fiodor2001 04.09.02, 09:15 może ktoś mi wyjaśni, jak to się dzieje, że otrzymuje listy, nie listy od ludzi z forum, m. in. od lisiczki, blondynki, ziggiego i innych, jakieś takie dziwne załączniki które się nie otwierają, czy można temu zapobiec?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: co się dzieje??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 15:08 wlasnie dostalem 5szt od swojego skanera antywirusowego z informacja, ze poczta do mnie zawierala wirusa i zostala zneutralizowana wszystkie z gazety, nawet od sarenki_forum (!) wnioski: -wszyscy korzystaja z outlooka -wirus jest zabytkowy (znaja go wszustkie skanery), powiela sie w ks. adresowej -gazeta zaoszczedzila na antywirusie lek: nie odbierac poczty z gazety outlookiem jesli nie masz dobrego antywirusa lecz bezposrednio ze strony; poczekac na komunikat, ze agora juz stac na oprogramowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® radca i krotoss IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 15:11 macie wirusa, prosze nic do mnie nie wysylac, nawet wyrazow milosci szczegolnie wyrazow milosci bo i tak nie dotra Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: radca i krotoss 06.09.02, 17:47 No to ja Ci Tedziku wyrazy miłości na forum, a nie pocztą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: radca i krotoss IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 17:56 blondynka napisała: > No to ja Ci Tedziku wyrazy miłości na forum, a nie pocztą! > spieklem raka (na wegiel) Odpowiedz Link Zgłoś