Dodaj do ulubionych

Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgoszczy!

IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 25.09.05, 23:52
Obserwuj wątek
    • Gość: m jak m Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:57
      Jak nie będzie miał władzy, to nie będzie już działał. Zanim został wiceministrem też nic nie zrobił.
      • coooler1 Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz 25.09.05, 23:59
        to się jeszcze kolego przekonasz...
        Zemke jest typem osoby która więcej robi niż mówi.
        Wiele dobrego dla miasta już zrobił i myśle, że niejednym nas jeszcze zaskoczy.
        Dzisiaj dostał ode mnie "x" :)
      • Gość: maciej Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 00:06
        Mój kolego m. Pan Janusz zapewne bedzie w komisji sejmowej ds. obronnosci. W
        jakichkolwiek nowych inwestycjach wojskowych Bydgoszcz z centrum NATO bedzie
        jak As w talii kart.
        ps. Jak myslisz kto bedzie wspieral Pana Janusza, zdziwisz sie, bo Radosław
        Sikorski , co prawda senator, ale o wielkim posłuchu w PiS. Bydgoszczanie
        potrafią łączyć się ponad podziałami!
        • Gość: Iron Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: 87.207.214.* 26.09.05, 00:12
          Ode mnie X też poszedł dla niego. I nie żałuję nikt inny nie zasługiwał wg mnie.
          • Gość: maciej Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 00:15
            Moje głosy to
            Zemke
            Sikorski
            Rulewski
            • Gość: ronin trzeba było zagłosować na ciemniakową IP: 212.122.214.* 26.09.05, 00:47
              • Gość: maciej Re: trzeba było zagłosować na ciemniakową IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 00:50
                Wybacz to siostra Achrama!
                • Gość: Najbar. Skuteczna Re: trzeba było zagłosować na ciemniakową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 18:51

• Re: SLD ma cztery mandaty w Bydzi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                  Gość: Najbar. Skuteczna 28.09.05, 18:39 + odpowiedz

grazyna-ciemniak.sejm.pl/ Rozliczam się ...

... przyczyniła się do uzyskania przeszło dwa raz więcej finansów niż J. Zemke !

• Gość: SMUTNY CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:07
      CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE?GLOSUJĄC NA ZEMKE POKAZUJECIE ZE W KUJAWSKO-
      POMORSKIM SLD JEST SILNE I PRZEZ TO PIS I PO BEDĄ MIELI SLABSZE MOZLIWOSCI
      LOBBINGU W STOLICY.
      HEH POWIEDZCIE CO ZROBIL ZEMKE JAKBYL W OPOZYCJI ?
      • tytt Re: CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE? 26.09.05, 10:40
        wybor zemke swiadczy o pewnej dojrzalosci i jako takiej swiadomosci politycznej-
        ten czlowiek dobrze nas po prostu reprezentuje i za to zostal
        nagrodzony,niezaleznie od trendu wyborczego, od halasliwej reklamy po etc
        etc..choc przyznam-nie glosowalem na sld,ale w takim ukladzie cieszy mnie wybor
        zemke..
        mam nadzieje ze sikorski rzeczywiscie sie popisze,choc wybral wygodna
        polityczna emeryturke raczej w kole wzajemnej adoracji-senacie czyli..
        zobaczymy generalnie wynik wyborow katastrofa..
        na 100% (obym sie mylil) ta koalicja bedzie sie ciagle ujadała,niewazne ze sie
        teraz po pupach głaszczą..znamy bunczuczny charakter kaczynskich,zwlaszcza
        jaroslawa-ten czlowiek nie zna pojecia kompromisu..swoja droga co to za
        kompromis pomiedzy parciem na rozrost państwa we wszystkich sferach (pis) i
        jego odchudzaniem (po)..
        masakra..
      • Gość: maciej Re: CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE? IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 20:45
        Jarosłwa Kaczyński sam ostatnio przyznał, że w SLD jest wielu uczciwych i
        prawych ludzi. do takich zaliczają Zemke!
    • Gość: maciej = PIT maciej = PIT tak optuje za komuchami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:37
      maciej = PIT tak optuje za komuchami.
      • cyycek Re: maciej = PIT tak optuje za komuchami. 26.09.05, 20:38
        maciusz ty komuszku...:)
        • Gość: maciej Re: maciej = PIT tak optuje za komuchami. IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 20:44
          Jeżeli głosuje się za Zemke, Sikorskim i Rulewskim to chyba wnioski bardzo
          błędne!
          ps. zrozum jedno, głosuję za tymi co są w stanie coś zwojować dla Bydgoszczy!
      • Gość: maciej Re: maciej = PIT tak optuje za komuchami. IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 20:42
        NIestety PITem nie jestem. Powiem szczerze, trochę mi to schlebia, bo PIT to
        bardzo rzeczowy forumowicz. Odwołuje sie do faktów i nie konfabuluje!
    • Gość: gigi Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:23
      Zemke ok! a wojskowych ci u nas byl dostatek :)
      • Gość: maciej Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.09.05, 01:02
        Czasy LWP mineły bezpowrotnie. Teraz mamy WP. I dzieki niemu Bydgoszcz bedzie
        rozwijac sie lepiej!
        • Gość: mordor Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 01:41
          I ku chwale ojczyzny. Jedyny komuch w polityce jakiego znam, który nie budzi
          jakoś mojej odrazy. A już na tle bydgoskiej elity politycznej wypada wręcz
          różowo.
          • Gość: tomas Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: 82.146.225.* 27.09.05, 02:43
            33tys glosow! Brawo panie Zemke!
    • Gość: miły NIC JUŻ NIE ZDZIAŁA IP: 210.207.87.* 27.09.05, 07:44
      oprócz pobierania diety.....
      • Gość: wyborca Re: NIC JUŻ NIE ZDZIAŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:09
        Zemke już nic nie jest w stanie zrobić dla Bydgoszczy . Oby tylko nie
        opowiadał /w tej kadencji/ o swoich wyimaginowanych zasługach jak Ciemniak.
    • Gość: realista Re: tylko ześpiewać i zatańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:31
      Najwyżej może zaśpiewać i zatańczyć jak jego prezydent .
    • Gość: louis Wiecie co znaczy wojsko we współczesnym świecie?! IP: *.chello.pl 27.09.05, 22:02
      Jeśli już zdecydowano o budowie Centrum szkolenia NATO w Bydzi (mieszkam na
      Błoniu to wiem jaki gigant tutaj powstaje - to ogromna inwestycja!) to w ślad za
      tym pójdzie szmal bo dziś na świecie rządzą mundury. Niemalże wszyscy wykładowcy
      i kursanci będą przecież tutaj mieszkać z rodzinami, a wiecie co to oznacza? Co
      te wszystkie panie generałowe i inne majorowe, kapitanowe będą robić, będą się
      tutaj nudzić? Nigdy w życiu, bo już zawczasu o to zadbano! Poczytajcie sobie
      listę inwestycji jaka stoi "w kolejce" do realizacji, aż dech zapiera! A szykuje
      się też niezły wzrost poziomu Opery, Teatru (wktótce teatrów!), imprez
      sportowych. Niedługo to wszystko "wylezie" na światło dzienne, cierpliwości. A
      za 10 lat Bydgoszcz będzie miała "sznyt" jak rzadko które miasto w Polsce -
      tutaj będą się przecież zjeżdżać żołnierze (Oficerowie!) wraz z rodzinami z
      około 40 krajów! I co, będą się nudzić? Tacy ludzie właśnie, jak Zemke, już o to
      zadbali, by mieli tu co robić!
    • Gość: Anty Minister z PZPR=owskiego klucza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:16
      Tow.Zemke,to stary partyjny cwaniak.Nie jest jego zasługą nic co zostało w
      Bydgozczy z dziedziny wojskowości poczynione.Takie sa realia i każdy to mógł
      wykorzystać .Jak będzie posłem,to będzie szedł po linii i partyjnej SLD-owskiej
      bazie.!!!
      • Gość: tomas Re: Minister z PZPR=owskiego klucza IP: 82.146.225.* 27.09.05, 22:28
        Owszem, Bydgoszcz dzieki swej silnej "militarnej" pozycji mogla sie sama
        wybronic, ale NIEZAPRZECZALNA SPRAWA jest ze bez Zemke moglibysmy skonczyc bez
        Nato i jeszcze paru innych inwestycji. Umiejszaja jego zaslugi polityczni
        przeciwnicy. Zobaczymy, czy ktos z bydgoskiego PiSu lub PO przecisnbie sie do
        rzadu. Watpie, a wtedy zaslugi Zemke zostana lepiej dostrzezone.
        • Gość: maciej Re: Minister z PZPR=owskiego klucza IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 28.09.05, 23:50
          Co zrobił Sikoerski dla Bydgoszczy jak byl w tym samym stanowisku co Zemke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka