Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 14:44 panowie, prosimy do stolu (kwadratowego, okragly moze kiedys) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 14:46 Alez Ted?, przeciez swietnie sobie radzimy bez stolow :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: atomski->ochman, ochman->atomski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 14:59 wzajemna niechec nie pozwala wam bracia spojrzec trzezwo na konflikt, badz pozdrowiony ty ochman twierdzisz, ze jak raz komus wyszla sloma z butow to juz amen, a o skarpetkach nie slyszales, badz pozdrowiony ty atomski twierdzisz, ze ochman tylko krytykuje, a to nieprawda (zmusiles mnie do tytanicznej pracy i przejrzalem 275 wypowiedzi ochmana), badz pozdrowiony a moze prawda jest gdzies ............... (tu) ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 15:10 Przede wszystkim sorry Ted za klopoty z Twoim znaczkiem ale moj mac sie wzbrania i za nic nie chce go pokazywac. Jestem wstrzasniety ze chcialo Ci sie przegladac moje emalie! Poza tym w takim razie znasz juz wszystkie moje tajemnice :-))) Jezeli chodzi o Atomskiego to naprawde czuje czasami do niego sympatie, niestety zazwyczaj nie moge sie opanowac zeby mu nie odpowiedziec. A jezeli chodzi o prawde to masz racje - jest zawsze po srodku (prawie) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Do Teda ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:25 Przed pojawieniem się Twego postu napisałem,że "na forum głównym" (jak to nazwał sobie ochman).Być może udzielał się na forum SPORT ,czy coś i podobało mu się . Nawet jeżeli są też jakieś posty z 1939 pochodzące z tego forum w których ochman kogoś błogosławi lub coś tworzy ,to w ciągu ostatniego miesiąca na TYM FORUM takiego nie uświadczymy ! (chyba że coś przeoczyłem,ale i tak procent takich wiadomości będzie druzgocąco mały w stosunku do malkontenctwa klienta). Niezupełnie też mogę się zgodzić z aforyzmem o sianie.Ale domyślam się ,że podkręciłeś trochę w celu publiki rozbawienia. Proszę bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Do Teda ! IP: 194.203.162.* 26.09.01, 15:57 > Niezupe?nie tez˙ moge˛ sie˛ zgodzic´ z aforyzmem o sianie.Ale domys´lam sie˛ ,z˙e > podkre˛ci?es´ troche˛ w celu publiki rozbawienia. Ach Atomski, Atomski... I jak Cie tu nie lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Teda ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:59 Gość portalu: atomski napisał(a): > Niezupełnie też mogę się zgodzić z aforyzmem o sianie.Ale domyślam się ,że > podkręciłeś trochę w celu publiki rozbawienia. > Proszę bardzo ! > oj na rolnictwie to ty sie nie znasz tylko sie, badz pozdrowiony, nie obraz, jak bede sie chcial z kims poswarzyc to dam znac dobitnie i oczywiscie, badz pozdrowiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:27 kochajmy sie bracia i siostry (w szczegoly nie wnikam) a z ta niechecia to jest kwestia pierwszego wrazenia, jak mi ktos podpadnie to trudno sie przestawic nie dotyczy to netu, moze jest to spowodowane tym, ze klawiatura wymusza refleksje i zanim zaczne rzucac wyrazami przychodzi otrzezwienie (brak umiejetnosci szybkiego pisania ma swoje plusy) chwalmy pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:33 Ja go kocham jak brata ,poświęcam czas i chce mu pomóc być lepszym człowiekiem . A on niewdzięczny... Chwalmy Pana ... ... i Ojca Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 15:36 chwalmy pana a "pana" mozesz pisac z malej litery, bo to chodzi o mnie ale co do Ojca Dyrektora nie mam zastrzezen, duze byki Mu sie naleza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 15:38 I sam widzisz Ted, ze reka sama swierzbi zeby Atomskiemu odpisac. :-))) Poza tym, po chwilowym dolku bydgoskiego forum zwiazanym z "afera leszcza" konfrontacja z Atomskim jest orzezwiajaca. Fakt ze jeszcze weselej byloby gdyby Atomski prezentowal jakis przyzwoity poziom, ale nie mozna miec wszystkiego. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:19 Ze swierzbem to chyba do lekarza, nie na forum ? Teraz mnie rozbawiłeś ochman.To ja przez cały czas sugeruję i zarzucam Ci klapki na oczach (zawężone pole działania + negacja). Przypomina mi to taki kawał (sorry za słomę): Siedzą dwa przygłuche ptaszki na gałęzi.Jeden do drugiego: -Pocałuj mnie więc w dupę ! -A ty pocałuj mnie w dupę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 16:30 Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a): > Ze swierzbem to chyba do lekarza, nie na forum ? > > Teraz mnie rozbawi?es´ ochman.To ja przez ca?y czas sugeruje˛ i zarzucam Ci > klapki na oczach (zawe˛z˙one pole dzia?ania + negacja). > > Przypomina mi to taki kawa? (sorry za s?ome˛): > Siedza˛ dwa przyg?uche ptaszki na ga?e˛zi.Jeden do drugiego: > -Poca?uj mnie wie˛c w dupe˛ ! > -A ty poca?uj mnie w dupe˛ ! Atomski - nie wsciekaj sie, to wszystko z czystej sympatii do Ciebie! Kawal super, o slome sie nie martw (nikt sie nie zdziwi) Buzi od Twojego szczerego kumpla Ochmana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:43 Terapia w toku.Teraz nie wolno przerywać,bo będzie pogorszenie. Klapki na oczach zupełnie przesłonią krajobraz jak w poniższym przypadku: Siedzi gość na porcelance i ma posiedzenie.Trudne bardzo posiedzenie. Stęka i dyszy... ...aż wyłączyli światło: -K... pękły mi oczy z wysiłku ! Wiem ,że to stare ale całkiem pasuje. Bo jak będziesz teraz chodził z pękniętymi oczami.Zupełnie złożoność i różnorodność świata stanie się dla Ciebie obca ! Konkluzja: WRACAJ NATYCHMIAST !!! p.s.Mam też prośbę na przyszłość nie kalecz moich wypowiedzi krzyżykami(gdy cytujesz).Z krzyżykami nie wyglądają już tak dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 16:50 Atomski - nigdy mnie nie zawodzisz!!! Konwersacja z Toba to istna uczta intelektualna. Jezeli jakiekolwiek Twoje wypowiedzi kaleczylem czymkolwiek to wybacz mi i wierz, ze robilem to nieswiadomie. Kto przy zdrowych zmyslach by sie na to powazyl? Twoj stary kumpel o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 16:45 Terapia w toku.Teraz nie wolno przerywać,bo będzie pogorszenie. Klapki na oczach zupełnie przesłonią krajobraz trochę jak w poniższym przypadku: Siedzi gość na porcelance i ma posiedzenie.Trudne bardzo posiedzenie. Stęka i dyszy... ...aż wyłączyli światło: -K... pękły mi oczy z wysiłku ! Wiem ,że to stare ale całkiem pasuje. Bo jak będziesz teraz chodził z pękniętymi oczami.Zupełnie złożoność i różnorodność świata stanie się dla Ciebie obca ! Konkluzja: WRACAJ NATYCHMIAST !!! p.s.Mam też prośbę na przyszłość nie kalecz moich wypowiedzi krzyżykami(gdy cytujesz).Z krzyżykami nie wyglądają już tak dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: atomski->, ochman-> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 17:05 Co znaczy jeśli ? Wystarczy popatrzeć na twoje posty,a dokładnie cytaty. Rozumiem,że masz klawiaturę,czy system niepolski,ale krzyżyki chyba widać ? Proponuję na przyszłość : zamiast ą - a ę - e ć - c itd. Pozdrawiam i życzę postępów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: atomski->, ochman-> IP: 194.203.162.* 26.09.01, 17:16 Juz Ci wszystko wytlumaczylem w NetBiTcie (w "chewie po wakacjach"). Poza tym przeprosilem Cie i obiecalem poprawe... Niestety mam dla Ciebie takze zla wiadomosc (oprocz tej ze nie widze u siebie krzyzykow). Koncze na dzisiaj moja dzialalnosc na Forum. Wytrzymasz beze mnie do jutra? Buzi o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:16 atomski dlaczego laczysz sie przez sdi i dial-up, czyzbys sie rozmnozyl tak pytam z ciekawosci, wolalbym wiedziec z kim mam przyjemnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:26 Tak ,robię to tak samo jak Pokemony. Tyle,że one to ode mnie zerżnęły . Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski I do ochmana na dzień dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:30 Ochman, nie kręć,że nie widzisz krzyżyków,bo jak cytowałeś moje "literackie wyczyny",to pięknie wszystko posprzątałeś i żadnych krzyżyków nie było. Dlatego proszę o wytrwałość i konsekwencję w cytowaniu innych moich wypowiedzi. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: I do ochmana na dzien´ dobry... IP: 194.203.162.* 27.09.01, 11:43 Gos´c´ portalu: atomski napisa?(a): > Ochman, nie krec,ze nie widzisz krzyzyków,bo jak cytowales moje "literackie > wyczyny",to pieknie wszystko posprzatales i zadnych krzyzyków nie bylo. > Dlatego prosze o wytrwalosc i konsekwencje w cytowaniu innych moich wypowiedzi. Czesc Atomski Autentycznie nie widze krzyzykow - slowo! (widze rozne inne znaczki ale nie krzyzyki, natomiast zadoscuczynie Twojej prosbie :-)) Dobra - dosc tego. Na poczatku bylo zabawnie, teraz oboje sie juz troche powtarzamy. Dlatego wyciagam reke o pokoj (zaproponowalbym zapalenie fajki pokoju ale rzucilem nalog jakis czas temu). Poza tym sorry za wszystkie osobiste wycieczki. Niniejszym oglaszam wszem i wobec, iz robilem je poniewaz chcialem Cie troche podpuscic a nie dlatego zebym naprawde tak myslal. Pozdrowienia o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: I do ochmana na dzien´ dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:48 Się cieszę. Jeżeli tylko Twoja łapka już wyleczona ze świerzbu to i ja wyciągam łapkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: I do ochmana na dzien´ dobry... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 12:13 chwalmy pana kolejna misja zakonczona sukcesem (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:34 wybacz ale nie kumam, nie te bajki jesli nie mozesz wprost to przejdz na krasnoludki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:37 No właśnie ,jak się rozmnażają krasnoludki ? Nie chciałbyś mnie mieć x2 ? Czy przeraża Cię to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:46 ale smieszne, nie strasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 11:53 Taki ineligentny facet nie może nie domyślać się rozwiązania owej kwestii formalnej. Nie cuduj.Pomyśl.Sprawdź godziny nadawania cvx i sdi. To proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: w kwestii formalnej IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 12:17 jasne, ze jasne to tylko takie ubeckie nawyki (ordnung muss sein) Odpowiedz Link Zgłoś