angoulene 30.09.05, 21:18 wpisujemy sie na listę. ja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: kto ma katar? 30.09.05, 21:23 jak sie zaczal - tak sie skonczyl {ale po trzech dniach :} dzisiaj juz go nie ma :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: kto ma katar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:29 Ja dopiero będę miał. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kto ma katar? 30.09.05, 21:31 Gość portalu: PIT napisał(a): > Ja dopiero będę miał. - najlepszy jest czosnek :} polecam - to najlepsze co moze byc :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kto ma katar?uuu,teqila;-((( 30.09.05, 21:53 *Pewien Tatar Miał katar. A Katarzyna, Żona Tatarzyna, Miała z nim małego syna. Tatar-tata Obowiązki spełniał kata. Bał się kat zakatarzony Katarzyny – kata żony! Raz, gdy czytał Tatar akty, Oślepł. Dostał katarakty. Więc pobiegły Tatarzyny Do katowej Katarzyny, Referując sprawę tak tą: - Kat ma problem z kataraktą! Katarzyna, żona kata, Pędzi wnet do kata brata. (Brat ten miał wesoły cmentarz, Kat, sprowadzał mu inwentarz. Brata kata katakumby Rozbrzmiewały dźwiękiem rumby. W krąg słuchały Tatarzynki Brata kata katarynki.) Katarzynę przyjął szwagier, grając właśnie nowy szlagier. Katarzyna wzięła brata I pobiegła z nim do kata. Szwagier rzekł tak katu-tacie; - Bracie kacie, czemu łkacie? - Lud pogardza – rzekł do brata - Mymi czynnościami kata! Mówiąc: „Niech oceni plebs je”, Wpadł kat-tata w katalepsję. Umarł. Syn rzekł: Co u kata? Kat katafalk już wygniata? Sens tragiczny ma ta strofa Taka kata katastrofa... *Janusz Minkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: kto ma katar?uuu,teqila;-((( 30.09.05, 22:01 najlepsze katary są na placu nochall... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kto ma katar?uuu,teqila;-((( 30.09.05, 22:03 angoulene napisała: > najlepsze katary są na placu nochall... - albo katar z katarynka :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: kto ma katar?uuu,teqila;-((( 30.09.05, 22:09 a-psik: kataklizm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosieńka Re: kto ma katar?uuu,teqila;-((( IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.09.05, 22:12 kapie na klawiaturę kompa!!!!!!!!!!już nie wiem,co z tym katarem zrobić? polubić go??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: kto ma katar?uuu,teqila;-((( 30.09.05, 22:18 katarowym kapaczom mowimy: nie! i sie bronimy. mowia, ze leczony katar trwa tydzien, a nieleczony - siedem dni. najlepszy zas lek to "Przeczekalisum az Uplynnum", wytwarzane od wiekow przez braciszkow z zakonu Stoikowców Cierpliwych Odpowiedz Link Zgłoś
trond moja żyrafa 30.09.05, 22:13 nie ma kataru bo dużo śpi i spaceruje w jesiennych pejzażach liści. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: moja żyrafa 30.09.05, 22:32 Odpowiadasz na : angoulene napisała: > a w skaretkach spaceruje czy bez? w kopytkach i w szaliku w paski;-) Odpowiedz Link Zgłoś