Dodaj do ulubionych

ręce opadają...

19.01.11, 00:52
Choć powinno to być umieszczone w wątku smoleńskim, to daję na główną. Przyznaję się, poniosło mnie. Jeżeli ta rewelacja się potwierdzi, to będzie trzeba pomyśleć nad wywaleniem tv z domu... Z jakim OGROMEM manipulacji się spotykaliśmy i ciągle spotykamy?

Tylko czekać, jak i te 0,6 u Błasika okaże się przekrętem...

www.tvn24.pl/0,1689900,0,1,slow-wkurzy-sie-nie-bylo,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • przycinek.usa Re: ręce opadają... 19.01.11, 01:13
      a ja znalazlem co mowili na wiezy:
      www.youtube.com/watch?v=RDyiNhsmFRo
      • vice_versa Re: ręce opadają... 19.01.11, 01:35
        Zapomnij. Jedni i drudzy udają że się kłócą. Po raporcie MAK byliśmy za blisko prawdy... Emocje w narodzie wzrosły niebezpiecznie, PiS zyskał, Tusk stracił...

Teraz trwa festiwal kłamstw i wrzut. Z obu stron. Udają że są w sporze, a są w porozumieniu, w absolutnym porozumieniu piszą scenariusz fikcyjnego sporu...
        To jest spektakl i różnice wersji MAKu i "chałupniczej wersji Millera" nie mają ŻADNEGO znaczenia, bo obie są LEWE. Tylko Tusk uwiarygodnili się jako "opozycja wobec MAK". To jest GRA. Gra z widzami. Tutaj NIC nie jest realne. I dowodów będą setki, bo prawda i tak będzie się przebijać przez te zgliszcza, powoli, natrętnie, zadeptywana, ale tego już się nie da zadeptać do końca.
        • klip-klap Re: ręce opadają... 20.01.11, 22:38
          vice_versa napisał:

> Zapomnij. Jedni i drudzy udają że się kłócą. Po raporcie MAK byliśmy za blisko
          > prawdy... Emocje w narodzie wzrosły niebezpiecznie, PiS zyskał, Tusk stracił...
          >
          > Teraz trwa festiwal kłamstw i wrzut. Z obu stron. Udają że są w sporze, a są w
          > porozumieniu, w absolutnym porozumieniu piszą scenariusz fikcyjnego sporu...

Masz na mysli PO i Putina czy tez PO i PiS eskalujace bezsensowna wewnetrzna przepychanke ? Szczegolnie ta druga partia bredzaca o zamachach, gdy mozna bylo bezlitosnie wypunktowac Tuska ? Widac Kaczynski potrzebuje PRemiera, tak jak PRemier Kaczynskiego, skoro sie tak pieszcza w popisowym chrusniaku.

pl.wikisource.org/wiki/W_malinowym_chru%C5%9Bniaku
          wink
          • vice_versa Re: ręce opadają... 20.01.11, 23:13
            Jeśli w Polsce jest kłótnia, to komuś na tym zależy.
            Agentów warto mieć po obu stronach i dziwiłoby mnie gdyby ich nie mieli, bo rozgrywanie Polaków byłoby o wiele trudniejsze.

Zapytaj np. JKM co robił na rautach Gawriłowa w tak wybornym towarzystwie:
            martinoff.salon24.pl/269410,siergiej-gawrilow-i-bank-powierniczo-gwarancyjny
            • piestrojanski Re: ręce opadają... 22.01.11, 16:40
              technika wyparcia, zawsze winni są oni smile
          • fuks0 Re: ręce opadają... 23.01.11, 11:53
            Widac Kaczynski potrzebuje PRemiera, tak jak PR
            > emier Kaczynskiego, skoro sie tak pieszcza w popisowym chrusniaku.

Ależ oczywiście, że potrzebują, wystarczy posłuchać ludzi, gdy mówią dlaczego głosowali na tą, a nie inną partię

Ci co głosowali na PO: "Głosowałem na PO, ponieważ nie chcę, żeby rządził niezrównoważony Kaczyński !
            Ci co głosowali na PiS: "Głosowałem na PiS, ponieważ nie chcę, żeby rządziło to krwiożercze, liberalne, zdradzieckie PO!

Im większe zamieszanie pomiędzy tymi partiami, im więcej jest o utarczkach pomiędzy nimi, tym przeciętny mało-interesujący się polityką obywatel dochodzi do wniosku, że w Polsce istnieją tylko dwie partie. Potem przed wyborami media publikują sondaże przedwyborcze, i ci obywatele w tym przekonaniu się tylko utwierdzają.
            • fuks0 Re: ręce opadają... 23.01.11, 11:54
              >tym przeciętny

tym bardziej przeciętny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka