Gość: maciej IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 25.09.05, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m jak m Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:57 Jak nie będzie miał władzy, to nie będzie już działał. Zanim został wiceministrem też nic nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz 25.09.05, 23:59 to się jeszcze kolego przekonasz... Zemke jest typem osoby która więcej robi niż mówi. Wiele dobrego dla miasta już zrobił i myśle, że niejednym nas jeszcze zaskoczy. Dzisiaj dostał ode mnie "x" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 00:06 Mój kolego m. Pan Janusz zapewne bedzie w komisji sejmowej ds. obronnosci. W jakichkolwiek nowych inwestycjach wojskowych Bydgoszcz z centrum NATO bedzie jak As w talii kart. ps. Jak myslisz kto bedzie wspieral Pana Janusza, zdziwisz sie, bo Radosław Sikorski , co prawda senator, ale o wielkim posłuchu w PiS. Bydgoszczanie potrafią łączyć się ponad podziałami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: 87.207.214.* 26.09.05, 00:12 Ode mnie X też poszedł dla niego. I nie żałuję nikt inny nie zasługiwał wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 00:15 Moje głosy to Zemke Sikorski Rulewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin trzeba było zagłosować na ciemniakową IP: 212.122.214.* 26.09.05, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: trzeba było zagłosować na ciemniakową IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 00:50 Wybacz to siostra Achrama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najbar. Skuteczna Re: trzeba było zagłosować na ciemniakową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 18:51 • Re: SLD ma cztery mandaty w Bydzi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Najbar. Skuteczna 28.09.05, 18:39 + odpowiedz grazyna-ciemniak.sejm.pl/ Rozliczam się ... ... przyczyniła się do uzyskania przeszło dwa raz więcej finansów niż J. Zemke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMUTNY CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:07 CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE?GLOSUJĄC NA ZEMKE POKAZUJECIE ZE W KUJAWSKO- POMORSKIM SLD JEST SILNE I PRZEZ TO PIS I PO BEDĄ MIELI SLABSZE MOZLIWOSCI LOBBINGU W STOLICY. HEH POWIEDZCIE CO ZROBIL ZEMKE JAKBYL W OPOZYCJI ? Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE? 26.09.05, 10:40 wybor zemke swiadczy o pewnej dojrzalosci i jako takiej swiadomosci politycznej- ten czlowiek dobrze nas po prostu reprezentuje i za to zostal nagrodzony,niezaleznie od trendu wyborczego, od halasliwej reklamy po etc etc..choc przyznam-nie glosowalem na sld,ale w takim ukladzie cieszy mnie wybor zemke.. mam nadzieje ze sikorski rzeczywiscie sie popisze,choc wybral wygodna polityczna emeryturke raczej w kole wzajemnej adoracji-senacie czyli.. zobaczymy generalnie wynik wyborow katastrofa.. na 100% (obym sie mylil) ta koalicja bedzie sie ciagle ujadała,niewazne ze sie teraz po pupach głaszczą..znamy bunczuczny charakter kaczynskich,zwlaszcza jaroslawa-ten czlowiek nie zna pojecia kompromisu..swoja droga co to za kompromis pomiedzy parciem na rozrost państwa we wszystkich sferach (pis) i jego odchudzaniem (po).. masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: CZY WY NIE WIDZICIE CO ROBICIE? IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 20:45 Jarosłwa Kaczyński sam ostatnio przyznał, że w SLD jest wielu uczciwych i prawych ludzi. do takich zaliczają Zemke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej = PIT maciej = PIT tak optuje za komuchami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:37 maciej = PIT tak optuje za komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: maciej = PIT tak optuje za komuchami. 26.09.05, 20:38 maciusz ty komuszku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: maciej = PIT tak optuje za komuchami. IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 20:44 Jeżeli głosuje się za Zemke, Sikorskim i Rulewskim to chyba wnioski bardzo błędne! ps. zrozum jedno, głosuję za tymi co są w stanie coś zwojować dla Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: maciej = PIT tak optuje za komuchami. IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 26.09.05, 20:42 NIestety PITem nie jestem. Powiem szczerze, trochę mi to schlebia, bo PIT to bardzo rzeczowy forumowicz. Odwołuje sie do faktów i nie konfabuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:23 Zemke ok! a wojskowych ci u nas byl dostatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 27.09.05, 01:02 Czasy LWP mineły bezpowrotnie. Teraz mamy WP. I dzieki niemu Bydgoszcz bedzie rozwijac sie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordor Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 01:41 I ku chwale ojczyzny. Jedyny komuch w polityce jakiego znam, który nie budzi jakoś mojej odrazy. A już na tle bydgoskiej elity politycznej wypada wręcz różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Janusz Zemke dalej będzie działał dla Bydgosz IP: 82.146.225.* 27.09.05, 02:43 33tys glosow! Brawo panie Zemke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły NIC JUŻ NIE ZDZIAŁA IP: 210.207.87.* 27.09.05, 07:44 oprócz pobierania diety..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: NIC JUŻ NIE ZDZIAŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:09 Zemke już nic nie jest w stanie zrobić dla Bydgoszczy . Oby tylko nie opowiadał /w tej kadencji/ o swoich wyimaginowanych zasługach jak Ciemniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: tylko ześpiewać i zatańczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:31 Najwyżej może zaśpiewać i zatańczyć jak jego prezydent . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louis Wiecie co znaczy wojsko we współczesnym świecie?! IP: *.chello.pl 27.09.05, 22:02 Jeśli już zdecydowano o budowie Centrum szkolenia NATO w Bydzi (mieszkam na Błoniu to wiem jaki gigant tutaj powstaje - to ogromna inwestycja!) to w ślad za tym pójdzie szmal bo dziś na świecie rządzą mundury. Niemalże wszyscy wykładowcy i kursanci będą przecież tutaj mieszkać z rodzinami, a wiecie co to oznacza? Co te wszystkie panie generałowe i inne majorowe, kapitanowe będą robić, będą się tutaj nudzić? Nigdy w życiu, bo już zawczasu o to zadbano! Poczytajcie sobie listę inwestycji jaka stoi "w kolejce" do realizacji, aż dech zapiera! A szykuje się też niezły wzrost poziomu Opery, Teatru (wktótce teatrów!), imprez sportowych. Niedługo to wszystko "wylezie" na światło dzienne, cierpliwości. A za 10 lat Bydgoszcz będzie miała "sznyt" jak rzadko które miasto w Polsce - tutaj będą się przecież zjeżdżać żołnierze (Oficerowie!) wraz z rodzinami z około 40 krajów! I co, będą się nudzić? Tacy ludzie właśnie, jak Zemke, już o to zadbali, by mieli tu co robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Minister z PZPR=owskiego klucza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:16 Tow.Zemke,to stary partyjny cwaniak.Nie jest jego zasługą nic co zostało w Bydgozczy z dziedziny wojskowości poczynione.Takie sa realia i każdy to mógł wykorzystać .Jak będzie posłem,to będzie szedł po linii i partyjnej SLD-owskiej bazie.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Minister z PZPR=owskiego klucza IP: 82.146.225.* 27.09.05, 22:28 Owszem, Bydgoszcz dzieki swej silnej "militarnej" pozycji mogla sie sama wybronic, ale NIEZAPRZECZALNA SPRAWA jest ze bez Zemke moglibysmy skonczyc bez Nato i jeszcze paru innych inwestycji. Umiejszaja jego zaslugi polityczni przeciwnicy. Zobaczymy, czy ktos z bydgoskiego PiSu lub PO przecisnbie sie do rzadu. Watpie, a wtedy zaslugi Zemke zostana lepiej dostrzezone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Minister z PZPR=owskiego klucza IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 28.09.05, 23:50 Co zrobił Sikoerski dla Bydgoszczy jak byl w tym samym stanowisku co Zemke. Odpowiedz Link Zgłoś