Dodaj do ulubionych

SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:55
SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ

www.tmazur.bydgoszcz.pl/
POCZYTAJCIE CO PROPONUJE TOMASZ MAZUR !
Obserwuj wątek
    • Gość: młody Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:12
      Myślę, że powinno się stawiać na młodych. Ale nie na takich jak Paweł
      Olszewski - pseudo menedżerów co zapomniele jakie są prawdziwe problemy jego
      rówieśników. Nawet na tvn24 Kolenda-Zaleska zwróciła mu uwagę, że mówi jak
      stary ramol. Olszewski kultywuje tradycję Solidarności. Pewnie ojciec
      przetrzymywał nielegalna bibułe. I potem palił w piecu:)
    • Gość: szajer Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:15
      hej, to mój znajomy naprawde spoko koles!
      • Gość: Anglik z Kołomyi. Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.09.05, 00:18
        Ale lepiej niech nie lobbuje,lobbyści,zle kończą.
      • Gość: młody Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:18
        No Tomka Mazura też znam:) Tomek trzymaj się!!!
        • Gość: Hal Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:21
          Lubrant i Markowski sa tez za
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=27882009
    • yaraz82 Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! 06.09.05, 09:34
      Sąd i prokuratura apelacyjna w Bydgoszczy to powinien być priorytet każdego
      kandydata!
      • Gość: Rohoo Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:50
        Też uważam, że powołanie nowych instytucji jest bardzo ważną sprawą.
    • Gość: docent Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:08
      Drogi kandydacie Tomku, przykro mi ale rozbawiłeś mnie swoją strona internetową.
      Piszesz mianowicie, że miałeś wkład w tworzenie struktur Niezależnego Związku
      Studentów (!!!). Przykro mi , ale taka organizacja nie istnieje, pewnie
      chodziło Tobie o NZS czyli Niezależne Zrzeszenie Studentów nawiązujące swoimi
      tradycjami do czasów opozycji demkratycznej z lat 80. Szkoda, że tworząc
      struktury nie do końca wiesz czego to są struktury. Osobiście miałem kontakt z
      ludzmi którzy "reaktywowali" NZS w Bydgoszczy , m.innymi jednym radnym, ale
      opinii nie przedstawię na forum bo byłaby niecenzuralna.
      • Gość: jacas Re: SILNA I BEZPIECZNA BYDGOSZCZ !!! IP: *.net.ua 06.09.05, 14:19
        a czemu nie przedstawisz? :) moze choc rabek tajemnicy uchyl... Ja znam Tomka
        Mazura. Jedno moge powiedziec o nim, na pewno jest uczciwy. No a na te czasy
        uczciwych mamy niedosyt.
    • Gość: maciej Tylko SLD i Zemke może dac nam matczyną opiekę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:10
      Tylko SLD i Zemke może dac nam matczyną opiekę !!!!
      • Gość: maciej Re: Tylko SLD i Zemke może dac nam matczyną opiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:53
        Zapomniałem ,ze niezbedna jest reanimacja PZPR w Bydgoszczy.
        Przeciez mamy tylu wspaniałych doświadczonych działaczy b.PZPR i SB,ze zal
        człowiekowi sie robi, ile niespozytych sił i pomysłów jest uspionych w tych
        cudownych ludziach.Nie jest prawda ,ze wszyscy oni sa skażeni chorobą korupcyjną
        na miejsce Kondoma,- Jasiak.Wszystkich usunietych komunistów zatrudnijmy na
        kluczowych stanowiskach w nowym województwie wielkopolskim.
        Koniecznoscia stanie sie wkrótce powołanie miejskiego koła ZSMP Bydgoszcz.

"Zeby Polska rosła w siłę ,a ludziom zyło sie dostatnio"
        • Gość: KOSZHUJWIE KIEDY BEDZIE TA APELACJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:20
          KIEDY BEDZIE TA APELACJA ?
          • Gość: maciej Zeby Polska rosła w siłe, a ludzie zyli dostaniej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:43
            Zeby Polska rosła w siłe, a ludzie zyli dostaniej!!!!
            Tego chcemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka