Dodaj do ulubionych

atomski->ochman, ochman->atomski

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 14:44
panowie, prosimy do stolu (kwadratowego, okragly moze kiedys)
Obserwuj wątek
    • Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 14:46
      Alez Ted?, przeciez swietnie sobie radzimy bez stolow :-)))

• Gość: Ted® Re: atomski->ochman, ochman->atomski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 14:59
      wzajemna niechec nie pozwala wam bracia spojrzec trzezwo na konflikt, badz
      pozdrowiony
      ty ochman twierdzisz, ze jak raz komus wyszla sloma z butow to juz amen, a o
      skarpetkach nie slyszales, badz pozdrowiony
      ty atomski twierdzisz, ze ochman tylko krytykuje, a to nieprawda (zmusiles mnie
      do tytanicznej pracy i przejrzalem 275 wypowiedzi ochmana), badz pozdrowiony

a moze prawda jest gdzies ............... (tu) .......................
      • Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 15:10
        Przede wszystkim sorry Ted za klopoty z Twoim znaczkiem ale moj mac sie wzbrania i za nic nie chce
        go pokazywac.

Jestem wstrzasniety ze chcialo Ci sie przegladac moje emalie! Poza tym w takim razie znasz juz
        wszystkie moje tajemnice :-)))

Jezeli chodzi o Atomskiego to naprawde czuje czasami do niego sympatie, niestety zazwyczaj nie
        moge sie opanowac zeby mu nie odpowiedziec. A jezeli chodzi o prawde to masz racje - jest zawsze po
        srodku (prawie) :-D
        • Gość: atomski Do Teda ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:25
          Przed pojawieniem się Twego postu napisałem,że "na forum głównym" (jak to
          nazwał sobie ochman).Być może udzielał się na forum SPORT ,czy coś i podobało
          mu się .
          Nawet jeżeli są też jakieś posty z 1939 pochodzące z tego forum w których
          ochman kogoś błogosławi lub coś tworzy ,to w ciągu ostatniego miesiąca na TYM
          FORUM takiego nie uświadczymy !
          (chyba że coś przeoczyłem,ale i tak procent takich wiadomości będzie druzgocąco
          mały w stosunku do malkontenctwa klienta).

Niezupełnie też mogę się zgodzić z aforyzmem o sianie.Ale domyślam się ,że
          podkręciłeś trochę w celu publiki rozbawienia.
          Proszę bardzo !

• Gość: ochman Re: Do Teda ! IP: 194.203.162.* 26.09.01, 15:57
            > Niezupe?nie tez˙ moge˛ sie˛ zgodzic´ z aforyzmem o sianie.Ale domys´lam sie˛ ,z˙e
            > podkre˛ci?es´ troche˛ w celu publiki rozbawienia.

Ach Atomski, Atomski... I jak Cie tu nie lubic?

• Gość: Ted® Re: Do Teda ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:59
            Gość portalu: atomski napisał(a):

> Niezupełnie też mogę się zgodzić z aforyzmem o sianie.Ale domyślam się ,że
            > podkręciłeś trochę w celu publiki rozbawienia.
            > Proszę bardzo !
            >
            oj na rolnictwie to ty sie nie znasz
            tylko sie, badz pozdrowiony, nie obraz, jak bede sie chcial z kims poswarzyc to
            dam znac dobitnie

i oczywiscie, badz pozdrowiony
        • Gość: Ted® Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:27
          kochajmy sie bracia i siostry (w szczegoly nie wnikam)
          a z ta niechecia to jest kwestia pierwszego wrazenia, jak mi ktos podpadnie to
          trudno sie przestawic
          nie dotyczy to netu, moze jest to spowodowane tym, ze klawiatura wymusza
          refleksje i zanim zaczne rzucac wyrazami przychodzi otrzezwienie (brak
          umiejetnosci szybkiego pisania ma swoje plusy)
          chwalmy pana
          • Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:33
            Ja go kocham jak brata ,poświęcam czas i chce mu pomóc być lepszym człowiekiem .
            A on niewdzięczny...
            Chwalmy Pana ...
            ... i Ojca Dyrektora.

• Gość: Ted® Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:36
              chwalmy pana

a "pana" mozesz pisac z malej litery, bo to chodzi o mnie
              ale co do Ojca Dyrektora nie mam zastrzezen, duze byki Mu sie naleza
          • Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 15:38
            I sam widzisz Ted, ze reka sama swierzbi zeby Atomskiemu odpisac. :-)))

Poza tym, po chwilowym dolku bydgoskiego forum zwiazanym z "afera leszcza" konfrontacja z
            Atomskim jest orzezwiajaca. Fakt ze jeszcze weselej byloby gdyby Atomski prezentowal jakis
            przyzwoity poziom, ale nie mozna miec wszystkiego. :-D
            • Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:19
              Ze swierzbem to chyba do lekarza, nie na forum ?

Teraz mnie rozbawiłeś ochman.To ja przez cały czas sugeruję i zarzucam Ci
              klapki na oczach (zawężone pole działania + negacja).

Przypomina mi to taki kawał (sorry za słomę):
              Siedzą dwa przygłuche ptaszki na gałęzi.Jeden do drugiego:
              -Pocałuj mnie więc w dupę !
              -A ty pocałuj mnie w dupę !
              • Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 16:30
                Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a):

> Ze swierzbem to chyba do lekarza, nie na forum ?
                >
                > Teraz mnie rozbawi?es´ ochman.To ja przez ca?y czas sugeruje˛ i zarzucam Ci
                > klapki na oczach (zawe˛z˙one pole dzia?ania + negacja).
                >
                > Przypomina mi to taki kawa? (sorry za s?ome˛):
                > Siedza˛ dwa przyg?uche ptaszki na ga?e˛zi.Jeden do drugiego:
                > -Poca?uj mnie wie˛c w dupe˛ !
                > -A ty poca?uj mnie w dupe˛ !

Atomski - nie wsciekaj sie, to wszystko z czystej sympatii do Ciebie!
                Kawal super, o slome sie nie martw (nikt sie nie zdziwi)

Buzi od Twojego szczerego kumpla Ochmana
                • Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:43
                  Terapia w toku.Teraz nie wolno przerywać,bo będzie pogorszenie.
                  Klapki na oczach zupełnie przesłonią krajobraz jak w poniższym przypadku:
                  Siedzi gość na porcelance i ma posiedzenie.Trudne bardzo posiedzenie.
                  Stęka i dyszy...
                  ...aż wyłączyli światło:
                  -K... pękły mi oczy z wysiłku !

Wiem ,że to stare ale całkiem pasuje.
                  Bo jak będziesz teraz chodził z pękniętymi oczami.Zupełnie złożoność i
                  różnorodność świata stanie się dla Ciebie obca !
                  Konkluzja:
                  WRACAJ NATYCHMIAST !!!

p.s.Mam też prośbę na przyszłość nie kalecz moich wypowiedzi krzyżykami(gdy
                  cytujesz).Z krzyżykami nie wyglądają już tak dobrze .
                  • Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 16:50
                    Atomski - nigdy mnie nie zawodzisz!!! Konwersacja z Toba to istna uczta intelektualna.

Jezeli jakiekolwiek Twoje wypowiedzi kaleczylem czymkolwiek to wybacz mi i wierz, ze robilem to
                    nieswiadomie. Kto przy zdrowych zmyslach by sie na to powazyl?

Twoj stary kumpel

o.
                • Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:45
                  Terapia w toku.Teraz nie wolno przerywać,bo będzie pogorszenie.
                  Klapki na oczach zupełnie przesłonią krajobraz trochę jak w poniższym przypadku:
                  Siedzi gość na porcelance i ma posiedzenie.Trudne bardzo posiedzenie.
                  Stęka i dyszy...
                  ...aż wyłączyli światło:
                  -K... pękły mi oczy z wysiłku !

Wiem ,że to stare ale całkiem pasuje.
                  Bo jak będziesz teraz chodził z pękniętymi oczami.Zupełnie złożoność i
                  różnorodność świata stanie się dla Ciebie obca !
                  Konkluzja:
                  WRACAJ NATYCHMIAST !!!

p.s.Mam też prośbę na przyszłość nie kalecz moich wypowiedzi krzyżykami(gdy
                  cytujesz).Z krzyżykami nie wyglądają już tak dobrze .
                  • Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 17:05
                    Co znaczy jeśli ?
                    Wystarczy popatrzeć na twoje posty,a dokładnie cytaty.
                    Rozumiem,że masz klawiaturę,czy system niepolski,ale krzyżyki chyba widać ?

Proponuję na przyszłość :
                    zamiast ą - a
                    ę - e
                    ć - c
                    itd.

Pozdrawiam i życzę postępów !
                    • Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 17:16
                      Juz Ci wszystko wytlumaczylem w NetBiTcie (w "chewie po wakacjach"). Poza tym przeprosilem Cie
                      i obiecalem poprawe...

Niestety mam dla Ciebie takze zla wiadomosc (oprocz tej ze nie widze u siebie krzyzykow). Koncze na
                      dzisiaj moja dzialalnosc na Forum. Wytrzymasz beze mnie do jutra?

Buzi

o.
                      • atomski Re: atomski->, ochman-> 26.09.01, 17:20
                        Spoko !
                        Też buzi.
                        • Gość: Ted® w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:16
                          atomski dlaczego laczysz sie przez sdi i dial-up, czyzbys sie rozmnozyl
                          tak pytam z ciekawosci, wolalbym wiedziec z kim mam przyjemnosc;)
                          • Gość: atomski Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:26
                            Tak ,robię to tak samo jak Pokemony.
                            Tyle,że one to ode mnie zerżnęły .
                            Skandal !
                            • Gość: atomski I do ochmana na dzień dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:30
                              Ochman, nie kręć,że nie widzisz krzyżyków,bo jak cytowałeś moje "literackie
                              wyczyny",to pięknie wszystko posprzątałeś i żadnych krzyżyków nie było.
                              Dlatego proszę o wytrwałość i konsekwencję w cytowaniu innych moich wypowiedzi.

Z góry dziękuję.
                              • Gość: ochman Re: I do ochmana na dzien´ dobry... IP: 194.203.162.* 27.09.01, 11:43
                                Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a):

> Ochman, nie krec,ze nie widzisz krzyzyków,bo jak cytowales moje "literackie
                                > wyczyny",to pieknie wszystko posprzatales i zadnych krzyzyków nie bylo.
                                > Dlatego prosze o wytrwalosc i konsekwencje w cytowaniu innych moich wypowiedzi.

Czesc Atomski

Autentycznie nie widze krzyzykow - slowo! (widze rozne inne znaczki ale nie krzyzyki, natomiast
                                zadoscuczynie Twojej prosbie :-))

Dobra - dosc tego. Na poczatku bylo zabawnie, teraz oboje sie juz troche powtarzamy. Dlatego
                                wyciagam reke o pokoj (zaproponowalbym zapalenie fajki pokoju ale rzucilem nalog jakis czas temu).

Poza tym sorry za wszystkie osobiste wycieczki. Niniejszym oglaszam wszem i wobec, iz robilem je
                                poniewaz chcialem Cie troche podpuscic a nie dlatego zebym naprawde tak myslal.

Pozdrowienia

o.
                                • Gość: atomski Re: I do ochmana na dzien´ dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:48
                                  Się cieszę.
                                  Jeżeli tylko Twoja łapka już wyleczona ze świerzbu to i ja wyciągam łapkę !
                                  • Gość: Ted® Re: I do ochmana na dzien´ dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 12:13
                                    chwalmy pana

kolejna misja zakonczona sukcesem (?)
                            • Gość: Ted® Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:34
                              wybacz ale nie kumam, nie te bajki
                              jesli nie mozesz wprost to przejdz na krasnoludki
                              • Gość: atomski Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:37
                                No właśnie ,jak się rozmnażają krasnoludki ?

Nie chciałbyś mnie mieć x2 ?
                                Czy przeraża Cię to ?
                                • Gość: Ted® Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:46
                                  ale smieszne, nie strasz
                                • Gość: atomski Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:53
                                  Taki ineligentny facet nie może nie domyślać się rozwiązania owej kwestii
                                  formalnej.
                                  Nie cuduj.Pomyśl.Sprawdź godziny nadawania cvx i sdi.
                                  To proste...
                                  • Gość: Ted® Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 12:17
                                    jasne, ze jasne
                                    to tylko takie ubeckie nawyki (ordnung muss sein)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka