Gość: fin IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.10.02, 15:51 Czy wycięcie ciekawego wątku z podforum żużlowego to początek kolejnego napadu szału cenzorskiego u admina? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: Do admina - cenzora forum IP: *.ic.net.pl 04.10.02, 08:11 A co wycięli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Do admina - cenzora forum IP: *.ic.net.pl 04.10.02, 08:48 Już wiem co wycięli. Fin jednak tu jesteś. Ograniczyłeś się do obserwacji czy też piszesz pod innym nickiem ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do admina - cenzora forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:11 Gość portalu: adek napisał(a): > Już wiem co wycięli. > > Fin jednak tu jesteś. > Ograniczyłeś się do obserwacji czy też piszesz pod innym nickiem ?. fin jest unsatisfied z forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artih Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: 195.116.244.* 04.10.02, 11:58 Wycieto watek ktory wzbudzal najwieksze zainteresowanie - tytul "Spisek" !!! Swiadczy to o samej Gazecie Wyborczej - o adminie juz nie wspomne bo to strata slow ... Prezentowal żenujący poziom już dawno temu ... ciekawe kto zadzwonił do wspaniałej Gazetki bo w owym wątku padło wiele znanych nazwisk (Gruszka, Kamiński i reszta kliki) ... Żenada, żenada i cenzura ... marnie skończycie Gazetko (adminie), marnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: *.ic.net.pl 04.10.02, 14:26 No to Fin miał rację z tą cenzurą . Zaczyna się tu robić obrzydliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
nodorf Re: Do admina - cenzora forum !!! 04.10.02, 14:43 Gość portalu: adek napisał(a): > No to Fin miał rację z tą cenzurą . > Zaczyna się tu robić obrzydliwie. Cenzura cenzurą, ale takie jest święte prawo gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.10.02, 14:45 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > fin jest unsatisfied z forum;) Masz 100% racji Ted. Jestem unsatisfied z forum (co oczywiscie nie znaczy, że unsatisfied to ja). Na forum jak już piszę, to tylko pod swoim nickiem (żeby nie było nieporozumień, a za swój nick uważam tylko jeden: fin ;) a ostatnio nie piszę, bo jestem załamamy tym, co się tu dzieje. Jesli chodzi o poglądy, to zawsze należałem na tym forum do mniejszosci. Ale teraz chyba już zostalem sam. Ostatnio załamał mnie nawet nodorf. Nie rozumiem tego forum, moim zdaniem poglądy bydgoskich forumowiczów diametralnie odbiegają od poglądów statystycznego bydgoszczanina. Tematy "bydgoskie" wogóle mało kogo na tym forum obchodzą. Czas mi chyba isć na emeryturę. A to, co wyprawia tutejszy admin, to woła o pomstę do nieba. Taka "polityczna prawomyslnosć i lizusostwo" że się rzygać chce. Sledziłem i uczestniczyłem w tym wyciętym wątku "Spisek". Nie było tam NIC takiego, za co można by ten wątek usunąć. A admin nie tylko że ten wątek usunął, to jeszcze nie do oslej ławki, tylko wyciął go calkowicie, że nawet slad nie pozostał. I zgadzam się z Artihem, pewnie jakis ważniak (może GG) zadzwonił do redakcji i admin wątek usunął. Ot, typowy przykład niezależnej polskiej prasy. A to nie pierwszy przypadek cenzury. Wręcz przeciwnie, to ostatnio na tym forum bardzo częste zjawisko. Pisałem o tym już kilka razy inni pisali także, ale admin nadal dzielnie cenzuruje. Nie podoba mi się takie forum. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 14:53 moglbys rozwinac troche ten fragment: "Jesli chodzi o poglądy, to zawsze należałem na tym forum do mniejszosci. Ale teraz chyba już zostalem sam. Ostatnio załamał mnie nawet nodorf." moze to jesien, a moze promieniowanie ale ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: *.ic.net.pl 04.10.02, 15:01 Gość portalu: fin napisał(a): > Sledziłem i uczestniczyłem w tym wyciętym wątku "Spisek". Nie było > tam NIC takiego, za co można by > ten wątek usunąć. A admin nie tylko że ten wątek usunął, to jeszcze nie do osle > j ławki, tylko wyciął go calkowicie, że > nawet slad nie pozostał. Ślad pewnie dlatego nie pozostał bo w "oślej ławce" nic !!! nie ma. Tam chyba jak coś przeniosą to trafia odrazu w "kosmos" > I zgadzam się z Artihem, pewnie jakis ważniak (może GG) zadzwonił do redakcji i > admin wątek usunął. Ot, typowy > przykład niezależnej polskiej prasy. > > A to nie pierwszy przypadek cenzury. Wręcz przeciwnie, to ostatnio na tym forum > bardzo częste zjawisko. > Pisałem o tym już kilka razy inni pisali także, ale admin nadal dzielnie cenzur > uje. Nie podoba mi się takie forum. > > Pozdr > Trudno się z Tobą nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do admina - cenzora forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 15:15 jeszcze dycha www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=396&w=3145333&a=3159871 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Do admina - cenzora forum IP: *.ic.net.pl 04.10.02, 15:22 A to ciekawe . Kilka razy tam zaglądałem i nic nie było. Czyżby krytyka podziałała ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do admina - cenzora forum IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 15:25 to nie krytyka tylko wyszukiwarka :) a co do meritum jesli ktorys z panow wymienionych tam z nazwiska zadzwonil rzeczywiscie do GW to obowiazkiem admina bylo watek usunac (narusza dobra osobiste i GW nie moze byc strona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artih Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: 195.116.244.* 04.10.02, 15:27 Tak, dycha ... tylko gdzie ??? Dlaczego został usunięty ... urojenia admina albo prykas panów Gruszki lub reszty pseudodziałaczy klubowych a raczej ludzi którzy w tej chwili rozpierdalają klub. Czy oni są ślepi i tego nie widzą ... klub to my kibice, a my nie chcemy takich jak wy co wykłądają marne 500 tys. zł i chcą sobie kupić Polonię !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Do admina - cenzora forum !!! 04.10.02, 15:52 Gość portalu: artih napisał(a): > Czy oni są ślepi i tego nie widzą ... klub to my kibice, a my nie chcemy > takich > jak wy co wykłądają marne 500 tys. zł i chcą sobie kupić Polonię !!!!!!!!! Co za problem. Złóż się z kumplami po pięćdziesiątce i sprawa załatwiona... PS. Akurat nie jestem kibicem żużlowym, patrzę na wasz spór z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 18:21 lokator napisał: > Co za problem. Złóż się z kumplami po pięćdziesiątce i sprawa załatwiona... > > PS. Akurat nie jestem kibicem żużlowym, patrzę na wasz spór z dystansem. Długo nad tym myślałeś ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artih Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: 212.122.212.* 05.10.02, 20:48 On chyba wogóloe nie myśli ... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Do admina - cenzora forum !!! 08.10.02, 08:50 Gość portalu: adek napisał(a): > lokator napisał: > > > Co za problem. Złóż się z kumplami po pięćdziesiątce i sprawa załatwiona.. > . > > > > PS. Akurat nie jestem kibicem żużlowym, patrzę na wasz spór z dystansem. > > Długo nad tym myślałeś ?????? Przypuszczam, że jesteś jeszcze młodym człowiekiem i choć pewne prawdy sobie uświadamiasz, to nie goszczą one na stałe w twoim rozumowaniu. 1. Wszystko kosztuje. (I nie zawsze chodzi o wymiar materialny). 2. Jeżeli ktokolwiek wyciąga pieniądze z kieszeni to chce mieć za to towar. (I nie zawsze chodzi o umowę kupna-sprzedaży. Np. jeżeli ktoś sponsoruje dom dziecka, to towarem jest szczęście dzieci. Nikt - przy zdrowych zmysłach - nie rozdaje pieniędzy bez czegokolwiek wzamian). Jeżeli wszyscy wiedzą, że klub Polonia Bydgoszcz na swą działalność potrzebuje pieniędzy, to ten, który oburza się, że sponsor za "marne" 500 000 zł chce rządzić Polonią (kupić ją) ma na pewno inną propozycję finansowania klubu. Jaką - nie zdradza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Do admina - cenzora forum !!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 08.10.02, 09:13 Lokator, nie masz racji. Nie widziałem zeszłorocznego bilansu klubu, ale pamietam bilans sprzed 2 lat. Wpływy do wszystkich sekcji Polonii łącznie wyniosly ponad 7 mln zł. Wpływy do sekcji żużlowej wyniosly ponad 5 mln zł. W tym roku pewnie było podobnie. Więc policz sobie, jaki procent stanowi te 400 tys. przy kwocie 5 mln. Czy wpłacając ledwie ok. 8% budżetu sekcji pewni ludzie mają prawo traktować ją jak swój folwark i robić, co im się podoba? Co wcale nie znaczy, że bronię obecnego zarządu. Gospodaruje fatalnie, a nieumiejętnosć znalezienia potrządnego sponsora dyskwalifikuje go. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Do admina - cenzora forum IP: *.intrasoft.pl 08.10.02, 03:41 Witam! Dowiedzialem sie, ze dzisiaj do mojego provider-a dzwonil "Pan z Gazety" i się o mnie dopytywal.. podobno mowil ze ma prawnika, ktory "czatuje" na mnie .. i sie szykuje.. :> Ciekaw jestem ... za co ? :> Ludzie to sie wymyka spod kontroli! Nic .. zycze powodzenia...jesli zarzuca mi, ze podalem nieprawde mowiac o tym ze : Panowie Marek S. Jerzy K. oraz Grzegorz G. (posel na sejm) zaproponowali 1."pozbycie sie" z klubu Braci G. 2. zrobienie Piotra P. kapitanem 3. zatrudnienie N. Pedersena 4. "usuniecie" aktualnego dyrektora klubu... 5. zatrudnic na w/w stanowisko Leszka T. Jesli w/w Panowie chca mnie "pozwac" to jestem w stanie (po konsultacji z prawnikiem) spotkac sie z nimi na sali sadowej. Pan Marek S. posiada moje "namiary" - jesli nie sa one wsytarczajaco wyczerpujace.. prosze o kontakt mailowy... Maila Pan posiada. Dosc obludy i klamstw. Wszyscy mowia ze to jednak sponsorzy... tak, ktorzy chca uczynic z klubu CALKOWICIE WLASNY FOLWARK. pozdrawiam Stefan P.S. Ja i moi znajomi zrazili sie po tym co mialo miejsce do "niezaleznej", prawicowej gazety. No chyba ze Panowie, ktorych dotyczy dyskusja "naslali" prawnikow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Do admina - cenzora forum IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.10.02, 08:25 No i co cenzorzy z GW ?? Jak się teraz czujecie. Po wczorajszym spotkaniu Jasiakiewicza z Gollobem i jego wypowiedzi na temat sytuacji w klubie cos wygląda na to, że to Stefan mógł mieć rację. A Wy pod wpływem telefonu jednego z opisanych panów wycięliscie ten wątek. Czy naprawdę nie potraficie zachować odrobiny obiektywizmu i dopuscić do tego, po co chyba własnie jest to forum: do dyskusji i wymiany poglądów. Bez tego to forum nie ma najmniejszego sensu. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lukins Admin ma głos (chyba żeby nie miał) 10.10.02, 21:32 No jeżeli ten wątek budzi tyle kontrowersji, a coś zostało usunięte przez admina to chyba wypadałoby zabrać głos, co adminie? Odpowiedz Link Zgłoś