Gość: Basia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 09:01 Dlaczego w prasie lokalnej brakuje wiadomości o zawodnikach ,trenerach itp.drużyny koszykarskiej Astorii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thomek Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.cps.pl 02.07.01, 11:18 A kto się interesuje 3 ligą???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 14:00 A czy mamy w Bydgoszczy inną drużynę koszykówki? To ,że są w III lidze nie znaczy ,że nic się nie dzieje.Przecież będą grali. Poza tym szansę grania będą mieli młodzi zawodnicy,wychowankowie klubu. Czy uważasz,że kibicowanie należy się tylko drużynom z ekstraklasy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomek Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 22:43 Zapewniam Cię, że gdyby było zainteresowanie to GW napisałaby,że Bolek D z Fordonu zdobył 15 punktów w meczu przeciwko Czarnym Białe-Błota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 08:47 No widzisz ,sam potwierdzasz ,że jest to sprawą zainteresowania ludzi a nie czy jakaś drużyna jest w ekstraklasie czy też nie.Mam nadzieję ,że jest więcej osób interesujących się bydgoską koszykówką. Poza tym we właściwym klimacie i zainteresowaniu powinny pomóc właśnie media. Całe szczęście ,że wczoraj w Expresie wydrukowano wywiad z P.Słabęckim ,a w dzisiejszej Wyborczej też parę słów o Astrorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomek Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.cps.pl 05.07.01, 08:58 ...., ale ja nie mowilem by kibicowac tylko druzynom z ekstra i pierwszejligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 13:38 Ale w pierwszym liście napisałeś ,że nikogo III liga nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.ic.net.pl 05.07.01, 15:16 III Liga poprostu wyzwala mało adrenaliny , poziom jest niski , ogólnie małointeresujący . Jak chcesz to oglądaj , ale nie zmuszaj innych do oglądania żenujących widowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.pl 05.07.01, 16:37 To, ze ktos gra w III lidze to trudno - ktos tam musi grac, a wiadomo, ze najwazniejsze sa pieniadze i jesli ich nie ma to jest cienko. Ja sam jestem z Inowroclawia i nie wiem, czy cieszyc sie czy smucic z awansu Noteci do ekstraklasy, bo to prawdopodobnie poczatek konca tego zespolu. Pieniedzy nie ma, dzialacze sa do dupy i chodzi im o zatrudnianie swoich rodzin. Klub ma jakies niejasne powiazania z typami spod ciemnej gwiazdy, ktorzy co prawda skazywani nie byli, ale ich dzialalnoscia interesuje sie bardzo policja i CBS. Na mecze chodzil jednak bede i nawet nie dlatego, ze to ekstraklasa, ale dlatego, ze to druzyna z mojego miasta, jej kibicuje, bo tu sie urodzilem. Fajnie jest, ze beda grac z najlepszymi, ale na mecze Goplanii tez chodze, choc graja w III lidze, bo chlopaki walcza, bo im zalezy, bo przejmuja sie, gdy przegraja i ludzie ich na ulicy zaczepiaja, a przeciez oni sie starali. Sport to nie tylko TV i blysk fleszow. Mi bardziej odpowiada ten w moim miescie, bo tu na wyciagniecie ramienia poca sie zawodnicy z mo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 08:27 Bardzo się cieszę ,że są jeszcze ludzie tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomek Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.cps.pl 05.07.01, 21:29 Jest różnica między interesowaniem się a kibicowaniem. Paniu Basiu nie napisałem, że nikogo nie obchodzi 3 liga tylko zapytałem kto się nią interesuję. Nie ma co sie dalej kłócić, zakończmy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Drużyna koszykarska Astorii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 08:20 Nie miałam zamiaru się kłócić. Wyraziłam tylko swoje rozczarowanie skierowane w stronę mediów ,no może ludzi trochę też.Nie mam jednak zamiaru nikogo na siłę przekonywać do chodzenia na mecze Astorii. Kto chce to pójdzie ! Odpowiedz Link Zgłoś