Dodaj do ulubionych

Do ADMINA wielka PROSBA

24.09.02, 12:26
Drogi Adminie i Szanowna Redakcjo

Mam prosbe,czy jest to mozliwe,aby ukazal sie dodatkowy Link sluzacy
AKCJOM CHARYTATYWNYM - mam na mysli miedzy innymi nasza Akcje ;
"Lancucha DARU SERCA " - sluzaca pomocy dla DOMOW DZIECKA.Nie pragniemy sie
ograniczyc jedynie do tej jednej pomocy Domu Dziecka w Gniewkowie.
Mamy zamiar - jezeli uda sie i pozyskamy chetnych do tej INICJATYWY -
stworzyc pomoce rowniez dla innych placowek Domow Dziecka w Polsce.

Gdyby powswtal taki Link- to powinien sluzyc w celu pomocy.

pozdrawiam serdecznie
Andrzej Kaniecki
"radca "

Obserwuj wątek
    • ochman Re: Do ADMINA wielka PROSBA 24.09.02, 13:13
      Nie chce wypasc jako przeciwnik pomocy dla domow dziecka. Wrecz przeciwnie -
      chyle czola przed wasza akcja i jesli bedzie podane konto bankowe domu dziecka
      to chetnie dorzuce grosik.

Natomiast forum jest miejscem na wymiane pogladow, a nie na reklame
      czegokolwiek, nawet jesli bylyby to szczytne cele (a tak wlasnie wygladalby
      link waszej akcji charytatywnej). Do tego sluza prywatne albo oficjalne strony
      internetowe, ktorych reklama (jezeli tylko bedzie ona sluzyc zboznemu celowi)
      na pewno nie bedzie tepiona przez redakcje.
      • jasio4 Re: Do ADMINA wielka PROSBA 24.09.02, 14:26
        Wybacz Radco ale popieram przedmowce. Po co kolejne Forum? Aby znowu sluzylo do
        wylewania pomyj? Sa inne metody propagowania idei a dotychczasowe fora wg. mnie
        starcza.

pozdrawiam
        • radca do Ochmana i Jasia 4 24.09.02, 16:31
          Zgodze sie z Wami.Przyznam sie,ze rowniez tego samego sie obawiam.Jadac z pracy
          do domu rozmyslalem o tym i doszedlem jednak do wniosku,ze taki Link moze stac
          sie rowniez "wylewaniem pomyj ". Nie chcialbym,aby w dziale pomocy,gdzie mozna
          by pomoc i zrobic cos dla dzieci - znalazly sie wyzwiska, docinki,ublizania,
          "tlumaczenia na tlumaczenia z tlumaczen sie " itd.Tworzenie sie grupy
          przyjaciol i kpiarzy.Rowniez sie obawiam tego - nie majac oczywiscie nikogo na
          mysli.Rowniez nie chcialbym byc zle spostrzegany,jesli ukazywalbym ta strone
          poswiecona pomocy.Lecz jesli wyrazicie powszechna zgode - o co Was prosze,
          to chcialbym ukazywac adres strony internetowej.Jesli moga Was o to prosic ?
          Tam przynajmniej niekulturalne teksty moglbym natychmiast kasowac.
          Mysle,ze chcyba to bedzie najbardziej rozsadne wyjscie ? Lecz bardzo potrzebuje
          wsparcia i porad Waszych i nie tylko , poniewaz nie jestem profesjonalista
          i moge popelniac wiele bledow.Wiem o co mi chodzi i co chcialbym wspolnymi
          silami zrobic- lecz nie chcialbym byc spostrzegany,ze " gram na uczuciach
          ludzkich".Pisze jednak zawsze od serca - bez udawania.Pisze rowniez
          wielokrotnie spontaniczne - moze nie zawsze tak jak niektorzy by tego sobie
          zyczyli.

Za takie skojarzenia - bardzo przepraszam i prosze mi to wybaczyc.

pozdrawiam serdecznie
          radca
          www.geocities.com/spostrzezenia/
          ps. dzisiaj corka wstawila licznik odwiedzin na strone poswiecona pomocy.
          Bedzie rowniez widac ile osob odwiedza strone.Bardzo prosze o nadsylanie
          rowniez swoich uwag.
          • Gość: Ted® Re: do Ochmana i Jasia 4 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 17:51
            " Nie chcialbym,aby w dziale pomocy,gdzie mozna
            by pomoc i zrobic cos dla dzieci - znalazly sie wyzwiska, docinki,ublizania,"

www.netbit.and.pl/ikp1.jpg
            • Gość: ochman Re: do Ochmana i Jasia 4 IP: *.ipt.aol.com 24.09.02, 18:30
              Dzieki Ted za artykul.

Radco, przyszedl czas zebym odszczekal to co wczesniej pisalem na forum o
              Twojej dzialalnosci w tym zakresie. Mylilem sie co do Ciebie i chcialbym cofnac
              rzeczy ktore pisalem do Ciebie i na Twoj temat w zwiazku z domem dziecka.
              (nie znaczy to, ze podoba mi sie sposob zalatwienia tego wszystkiego, ale nie
              ma to zadnego znaczenia w porownaniu do wyniku akcji)

Mozesz takze liczyc na mnie jezeli chodzi o pomoc w samej akcji jak rowniez
              pomoc domowi dziecka w Gniewkowie (pisalem o tym wyzej).

o.
              • radca Re: do Ochmana i Jasia 4 24.09.02, 18:52
                Gość portalu: ochman napisał(a):

> Dzieki Ted za artykul.
                >
                > Radco, przyszedl czas zebym odszczekal to co wczesniej pisalem na forum o
                > Twojej dzialalnosci w tym zakresie. Mylilem sie co do Ciebie i chcialbym
                cofnac
                >
                > rzeczy ktore pisalem do Ciebie i na Twoj temat w zwiazku z domem dziecka.
                > (nie znaczy to, ze podoba mi sie sposob zalatwienia tego wszystkiego, ale nie
                > ma to zadnego znaczenia w porownaniu do wyniku akcji)
                >
                > Mozesz takze liczyc na mnie jezeli chodzi o pomoc w samej akcji jak rowniez
                > pomoc domowi dziecka w Gniewkowie (pisalem o tym wyzej).
                >
                > o.

Wszystko jest OK Ochman :)))
                Przyznaje sie,ze dzis juz wiele spraw zrobilbym inaczej.Za niektore jest mi
                rowniez troche niesfojo.Tlumacze sobie to chyba spontanicznoscia i pewnymi
                emocjami - ktore u mnie zadzialaly.Pewne sprawy juz staram sie zmieniac.
                Mysle,ze z czasem emocje beda ustepowaly i powstana dzialania bardziej
                konstruktywne.

dziekuje jeszcze raz z calego serca i pozdrawiam
                radca
            • radca Re: do Ochmana i Jasia 4 24.09.02, 18:46
              Dzieki Ted :)

Przyznam szczerze,ze nie widzialem jeszcze tego Reportazu.
              Jeszcze raz serdecznie dziekuje.Mam prosbe jesli mozesz, wyslij mi prosze
              na adres: radca @ aon.at

pozdrawiam serdecznie
              radca
              • radca adres Domu Dziecka w Gniewkowie 24.09.02, 19:33
                Dom Dziecka

(0-52) 355 84 54

88-140 Gniewkowo
                ul. Dworcowa
            • lukins O! 25.09.02, 17:50
              No Radco, obserwuję twe posty od dłuższego czasu i nie ukrywam, że razi(ła)
              mnie pewna ich maniera. Sądziłem, że jest ona wynikiem pewnej pozy którą wiele
              osób przyjmuje, w rzeczywistości będąc zwykłą "szarą masą". Musze jednak
              powiedzieć, że twoja akcja zrobiła na mnie OGROMNE wrażenie a twoja osoba
              zyskała zupełnie inny wymiar. W zasadzie wytrąciłeś z ręki (z ust?) jakąkolwiek
              broń swoim oponentom, choć wiem, że nie o to chodziło. Wielkie słowa uznania,
              również dla marketingowego zmysłu który pozwolił medialnie nagłośnić całą
              sprawę co pozwoli rozszerzyć akcję, a mówiąc po ludzku dać więcej dobra
              dzieciom. Jeszcze raz słowa podziwu, i co tu dużo mówić - rozczuliłem się.
    • lisiczkaa Re: Do ADMINA wielka PROSBA 24.09.02, 23:16
      Radca, jesteś wielki ;)

Pozdrawiam serdecznie
      • krotoss Re: Do ADMINA wielka PROSBA 25.09.02, 00:18
        dobra dobra ale Krzyżak też wtedy, bo nie tlyko Radca był tam obecny-nawet na
        zdjęciach, choć to już nie w formie osobowej co do + ;o)
        • Gość: ochman Re: Do ADMINA wielka PROSBA IP: *.ipt.aol.com 25.09.02, 00:37
          Tak sie nad tym wszystkim zastanawialem... Co tak naprawde znaczy to co ja
          powiedzialem na tym forum, Wy, Radca, atom, czy + wobec tego momentu radochy
          dzieciakow, ktore juz tak dostaly popalic od zycia? Nic a nic.
          • Gość: krzyżak Re: Do ADMINA wielka PROSBA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:11
            Jeżeli ktos pomoże w zdobyciu twardych dysków /mogę za nie zapłacic/ to
            przygotuję nastepna partie komputerów dla Domu Dziecka.
            Komputery posiadają płyty z porcesorami Pentium 233.Dyski powinny byc w
            przedziałach od 1,2 GB do 4,3 GB
            • radca Apel i Prosba Krzyzaka 25.09.02, 23:14
              Gość portalu: krzyżak napisał(a):

> Jeżeli ktos pomoże w zdobyciu twardych dysków /mogę za nie zapłacic/ to
              > przygotuję nastepna partie komputerów dla Domu Dziecka.
              > Komputery posiadają płyty z porcesorami Pentium 233.Dyski powinny byc w
              > przedziałach od 1,2 GB do 4,3 GB

Moze ktos pomoze - by pomoc dalej ?

pozdrawiam i jakze sie ciesze
              radca
              • radca Moze ma ktos odziez po dzieciach lub jeszcze cos ? 26.09.02, 05:58
                Polonia

Re: adres Domu Dziecka w Gniewkowie
                Autor: aniutek@NOSPAM.gazeta.pl
                Data: 25-09-2002 14:44 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
                Radco,
                tym sposobem mam na dzisiejszy wieczor zajecie - remanent w dziecinnym
                pokoju : )
                kochany jestes,
                pozdrowki,
                aniutek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka