Dodaj do ulubionych

Gdzie sa sklepy z art. dziecięcymi w Bydgoszczy???

20.08.05, 09:22
Nie jestem z Bydgoszczy ale wybieram się tam na zakupki dla mojej
brzuszkowej dzidzi, która ma przyjść na swiat w październiku. Prosze podajcie
mi adresy sklepów z art. dla dzieci. Interesują mnie łóżeczka, wózki,
wanienki, pościele, ubranka, poprostu wszystko bo jeszcze się
niezaopatrzyłam. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gabimamafilipa Re: Gdzie sa sklepy z art. dziecięcymi w Bydgoszc 22.08.05, 14:35
      My mamy sklep na ul. Fordońskiej 40 DZIDZIUSIE - wszystko dla niemowląt, koło
      medyka, na wysokości ul. Bałtyckiej i stoisko z odzieżą i akcesoriami na
      targowisku Bartodzieje. Serdecznie zapraszamy.
      A żeby nie być stronniczą podaję inne adresy:
      - ul. Glinki 51 A
      - Galeria Pomorska (Delfinek, Smyk) ul. Fordońska 141
      - Akpol ul. Gdańska (na wysokości ul. Kamiennej)
      - Atalan ul. Wełniany Rynek
      - jest też sklep na ul. Dworcowej, ale nie pamiętam dokładnego adresu.

Pozdrawiam i zapraszam
      gabimamafilipa
      • sylwiksylwik polecam ten akpol 24.08.05, 15:15
        ja co prawda jestem z torunia ale ten akpol wydawal mi sie najtanszy
        pozdrawiam
        • marika00 do sylwik 24.08.05, 17:33
          Cześć Sylwik ja tez jestem z Torunia, znalazłam ostatnio u nas nowy, fajny
          sklep "Dzidzius" Bo w tych innych to wszystko sie powtarza. Wszędzie to samo.
          A do Bydgoszczy i tak się przejadę lubię robic tam zakupki. No jeśli dzidzia
          mi na to pozwoli bo już zaczynam się czuć ciężko
          Pozdrawiam
    • pelupku Re: Gdzie sa sklepy z art. dziecięcymi w Bydgoszc 25.08.05, 11:50
      witam. na ul. Miłej (wzjazd w ul. Łuczniczki z ul. Toruńskiej) jest świetny
      sklep Smyk. Zrobiłam tam całe zakupy przed urodzeniem Tomka. miła obsługa,
      doradzą i nie wciskają niepotrzebnych rzeczy. pozdrawiam
      • wio_sna Re: Gdzie sa sklepy z art. dziecięcymi w Bydgoszc 26.08.05, 13:51
        Akpol na rogu Gdańskiej i Kamiennej
    • kobra-672 Re: Gdzie sa sklepy z art. dziecięcymi w Bydgoszc 12.09.05, 12:28
      Akpol chyba że trafisz na promocję. Wcale nie jest najtańszy. Najtańsze wózki i nosidła, foteliki sam.(duży wybór!)na ulicy Miłej to jest od Toruńskiej za Tesco jadąc w stronę na Toruń za ul Spokojną wjeżdżasz w ul.Łuczniczki i w lewo w Miłą. Wózek Deltim Voyager 005 masz ponad 100 zł taniej niż na Szajnochy w hurtowni a nosidło Grillo 30 zł taniej. Sam tam kupowałem i polecam. Łóżeczka najtaniej dostaniesz po na Dworcowej przed Marcinkowskiego nie pamietam jak się sklep nazywa ale znajdziesz. Materac też możesz tam kupić bo wszędzie prawie jednakowa cena. Niewarto biegać po mieście za 5 zł. Ciuszki takie na codzień co ci ich nie będzie żal wywalić to dostaniesz na Czerwonego Krzyża to jest oś. Błonie. Łatwo trafić. To co tam sprzedają komplet po 7-8 zł to na Pl.Piastowskim płacisz 13-15 zł. A takie ciuszki ładniejsze no i droższe troszkę to na Szajnochy po drugiej stronie niż Domar. Duży wybór. Same ciuszki dla bobasów i dla starszych. Ceny naprawdę konkurencyjne. Naprawdę. Sam teraz kompletowałem całą wyprawkę bo w pażdzierniku będę miał syna. A kosmetyki to możesz w markecie np. Geant. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka