ronin napisał(a):

> to tak jak ja,a w 71r. mój ukochany Toruń i tak do dziś.

- serdecznie pozdrawiam i przesylam pozytywne zyczenia dla sasiada zza Wisly :}

radca
            • Gość: Ronin Re: byłem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: *.conn.pl 23.11.05, 23:10
              Również przesyłam pozdrowienia.
        • Gość: dawidzmyj radca gdzie kończyłes zawodówkę? IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.11.05, 01:29
          radca gdzie kończyłes zawodówkę elektryczna? w Bydgoszczy? ciekawi mnie to.
        • Gość: zonc Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: 82.146.247.* 16.12.05, 18:19
          ale tu nie mieszkasz.. wiec sie nie wyprowadzisz z tad...
          • radca Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele 16.12.05, 18:30
            Gość portalu: zonc napisał(a):

> ale tu nie mieszkasz.. wiec sie nie wyprowadzisz z tad...

- szanowny Zoncu...
            mieszkam i tu i tam.... jestem caly czas Bydgoszczaninem... i tego sie nigdy
            nie wyrzeklem - chociaz mialem mozliwosc zmiany obywatelstwa

radca
            • Gość: zonc Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: 82.146.247.* 16.12.05, 19:09
              Jak tu i tam??? co ty gadasz??? Odwiedziny raz na ruski rok nazywasz
              mieszkaniem tu??? Nie lubie takich osob ;\ Wyjechaly i sa madre!! Moze
              spakujesz sie i kupisz mieszkanko\dom w Bydzi... zaloz firme, zmniejsz
              bezrobocie... Dzialasz jakos na korzysc miasta pomijajac wykrywanie afer
              lekarskich?? (W tym juz dawno totalnie sie nie orientuje, przestalem sledzic te
              watki)
              • radca Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele 16.12.05, 19:18

> Jak tu i tam??? co ty gadasz??? Odwiedziny raz na ruski rok nazywasz
                > mieszkaniem tu??? Nie lubie takich osob ;\ Wyjechaly i sa madre!! Moze
                > spakujesz sie i kupisz mieszkanko\dom w Bydzi... zaloz firme, zmniejsz
                > bezrobocie... Dzialasz jakos na korzysc miasta pomijajac wykrywanie afer
                > lekarskich?? (W tym juz dawno totalnie sie nie orientuje, przestalem sledzic
                te
                >
                > watki)

- ja nie przyjezdzam na " odwiedziny " do Bydgoszczy.... ja przyjezdzam do
                siebie - do Bydgoszczy :}..... wiec nie orientujesz sie :}

Jestem u siebie w Bydgoszczy ... i to nie " raz na ruski rok " , ale tak
                czesto jak tylko to jest mozliwe.

Jesli chodzi o " dzialanie na korzysc miasta " ? :}
                Otoz dzialam na korzysc miasta i to nawet dosc aktywnie :}

Rowniez " zmniejszam bezrobocie " :} .... naprawde

radca
                • Gość: zonc Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: 82.146.247.* 17.12.05, 01:50
                  > Rowniez " zmniejszam bezrobocie " :} .... naprawde
                  >
                  > radca

Faktycznie, gdyby liczyc ilosc samobojstw spowodowanych Twoimi watkami to za
                  pewne z tysiac miesc pracy stworzyles :P

hihi musialem :)

Moglbys napisac jak robisz to na prawde??
                  • radca Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele 17.12.05, 14:52

> > Rowniez " zmniejszam bezrobocie " :} .... naprawde
                    > >
                    > > radca
                    >
                    > Faktycznie, gdyby liczyc ilosc samobojstw spowodowanych Twoimi watkami to za
                    > pewne z tysiac miesc pracy stworzyles :P
                    >
                    > hihi musialem :)

- samobojstw ?
                    a jak to rozumiec ?

radca
                    • Gość: troll Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: 212.122.214.* 17.12.05, 22:09
                      Lubie andrzej jak zgrywasz takiego... ;) chyba ze taki naprawde jestes a to by bylo przykre :}
                    • Gość: zonc Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele IP: 82.146.247.* 18.12.05, 00:37
                      Twoje watki są tak głupie, infantylne, bzdetne, naszpikowane wymysłami i chorą
                      wyobraźnią, że nic... tylko sie zabić!

zonc

rozumiesz? :)
                      • bajobongo2 Re: jestem Bydgoszczaninem i to juz wiele, wiele 22.04.06, 16:15
                        A ja sobie bardzo chwale radce.
                        Jest spokojnym zrownowazonym czlowiekiem.
                        Troche szacunku dla starszego, zonc.
    • mylady1 Dbalosc o umierajacych to podstawa egzytencji 16.12.05, 13:35
      Uwazam, ze warto przyominac o takich sprawach. Dbalosc o umierajacych to
      podstawa egzytencji czlowieka! A brak -to koniec dobrych manier i dobrego
      porzadku świata.
    • Gość: radcaaaaaaaaaaa Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 11:39
      radca rulez:)
      • radca Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... 15.01.06, 14:59
        jak moze prezydent miasta wspolnie sie fotografowac i rozmawiac o " WSPOLPRACY "
        z " LOWCA SKOR " - TOMASZEM SELDEREM ?

zna jego cala POLSKA, prawie caly swiat.... a PREZYDENTA MIASTA BYDGOSZCZY -
        GO NIE ZNA ???

to smutne i bardzo zalosne

radca

ps. co by to bylo - gdybysmy w pore sie nie zorientowali odnosnie tej - ICH
        WSPOPRACY PLANOWANEJ ?
        • janass1 Radco! Nie cchialbys byc prezydentem? 25.01.06, 11:47
          Radco! Nie cchialbys byc prezydentem?
          Moze krocilbys te afery i rozne nieparwidlowosci.
          • radca Re: Radco! Nie cchialbys byc prezydentem? 25.01.06, 15:20
            janass1 napisał:

> Radco! Nie cchialbys byc prezydentem?
            > Moze krocilbys te afery i rozne nieparwidlowosci.

- nie, nie chcialbym byc prezydentem :}

radca
    • weltire Re: ja sie z BYDGOSZCZY wyprowadze, jesli .... 25.01.06, 21:22
      Uffff... Przeczytałem WSZYSTKO razem z LINKAMI i ODNOŚNIKAMI, a nawet CYTATAMI,
      i powiadam wam: takie wątki są POTRZEBNE. POTRZEBNE są takie osobowości, dzięki
      którym forum staje się bardziej CIEKAWE i KOLOROWE.

Potrzebni są LUDZIE, którzy swoją WIEDZĄ wzbogacają nasz OGLĄD rzeczywistości;
      którzy poprzez WŁASNE DOŚWIADCZENIA pomagają nam lepiej zrozumieć TO, co się
      dzieje. I NIE CHODZI tu o atakowanie POLICJI, oskarżanie WOJSKA czy SŁUŻBY
      ZDROWIA. Chodzi o wyjaśnianie PRAWDY i w tej DZIEDZINIE rozumiem radcę.
      NAPRAWDĘ.
      • radca ja sie z Bydgoszczy wyprowadze, jesli .... 16.03.06, 16:25
        dziekuje za zrozumienie

radca
    • janass1 Re: ja sie z B-czy wyprowadze, jesli .... 04.04.06, 15:21
      Wsolczuje, radco.
    • iw.75 Re: ja sie z Bydgoszczy wyprowadze, jesli .... 12.04.06, 21:10
      albo zwolni ;P
      • mylady1 Dawno bym sie wyprowadzila, gdybym miala ... 05.05.06, 15:41
        Dawno bym sie wyprowadzila, gdybym miala perspektywe mieszkania w wiekszym,
        lepszym miescie.
        • radca Re: Dawno bym sie wyprowadzila, gdybym miala ... 05.05.06, 15:57
          mylady1 napisała:

> Dawno bym sie wyprowadzila, gdybym miala perspektywe mieszkania w wiekszym,
          > lepszym miescie.

- a mnie sie podoba w Bydgoszczy :}
          naprawde, moze byc jeszcze ladniej i ciekawiej

radca
    • jan996 Koniec świata! Bydgoszcz nie dba o swoja Brde? 22.05.06, 15:30
      Koniec świata! Bydgoszcz nie dba o swoja Brde?
      Toż to jedyne i najciekawsze co jest w centrum:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=42216518&a=42255329
      • fordoniak1 Re: Koniec świata! Bydgoszcz nie dba o swoja Brde 29.05.06, 15:23
        Masz racje!!!
        To uwlacza naszej dumie miasta nad Brda!
    • pomek5 To co sie dzieje z afarerami w Bydgoszczy to skand 30.06.06, 08:39
      To co sie dzieje z afarerami w Bydgoszczy to skandal. Radze wiecej czytac
      gazety, np. Pomorska - oni tak nie gloryfikuja Kostka jak GW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka