Gość: wierny Obserwator Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 212.122.220.* 06.10.05, 10:25 Pani płowińska mam nadzieję że na bieżąco śledzi Pani wypowiedzi na Forum ? I jak humorek dopisuje czy może "depresja" się pogłębiła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik CM Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.cm.umk.pl 06.10.05, 10:35 Pani Teresa Płowińska nie myslała, że tyle osób opowie się przeciwko Niej! Prawda bardzo boli. Ale jest prawdą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 212.122.220.* 06.10.05, 10:40 a czego się spodziewała współczucia ?? współczuć należy tym którym zniszczyła życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik CM Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.cm.umk.pl 06.10.05, 11:17 Jestem ciekawa czy dziennikarz, który napisał artykuł i Pan ze stowarzyszenia śledzą forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:24 jednak sledzą i są jak widzać mocno zaskoczeni! liczyli ze postawili na czarnego konia zawodów! a tu zaledwie kucyk!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:25 ale pan ze stowarzyszenia tak nie uważa! Myśli ze ona jest ofiarą! chyba w snach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku - fa Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 09.10.05, 17:42 czytam te bredzenia i nasunął mi się jeden jedyny wniosek..........przez dział kadr za kadencji p. Płowińskiej przewinęła się armia pracowników / nie wiem 100, 200 osób? albo i więcej?/, którzy byli nic innego a tylko i wyłacznie gnębieni, następna sprawa to ton wypowiedzi /w tym samym zawsze stylu - jeden pijacki bełkot/, najprawdopodobnie pisany przez tą samą osobę lub osoby z jej kręgu,jest to lub są to osoby, które chcą odwrócić kota ogonem obierając w ten sposób temat zastępczy. Są osoby dalej pracujące w tej "wybitnej" jednostce, które dalej gnębią i mają się dobrze, np. panie kierujące administracją, inwestycjami, czy też w końcu sama zastępczyni dyrektora a obecenie kanclerza.Prawdą jest to że uczelnia a ściśle administracja jest sfeminizowana na stanowiskach kierowniczych. Bujna fantazja tych osób powoduje "piękny" rozkit biurokracji, co powoduje powoduje podadanie w pętlę przepisów prawnych /to są skutki nadgorliwości działania tych osób/.Pisać mógłbym na ten temat więcej ale wiem że nie ma sensu, ponieważ na tym forum wypowiadają się mądrzejsi i wszczchwiedzący. Zapewniam jedno, na ewentualne riposty nie zareaguję, jest mi to obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 212.122.220.* 10.10.05, 09:21 a może pan ze stowarzyszenia zainteresowałby się w końcu ile osób szykanowała pani płowińska podczas swojego zatrudnienia w CM ?? z mobingiem pierwszy raz zetknęłam się właśnie pracując pod jej kierownictwem, lubiła "poniewierać" pracowników sprawiało jej to wielką radość. Depresja ? , a co z kręgosłupem już ok ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:23 Pan ze stoważyszenia powinien wyciągnąć wnioski czytając wypowiedzi byłych i obecnych pracowników CM, kto tu jest faktycznie poszkodowany, a pani P. wnosząc sprawę pewnie nie spodziewała sie że ma tylu wrogów, którzy na dodatek będą mieli odwagę wypowiedzieć się na forum. Po tylu słowach prawdy na miejscu pani P. zastanowiłabym się co jest dla mnie ważniejsze zachować odbrobine godności i honoru czy walczyc o 120 tys., które może będzie musiała wydać na odszkodowania dla mobingowanych przez siebie pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 212.122.220.* 10.10.05, 13:09 ona nie ma nawet odrobiny godności ani honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:30 MOIM ZDANIEM PANI tERESA WIE ZE PISZEMY PRAWDE! WIE ZE MAMY NA TO DOWODU I BOI SIĘ ODEZWAĆ NA FORUM!!!! PRAWDA O SOBIE I SWOICH POCZYNANIACH JEJ STRASZNA ALE TRZEBA Z GODNOŚCIĄ UMIEĆ SIĘ Z NIĄ POGODZIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 06.10.05, 16:23 Czytając te wszystkie posty można odnieść wrażenie, że ludzie w CM zamiast wykonywać swoje obowiązki używają komputerów pracodawcy do celów prywatnych, łamią Ustawę o Ochronie Danych Osobowych, rzucają sobie nazwiskami i "faktami" a to wszystko chyba z niewiedzy...cóż...na temat P. Płowińskiej się nie wypowiadam bo nie znam. Dziwi mnie tylko, że rzucają kamieniami osoby, które uważają się prawe, a nie działają w zgodzie z prawem. Każdy kto przychodzi do pracy podpisuje wiele papierów a niektórzy widać ich wcale nie czytają...brak wiedzy o tym,co pracownikowi wolno ujawniać a czego nie wolno oraz o tym, że każdy komputer można namierzyć bo ma indywidualny IP tez może okazać się wielkim zdziwieniem tych osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLACZEGO Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.chello.pl 06.10.05, 16:33 Odpowiadasz na : Gość portalu: prawnik napisał(a): > Czytając te wszystkie posty można odnieść wrażenie, że ludzie w CM zamiast > wykonywać swoje obowiązki używają komputerów pracodawcy do celów prywatnych, > łamią Ustawę o Ochronie Danych Osobowych, rzucają sobie nazwiskami i "faktami" > a to wszystko chyba z niewiedzy...cóż...na temat P. Płowińskiej się nie > wypowiadam bo nie znam. Dziwi mnie tylko, że rzucają kamieniami osoby, które > uważają się prawe, a nie działają w zgodzie z prawem. Każdy kto przychodzi do > pracy podpisuje wiele papierów a niektórzy widać ich wcale nie czytają...brak > wiedzy o tym,co pracownikowi wolno ujawniać a czego nie wolno oraz o tym, że > każdy komputer można namierzyć bo ma indywidualny IP tez może okazać się > wielkim zdziwieniem tych osób... DLACZEGO TAK SIĘ TROSZCZYSZ O TE OSOBY ? CZY IM COŚ GROZI ? NAPISZ DOKŁADNIEJ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 83.238.70.* 06.10.05, 18:35 Pan Prawnik na pewno wielu osobom zaimponował, pewnie niezbyt wiele się jego wypowiedzią przejęło. Ja również skończyłam prawo i miałam okazję być, podkreślam być pracownikiem działu kierowanego przez panią Płowińską. Kilka przykładów zachowań stanowiących mobbing w wykonaniu pani Płowińskiej: 1. stwierdzenie na forum działu, że chyba cierpię na dysleksję ponieważ popełniłam błąd literowy nie ortograficzny w piśmie ( dodam, że mam maturę i skończone studia wyższe - w trybie dziennym a nie jak pani Płowińska zaoczne); 2. zostałam kiedyś pouczona, że nie odpowiednio się ubrałam na uroczystość akademicką ponieważ nie miałam na sobie białej bluzeczki i czarnej spódniczki ( nie lubię wyglądać jak kelnerka ) lecz elegancki granatowy garnitur i bluzkę z białym kołnierzykiem. Sądzę, że takie zachowania osob reprezentujących pracodawcę, a taką dla mnie była Płowińska, mogą powodować zaniżenie samooceny przydatności zawodowej. Dodam, że jestem po pracy i korzystam ze swojego prywatnego komputera, a większość opisywanych na forum spraw jest w dużym stopniu prawdziwych. Płowińska jest "kozłem ofiarnym" ale nim obsadzono ją w tej roli utrudniła życie wielu osobom. Większość z nich w przeciwieństwie do pani Płowińskiej całkiem nieźle sobie radzi na rynku pracy. Natomiast wiele osób na stanowiskach kierowniczych ( ale nie wszystkie ) w administracji CM UMK to dyspozycyjne miernoty. Ciekawe kto mnie pozwie bo poczuje się dotknięty!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 212.122.220.* 07.10.05, 07:25 a pamietasz szkolenia na których wyrywała nas do odpowiedzi, gdzie sama miała przed nosem komentarze do zmieniających się przepisów (bo bez tego nie bardzo sie orientowała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:17 pamietamy te numery! pani płowińaka była stała co do swoich odwiecznych przyzwyczajen z każdym robiła to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp.do prawnika Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:19 jasne ze znamy przepisy ale znamy tez kwoty jakie wyplacała sobie swieta trojca 50 tys. 60 tys. 5 tys. 12 tys 2 tys za rozne drobiazgi! pajace to my ze tak dlugo siedzielismy cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:15 szanowni! pisanie o tych kwotach to prawda i zadne oszczerstwo! latwo to sprawdzić! i boli jak sie wie ze do kasy wplywa 1000 zl a inny ma 100 razy wicej za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:21 ja pamietam rozne rzeczy a teraz jaja sobie robi i gra nam na noaie! dzisiejszy artykul rowie dobrze mogł sie nazywać klan płowińskim na cm! nie tylko w gronie lekrzy jest faworyzacja zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 83.238.70.* 07.10.05, 19:10 Pamietam szkolenia ale to oprócz mobbingu także żenada, najgorzej radziły sobie superspecjalistki z sekcji p..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:44 sytuacja trwa! nadal duzo by mowic o ich kompetencji, dlatego wiedza od nich nawet nie odbiega bratowa kwestorki! inaczej by zgineła! a tak prosze jak jej idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakieta Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:25 mowicie o tej co niedawnio sekcje zmieniala? kurka wodna juz sie szykowala na kierownika i nagle bummmmmm! tragniczne zalamanie kariery jej ciotuchny spowodowalo spadek jej notowan! bol i rozpacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp do asi Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:24 pamietam, popieram, niestety pani płowińska udaje ze nic sie nie stało łatwiej napisać ze panie pisza oszczerstwa nie wie ilu ludzi ma przeciwko sobie, mobing to ona zna tylko w swoim wykonaniu! jeszcze zreszta nie slyszalam zeby ktos dostal rente na depresje nie leczac sie u psychiatry! mielibysmy cale rzesze rencistow z depresja! jajcara z niej niezla jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po zawodówce Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:07 "Asiu" - po "maturze i studiach wyższych dziennych" (polonistyka ?!), chyba nie, bo "nieodpowiednio się ubrałam" z tego co pamietam z polskiego w zawodówce pisze sie razem, a to raczej nie jest błąd literowy, tylko ortograficzny. Jeśli sie mylę, to wybaczcie, ale matury nie robiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp do prawnik Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 13:20 naprawde nie potrzebnie straszysz ludzi ip jasne ze mozna to sprawdzic jezeli chodzi o ludzi z cm piszacych ale co to komus da. po pierwsze droga jest kreta bo o ile wiem to najpierw trzeba uzyskac nakaz odpowiedniego organu panstwowego a potem dowiesc winy danej osoby przewaznie jdnak w cm do 1 komputera maja dostep wiecej niz jedena osoaba wiec po co wywolujesz szum na forum? poza tym akurat jezeli chodzi o wpis gdzie sa wymienione nazwiska a dokladniej mowiac jedno to pozostale fakty nie sa oszczerstwami! wiec nie wiem o co ta dana osoba mialaby niby byc oskarzona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.telsten.com / *.telsten.com 09.10.05, 21:38 > ...brak > wiedzy o tym,co pracownikowi wolno ujawniać a czego nie wolno oraz o tym, że > każdy komputer można namierzyć bo ma indywidualny IP tez może okazać się > wielkim zdziwieniem tych osób... Kolego, ten passus pokazuje, że nie masz bladego pojęcia o funkcjonowaniu CM :). Znalezienie tam komputera po adresie IP graniczy z cudem bo dział informatyki nie ma pojęcia gdzie sie komputer z danym IP znajduje, wiedzą jedynie ewentualnie do której podsieci on należy (z którego serwera DNS korzysta). Zidentyfikowanie komputera po IP wymagałoby sprawdzenia po kolei wszystkich komputerów korzystających z danego DNSa a to pewnie dałoby się przeprowadzić, ale z takim nakładem sił i środków, ze dla kilku postów na forum nikt się tego nie podejmie. Tym bardziej, że najpierw administrator Forum GW musiałby te numery udostępnić, a tego raczej nie zrobi bez nakazu prokuratora... Już nie wspominając o tym, że adres IP można prosto zmienić, wystarczy pogrzebać we właściwościach karty sieciowej i zmienić numer MAC a juz serwer DNS przydzieli inny IP i po kłopocie :-) Piszcie tu spokojnie pracownicy CM :-) Wasze posty są bardzo ciekawe a sprawa coraz bardziej wciągająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Informatyk Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.cm.umk.pl 10.10.05, 07:48 Drogi informatyku, mylisz pojecia tzn. dokładnie DNS z DHCP. Opisna przez Ciebie sytuacja, ma miejsce w szpitalu uniwersyteckim. W administracji wygląda zupełnie inaczej, jest to o wiele bardziej uporządkowane i dodatkowo od kilku miesięcy cały ruch jest logowany, więc przestrzegam przez nieokiełznanym rozpisywaniem się na forum z podawaniem nazwisk , sum itd. Ludziska myślą że internet jest anonimowy a jest to niestety bardzo mylny osąd. I napewno doskonale sobie z tego Pan zdaje sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny ktoś Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 17:39 ALE WESOŁO!CZYTAJĄC WSZYSTKIE TE KOMENTARZE MOŻNA ODNIEŚĆ CIEKAWE WRAŻENIE:-)PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ TAKIE POWIEDZENIE - "KTO MIECZEM WOJUJE, TEN OD MIECZA GINIE".MIAŁO BYĆ FAJNIE, TAKI PROCES W BYDGOSZCZY, MOBBING I TE SPRAWY, A TU CAŁA TA PŁOWIŃSKA WYCHODZI NA NIEZŁEGO BABSZTYLA!WSTYD!MOŻE TRZEBA BYŁO NAJPIERW POPATRZEĆ NA SIEBIE, SWOJĄ OSOBĘ, PRACĘ I STOSUNEK DO INNYCH?ZBYT DUUUUŻO NEGATYWNYCH KOMENTARZY, ABY WĄTPIĆ. CO WIĘC?NADAL PROCES?A MOŻE FAKTYCZNIE DOWODY NIE SĄ TAKIE MOCNE I WSZYSTKO TRAFI SZLAG?TERAZ TRZEBA TYLKO CZĘŚCIEJ ZAGLĄDAĆ DO SKRZYNKI POCZTOWEJ, BO WIDAĆ JEST WIELE NIEZADOWOLONYCH Z PANI PRACY OSÓB WIĘC MOŻE BĘDĄ POZWY PRZECIWKO PANI?TO BYŁOBY ZASKAKUJĄCE ZAKOŃCZENIE, NIEPRAWDAŻ? PRAWIE JAK W DOBRYM PRAWNICZYM THRILLERZE...NAPRAWDĘ ZAPOWIADA SIĘ INTERESUJĄCA HISTORIA. GAZETA POWINNA DRĄŻYĆ TEMAT. JESTEM CIEKAWA, JAK TO WSZYSTKO SIĘ POTOCZY. CO DO OPINII PANA MUSIELEWICZA /CZY JAKOŚ TAM/ - MOŻE TRZEBA JEDNAK DŁUŻEJ ROZMAWIAĆ Z OSOBĄ, KTÓRA KOGOŚ OSKARŻA.MOŻE TAKI KTOŚ MA COŚ ZA USZAMI I WCALE NIE JEST TAKI NIEWINNY? LAWINA RUSZYŁA,ALE CHYBA NIE W KIERUNKU, O KTÓRYM MARZYLIŚCIE. CÓŻ, MARZENIA NIE ZAWSZE SIĘ SPEŁNIAJĄ, A POZA TYM - NA KAŻDEGO KIEDYŚ SPADA SPRAWIEDLIWOŚĆ. POZDRAWIAM KOMENTUJĄCYCH, CZYTAJĄCYCH, OFIARY MOBBINGU W CAŁYM KRAJU, KTÓRE SIĘ BOJĄ WOŁAĆ O POMOC, I TYCH CO TAK ZACIEKLE DYSKUTUJĄ O TYM GOŚCIU Z MEDYCYNY SĄDOWEJ /FAKTYCZNIE, CIEKAWE CO ROBI SAM ZE ZWŁOKAMI - OGLĄDAM I CZYTAM ZA DUŻO WIĘC MAM BRZYDKIE SKOJARZENIA, OBY TO TYLKO WYOBRAŹNIA, A NIE JAKIEŚ CHORE .../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: 212.122.214.* 06.10.05, 20:59 używaj stałego nicka :) Po Twoim poscie widac ze konstruktywna rozmowa z Toba jest bardzo mozliwa :) A takich osob na forum niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka23 Re: Mobbing w Collegium Medicum 06.10.05, 20:46 Collegium i tak upadnie bo zje nas Toruń. Niech teraz ktos pójdzie do kadr i cos wmiare szybko załatwi. to raczej niemozliwe bo panie pija przez 8 godzin kawe. a plowinska na to niepozwalała. panie ktore pisza te wszystkie oszczerstwa same teraz trzymia palce prosto bo boja sie pani Bronii!!! ktora z akademii uczynila prywatna firme. a panie kierowniczki traktuja pracownikow na innych szczeblach jak zlo konieczne. i tak to wszystko zdechnie!!! bo juz nawet zastepca dyrektora jest z Torunia. pozdro pajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:26 zapłacili ci cos czy obiecali ze dadza procent z ewentualnej wygranej zebys tu sie wpisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:29 a ja i tak lubie chodzic do kadr! ladne i mile panie tam pracuja i nie widzialem zeby mialy zbyt malo roboty! pozdawiam pajaca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:11 mi tez sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia odpowieź sliwka 23 IP: 83.238.70.* 07.10.05, 19:20 Panie, które to piszą w większości od bardzo dawna nie pracują w kadrach szacownej Alma Mater. Wiele z nich piastuje kierownicze stanowiska w dużych renomowanych firmach a cały ten cyrk obserwują z zażenowniem. pozdrawiam Pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odpowieź sliwka 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:42 gratuluje! bardzo zaluje ze nie została pani nalezycie doceniona w cm! ale teresa nie lubia zbyt madrych ludzi bo stanowili dla niej zagrozenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna Re: odpowieź sliwka 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:24 a pani to sie jak ognia bala! nie doszlam jeszcze jakie to haki pani na nia miala ale sie bala i teraz tez jak to czyta to wie ze pani jej depcze po pietach! mam nadzieje ze to dla pani mile uczucie ze w koncu przyszla na nia zemsta? i ze pewnie boi sie ze jakis pozew przeciwko niej wplynie! a najbarddziej to mi sie podobala odpowiedz pana ze stowarzyszenia! co ma biedak powiedziec? PS a swoja droga to medycyna wspolczesna cuda czyni chorowala na kregoslup a rente na depresje dostala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: odpowieź sliwka 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:45 pajac to ty! bo wypowiedasz sie na tematy na ktore nie masz pojecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: odpowieź sliwka 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:49 szanowna pani asiu! ale jak ktos tak niekompetentny jak pani teresa ma sobie poradzic na wymagajacym rynku pracy? jak byla pod ochronka swojej kolezanki to było okey! kolezanka zreszta nawet jej pozytywna opinie wystawila! jak kadry mialy dobrze funkcjonowac jak pani t nic nie umiala przekazac albo sama nie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: odpowieź sliwka 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:20 z zazenowianiem to ja jedynie obserwuje pania plowinska! obserwowalam jej poczynania i mam tysiace przykladow jej chorych zachowan! teraz jej kreacja jest godna oskara! biedna sliwka! podpadla bo smiala kazac plowinskiej pracowac i myslec! zalosne jak ona mogla nasr.........w tak mile od lat budowane gniazdko! koniec zamykania sie w celu spozywania z superspecjalistkami! to cholernie bolesne! pani k chodzi pokrzywdzona! koniec z zakupami i fryzjerami w czasie pracu tragednia! jak sliwka mogla! wredne to z jej strony po tylu latach luza zmusial plowinska z jej kumpelami do pracy! i jeszcze myslala ze plowinska to nie zaboli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: odpowieź sliwka 23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:27 szanowna pani asiu! bardzo mi sie podobaja pani wypowiedzi! jak narazie rozpoznaje na forum kilka osob pokrzywdzonych przez pania tp! brakuje jeszcze pan k np! chyba nie wiedza ze moga sie wypowedziec o pracy pani tp na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp do sliwki 23 Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:51 boli jak w koncu w kadrach jest dobrze? pajaca to ty z siebie robisz piszac takie zeczy! a moze jestes sadysta podobnym do plowinskiej i podobalo ci sie jak laski z kadr siedzialy do 22? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawskie jajo Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:22 pani płowińska jak tam depresja udawana!? nadal trzyma czy sie poglebia? mam nadzieje ze jednak choc troche godnosci w pani zostalo i sie pani wycofa czy juz nie uda sie pani z tego wyjsc z twarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejci Re: Mobbing w Collegium Medicum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:08 a czy nie jest tak,że jakiś doktorek lub inny niedouczony palant podpadł panu redaktorowi i "redaktorek" dokonuje teraz"zemsty nietoperza"?Przecież o poziomie naszej "Uczelni Medycznej" wiadomo nie od dziś.We wszystkich rankingach zawsze zajmowała ostatnie miejsce.Lecz "najlepsze" jest to,że w kategoriach uczelni zawsze miała pozycję "D"-jedyna w kraju.To jest sukces wszystkich "rektorków".Oby tak dalej,to niedługo UMK spadnie na pozycję za naszym Uniwersytetem Kazimierza Wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBOSZCZYK Radco zawsze wiedziałem że jesteś idiotą ale teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:50 przeszedłeś samego siebie - organy do transplantacji pobierane od nieboszczyka w prosektorium , człowieku jesteś bardzo chory - przerób temat TRANSPLANTACJA bo jak widzę pieniaczysz się po każdym forum a o niczym nie masz pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Borowik Do tzw Radcy - Facet 21 wiek a ty uważasz że trans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:56 plantacje mogą dochodzić do skutku w prosektorium! Gościu w tej podstawówce którą ukonczyłeś w czterdziestym którymś roku w jakiejś pipidówce dzwonek woznego uderzyl cię mocno w głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIPI Radca po smierci Dawida K. OSZALAŁ i teraz wymiotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:59 je po wszystkich forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reparator radców Do Radcy - każda wiocha musi mieć swojego idiotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:00 Bydgoszcz ma ciebie Odpowiedz Link Zgłoś