Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:48 witam, Robert super stylista-kolorysta fryzjer działa w www.beautyzone.pl Hotel Filmar 669 439 08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Robert extra fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:49 nr tel 669 49 08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Ostrzegam przed tym fryzjerem IP: *.torun.mm.pl 22.09.05, 18:34 Chciałam wszystkich ostrzec przed tą autoreklamą fryzjera który musi sią sam reklamować na forum bo normalnie nikt by sam do niego nie poszedł. Chłopak jest bardzo młody, jakieś 22 lata i chyba nie chce mu się za bardzo pracować. Zmienie miejsca pracy co jakieś dwa miesiące, albo raczej go zmieniają, tj. wyrzucają. i nieustannie sam o sobie pisze na forum jaki to jest super... Dziewczyny nie warto...wierzyć w jego słowa...szukajcie same dobrego fryzjera...chodzcie do salonów na zwiady i sami oceniajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia przereklamowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:54 widzialm go w akcji, matko swieta! dobrze ze obok stala normalna fryzjerka i mu pomogla, chlopak nie dawal rady ;) ale co sama przyznala ma gadke, a laski lubia jak facet ma "wizje", nawet jak jest chora ;) ogolnie lipa, wrecz smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: przereklamowany IP: 195.117.138.* 06.10.05, 10:19 A ja sie umówiłam na sobote i juz nie moge się doczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś