Gość: BYDGOSZCZANIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:55 SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ www.tmazur.bydgoszcz.pl/ POCZYTAJCIE CO PROPONUJE TOMASZ MAZUR ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młody Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:12 Myślę, że powinno się stawiać na młodych. Ale nie na takich jak Paweł Olszewski - pseudo menedżerów co zapomniele jakie są prawdziwe problemy jego rówieśników. Nawet na tvn24 Kolenda-Zaleska zwróciła mu uwagę, że mówi jak stary ramol. Olszewski kultywuje tradycję Solidarności. Pewnie ojciec przetrzymywał nielegalna bibułe. I potem palił w piecu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajer Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:15 hej, to mój znajomy naprawde spoko koles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik z Kołomyi. Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.09.05, 00:18 Ale lepiej niech nie lobbuje,lobbyści,zle kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:18 No Tomka Mazura też znam:) Tomek trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hal Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:21 Lubrant i Markowski sa tez za forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=27882009 Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! 06.09.05, 09:34 Sąd i prokuratura apelacyjna w Bydgoszczy to powinien być priorytet każdego kandydata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:50 Też uważam, że powołanie nowych instytucji jest bardzo ważną sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:08 Drogi kandydacie Tomku, przykro mi ale rozbawiłeś mnie swoją strona internetową. Piszesz mianowicie, że miałeś wkład w tworzenie struktur Niezależnego Związku Studentów (!!!). Przykro mi , ale taka organizacja nie istnieje, pewnie chodziło Tobie o NZS czyli Niezależne Zrzeszenie Studentów nawiązujące swoimi tradycjami do czasów opozycji demkratycznej z lat 80. Szkoda, że tworząc struktury nie do końca wiesz czego to są struktury. Osobiście miałem kontakt z ludzmi którzy "reaktywowali" NZS w Bydgoszczy , m.innymi jednym radnym, ale opinii nie przedstawię na forum bo byłaby niecenzuralna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacas Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.net.ua 06.09.05, 14:19 a czemu nie przedstawisz? :) moze choc rabek tajemnicy uchyl... Ja znam Tomka Mazura. Jedno moge powiedziec o nim, na pewno jest uczciwy. No a na te czasy uczciwych mamy niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Tylko SLD i Zemke może dac nam matczyną opiekę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:10 Tylko SLD i Zemke może dac nam matczyną opiekę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Tylko SLD i Zemke może dac nam matczyną opiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:53 Zapomniałem ,ze niezbedna jest reanimacja PZPR w Bydgoszczy. Przeciez mamy tylu wspaniałych doświadczonych działaczy b.PZPR i SB,ze zal człowiekowi sie robi, ile niespozytych sił i pomysłów jest uspionych w tych cudownych ludziach.Nie jest prawda ,ze wszyscy oni sa skażeni chorobą korupcyjną na miejsce Kondoma,- Jasiak.Wszystkich usunietych komunistów zatrudnijmy na kluczowych stanowiskach w nowym województwie wielkopolskim. Koniecznoscia stanie sie wkrótce powołanie miejskiego koła ZSMP Bydgoszcz. "Zeby Polska rosła w siłę ,a ludziom zyło sie dostatnio" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOSZHUJWIE KIEDY BEDZIE TA APELACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:20 KIEDY BEDZIE TA APELACJA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Zeby Polska rosła w siłe, a ludzie zyli dostaniej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:43 Zeby Polska rosła w siłe, a ludzie zyli dostaniej!!!! Tego chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś