Dodaj do ulubionych

Telekomunikacyjne poszlaki w procesie b. wicepr...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:34
Stajszczak wynajął prawników za milion USD!

Wiec chyba ma o co walczyc. Niech go lepiej od razu zamkna, bo wyjda kolejne
brudy - zaczna sie nawzajem oskazrac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaraz Re: Telekomunikacyjne poszlaki w procesie b. wice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:14
      Miejmy nadzieję że niezawisły sąd rzetelnie oceni dowody obrony.
      Zaś jeśli się okaże że było to pomówienie przyszły minister sprawiedliwości z
      koalicji PiS-PO gruntownie zbada tę sprawę i "polecą głowy" w niektórych
      instytucjach!
      • Gość: asda Re: Telekomunikacyjne poszlaki w procesie b. wice IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 20:27
        wydaje mi sie, ze na podstawie bilingow, to mozna jedynie stwierdzic, ze jedynie
        telefon czeslawa s. nie opuszczal bydgoszczy a nie sam czeslaw s.
    • Gość: katon Re: Telekomunikacyjne poszlaki w procesie b. wice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:55
      Podejrzenia rzucone na Prezydenta Obremskiego to zemsta
      Millerowsko-Siemiątkowskiej bandy za wykrycie afery SLD w Polonii.
      • Gość: Ruczaj Re: Telekomunikacyjne poszlaki w procesie b. wice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 07:59
        Czy budynek rzeźni został czy nie został wpisany do rejestru zabytków???
        Ot co. To jest dowód, i tego trzeba się trzymać.
    • Gość: hmmmek Re: Telekomunikacyjne poszlaki w procesie b. wice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:33
      "Ówczesny wojewódzki konserwator zabytków miał w zamian za 50 tys. zł nie
      wpisywać do rejestru zabytku ruin Tormięsu. Dzięki temu zakład można by zburzyć
      i zarobić na sprzedaży gruntów"

Jak to "mozna by zburzyc" ? ? ? Przeciez byl plan zagospodarowania i ten teren
      i tak byl chroniony! Juz wczesniej plany byly przedluzane. Ta niby lapowka
      bylaby bez sensu, bo nic by to nie zmienialo! Ja sie zgadzam, ze go wrobili!
      • Gość: Marek Jarociński Maciej Obremski jest niewinny IP: *.flashnet.pl / *.atman.pl 24.08.05, 18:08
        Jestem głęboko przekonany o niewinności Macieja Obremskiego. Znam go od 15 lat
        jako przyzwoitego człowieka i nieprzeciętnego konesera kultury w tym nudnym,
        średniackim środowisku bydgoskim. Znam też paskudne metody tatłania niewygodnych
        ludzi w szambie. Sam tego doświadczyłem przed laty, przy czym wtedy "GW"
        aktywnie wspomagała brudną kampanię medialną. Dziś Adam Michnik - ustami Naszego
        Papieża - surowo to zjawisko napiętnuje. Uderzcie się najpierw we własne piersi,
        a potem uzyskacie moralne prawo ważania racji obrony i prokuratury.
    • Gość: POZDRAWIAM CBS w T NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ GANSTER POMAWIA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:02
      uczciwego człowieka ! SB-ecja się rozpanoszyła co chcą to robią. Przykład
      prowokacja przeciwko prokuratorom i całej palestrze która celowo została
      zaproszona na słynny bankiet pt. prosiaczek!Chcieli odsunąć kilkoro
      prokuratorów i sędziów.Udało im się częściowo(ROSIŃSKI przeniesiony do Chełmna -
      POZBYLI SIĘ DOBREGO PROKURATORA).ZASTRASZANIE LUDZI ,PRZEKRĘTY UBEZPIECZENIOWE
      TO CODZIENNY CHLEB TYCH PANÓW, MAM NADZIEJE ZE PRZY NOWEJ WŁADZY WYJAŚNIĄ SIĘ
      TE SPRAWY!BO DOTYCHCZAS NIE BYŁO CHĘCI ANI KLIMATU .Zakładanie podsłuchów-
      nielegalne,zastraszanie osób,do niedawna jeszcze zbierali haracze a przykrwką
      był Rentfleisz - ON BYŁ TYLKO FIGURANTEM OD TRZYMANIA GÓWNIARZY W KARBACH
      SZEFOSTWO JEST WYŻEJ.!FABRYKOWANIE DOWODÓW !Zacieranie śladów.Mały przykład -
      sprawa prowadzonego burdelu na .ul. Wojska Polskiego przez Straż Miejską gdzie
      na otwarciu był ganster nr 1(wtedy był poszukiwany).Przyjeżdzali tam służbowymi
      samochodami Cinqucento 105,VW BUS 340.Sąsiedzi tego bajzlu (dwóch wieżowców)
      potwierdzali to, no nikt nie pofatygował się ich przesłuchać!Jest wiele spraw
      łącznie z zabójstwami które nie wykryto mam nadzieje że chociaż CBS-
      nieodpuszczą tych spraw!
      Ludzie ci robią wielkie przekręty i nic .Przeciez oni mają to we krwi.W
      Toruniu JEST GANG A RACZEJ JUŻ ZORGANIZOWANA MAFIA SKŁADAJĄCA SIĘ Z BYŁEJ SB-
      cji (byli oficerowie i sierżanci), nieduża domieszka GANSTERKÓW OD RENTFLEISZA
      jeden brał udział w strzelaninie POSIADA PASZPORT NIEMIECKI -sprawę przeciwko
      niemu umorzono !JAK I OSZUSTA KTÓRZY SIEDZIAŁ W LATACH 70(TERAZ UDAJE ADWOKATA
      FIRMY WINDYKACYJNEJ)CHWALĄ SIE ŻE MAJA WIELKIE KONEKSJE I UKŁADY W POLICJI A
      TO JEST ZWYKŁE ŁOBUZERSTWO KTÓRE ZA NIC MAJĄ PRAWO! CZEKAM NA NOWE WYBORY !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka