Gość: antek IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 07.09.02, 12:15 ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i wy do EU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo 07.09.02, 12:40 Jako emigrant myslisz ze wolno ci obrazac? Masz maly rozumek, wybaczam... Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 07.09.02, 12:50 rhemek napisał: > Jako emigrant myslisz ze wolno ci obrazac? Masz maly rozumek, wybaczam... > Rhemek nie obrazam nikogo ale to jest niestety prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka Re: czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo IP: *.firma / 192.168.20.* 07.09.02, 15:49 Powtarzasz się Antosiu, schowaj sobie te prowokacje w dupcię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.09.02, 22:28 Gość portalu: arka napisał(a): > Powtarzasz się Antosiu, schowaj sobie te prowokacje w dupcię Niestety to co ten antos pisze to smutna praawda ,Ludzie w Polsce pija naprawde duzo.Bydgoszcz w tym temacie tez nie jest najgorsza.Sam za szkolnych jaszcze czasow pamietam jak sie bralo skrzynke piwa i sie chlalo w lasku na Lesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 09.09.02, 09:11 Gość portalu: antek napisał(a): > ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na > ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i wy > do EU. Przeciez wiadomym jest ze Polak wodki za kolnierz nie wylewa!!! A ta tradycja to nie bydgoska, ale Polska. Antek najgorzej jest jak ktos pluje we wlasne gniazdo. A wiesz kto jest najgorszy, tacy jak TY, wyjechali i teraz udaja wielkich Niemcow. Poczytaj sobie jakie jest spojrzenie rodowitego Niemca na przybyszow z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: spozycie wodki w Bydzi 09.09.02, 10:29 Od października "gatunkowe" mają potanieć to i pawie szlachetniejsze będą latać! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 11.09.02, 09:21 ale tylko w waszym miescie!bo to miasto lubi wypic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.firma / 192.168.20.* 11.09.02, 10:26 a ty antky wyjechałeś na pochodzenie owczarka? czy jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 11.09.02, 12:11 twoje wychowanie swiadczy tylko o tobie ,ale po podstawowce nie mozna niczego innego od ciebie oczekiwac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnold Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.09.02, 22:18 Nie dziw sie, oni tylko za to potrafia,chlac i porzadnych ludzi obrazac. Tschüss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 217.97.134.* 12.09.02, 11:58 Gość portalu: arnold napisał(a): > Nie dziw sie, oni tylko za to potrafia,chlac i porzadnych ludzi obrazac. > Tschüss. 'oni' to znaczy kto?! Polacy?! Bydgoszczanie?! porządni ludzie nie uzywają gównianych uogólnień, nieprawdaż?... Porządni ludzie buduja swoje opinie nie na podstawie grupki gastarbeiterow, którzy kombinuja po germańskich budowach (i chleją, rzeczywiście, sporo), ale na bardziej reprezentatywnej części narodu. Również w Rzeszy są pijacy, żebracy i narkomani, i to rodowici ubermenchen. Heimat tylko w bajkach jest taki zuper, w 'realu' sporo traci... Nie wiem kiedy wyjechaliście z kraju i czy nie palicie głupa (jak niektórzy) na ulicy, że nie rozumiecie 'po polskiemu', szczerze mówiąc rybka mi to. Skoro jednak tak bardzo nie podoba się Polska, to po jaką włazicie (włazisz?) na to forum i ubliżacie ludziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.09.02, 20:52 czy to prawda ze w Polsce pije sie taki plyn o nazwie "Denaturat" prawdziwie po Europejsku. BRAVO ! ps.podobno ostatnio pojawilo sie wino w kartonowych opakowaniach na spiritusie. moze zrobi konkurecje dla win Francuskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 217.97.134.* 13.09.02, 08:25 Gość portalu: junior napisał(a): > czy to prawda ze w Polsce pije sie taki plyn o nazwie "Denaturat" prawdziwie po > > Europejsku. > tak to prawda. Pije się go na szeroką skalę, ostanio zaczeto nawet podawać w restauracjach jako aperitif. cały Naród sie nim delektuje, po prostu 'dykta' jest trendy... > BRAVO ! > sadząc po merytorycznej zawartości postów, to zapewne czytujesz.. nic nie poradzę. > ps.podobno ostatnio pojawilo sie wino w kartonowych opakowaniach na > spiritusie. moze zrobi konkurecje dla win Francuskich. we Francji i Włoszech widziałem win w kartonikach dziesiątki rodzajów. Czyżby Trzeci Świat i załamanie kultury romańskiej?!... W Heimacie też znajdziesz wino w kartoniku, wystarczy się rozejrzeć... Wszędzie jest dolna i górna 'półka'; w twojej nowej ojczyźnie (pewnie nie słyszą, że masz akcent...) też są żule. nie wiem koleś, co i po co starasz się udowodnić? Czy to od tych plastikowych wurstów taka zlośliwość i twardogłowie się bierze, czy też po prostu nie możesz otrząsnąć sie po konsumpcji gummi-sznycla w którymś z gasthofów przy autobahnie... jak Ci tam dobrze w Heimacie to sie ciesz i nie pierdziel, bo aż żal bierze jak się toto czyta... niepozdrawiam Wiech Ps. ..i skończ tą 'nickową' ciuciubabkę, bo zaprawde żenująca jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 13.09.02, 12:41 chyba nigdy nie jadles sznycla w Polsce z BARU w starym osranym autobusie co , napewno smakuje lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kuratz Re: spozycie wodki w Bydzi 13.09.02, 21:16 Gość portalu: antek napisał(a): > chyba nigdy nie jadles sznycla w Polsce z BARU w starym osranym autobusie co , > napewno smakuje lepiej uwazajcie na te lesne "Bary" to moze byc niebezpieczne.Stare mieso ,nieswieze kielbaski.... A jezeli chodzi o Niemieckie autobany to az tak zle nie jak ten koles pisze czysto ,schludnie ,smacznie tylko dla nas troche drogo. Jak bym mial wybierac to na pewno wybral bym Niemiecki autoban niz nasz Bar u Rysia. Co do chlania wodki w Bydzi tez prawda ale gdzie nie pija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.221.74.* 15.09.02, 12:46 prosze sprawdzic jaka frekwencje ma Bydgoska izba wytrzezwien!!! !!!! pierwsze miejsce w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.09.02, 18:57 Nie wiem skad masz te dane ,ale sadzac po ilosci "pawiiiii! lezacych wszedzie na ulicach to chyba masz racje.(niedowiarki prosze sie przejsc w rejon Dworca Glownego Dworcowa... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.amb.bydgoszcz.pl 17.09.02, 21:16 No cóż, często spotykam takich pod wpływem alkoholu i nikiedy dragów w Izbie Przyjęć. Jest to ciężka artyleria. Zdarza się,że czasem wypiją metanol lub glikol i trzeba dializować czyli zastępować ich własne nerki. Na moje ci wszyscy ludzie powinni płacić za powyższe czynności lekarskie i wtedy może by zastanowili się nad swoim losem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYZAK Re: Do Antka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 23:00 Antku1 Jezeli widziałes schalego i w dodatku rzygajacego to mógł to byc tylk i wyłącznie niejaki atomski.On tak zawsze. Gorzej ,że pózniej jest napastliwy,mlaskający i napsatujący pisuardessy. ten imbecyl juz tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Do Antka IP: *.arcor-ip.net 17.09.02, 17:32 mozliwe ze ten osobnik ktorego ostatnio widzialem spiacego obok dworca Bydgoszcz Lesna nazywal sie "atomski" ale pewny nie jestem.Jedno jest jednak pewne ze bym w stanie zamroczenia,w starym Bydgoskim stylu. pozdrawiam antek alpaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Do Antka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 22:45 Gość portalu: antek napisał(a): > mozliwe ze ten osobnik ktorego ostatnio widzialem spiacego obok dworca > Bydgoszcz Lesna nazywal sie "atomski" ale pewny nie jestem.Jedno jest jednak > pewne ze bym w stanie zamroczenia,w starym Bydgoskim stylu. > > pozdrawiam antek alpaga. tak,tak to musiał byc on. rzygał....? Odpowiedz Link Zgłoś
lwiatko_z_cintry Re: Do Antka 22.09.02, 20:11 hmmm.....to chyba troche przesada z tym,ze w mojej kochanej Bydzi ludzie na ulicach wymiotuja...Ja przez cale swoje wiedzminskie zycie moze jednego takiego widzialam.A poza tym musiales duzo tej wodki w swoim zyciu wypic,skoro rozpoznajesz w jaki sposob sie po niej zwraca...:P wogole to zgadzam sie raczej z tym, ze na naszych ulicach tylko wisniowy mocny drink mocny kroluje.Wodka za droga. Cirilla - Wiedzminka Polnocy,ktora pic nie moze bo ma chora watrobe..heh..;-) pozdrawiam kolejnego oburzonego......:D Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Do Krzyżaka 17.09.02, 09:11 Niczym mnie już nie zdziwisz, Krzyżak. Swoją drogą - strciłeś "publikę". Zauważyłeś? Szkoda gadać ;( Pogrążyłeś się maksymalnie. POWODZENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: do atoma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 10:05 No, wiesz oburzasz sie czy jak? Powiedz jak to jest ,że jak ktos pisze o problemach alkoholowych ,mlaskaniu i rzyganiu to zawsze bierzesz to do siebie? Prosze odpowiedz szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech do Krzyżaka IP: 217.97.134.* 18.09.02, 11:18 Krzyżak, dziękuję za twoje posty - pieknie obrazują gdzie lezy problem: w twojej chorej nienawisci do atomskiego. Syf straszny, aż mnie mdli. ...a miałem cie za fajnego gościa kiedyś... moim zdaniem (na bazie twojej radosnej tworczosci z ostatnich dni), zasługujesz po prostu na bana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 11:34 Gość portalu: antek napisał(a): > ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na > ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i wy > do EU. Ja rozumiem, że to prowokacja, ale może nie?;) Po pierwsze: uogólnianie to fajna zabawa, ale do czasu po drugie: naprawde sądzisz, że większość tych, którzy piją i rzygają zaglada na to forum? Po trzecie W czasie "rozmowy" wychodzą kompleksy, problemy i sentymenty: Polak za granicą, prawdziwy/fałszywy Niemiec, pijaństwo, kasa itd. Po czwarte: Człowieku, po co wypisujesz takie posty na forum bydgoskim? Nie wstyd Ci za ich poziom? Opamietaj się:)) Jak widzisz, ze wszystkiego można zrobić wielką sprawe i prawie o wszystko można się pokłócić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 12:32 Gość portalu: Fore napisał(a): > Gość portalu: antek napisał(a): > > > ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na > > > ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i > wy > > do EU. > Ja rozumiem, że to prowokacja, ale może nie?;) > Po pierwsze: > uogólnianie to fajna zabawa, ale do czasu > po drugie: > naprawde sądzisz, że większość tych, którzy piją i rzygają zaglada na to forum? > Po trzecie > W czasie "rozmowy" wychodzą kompleksy, problemy i sentymenty: Polak za granicą, > > prawdziwy/fałszywy Niemiec, pijaństwo, kasa itd. > Po czwarte: > Człowieku, po co wypisujesz takie posty na forum bydgoskim? Nie wstyd Ci za ich > > poziom? Po piate: Kieruj te pytania do atomskiego,który jest calym sprawca tego syfu i jeszcze jedno,jak cie to tak boli to może przeczytaj jego posty do radcy Jak bedziesz po lekturze to daj znac.Oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek do krzyzaka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.09.02, 21:34 czy moglbys mi przyblizyc postac "atomskiego" bo wszyscy cos o nim pisza a ja nie wiem o co chodzi.Ten co lezal kolo Dworca rzygal ale napewno wczesniej sadzac po sladach.Co jeszcze wydalo mi sie dziwne kilka razy przechodzil patrol i nic zero reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re:Charakterystyka 19.09.02, 23:16 Wygląd zewnetrzny; -spłaszczona czaszka,spory wytrzeszcz,liczne ślady dużego urazu głowy -sprawiający wrażenie tumana,oczy podkrązone,nos długi czerowno-fioletowy -ubrany skromnie-paczki PCK/ew. dary z BRD/ -obuwie -sandały-stopy jak sam napisał- z mocno zaznaczona grzybicą Zachowanie: -mlaska przy jedzeniu -ucieka przed płaceniem rachunku do WC -napastuje panie z WC -czeste stany lekowe -drżenie rąk -skłonności do zamykania sie w stajni -wymiotowanie na ulicach -zaawansowana schizofremia -czeste przypadki spania na ławkach -poszukiwanie kontaktów/intelektualnych/ z gejami -skłonnosci do donosicielstwa Podsumowanie: -grozny dla otoczenia -koniecznosc izolacji -przypadek kliniczny Odpowiedz Link Zgłoś
kuratz Re:Charakterystyka 20.09.02, 22:59 Swietnie wyglada ten atomski a moze to twoj brat he? Odpowiedz Link Zgłoś
jasio4 Re:Charakterystyka 20.09.02, 23:06 ... a moze to twoj brat he? - Madrzejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re:Charakterystyka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 01:18 Krzyzak to taki prostaczek ,który nienawidzi wszystko co bydgoskie a udaje ,ze wręcz przeciwnie .Jak się nienawidzi ,to się nienawidzi . Po co udawać ? To jakaś perwersja ? Pod jednym nickiem jest milusi katolik o złotym sercu ,pod innym rzuca mięsem. Ostatnio nawet już się nie szczypie i pisze na dwa fronty pod tym samym : )) Ktoś mógłby pomysleć ,ze udawanie to jego zawód ... ... te wszystkie nicki ,sztuczne sytuacje ,spiski ... Wydaje się być teraz zły na mnie : )) Wyraża to w ten jakże prosty ,a tak naturalny dla siebie sposób . Jeżeli więc jest na mnie zły ,to by znaczyło ,ze dostał ode mnie po pupie ? Czuje się upokorzony i pokonany ? Nie wiem o co chodzi ,ale to w sumie super ! Teraz więc się miota i szarpie pogrążając jeszcze bardziej (czego już nie widzi - głupek : ))) . Im większa jego złość ,tym większa moja satysfakcja ,bo to znaczy ,ze tym bardziej on czuje się w pokonany (choć tak naprawdę to on sam walczy ze sobą : ). Te pierdy natomiast które tu wypisuje robią na mnie średnie wrażenie . Posłużą natomiast w przyszłości jako pomoc naukowa przy kolejnym ataku halucynacji schizofrenicznych : ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walesa Re:Charakterystyka IP: *.access.de.clara.net 22.09.02, 10:25 Panowie dajcie sobie po razie albo Bydgoskim starym obyczajem nachlejcie sie do syta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re:Charakterystyka IP: 217.97.134.* 22.09.02, 11:05 Gość portalu: walesa napisał(a): > Panowie dajcie sobie po razie albo Bydgoskim starym obyczajem nachlejcie sie > do syta! a ty starym obyczajem nowo-niemieców nie odzywaj się publicznie po polsku w aktualnym heimacie - w końcu to i dla ciebie i dla nas wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walesa Re:Charakterystyka IP: *.ka.dial.de.ignite.net 22.09.02, 11:43 Wstyd to byc takim prostakiem jak ty ,ty bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re:Wiech ,dedykacja fur Dich.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 14:00 Gość portalu: atomski napisał(a): > Krzyzak to taki prostaczek ,który nienawidzi wszystko co bydgoskie a udaje ,ze > wręcz przeciwnie .Jak się nienawidzi ,to się nienawidzi . Po co udawać ? > To jakaś perwersja ? > Pod jednym nickiem jest milusi katolik o złotym sercu ,pod innym rzuca mięsem. > Ostatnio nawet już się nie szczypie i pisze na dwa fronty pod tym samym : )) > > Ktoś mógłby pomysleć ,ze udawanie to jego zawód ... > ... te wszystkie nicki ,sztuczne sytuacje ,spiski ... > > > Wydaje się być teraz zły na mnie : )) > Wyraża to w ten jakże prosty ,a tak naturalny dla siebie sposób . > Jeżeli więc jest na mnie zły ,to by znaczyło ,ze dostał ode mnie po pupie ? > Czuje się upokorzony i pokonany ? > Nie wiem o co chodzi ,ale to w sumie super ! > > Teraz więc się miota i szarpie pogrążając jeszcze bardziej (czego już nie > widzi - głupek : ))) . > > Im większa jego złość ,tym większa moja satysfakcja ,bo to znaczy ,ze tym > bardziej on czuje się w pokonany (choć tak naprawdę to on sam walczy ze > sobą : ). > Te pierdy natomiast które tu wypisuje robią na mnie średnie wrażenie . Posłużą > natomiast w przyszłości jako pomoc naukowa przy kolejnym ataku halucynacji > schizofrenicznych > > : ))))))))))))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit1 Re:Charakterystyka IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 00:03 I co w tym dziwnego? Przecież on wygląda jak jego własny portret pamięciowy. A na forum odreagowuje (czuje się lekki bo wizji nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Ja lubie pic IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 22.09.02, 15:33 Koles z jakiej wiochy ty jestes .. Wodka jest lepsza od drugow mniej szkodzi zrodwiu ja pije i zyje czsaem szyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak DO ANTKA I ROMKA z ,, zagrANICY" IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 22.09.02, 15:47 TAKIE JEDNO PYTANKO : Co robicie za gracniaca naszego kraju ? Pracujecie na czarno za 1/4 stawki , ukladasz cegly na budowie , czy moze zbierasz ogorki na polu , ?? JEstes Swiatowym Facetem , taaa wytworem nowego świata ... W bawari pije sie wiecej piwa niz w Calej Polsce i to ma byc normalne .. Po 3 litrach piwa SZwab nie wie co sie z nim dzieje .. Powiedz mi jeszcze gdzie widziales zeby u nas pilo sie wodke ? - w twoim domu rodzinym - mamusia Ci nalewala i kazla pic ? Przeciez na ulicach nikt wodki nie pije !! - jak juz to aromatyczne winka :P . Polska wodka jest napjoem cenionym w swiecie - tak ja greckie uzo itp. W USA wodka jako prezen to rarytas !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walesa Re: DO ANTKA I ROMKA z ,, zagrANICY' IP: 213.221.74.* 22.09.02, 16:57 panie romekpolak naucz sie pan gramatyki ,to tak na poczatek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ll Re: DO ANTKA I ROMKA z ,, zagrANICY' IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 20:34 >> Brawo, ten pijacki temat, jest adekwatny do miasta Bydgoszcz, takze warto nadal dyskutowac........ pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Odezwa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.09.02, 23:50 A moze by zmienic Bydgoszcz na Bromberg.Jestem pewien ze spozycie ulubionego napoju spadnie o 50%. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Odezwa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.09.02, 22:18 a o co tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Odezwa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:02 Gość portalu: 007 napisał(a): > a o co tu chodzi gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja TO znowu ja Roman polak mikroekonomia itd .... IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 26.09.02, 18:01 gramatyki ... ? gdy sie pisze 200 znakow na minute to sie robi bledy ... chyba ze ktos pisze tak jak ty 2 znaki na godzine i sprawdza slowa w slowniku .. Masz jakies kompleksy czy poprostu ciezkie zabawki w dziecinstwie ? narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek HURRA WODKA TANIEJE IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.09.02, 19:08 Panowie alkohol tanie teraz to dopiero bedziecie mogli doic!!Tylko nie rzucajcie tych slynnych Bydgoskich "Pawiow" na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: HURRA WODKA TANIEJE IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.09.02, 20:26 Bardzo ciekawy temat. Szkoda ze juz nic nie piszecie ,czyzby sie wam temat wyczerpal,to nie mozliwe przy waszych mozliwosciach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 01.10.02, 08:51 Postac Antka kojarzy mi sie z powiescia Reymonta "Chłopi"! To ty jesteś też taki żłop jak Antek z ww. wolumninu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.10.02, 19:27 Na pewno nie taki piwopil jak ty.Swoja droga piwo w Bydzi smakuje niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 02.10.02, 15:44 Antek przyjeżdżaj od 1.10 wódzia jeszcze tańsza! Ale będą polewać w Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 23:05 juz jade!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 22:00 Gość portalu: maciej napisał(a): > Antek przyjeżdżaj od 1.10 wódzia jeszcze tańsza! Ale będą polewać w Bydgoszczy! > ;P piaty wagon od konca ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.pool.mediaWays.net 09.10.02, 23:28 mozna by powtorzyc Niemiecki Oktoberfest! co o tym myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.10.02, 19:31 to dobry pomysl Brombergerdenaturatfest.Swoja droga ten niebieski napoj chyba nie jest az taki zly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 22.10.02, 09:08 Gość portalu: antek napisał(a): > to dobry pomysl Brombergerdenaturatfest.Swoja droga ten niebieski napoj chyba > nie jest az taki zly. Antoś w "Chłopach" takie chlanko? Tylko przez chleb to przepuść aby fiolet straciło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.10.02, 18:33 a ja czasami sobie chlapne jagodzianke na kosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuratz Re: spozycie wodki w Bydzi 01.11.02, 20:13 to chyba prawda ze w Bydzi sa najwieksze moczymordy w Polsce @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś