Gość: Macias IP: 213.77.40.* 20.09.01, 19:21 Pozdrawiam III LO a szczegolnie klase III D a szczegolnie Ciniaka,Radasa, Ivego,Rudego,Pazdzieza,Elma,Monike,Sushi,Marie oraz Martyne :>. Macias Pozdrow kogo chcesz :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 23:33 pozdrawiam Maciasa z IIId Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 23:38 A ja pozdrawiam mój wyłączony od dłuższego czasu telewizor. Trzymaj się mój kochany,ale nie chce mi się na Ciebie patrzeć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 00:42 I pozdrawiam moje biedne oczęta , co ślęczą przed monitorem,zamiast już dawno przykryć się powiekami i zasnąć... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slon Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:51 Pozdrawiam Ted Oryginalnego =;)) [s] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Pozdrowienia Internetowe 21.09.01, 16:32 Jak internetowe to tylko kartki-super sprawa a wszedzie tego pelno... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIAS Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE IP: 213.77.40.* 21.09.01, 18:30 ale te POZDOREIENIA MOZE BEDA WYDRUKOWANE W GAZECIE WIEC DLATEGO POZDRAWIAJ SOWICH ZNAJOMYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De Long Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE IP: *.cablemas.com 21.09.01, 18:44 Pozdrawiam Julię Roberts PS Julka, co tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 20:05 Hi De Long, I long for De Long Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De Long Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE IP: *.cablemas.com 21.09.01, 20:23 8-) Julia, mam kilka nowych plyt. Mozemy posluchac... (widzisz kroti - taka sie podrywa dziewczyny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE 23.09.01, 12:32 Gość portalu: De Long napisał(a): > 8-) > > Julia, mam kilka nowych plyt. Mozemy posluchac... > (widzisz kroti - taka sie podrywa dziewczyny ;-) > Spox tylko o te z banku pytalem a co do JR to lepiej przy mnie nie mowic o niej jako dziewczynie czy kobiecie z uroda bo mam troche inne zdanie... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE 23.09.01, 19:57 Fajna jest teraz w Telewizyjnej jej karykarurka;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Pozdrowienia Internetowe - WAZNE 21.09.01, 18:58 Gość portalu: MACIAS napisał(a): > ale te POZDOREIENIA MOZE BEDA WYDRUKOWANE W GAZECIE WIEC DLATEGO POZDRAWIAJ > SOWICH ZNAJOMYCH To sie oczy atomskiego uciesza jezeli tak bedzie ;-) KroTosS ps.A ja pozdrawiam w takim razie pewna kasjerke bankowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: Pozdrowienia Internetowe 21.09.01, 21:59 A ja pozdrawiam wszystkich członków stowarzyszenia NETBiT mam nadzije że sie zobaczymy w przysieku a póki co na Chat`cie pozdrawiam całe XII lo i cała klase IIId Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jax101 Re: Pozdrowienia Internetowe IP: 195.116.219.* 22.09.01, 01:47 pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy pracuja zamiast spac:(( Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Pozdrowienia Internetowe 23.09.01, 01:56 Nie będę oryginalna: pozdrawiam wszystkich netbitowców i forumowiczów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 24.09.01, 19:20 A ja znowu pozdrawiam kolegow i kolezanki z III LO z klasy informatycznej , oraz pANA andministratora tego servera :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 20:20 pan administrator dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 11:32 atomski napisał(a): > serwer też... z grzecznosci nie uzupelnie tych 3 kropek, ale napewno nie bylyby to podziekowania serwer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Pozdrowienia Internetowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 13:30 EEEEE !!1 Czas leczy rany... Odpowiedz Link Zgłoś