Gość: piter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:30 moja.bydgoszcz.pl/?mod=news&news_id=1202 jak na członka populistycznej partii gada ten koleś z sensem ciekawe czy tak naprawdę mysli czy uprawia ściemę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HAHAHA A moja bydgoszcz to jego portal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:06 A mojabydgoszcz to jego portal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek prędzej lutogniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:29 ale głowy nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) lutogniewskiego infobydgoszcz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: lutogniewskiego infobydgoszcz:) IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.09.05, 14:35 Uprawia ścieme.Jako radny samorządu wojewódzkiego nie wykazał swojej wściekłości w pracach samorządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: A moja bydgoszcz to jego portal? IP: *.ppcor.org.pl / *.ppcor.org.pl 14.09.05, 14:43 w kazdym razie ciekawe ze wywiad przeprowadził inny członek lpr to sie chyba nazywa "wywiad na zamówienie" albo " artykuł sponsorowany" zenada.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: A moja bydgoszcz to jego portal? IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.09.05, 15:55 a na forum temat wrzucil trzeci czlonek LPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: wściekły Eckardt 14.09.05, 15:03 Ciekawe czy mu przejdzie wsieklosc po tym jak dostanie pierwsza poselska diete i kase na biuro? To ma jakos zbawienny wplyw na wszystkich nerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: wściekły Eckardt IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.09.05, 15:13 Masz racje.Przed wyborami samorządowymi też był wściekły ,po zdobyciu mandatu wściekłość mu minęła i usnął na lata.Podobno ma taką chorobę że wściekłość dostaje zawsze przed wyborami.Raczej powinien się leczyć niż startować w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: wściekły Eckardt 14.09.05, 15:20 niesprawiedliwy jestes! moze sie dopiero dowiedzial o wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: wściekły Eckardt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:23 Fajny koleś i tyle :-). Ładne zdjęcie, ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
falls_road Re: wściekły Eckardt 14.09.05, 19:31 nie wiem czy fajny bom jest facet i nie zwracam uwagi na męską urodę;) ale cenię Macieja i akurat na niego zagłosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wściekły Eckardt IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 20:29 jedyny rozsądny kandydat i to, że fajny to fakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
falls_road Re: wściekły Eckardt 14.09.05, 22:27 Gość portalu: ola napisał(a): > jedyny rozsądny kandydat i to, że fajny to fakt :) hehehee widzę, że forumowe niewiasty idą dość specyficznym tropem wyborczym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: wściekły Eckardt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:08 nie chcę AWS BiS ani SLD Samoonrona to czerwona tratwa dla zlodziei i SLD pozostaje więc LPR! oby tylko podkreslali istotę wolnego rynku tak jak eckardt zresztą maciej girtych czesto powołuje się na margaret tachter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: wściekły Eckardt IP: 212.122.214.* 15.09.05, 18:04 co to za koleś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: wściekły Eckardt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:29 faszysta Odpowiedz Link Zgłoś