Dodaj do ulubionych

spozycie wodki w Bydzi

IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 07.09.02, 12:15
ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na
ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i wy
do EU.
Obserwuj wątek
    • rhemek czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo 07.09.02, 12:40
      Jako emigrant myslisz ze wolno ci obrazac? Masz maly rozumek, wybaczam...
      Rhemek
      • Gość: antek Re: czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 07.09.02, 12:50
        rhemek napisał:

> Jako emigrant myslisz ze wolno ci obrazac? Masz maly rozumek, wybaczam...
        > Rhemek

nie obrazam nikogo ale to jest niestety prawda!
        • Gość: arka Re: czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo IP: *.firma / 192.168.20.* 07.09.02, 15:49
          Powtarzasz się Antosiu, schowaj sobie te prowokacje w dupcię
          • Gość: Romek Re: czlowieku opnuj sie, pisz na trzezwo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.09.02, 22:28
            Gość portalu: arka napisał(a):

> Powtarzasz się Antosiu, schowaj sobie te prowokacje w dupcię

Niestety to co ten antos pisze to smutna praawda ,Ludzie w Polsce pija
            naprawde duzo.Bydgoszcz w tym temacie tez nie jest najgorsza.Sam za szkolnych
            jaszcze czasow pamietam jak sie bralo skrzynke piwa i sie chlalo w lasku na
            Lesnej.
    • Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 09.09.02, 09:11
      Gość portalu: antek napisał(a):

> ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na
      > ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i wy
      > do EU.
      Przeciez wiadomym jest ze Polak wodki za kolnierz nie wylewa!!! A ta tradycja
      to nie bydgoska, ale Polska. Antek najgorzej jest jak ktos pluje we wlasne
      gniazdo. A wiesz kto jest najgorszy, tacy jak TY, wyjechali i teraz udaja
      wielkich Niemcow. Poczytaj sobie jakie jest spojrzenie rodowitego Niemca na
      przybyszow z Polski.
    • polynomial Re: spozycie wodki w Bydzi 09.09.02, 10:29
      Od października "gatunkowe" mają potanieć to i pawie szlachetniejsze będą latać!

Polynomial-C

• Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 11.09.02, 09:21
        ale tylko w waszym miescie!bo to miasto lubi wypic
        • Gość: arka Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.firma / 192.168.20.* 11.09.02, 10:26
          a ty antky wyjechałeś na pochodzenie owczarka? czy jakoś inaczej?
          • Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 11.09.02, 12:11
            twoje wychowanie swiadczy tylko o tobie ,ale po podstawowce nie mozna niczego
            innego od ciebie oczekiwac,
            • Gość: arnold Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.09.02, 22:18
              Nie dziw sie, oni tylko za to potrafia,chlac i porzadnych ludzi obrazac.
              Tschüss.
              • Gość: Wiech Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 217.97.134.* 12.09.02, 11:58
                Gość portalu: arnold napisał(a):

> Nie dziw sie, oni tylko za to potrafia,chlac i porzadnych ludzi obrazac.
                > Tschüss.

'oni' to znaczy kto?!
                Polacy?!
                Bydgoszczanie?!

porządni ludzie nie uzywają gównianych uogólnień, nieprawdaż?...

Porządni ludzie buduja swoje opinie nie na podstawie grupki gastarbeiterow,
                którzy kombinuja po germańskich budowach (i chleją, rzeczywiście, sporo), ale
                na bardziej reprezentatywnej części narodu. Również w Rzeszy są pijacy, żebracy
                i narkomani, i to rodowici ubermenchen. Heimat tylko w bajkach jest taki zuper,
                w 'realu' sporo traci...

Nie wiem kiedy wyjechaliście z kraju i czy nie palicie głupa (jak niektórzy) na
                ulicy, że nie rozumiecie 'po polskiemu', szczerze mówiąc rybka mi to. Skoro
                jednak tak bardzo nie podoba się Polska, to po jaką włazicie (włazisz?) na to
                forum i ubliżacie ludziom?

• Gość: junior Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.09.02, 20:52
                  czy to prawda ze w Polsce pije sie taki plyn o nazwie "Denaturat" prawdziwie po
                  Europejsku.

BRAVO !

ps.podobno ostatnio pojawilo sie wino w kartonowych opakowaniach na
                  spiritusie. moze zrobi konkurecje dla win Francuskich.
                  • Gość: ? Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.altec.pl / *.altec.pl 12.09.02, 23:26
                  • Gość: Wiech Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 217.97.134.* 13.09.02, 08:25
                    Gość portalu: junior napisał(a):

> czy to prawda ze w Polsce pije sie taki plyn o nazwie "Denaturat" prawdziwie
                    po
                    >
                    > Europejsku.
                    >

tak to prawda. Pije się go na szeroką skalę, ostanio zaczeto nawet podawać w
                    restauracjach jako aperitif.
                    cały Naród sie nim delektuje, po prostu 'dykta' jest trendy...

> BRAVO !
                    >

sadząc po merytorycznej zawartości postów, to zapewne czytujesz..
                    nic nie poradzę.

> ps.podobno ostatnio pojawilo sie wino w kartonowych opakowaniach na
                    > spiritusie. moze zrobi konkurecje dla win Francuskich.

we Francji i Włoszech widziałem win w kartonikach dziesiątki rodzajów. Czyżby
                    Trzeci Świat i załamanie kultury romańskiej?!...
                    W Heimacie też znajdziesz wino w kartoniku, wystarczy się rozejrzeć...
                    Wszędzie jest dolna i górna 'półka'; w twojej nowej ojczyźnie (pewnie nie
                    słyszą, że masz akcent...) też są żule.

nie wiem koleś, co i po co starasz się udowodnić?
                    Czy to od tych plastikowych wurstów taka zlośliwość i twardogłowie się bierze,
                    czy też po prostu nie możesz otrząsnąć sie po konsumpcji gummi-sznycla w
                    którymś z gasthofów przy autobahnie...

jak Ci tam dobrze w Heimacie to sie ciesz i nie pierdziel, bo aż żal bierze
                    jak się toto czyta...

niepozdrawiam
                    Wiech

Ps.
                    ..i skończ tą 'nickową' ciuciubabkę, bo zaprawde żenująca jest...
                    • Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.de45616.dealer.de / 10.57.42.* 13.09.02, 12:41
                      chyba nigdy nie jadles sznycla w Polsce z BARU w starym osranym autobusie co ,
                      napewno smakuje lepiej
                      • kuratz Re: spozycie wodki w Bydzi 13.09.02, 21:16

> chyba nigdy nie jadles sznycla w Polsce z BARU w starym osranym autobusie
                        co ,
                        > napewno smakuje lepiej

uwazajcie na te lesne "Bary" to moze byc niebezpieczne.Stare mieso ,nieswieze
                        kielbaski....
                        A jezeli chodzi o Niemieckie autobany to az tak zle nie jak ten koles pisze
                        czysto ,schludnie ,smacznie tylko dla nas troche drogo.
                        Jak bym mial wybierac to na pewno wybral bym Niemiecki autoban niz nasz Bar u
                        Rysia.

Co do chlania wodki w Bydzi tez prawda ale gdzie nie pija?
                        • Gość: wojtek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.221.74.* 15.09.02, 12:46
                          prosze sprawdzic jaka frekwencje ma Bydgoska izba wytrzezwien!!!
                          !!!! pierwsze miejsce w Polsce.
                          • Gość: aniolek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.09.02, 18:57
                            Nie wiem skad masz te dane ,ale sadzac po ilosci "pawiiiii! lezacych wszedzie
                            na ulicach to chyba masz racje.(niedowiarki prosze sie przejsc w rejon Dworca
                            Glownego Dworcowa... )
                            • Gość: rob Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.amb.bydgoszcz.pl 17.09.02, 21:16
                              No cóż, często spotykam takich pod wpływem alkoholu i nikiedy dragów w Izbie
                              Przyjęć. Jest to ciężka artyleria. Zdarza się,że czasem wypiją metanol lub
                              glikol i trzeba dializować czyli zastępować ich własne nerki. Na moje ci
                              wszyscy ludzie powinni płacić za powyższe czynności lekarskie i wtedy może by
                              zastanowili się nad swoim losem.
    • Gość: KRZYZAK Re: Do Antka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 23:00
      Antku1 Jezeli widziałes schalego i w dodatku rzygajacego to mógł to byc tylk i
      wyłącznie niejaki atomski.On tak zawsze.
      Gorzej ,że pózniej jest napastliwy,mlaskający i napsatujący pisuardessy.
      ten imbecyl juz tak ma
      • Gość: antek Re: Do Antka IP: *.arcor-ip.net 17.09.02, 17:32
        mozliwe ze ten osobnik ktorego ostatnio widzialem spiacego obok dworca
        Bydgoszcz Lesna nazywal sie "atomski" ale pewny nie jestem.Jedno jest jednak
        pewne ze bym w stanie zamroczenia,w starym Bydgoskim stylu.

pozdrawiam antek alpaga.
        • Gość: krzyzak Re: Do Antka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 22:45

> mozliwe ze ten osobnik ktorego ostatnio widzialem spiacego obok dworca
          > Bydgoszcz Lesna nazywal sie "atomski" ale pewny nie jestem.Jedno jest jednak
          > pewne ze bym w stanie zamroczenia,w starym Bydgoskim stylu.
          >
          > pozdrawiam antek alpaga.

tak,tak to musiał byc on.
          rzygał....?
          • lwiatko_z_cintry Re: Do Antka 22.09.02, 20:11
            hmmm.....to chyba troche przesada z tym,ze w mojej kochanej Bydzi ludzie na
            ulicach wymiotuja...Ja przez cale swoje wiedzminskie zycie moze jednego takiego
            widzialam.A poza tym musiales duzo tej wodki w swoim zyciu wypic,skoro
            rozpoznajesz w jaki sposob sie po niej zwraca...:P wogole to zgadzam sie
            raczej z tym, ze na naszych ulicach tylko wisniowy mocny drink mocny
            kroluje.Wodka za droga.

Cirilla - Wiedzminka Polnocy,ktora pic nie moze bo ma chora watrobe..heh..;-)

pozdrawiam kolejnego oburzonego......:D
    • lisiczkaa Do Krzyżaka 17.09.02, 09:11
      Niczym mnie już nie zdziwisz, Krzyżak.
      Swoją drogą - strciłeś "publikę". Zauważyłeś?

Szkoda gadać ;(
      Pogrążyłeś się maksymalnie.

POWODZENIA !!!

• Gość: krzyzak Re: do atoma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 10:05

No, wiesz oburzasz sie czy jak? Powiedz jak to jest ,że jak ktos pisze o
      problemach alkoholowych ,mlaskaniu i rzyganiu to zawsze bierzesz to do siebie?
      Prosze odpowiedz szczerze.
      • Gość: Wiech do Krzyżaka IP: 217.97.134.* 18.09.02, 11:18

Krzyżak, dziękuję za twoje posty - pieknie obrazują gdzie lezy problem: w
        twojej chorej nienawisci do atomskiego.

Syf straszny, aż mnie mdli.
        ...a miałem cie za fajnego gościa kiedyś...

moim zdaniem (na bazie twojej radosnej tworczosci z ostatnich dni), zasługujesz
        po prostu na bana.
    • Gość: Fore Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 11:34

> ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na
      > ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i wy
      > do EU.
      Ja rozumiem, że to prowokacja, ale może nie?;)
      Po pierwsze:
      uogólnianie to fajna zabawa, ale do czasu
      po drugie:
      naprawde sądzisz, że większość tych, którzy piją i rzygają zaglada na to forum?
      Po trzecie
      W czasie "rozmowy" wychodzą kompleksy, problemy i sentymenty: Polak za granicą,
      prawdziwy/fałszywy Niemiec, pijaństwo, kasa itd.
      Po czwarte:
      Człowieku, po co wypisujesz takie posty na forum bydgoskim? Nie wstyd Ci za ich
      poziom? Opamietaj się:))

Jak widzisz, ze wszystkiego można zrobić wielką sprawe i prawie o wszystko
      można się pokłócić:)
      • Gość: krzyzak Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 12:32
        Gość portalu: Fore napisał(a):

> Gość portalu: antek napisał(a):
        >
        > > ludzie opamietajcie sie po co pijecie tyle wodki,a pozniej wymiotujecie na
        >
        > > ulice!Czy to wasza Bydgoska tradycja ? nachlac sie do syta.Wstyd i hanba i
        > wy
        > > do EU.
        > Ja rozumiem, że to prowokacja, ale może nie?;)
        > Po pierwsze:
        > uogólnianie to fajna zabawa, ale do czasu
        > po drugie:
        > naprawde sądzisz, że większość tych, którzy piją i rzygają zaglada na to
        forum?
        > Po trzecie
        > W czasie "rozmowy" wychodzą kompleksy, problemy i sentymenty: Polak za
        granicą,
        >
        > prawdziwy/fałszywy Niemiec, pijaństwo, kasa itd.
        > Po czwarte:
        > Człowieku, po co wypisujesz takie posty na forum bydgoskim? Nie wstyd Ci za
        ich
        >
        > poziom?
        Po piate:
        Kieruj te pytania do atomskiego,który jest calym sprawca tego syfu
        i jeszcze jedno,jak cie to tak boli to może przeczytaj jego posty do radcy
        Jak bedziesz po lekturze to daj znac.Oki?
        • Gość: antek do krzyzaka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.09.02, 21:34
          czy moglbys mi przyblizyc postac "atomskiego" bo wszyscy cos o nim pisza a ja
          nie wiem o co chodzi.Ten co lezal kolo Dworca rzygal ale napewno wczesniej
          sadzac po sladach.Co jeszcze wydalo mi sie dziwne kilka razy przechodzil patrol
          i nic zero reakcji.
          • k_rzyzak Re:Charakterystyka 19.09.02, 23:16
            Wygląd zewnetrzny;
            -spłaszczona czaszka,spory wytrzeszcz,liczne ślady dużego urazu głowy
            -sprawiający wrażenie tumana,oczy podkrązone,nos długi czerowno-fioletowy
            -ubrany skromnie-paczki PCK/ew. dary z BRD/
            -obuwie -sandały-stopy jak sam napisał- z mocno zaznaczona grzybicą
            Zachowanie:
            -mlaska przy jedzeniu
            -ucieka przed płaceniem rachunku do WC
            -napastuje panie z WC
            -czeste stany lekowe
            -drżenie rąk
            -skłonności do zamykania sie w stajni
            -wymiotowanie na ulicach
            -zaawansowana schizofremia
            -czeste przypadki spania na ławkach
            -poszukiwanie kontaktów/intelektualnych/ z gejami
            -skłonnosci do donosicielstwa
            Podsumowanie:
            -grozny dla otoczenia
            -koniecznosc izolacji
            -przypadek kliniczny
            • kuratz Re:Charakterystyka 20.09.02, 22:59
              Swietnie wyglada ten atomski a moze to twoj brat he?
              • jasio4 Re:Charakterystyka 20.09.02, 23:06
                ... a moze to twoj brat he?
                - Madrzejszy :)
                • Gość: atomski Re:Charakterystyka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 01:18
                  Krzyzak to taki prostaczek ,który nienawidzi wszystko co bydgoskie a udaje ,ze
                  wręcz przeciwnie .Jak się nienawidzi ,to się nienawidzi . Po co udawać ?
                  To jakaś perwersja ?
                  Pod jednym nickiem jest milusi katolik o złotym sercu ,pod innym rzuca mięsem.
                  Ostatnio nawet już się nie szczypie i pisze na dwa fronty pod tym samym : ))

Ktoś mógłby pomysleć ,ze udawanie to jego zawód ...
                  ... te wszystkie nicki ,sztuczne sytuacje ,spiski ...

Wydaje się być teraz zły na mnie : ))
                  Wyraża to w ten jakże prosty ,a tak naturalny dla siebie sposób .
                  Jeżeli więc jest na mnie zły ,to by znaczyło ,ze dostał ode mnie po pupie ?
                  Czuje się upokorzony i pokonany ?
                  Nie wiem o co chodzi ,ale to w sumie super !

Teraz więc się miota i szarpie pogrążając jeszcze bardziej (czego już nie
                  widzi - głupek : ))) .

Im większa jego złość ,tym większa moja satysfakcja ,bo to znaczy ,ze tym
                  bardziej on czuje się w pokonany (choć tak naprawdę to on sam walczy ze
                  sobą : ).
                  Te pierdy natomiast które tu wypisuje robią na mnie średnie wrażenie . Posłużą
                  natomiast w przyszłości jako pomoc naukowa przy kolejnym ataku halucynacji
                  schizofrenicznych

: )))))))))))))

• Gość: walesa Re:Charakterystyka IP: *.access.de.clara.net 22.09.02, 10:25
                    Panowie dajcie sobie po razie albo Bydgoskim starym obyczajem nachlejcie sie
                    do syta!
                    • Gość: Wiech Re:Charakterystyka IP: 217.97.134.* 22.09.02, 11:05
                      Gość portalu: walesa napisał(a):

> Panowie dajcie sobie po razie albo Bydgoskim starym obyczajem nachlejcie sie
                      > do syta!

a ty starym obyczajem nowo-niemieców nie odzywaj się publicznie po polsku w
                      aktualnym heimacie - w końcu to i dla ciebie i dla nas wstyd....
                      • Gość: walesa Re:Charakterystyka IP: *.ka.dial.de.ignite.net 22.09.02, 11:43
                        Wstyd to byc takim prostakiem jak ty ,ty bucu.
                  • Gość: krzyzak Re:Wiech ,dedykacja fur Dich.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 14:00
                    Gość portalu: atomski napisał(a):

> Krzyzak to taki prostaczek ,który nienawidzi wszystko co bydgoskie a
                    udaje ,ze
                    > wręcz przeciwnie .Jak się nienawidzi ,to się nienawidzi . Po co udawać ?
                    > To jakaś perwersja ?
                    > Pod jednym nickiem jest milusi katolik o złotym sercu ,pod innym rzuca
                    mięsem.
                    > Ostatnio nawet już się nie szczypie i pisze na dwa fronty pod tym samym : ))
                    >
                    > Ktoś mógłby pomysleć ,ze udawanie to jego zawód ...
                    > ... te wszystkie nicki ,sztuczne sytuacje ,spiski ...
                    >
                    >
                    > Wydaje się być teraz zły na mnie : ))
                    > Wyraża to w ten jakże prosty ,a tak naturalny dla siebie sposób .
                    > Jeżeli więc jest na mnie zły ,to by znaczyło ,ze dostał ode mnie po pupie ?
                    > Czuje się upokorzony i pokonany ?
                    > Nie wiem o co chodzi ,ale to w sumie super !
                    >
                    > Teraz więc się miota i szarpie pogrążając jeszcze bardziej (czego już nie
                    > widzi - głupek : ))) .
                    >
                    > Im większa jego złość ,tym większa moja satysfakcja ,bo to znaczy ,ze tym
                    > bardziej on czuje się w pokonany (choć tak naprawdę to on sam walczy ze
                    > sobą : ).
                    > Te pierdy natomiast które tu wypisuje robią na mnie średnie wrażenie .
                    Posłużą
                    > natomiast w przyszłości jako pomoc naukowa przy kolejnym ataku halucynacji
                    > schizofrenicznych
                    >
                    > : )))))))))))))
                    >
                    >
                    >
                    >
            • Gość: pit1 Re:Charakterystyka IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 00:03
              I co w tym dziwnego?
              Przecież on wygląda jak jego własny portret pamięciowy.
              A na forum odreagowuje (czuje się lekki bo wizji nie ma).
    • Gość: Roman Ja lubie pic IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 22.09.02, 15:33
      Koles z jakiej wiochy ty jestes .. Wodka jest lepsza od drugow mniej szkodzi
      zrodwiu ja pije i zyje czsaem szyje
    • Gość: polak DO ANTKA I ROMKA z ,, zagrANICY" IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 22.09.02, 15:47
      TAKIE JEDNO PYTANKO :
      Co robicie za gracniaca naszego kraju ?
      Pracujecie na czarno za 1/4 stawki , ukladasz cegly na budowie ,
      czy moze zbierasz ogorki na polu , ??
      JEstes Swiatowym Facetem , taaa wytworem nowego świata ...

W bawari pije sie wiecej piwa niz w Calej Polsce i to ma byc normalne ..
      Po 3 litrach piwa SZwab nie wie co sie z nim dzieje ..

Powiedz mi jeszcze gdzie widziales zeby u nas pilo sie wodke ? - w twoim domu
      rodzinym - mamusia Ci nalewala i kazla pic ? Przeciez na ulicach nikt wodki nie
      pije !! - jak juz to aromatyczne winka :P . Polska wodka jest napjoem cenionym
      w swiecie - tak ja greckie uzo itp. W USA wodka jako prezen to rarytas !!!
      • Gość: walesa Re: DO ANTKA I ROMKA z ,, zagrANICY' IP: 213.221.74.* 22.09.02, 16:57
        panie romekpolak naucz sie pan gramatyki ,to tak na poczatek .
        • Gość: @ll Re: DO ANTKA I ROMKA z ,, zagrANICY' IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 20:34
          >>
          Brawo,
          ten pijacki temat, jest adekwatny do miasta
          Bydgoszcz, takze warto nadal dyskutowac........
          pzdr.
          • Gość: antek Odezwa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.09.02, 23:50
            A moze by zmienic Bydgoszcz na Bromberg.Jestem pewien ze spozycie ulubionego
            napoju spadnie o 50%.
            Co wy na to ?
            • Gość: 007 Re: Odezwa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.09.02, 22:18
              a o co tu chodzi
              • Gość: krzyzak Re: Odezwa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:02
                Gość portalu: 007 napisał(a):

> a o co tu chodzi

gdzie?
                • Gość: ja TO znowu ja Roman polak mikroekonomia itd .... IP: *.telsten.com / 10.20.4.* 26.09.02, 18:01
                  gramatyki ... ? gdy sie pisze 200 znakow na minute to sie robi bledy ...
                  chyba ze ktos pisze tak jak ty 2 znaki na godzine i sprawdza slowa w slowniku ..

Masz jakies kompleksy czy poprostu ciezkie zabawki w dziecinstwie ?

narazie
                  • Gość: antek HURRA WODKA TANIEJE IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.09.02, 19:08
                    Panowie alkohol tanie teraz to dopiero bedziecie mogli doic!!Tylko nie
                    rzucajcie tych slynnych Bydgoskich "Pawiow" na ulicy.
                    • kuratz Re: HURRA WODKA TANIEJE 30.09.02, 00:04
                      A co to jest Paw ?
                      • Gość: hans Re: HURRA WODKA TANIEJE IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.09.02, 20:26
                        Bardzo ciekawy temat. Szkoda ze juz nic nie piszecie ,czyzby sie wam temat
                        wyczerpal,to nie mozliwe przy waszych mozliwosciach.....
    • Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 01.10.02, 08:51
      Postac Antka kojarzy mi sie z powiescia Reymonta "Chłopi"! To ty jesteś też
      taki żłop jak Antek z ww. wolumninu?
      • Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.10.02, 19:27
        Na pewno nie taki piwopil jak ty.Swoja droga piwo w Bydzi smakuje niezle.
        • Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 02.10.02, 15:44
          Antek przyjeżdżaj od 1.10 wódzia jeszcze tańsza! Ale będą polewać w Bydgoszczy!
          • Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.10.02, 23:05
            juz jade!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: SDB Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 22:00
            Gość portalu: maciej napisał(a):

> Antek przyjeżdżaj od 1.10 wódzia jeszcze tańsza! Ale będą polewać w
            Bydgoszczy!
            >

;P piaty wagon od konca ;P
            • Gość: ciekawy Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.pool.mediaWays.net 09.10.02, 23:28
              mozna by powtorzyc Niemiecki Oktoberfest! co o tym myslicie.
              • Gość: antek Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.10.02, 19:31
                to dobry pomysl Brombergerdenaturatfest.Swoja droga ten niebieski napoj chyba
                nie jest az taki zly.
                • Gość: maciej Re: spozycie wodki w Bydzi IP: 213.77.40.* 22.10.02, 09:08

> to dobry pomysl Brombergerdenaturatfest.Swoja droga ten niebieski napoj
                  chyba
                  > nie jest az taki zly.
                  Antoś w "Chłopach" takie chlanko? Tylko przez chleb to przepuść aby fiolet
                  straciło!
                  • Gość: baton Re: spozycie wodki w Bydzi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.10.02, 18:33
                    a ja czasami sobie chlapne jagodzianke na kosciach.
                    • kuratz Re: spozycie wodki w Bydzi 01.11.02, 20:13
                      to chyba prawda ze w Bydzi sa najwieksze moczymordy w Polsce
                      @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka