Dodaj do ulubionych

Schreiber, Nowacki, Brejza, Ardanowski na kogo....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:26
stawiacie piszcie kogo by spoleczenstwo wojewodztwa widzialo jako wojewodę
Obserwuj wątek
    • Gość: NIGDY ARDANOWSKI NIGDY ARDANOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:28
      NIGDY ARDANOWSKI
      • Gość: rygiel Re: NIGDY ARDANOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:31
        Dla mnie Schreiber, nigdzy w zadne afery nie uwikany no i z PiS. Zrzekl sie
        walki o mandat dla partii, pamietam jak posel Markowski chwalil go za to, ze
        postapil honorowo.
    • Gość: marek Schreiber innego nie widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:31
      z ztch to tylko schreiber innych nie widze chyba ze pis ma wsrod swoich czrnego
      konia tak jak na gorze zamiast kaczynskiego wskoczyl marcinkiewicz
      • Gość: xxx Re: Schreiber nie widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:33
        Zrezygnował bo za wczesnie rozpoczal kampanie. Mial tez afere bo zona go
        zdradzala i sie o nia pobil.
        • Gość: gal Re: Schreiber nie widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:35
          a co sprawy prywatne maja do fachowosci i pracy na stanowisku zycie jest
          ciezkie i czlowiek nieprzewidywalny jest oki a jakby mi ktos zone odbijał no
          tez nie wiem czy by przez przypadek w ryj nie dostal cwaniaczek
          • Gość: hmm Re: Schreiber nie widze IP: 82.146.225.* 30.09.05, 17:37
            zgadzam się, sprawy prywatne nie mają tu nic do rzeczy
            • Gość: xxx Re: Schreiber nie widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:40
              Ajednak maja. Pokazuja to chocby rzady ostatniego wojewody ze nie umial
              oddzielic pracy od prywatnosci:p Jak ktos nerwow nie umie powstrzymac znaxczy,
              ze sie nie nadaje.
              • Gość: ionkusj Z kandydatów Brejza najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:53
                Z kandydatów Brejza najlepszy.Najważniejsze by nowy wojewoda walczył o rozwój
                regionu i Bydgoszczy.
                Pozatym Schreiber miał jakieś dziwne pomysły i chciał zablokować budowę Centrum
                Astoria na które wszyscy czekają.
              • Gość: tylko schreiber Re: Schreiber tak IP: *.tvgawex.pl 30.09.05, 17:57
                schreiber wydaje sie najbardziej sensowna kandydatura , czlowiek ma
                doswiadczenie w polityce , zna sprawy naszego regionu , nie jest nie byl
                uwiklany w zadne afery , uklady , a to zem ial problemy osobiste?? kazdy znas ma
                i chyba problemy rodzinne nie wplywaja na fachowosc
                • Gość: mickey Re: Schreiber tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:38
                  No wlasnie. Jakbysmy mieli tutaj rozliczac sprawy prywatne to wielu musialoby
                  stracic mandat. Znamy
                  takiego co to ma zone w Warszawie razem z dziecmi, prawda
    • Gość: Tomek Nowacki to prawnik, były dyrektor generalny UW, IP: *.tvgawex.pl 30.09.05, 18:38
      radny. Autor uchwały o likwidacji poboru podatku spadkowego, który ekipa
      Jasiakiewicza skrzętnie przywróciła. Walczył z innymi o likwidację przepisu,
      który by faktycznie zlikwidował lumpexy - miejsca pracy i źródło taniej a
      często dobrej oddziezy. IDt. Jedynym minusem to to, że pochodzi ze
      znienawidzonej przez "elyty" UPR.
      • Gość: politrup Re: Nowacki to prawnik, były dyrektor generalny U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:42
        A kto to jest Nowacki w ogóle, co on dokonał? Chyba niewiele. Schreibera znam
        od wielu lat, on się nadaje. Chyba byłby dobrym wojewodą.
        • Gość: Tomek Chyba jednak go nie znasz. Bo ja też go znam IP: *.tvgawex.pl 01.10.05, 22:24
          od lat, jeszcze przed 89 rokiem i potem jak było w ZChN, posłem i nie posłem.
          Nowacki jest dużo lepszy.
    • Gość: Tomek A Nowakowski z PO - chociaż po nim w UW IP: *.tvgawex.pl 01.10.05, 22:26
      najlepszych wspomnień nie mają jak o lizusie do rogackiego a chamie do
      mniejszych od siebie.
      • Gość: dziennikarz Re: A Nowakowski z PO - chociaż po nim w UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 14:02
        Nowacki nie ma najmniejszych szans u góry, przecież jego wynik w wyborach to
        pokazuje. To Latos w wybprach do RM zrobił dwa razy więcej głosów, a Schreiber
        tyle co on. Nie ma o czym mówić, Nowacki się nie liczy.
        Jeżeli wojewoda będzie od nas tj. "bydgoski" to pewnie Schreiber ma najwieksze
        szanse, ale poseł Markowski chce przyjezdnego wojewody i pytanie, czy tak
        właśnie się nie stanie.
        • Gość: Fan Re:ROGACKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:33
          Rogacki -kompetenty-fachowiec.Nie po to chlop byl na konwencjach Kaczek tej w
          ATR i dzisiaj zeby z tego cos nie miec
          • Gość: mickey Re:ROGACKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:06
            Nie wiadomo, co mu się marzy, ale jeżeli ma nadzieję na bycie wojewodą to się
            może mocno pomylić. Przecież jest zamieszany w afery, myślę, że prezes
            Kaczyński nie jest taki głupi, żeby kogoś takiego desygnować na wojewodę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka