Dodaj do ulubionych

Gdzie z dziewczyna

IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 21.08.05, 14:06
pojsc na kawe lub dobra kolacje w B-szczy?
Przyjezdza w przyszlym tygodniu , chce ja zabrac
do milej , intymnej knajpki.
Moze byc kafejka , moze restauracja - ale nie stumetrowy moloch!
Nie musi byc w centrum .
Wszelkie pizzerie, chinszczyzna (zapachy!), puby i mlodziezowe kluby odpadaja.
Oboje jestesmy po trzydziestce . Mamy w planie wazna rozmowe no i dlatego
jestem w kropce.
Nie jestem tak dobrze zorientowany, wiec z gory dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: cOlo Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:10
      www.staryport13.bzi.pl/
      www.ogniemimieczem.com/kontakt.htm
      www.wenecja.bydgoszcz.pl/
      to tak na szybko co mi do glowy przyszlo
      • Gość: zdesperowany! Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 21.08.05, 14:15
        dzieki cOlo:)
        Juz mam jakis wybor.
        Jesli jeszcze cos ci wpadnie do glowy,
        daj znac.
        • Gość: cOlo Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:33
          www.chata.bzi.pl/
          www.restauracje.bydgoszcz.pl/eliza/
          www.karczmapolska.com.pl/
          www.meluzyna.bzi.pl/main.htm
          www.palac.com.pl/wstep.php
          Restauracja Gallery na Starym Rynku (na wprost Pomnika Walki i Meczenstwa)
          Restauracja Apollonia, Gdańska 84
          Restauracja Dolce Vita, Fredry 1 (na przeciwko hotelu Brda)
          • Gość: zdesperowany ! Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 21.08.05, 15:09
            jeszcze raz - dzieki !
    • Gość: anita Po 20 radze nie pojawiac sie na rynku - brud, obci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:32
      Po 20 radze nie pojawiac sie na rynku - brud, obciach i hołota
      • Gość: jaca Re: Po 20 radze nie pojawiac sie na rynku - brud, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:32
        Tak naprawde nie ma gdzie isc, obciach normalnie.
    • Gość: ja Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.08.05, 18:42
      Zapraszam do Torunia. Stare Miasto najlepsze miejsce na oswiadczyny
      • Gość: zdesperowany! Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 21.08.05, 18:47
        O Toruniu tez myslalem.
        Masz jakies ciekawe propozycje zacisznych knajpek ?
        • Gość: amator kiedys szukalem po 14.000 w sobote knajpy na Dlugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:52
          Jesli chodzi o Torun knajp na Starowce jest ponad setka:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=689&w=16474268
          A w B-czy - nie wiem, kiedys szukalem po 14.000 w sobote knajpy na Dlugiej i
          nie bylo zadnej. Moze to sie zmienilo, czego zycze.
        • Gość: ja Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.08.05, 19:15
          Kurde nazwa mi wyleciala. ale na bulwarze przy murach, przy Krzywej wiezy jest
          taka knalpa (osobna chata) wejscie od bulwaru za plotem stalowym
          Idealna na oswiadczyny, bardzo kameralna i swietna atmosfera
          zadna inna knajpa nie przychodzi mi do gowy aby bylo w niej tak kameralnie i
          spokojnie
          • Gość: torunianka Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.petrus.com.pl 21.08.05, 20:31
            Jak w Toruniu to może ja podpowiem: Róża i Zen - patio ul. Podmurna- bardzo
            romantyczne:) Podobno czasami tam grywa Bogdan Hołownia (ale ja jeszcze nie
            trafiłam tak dobrze)

Albo Prowansja (piętro) na Szewskiej.

W obu trochę ludzi się przewija, ale nie ma tłumów. Głównie menu - tarty

Albo też stara kawiarnia Pod Atlantem na Św. Ducha chyba - bliżej Wisły.
            Jedzenie bez większego wyboru, ale jak lubicie omlety to mają dobre. Dobry jest
            też szaszłyk. Tam są loże, które oddzielają Cię od sąsiadów, a nawet mają małą
            oddzielną salkę, którą możesz zarezerwować.

Jest jeszcze sporo innych miejsc np. w Hotelu Petite Fleur (Piekary) lub hotelu
            Heban, ale jak się zdecydowałeś na Bydgoszcz to tam też jest sporo
            romantycznych miejsc.
            Pozdrawiam
            • Gość: piter Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:34
              do luzka
    • Gość: jaca Tak naprawde nie ma gdzie isc, obciach normalnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:32
      Tak naprawde nie ma gdzie isc, obciach normalnie.
    • buzala Re: Gdzie z dziewczyna 23.08.05, 22:01
      jest super herbaciarnia z miłą atmosferką i nutą prywatności gdzie? jadąc z
      dworca pkp w stronę gdańskiej po prawej stronie przed światłami na królowej
      jadwigi . Pyszna herbatka , domowe ciacho i przytulnie jak w domku
    • Gość: darek 33lat Re: Gdzie z dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 04:10
      przynajmniej 6 razy do roku idę z żoną i dzieckiem do
      restauracji //słoneczna\\na oś.wyżyny ul:pomiędzy wojska polskiego a a.
      grzymały siedleckiego , bardzo polecam miła obsługa, dyskrecja, obiady dobre,w
      cenie od 16zł do 25 jak wszędzie,ale jeszcze nigdy się nie zawiodłem np:nie
      było mizeri to kelnerka pobiegła szybko do sklepu po ogórek zapomniałem kupić
      coś do picia dla małego to barmanka podała gratis dla dziecka ostatnio byliśmy
      w niedzielę w ostatniej chwili zdecydowaliśmy odpocząć i nie robić obiadu tylko
      poleniuchować bez cienia nadziei pojechaliśmy do słoneczka a była to godzina
      krótko przed 16-stą i to niedziela oczywiście jak zwykle zostaliśmy mile
      obsłużeni i zawsze wszystko świeże dopiero co przyrządzone naprawdę polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka