krotoss 23.09.02, 20:45 dziś dostałem meila z wirusem od... redakcji!, kurde może by się zainteresowano wreszcie ta sprawą, i wytłumaczono jakoś chociażby... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unsatisfied Re: szczyt!! IP: *.bydg.pdi.net 23.09.02, 20:46 Nie był to list od teda lub ochmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: szczyt!! IP: *.bydg.pdi.net 23.09.02, 21:04 Przyjemnym czy przykrym? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: szczyt!! 23.09.02, 21:10 charakterystycznym (może mają pachnącą papeterię?) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek zawód na całej linii... :( 23.09.02, 22:35 Wchodzę na Forum Bydgoszcz, widzę taki atrakcyjny tytuł - jeszcze z dwoma wykrzyknikami!! - policzki mi pałają, ręcę drżą..., otwieram pełen nadziei... i nic :((( Ani słowa o seksie :( Ale i tak pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: zawód na całej linii... :( 24.09.02, 02:05 Ty Zamek widzę ostanio same skojarzenia i podtexty na temat kopulacji masz, to z braku czy nadmiaru? Odpowiedz-na jedno i drugie mam radę :oPPP Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: zawód na całej linii... :( 28.09.02, 14:59 krotoss napisał: > Ty Zamek widzę ostanio same skojarzenia i podtexty na temat kopulacji masz, qrczę, nie przyuważyłem, chyba muszę zacząć się pilnować ;) to > z braku czy nadmiaru? Hehe, ne będę Ci się publicznie spowiadał z częstotliwości :) >Odpowiedz-na jedno i drugie mam radę :oPPP Dzięki - wprawdzie jakoś idzie sobie i z jednym i z drugim poradzić, ale jeżeli coś ciekawego przychodzi Ci do głowy - nadstawiam... ...uszu :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Szczyt? Nie dla wszystkich ;) 27.09.02, 00:28 Do mnie to Redakcja nie napisała ;( ;) Za to Rhemek i Hubar pamiętali ;) <rhemek@NOSPAM.gazeta.pl> Japanese lass' sexy pictures 2002-09-26 16:17 <hubar@NOSPAM.gazeta.pl> Sos! 2002-09-25 15:17 Jak Wam mało (?) seksu - polecam @ od rhemka ;p Zawsze to jakaś odmiana ;) Mogę odesłać ;) Pozdrawiam @ll PS: KroToSik, uważaj wiesz, na co (?) i wiesz, dlaczego ;) Cmoook Odpowiedz Link Zgłoś
elfikt Re: szczyt!! 27.09.02, 00:48 Pisałem już gdzieś, że otrzymuję listy - atomski się oburzył więc go nie wymieniam kolejny raz ale oto inni nadawcy. Zastanawiam się co jasio4 chce odemnie w kwestii sexu ? >blondynka <blondynka@NOSPAM.gazeta.pl> 584 joules 2002-09-26 21:01 >jasio4 <jasio4@NOSPAM.gazeta.pl>Japanese girl VS playboy 2002-09-22 15:19 >floop <floop@interia.pl> A special new game 2002-09-21 14:10 126KB >rhemek <rhemek@NOSPAM.gazeta.pl> International, Inc. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: szczyt!! 27.09.02, 01:11 elfikt napisała: > Zastanawiam się co jasio4 chce odemnie w kwestii sexu ? A ode mnie ... rhemek ;) Jedziemy na tym samym wózq, elfikt ;) Któż by pomyślał, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: szczyt!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:10 Problem polega ta tym Ruda damo i Elfie ,że wirusy przychodzą z jakimś bal ,bla bla i wiadomo ,że są one z góry podejrzane. Wskazuje na to równiez angielskojęzyczny tytuł. Listy atomskiego są rzeczywiste.Nigdy nie upubliczniam czyjejs korespondencji ,uważam jednak ,że albo je pisze sam atomski,albo ktos w jego imieniu. Do tej pory wydawało mi sie ,że to żarty.Wczoraj wieczorem dostałem jednak list z wyzwiskami.Nie zaprzeczam ,że język jest podobny do atomskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: szczyt!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 18:37 Dziś w Telekspresie mówili ,ze własciciel pewnej firmy zajmującej się recyclingiem komputerów z Toruniu ,znany na forum jako krzyzak sam sobie ciągnie drut chałupniczym sposobem .Chyba miedzianego . Nie do końca słyszałem bo akurat zadzwonił telefon Jest to o tyle ewenement na skalę światową ,nie potrzebuje do tego specjalistych ,bardzo kosztownych obrabiarek. Pokazywali go ,był usmiechnięty . W telewizji skomentowali ,ze Polak potrafi i oby więcej takich inicjatyw ,to zapaść szybko minie . Naprawdę . Dziś widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szczyt!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:39 Niestety ,widze że juz nie możesz wytrzymac.....Szkoda. Czy ten twój pusty łeb na któru spadło ci to kowadło,nie jest w stanie przez chwilke przestac ci nawalac? Prosze opanuj swoją nienawiśc do każdego piszącego nie po twojej myśli. Może wyjedz gdzieś z coreczkami, z Agatą. Może pojedz "samochodem " na grzybki.../uważaj na muchomorki/ Życze ci miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: szczyt!! 27.09.02, 19:07 krotoss napisał: > dziś dostałem meila z wirusem od... redakcji!, kurde może by się > zainteresowano wreszcie ta sprawą, i wytłumaczono jakoś chociażby... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: szczyt!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 21:14 ...a może szanowna redakcja widziała dzisiejszy Telekspress ? no na własne oczy widziałem jak Piotr W ciągnie jakiś drut.Tylko nie wiem jaki.Pisąłem ,ze telefon zadzwonił. Mówili ,ze jest bardzo dzielny i pomaga zapadniętej polskiej gospodarce . red.Orłoś powiedział nawet ,ze takie przykłady poswięcenia i miłosci do ojczyzny trzeba promować . Wiekszy reportaż ma być dziś w Monitorze Wiadomości . Oglądajcie . Skromnośc krzyzaka jest nie na miejscu . takie przypadki trzeba chołubić ,a nie skrywać po kątach. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss ręce opadają... 27.09.02, 22:44 redakcja.bydgoszcz napisał: > Prosimy pilnie przeslac informacje o tym problemie na adres postmaster@gazeta.p > l nie no wejść w "machine biurokratyczna" to ja sam też potrafie-dziekuje za zainteresowanie problemem :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: ręce opadają... 29.09.02, 20:31 Cholera, a myslałem, że tylko ja to oglądałem, potwierdzam. Jakis chłopina w gumofilcach owinięty drutem miedzianym na tle masztu radiomaryjnego, to był Piotr W.??? Jejku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: ręce opadają... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 20:50 No wreszcie ktoś mi wierzy. a jaki obszerny był materiał w Monitorze Wiadomości . red. Jeneralski nawet chciał pogadać ,ale Piotr miał coś w ustach i tylko jakieś dziwne bełkoty zapodawał : ))))))))) ale medal i tak mu dali Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: ręce opadają... 29.09.02, 21:42 Niestety "Monitor Wiadomości" gdzieś mi umknął, ale za to w kablówce dali to jeszcze raz w pełnej wersji. Ten sam gentelmen, dodam, że przebrany w kostium Batmana, coś zawzięcie majstrował przy swoim sprzęcie, chyba jakieś obliczenia się nie zgadzały, nie wiem, bo zrobił się agresywny i skończyli przekaz. Ale warto było popatrzec. Dodam, że w tle słychac były dzwieki "Sobotnich Kazań Ojca Dyrektora". No, no... Odpowiedz Link Zgłoś