Dodaj do ulubionych

podajmy sobie dlonie , aby zapanowala ZGODA

14.11.05, 14:25
czyz to,az takie trudne ?
gdzie nie popatrzec - tam walki ... co to da ?
Do czego to ma doprowadzic ?
" zgoda buduje,a niezgoda rujnuje "..... jakiez to stare, stare jak swiat....
a ciagle jeszcze to samo....

kiedys wspominalem juz na Tym Forum o zgliszczach i ruinach,zburzyc jest
latwo, ale pozniej trudno to odbudowac....

tak wiele jest potrzeb,tak wiele celow do zrealizowania, poprawiac Ten swiat
mozna tylko razem i wspolnymi silami.....

rowniez apeluje o jak najlepsze stosunki dobro-sasiedzkie....
"tak blisko jestesmy - a tak nam daleko do siebie "

lubie TORUN .... i lubie naszych sasiadow
apeluje rowniez o zgode na Tym Forum.... co dadza te klotnie ?... te klotnie
miedzy forumowiczami ? Czyz to jest cecha " anonimowosci " ? ... ze mozna
sie z ukrycia powyzywac ?

radca
Obserwuj wątek
    • dwumiasto Re: podajmy sobie dlonie , aby zapanowala ZGODA 14.11.05, 14:28

daj przyklad,

przepros tych co obrazales i wyciagnij reke do zgody.(po przeproszeniu) :))
      • radca Re: podajmy sobie dlonie , aby zapanowala ZGODA 14.11.05, 14:53
        dwumiasto napisał:

>
        > daj przyklad,
        >
        > przepros tych co obrazales i wyciagnij reke do zgody.(po przeproszeniu) :))

- przepraszam Tych, ktorzy mogli sie poczuc obrazeni moimi odpowiedziami
        i riposta ... wiec prosze o wybaczenie - tak jak i ja wybaczam ogolnie Tym
        wszystkim ktorzy mieli na celu i obrali za cel obrazanie mnie i dokuczanie mi.

oczywiscie nie wnikam kto i kiedy zaczal i od jakiego to momentu czy przypadku
        lub przyczyny tak bylo....
        poprostu.... PRZEPRASZAM, PROSZE O WYBACZENIE oraz sam rowniez WYBACZAM
        obelgi,ataki,pomowienia,zlosliwosci i najgorsze dokuczania jakie tylko tutaj
        padaly pod roznymi anonimowymi nickami...pod moim adresem {to jeszcze po biedy }
        ale i pod adresem najblizszej rodziny : Sp SYNA,MATKI mojej , Sp DZIADKOW ...
        itd.

poprostu... oddzielam to tzw. " gruba kreska " :}... i za to rowniez WYBACZAM...

radca
        • Gość: Policjant Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 14:58
          To coś nowego....

To już wszyscy nie jesteśmy SB-kami?????
          • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:01
            Gość portalu: Policjant napisał(a):

> To coś nowego....
            >
            > To już wszyscy nie jesteśmy SB-kami?????

- wszyscy napewno nie... i nigdy takie stwierdzenie nie moglo pasc z mojej
            strony.... wiec ktos cos - kiedys zle zrozumial... lub dolozyl swoje,aby
            wytworzyc falszywy obraz

radca
            • Gość: Policjant Re: Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:04
              To kto pisał, że policja stosuje przemoc wobec niemowlaków? ja???
              • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:11

> To kto pisał, że policja stosuje przemoc wobec niemowlaków? ja???

- tak,przypominam sobie... ktos tutaj na forum opisywal taki przypadek....

bodaj,ze... chodzilo o matke z malym dzieckiem - gdzie policjanci sila
                doprowadzili Ich na posterunek... i nie tylko....

ta sprawa byla opisywana chyba w EXPRESIE BYDGOSKIM, no ale co sie dziwic
                policjantom z KRP-FORDON..... u nich nie tylko takie rzeczy sie dzieja...
                duzo gorsze... i FORDON ,az chuczy od tego

radca
                • Gość: Policjant Re: Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:16
                  Sprawa dotyczyła KP Błonie - a ta pani dostała zarzuty za oszczerstwa wobec
                  konkretnych policjantów - w tym komendantów. Sprawę prowadził P.K. - piszę
                  konkretnie.

To była jej linia obrony - bo wcześniej dostała zarzuty za coś zupełnie innego,
                  i myślała, że ciąża ją ochroni przed odpowiedzialnością karną.

Ale jak się wyszukuje i powtarza bzdury na temat policji - to potem sa efekty.
                  • Gość: Policjant Re: Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:19
                    A policjanci z KP Fordon tylko doprowadzili tą panią (na podstawie nakazu) za
                    niestawianie się do KP Błonie na wezwania - do tej jednostki.

Pani ta była w ciąży, a nie z dzieckiem.

Teraz - po zarzutach za szkalowanie policji w internecie - zamilkla...
                    • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:21

> A policjanci z KP Fordon tylko doprowadzili tą panią (na podstawie nakazu) za
                      > niestawianie się do KP Błonie na wezwania - do tej jednostki.
                      >
                      > Pani ta była w ciąży, a nie z dzieckiem.
                      >
                      > Teraz - po zarzutach za szkalowanie policji w internecie - zamilkla...

- byla w STANIE BLOGOSLAWIONYM ?.... I NIE uszanowano tego ?

radca
                    • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:25

> A policjanci z KP Fordon tylko doprowadzili tą panią (na podstawie nakazu) za
                      > niestawianie się do KP Błonie na wezwania - do tej jednostki.
                      >
                      > Pani ta była w ciąży, a nie z dzieckiem.
                      >
                      > Teraz - po zarzutach za szkalowanie policji w internecie - zamilkla...

- cos mi sie wydaje,ze nie jestes zadnym tam policjantem....a sprawy nie znasz

radca
                  • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:20

> Sprawa dotyczyła KP Błonie - a ta pani dostała zarzuty za oszczerstwa wobec
                    > konkretnych policjantów - w tym komendantów. Sprawę prowadził P.K. - piszę
                    > konkretnie.
                    >
                    > To była jej linia obrony - bo wcześniej dostała zarzuty za coś zupełnie
                    innego,
                    >
                    > i myślała, że ciąża ją ochroni przed odpowiedzialnością karną.
                    >
                    > Ale jak się wyszukuje i powtarza bzdury na temat policji - to potem sa efekty.

- ta Pani byla w ciazy ? czyli byla w BLOGOSLAWIONYM STANIE ?

radca
              • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:18

> To kto pisał, że policja stosuje przemoc wobec niemowlaków? ja???

- jesli jestes tym niby " policjantem ".... to POWINIENES MNIE W IMIENIU POLICJI
                PRZEPROSIC.... bo nie policjant powinien zadac przeprosin odemnie.....

to co POLICJANCI Z KOMENDY REJONOWEJ FORDON - UCZYNILI SP DAWIDOWI... TO WOLA
                O POMSTE DO NIEBA.....

LECZ POLICJANCI Z FORDONU NAPEWNO SIE NIE " PONIZA " I NIE WYKONAJA LUDZKIEGO
                GESTU - BY PRZYZNAC SIE DO PRZETSEPSTW I POMAGANIU PRZESTEPCOM....
                ZADAJA BY ICH PRZEPRASZAC ZA KRZYWDY PRZEZ NICH SAMYCH WYRZADZONE

ot i taka jest jak widac - twoja " filozofia "

radca
                • Gość: Policjant Re: Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:23
                  Na pewno tego Dawida spałowali na śmierć a ty masz wszystko na wideo.

Za co ja mam cię przepraszać? Za to, że ciągle szkalujesz policje?
                  • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:27

> Na pewno tego Dawida spałowali na śmierć a ty masz wszystko na wideo.
                    >
                    > Za co ja mam cię przepraszać? Za to, że ciągle szkalujesz policje?

- sluchaj.... i pomysl sobie.... ale calkiem bezstronnie

jestes ,aby pewien tego ?... ze ja " szkaluje policje " ??? jak to okreslasz
                    odpowiedz, czy ja napewno " szkaluje policje " ???

radca
                • Gość: Policjant Re: Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:28
                  radca napisał:

> - jesli jestes tym niby " policjantem ".... to POWINIENES MNIE W IMIENIU
                  POLICJI PRZEPROSIC.... bo nie policjant powinien zadac przeprosin odemnie.....
                  > to co POLICJANCI Z KOMENDY REJONOWEJ FORDON - UCZYNILI SP DAWIDOWI... TO WOLA
                  > O POMSTE DO NIEBA..... LECZ POLICJANCI Z FORDONU NAPEWNO SIE NIE " PONIZA " I
                  NIE WYKONAJA LUDZKIEGO GESTU - BY PRZYZNAC SIE DO PRZETSEPSTW I POMAGANIU
                  PRZESTEPCOM.... ZADAJA BY ICH PRZEPRASZAC ZA KRZYWDY PRZEZ NICH SAMYCH
                  WYRZADZONE
                  >
                  > ot i taka jest jak widac - twoja " filozofia "
                  >
                  > radca

Ten to jest dopiero oszołom - jego nienawiść do policji sięga zenitu.
                  Niedługo będzie pisał sprayem HWDP po scianach.

Obyś nie dostał też zarzutów za szkalowanie policji publiczne...
                  • tytt Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:30
                    bo policja to dno i radca ma racje-poza chlubnymi wyjątkami zgnilizna mentalna
                    moralna i ze tak powiem prawna..
                    • Gość: Policjant Re: Dotyczy tytt IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:32
                      Uczony sie znalazl. Ale jakbyś stanąl przed lumpem, to byś się posrał ze
                      strachu.

Szkoda czasu na oszołomów.
                      • radca Dotyczy POLICJANTA 14.11.05, 15:39

> Uczony sie znalazl. Ale jakbyś stanąl przed lumpem, to byś się posrał ze
                        > strachu.

- mylisz sie " kolesiu "

> Szkoda czasu na oszołomów.

- nie mow tak o sobie.... niby " policjancie "..... bos NIE GODZIEN SIE NIM
                        NAZYWAC

radca
                      • tytt dotyczy gliniarza 14.11.05, 15:42
                        posrał czy nie posrał chyba nie o tym jest wątek?

mialem okazje blisko przyjrzec się pracy jednego zbydgoskich komisariatów i
                        wiem co mowie..
                        jedna rzecz jakie warunki pracy mają policjanici (obrzydliwie żalosne) druga
                        rzecz (poniekąd pewnie związana z pierwszą) jak policjanci traktują swoją
                        pracę, 'misję' hehhe..
                        • radca Re: dotyczy gliniarza - ................ 14.11.05, 15:49
                          tytt napisał:

> posrał czy nie posrał chyba nie o tym jest wątek?
                          >
                          > mialem okazje blisko przyjrzec się pracy jednego zbydgoskich komisariatów i
                          > wiem co mowie..
                          > jedna rzecz jakie warunki pracy mają policjanici (obrzydliwie żalosne) druga
                          > rzecz (poniekąd pewnie związana z pierwszą) jak policjanci traktują swoją
                          > pracę, 'misję' hehhe..

- i ja widzialem wiele.... OBRAZ NEDZY I ROZPACZY....
                          i SOBIEPANSTWO

radca
                        • Gość: Policjant Re: dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:52
                          Wysłałem też list z linkiem do tego wątku na oficjalną strone policji - może
                          kogoś on zainteresuje, może nie? I spadam stad, brrrrr

radca walczy z policją o zgodę, tylko jaką?
                          • radca dotyczy straszenia przez " policjanta " 14.11.05, 16:03

> Wysłałem też list z linkiem do tego wątku na oficjalną strone policji - może
                            > kogoś on zainteresuje, może nie? I spadam stad, brrrrr
                            >
                            > radca walczy z policją o zgodę, tylko jaką?

- wyslales na strone policji ???:}}}

a czy wiesz,ze ja wczesniej nawet telefonowalem do odpowiednich osob i ich
                            informowalem,ze opisuje na ich temat ?

a widzisz.... wiedza i wiedzieli wczesniej..... jak rowniez i podawalem nawet
                            bardzo dokladnie gdzie takie informacje moga przeczytac.... nigdy tez nie
                            ukrywalem swojego imienia i nazwiska.... pisalem oficjalnie i apelowalem do tych
                            osob,ze jesli sie nie zgadzaja z tym - to zawsze chetnie ukaze wiecej....
                            ale jakos nie bylo ODZEWU

MOZE TY DOKONASZ CZEGOS DLA UKAZANIA ... PRAWDY ???

radca
                          • radca Re: dotyczy radcy 14.11.05, 16:06

> Wysłałem też list z linkiem do tego wątku na oficjalną strone policji - może
                            > kogoś on zainteresuje, może nie? I spadam stad, brrrrr
                            >
                            > radca walczy z policją o zgodę, tylko jaką?

- to ja mam przepraszac za POLICJANTOW ZA ICH MATACTWA ? I OSZUSTWA ?
                            oj koles.... cos tutaj krecisz.... czys sie nie pomylil czasem ?

a poza tym.... cos mi tutaj podpadasz koleszko....

radca
                    • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:37
                      tytt napisał:

> bo policja to dno i radca ma racje-poza chlubnymi wyjątkami zgnilizna
                      mentalna
                      > moralna i ze tak powiem prawna..

- tak

radca
                  • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:36

> radca napisał:
                    >
                    > > - jesli jestes tym niby " policjantem ".... to POWINIENES MNIE W IMIENIU
                    > POLICJI PRZEPROSIC.... bo nie policjant powinien zadac przeprosin odemnie.....
                    > > to co POLICJANCI Z KOMENDY REJONOWEJ FORDON - UCZYNILI SP DAWIDOWI... TO
                    > WOLA
                    > > O POMSTE DO NIEBA..... LECZ POLICJANCI Z FORDONU NAPEWNO SIE NIE " PONIZA
                    > " I
                    > NIE WYKONAJA LUDZKIEGO GESTU - BY PRZYZNAC SIE DO PRZETSEPSTW I POMAGANIU
                    > PRZESTEPCOM.... ZADAJA BY ICH PRZEPRASZAC ZA KRZYWDY PRZEZ NICH SAMYCH
                    > WYRZADZONE
                    > >
                    > > ot i taka jest jak widac - twoja " filozofia "
                    > >
                    > > radca
                    >
                    >
                    >
                    > Ten to jest dopiero oszołom - jego nienawiść do policji sięga zenitu.
                    > Niedługo będzie pisał sprayem HWDP po scianach.
                    >
                    > Obyś nie dostał też zarzutów za szkalowanie policji publiczne...

- mozesz isc do KOMENDY REJONOWEJ FORDON i im o tym powiedziec, odwiedzic
                    mozesz tez bylego ZASTEPCE KOMENDANTA KRP FORDON - ANDRZEJA K......

a wtedy to dopiero bedzie sie dzialo..... oj WYSZLO BY WIELE NA WIERZCH I
                    UJRZALO SWIATLO DZIENNE..... bo mnie ZASTRASZYC SIE NIE DA.... CZEGO JUZ TA
                    OSOBA STRALA SIE DOKONAC

idz i zglos im.... NIECH ONI WYALOZA NA STOL .... I JA WYLOZE WSZYSTKO CO WIEM
                    I CO POSIADAM...

wiem jeszcze duzo wiecej.... niz sie tobie tutaj wydaje

... i ty " koles " mowisz o " szkalowaniu " z mojej strony ?

radca
                    • Gość: Policjant Re: Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 15:41
                      Napisałem do admina list:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=31939976
                      Niejaki radca szkaluje policję publicznie - prosze o usunięcie jego wypowiedzi
                      zasługujących na pociągnięcie go do odpowiedzialności karnej.
                      • radca Re: Dotyczy radcy ??? czy KRP FORDON 14.11.05, 15:47

> Napisałem do admina list:
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=31939976
                        > Niejaki radca szkaluje policję publicznie - prosze o usunięcie jego
                        wypowiedzi
                        > zasługujących na pociągnięcie go do odpowiedzialności karnej.

- A WCZESNIEJ STRASZYLES,ZE PODASZ TO NA POLICJE..... I JAKIE TE TWOJE SLOWA ?

koles.... jestes cienki jak drut...

jesli masz cos- to powiadom KRP FORDON .... jesli uwazasz,ze tam sa SAMI UCZCIWI
                        a " radca " ... " SZKALUJE "

marny jestes... ot co.....

a moze OBAWIASZ SIE PUBLICZNEJ KONFRONTACJI ? W KRP FORDON ???

ja chetnie sie stawie.... i NAPEWNO BEDE SLOWO W SLOWO UKAZYWAL CALY PRZEBIEG
                        ZALOZE NAWET STRONE INTERNETOWA NA TEMAT SPOTKANIA Z KRP FORDON.... oraz
                        NAGRANIA I DOKUMENTY

czy teraz jeszcze nadal chcesz mnie " straszyc " ???

idz i zglos ,ze " radca " .. " szkaluje " ,,, to sa TWOJE SLOWA

radca
                      • radca Re: Dotyczy POLICMAJSTRA 14.11.05, 15:54

> Napisałem do admina list:
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=31939976
                        > Niejaki radca szkaluje policję publicznie - prosze o usunięcie jego
                        wypowiedzi
                        > zasługujących na pociągnięcie go do odpowiedzialności karnej.

- NO TO DAWAJ ... OBRONCO STRAPIONYCH POLICJANTOW Z KRP FORDON....

zamiast skarzyc sie ... idz i SPYTAJ SIE TAM.... oni MAJA WTYKI...
                        A SIE SIE JUZ " trzese " :}

wez tez " WAGE SPRAWIEDLIWOSCI I PRAWDY ".... POSTAW KOLESI Z krp fordon
                        i mnie.... ciekawe jak by sie szale przechylily ?

radca
    • slaww3 Re: podajmy sobie dlonie , aby zapanowala ZGODA 14.11.05, 14:29
      Jestem za.

Ale - o dziwo - o zgodę apeluje ten, co sam zaczynał swary, i to na niskim
      poziomie.

Czyżby odmiana?

No to miło by było.
      • tytt Re: podajmy sobie dlonie , aby zapanowala ZGODA 14.11.05, 14:31
        slaww3 napisał:

> Jestem za.
        >
        > Ale - o dziwo - o zgodę apeluje ten, co sam zaczynał swary, i to na niskim
        > poziomie.
        >
        > Czyżby odmiana?

niee,to po prostu prawicowa pisowska hipokryzja-nic ponad to.. :)
    • qq1110 gdyby nie głupie gierki TVB... 14.11.05, 14:44
      gdyby nie głupie gierki TVB, moglibysmy sie jednac, zamiast kłócić.
      Widocznie niektorzy bydgoszczanie wola stadiu wojny :-(
      Wierze, ze radca, tyt i jeszcze kilu - nie chca tego!
      Jesli chcecie pomóc naszym relacjom - zaapelujcie do TVB o zrealizowanie
      decyzji sprzed roku i nie blokowanie studia!
      • alla100 Re: gdyby nie głupie gierki TVB... 14.11.05, 14:49
        qq1110 napisała:
        > Jesli chcecie pomóc naszym relacjom - zaapelujcie do TVB o zrealizowanie
        > decyzji sprzed roku i nie blokowanie studia!

A wy jesli chcecie rownież pomóc naszym relacjom oddajcie nam urząd
        marszałkowski :D
        • qq1110 Re: gdyby nie głupie gierki TVB... 14.11.05, 14:50
          A kiedy urzad marszalkowski byl w Bydgoszczy, zebysmy go musieli "oddawac"?
          • Gość: Policjant Dotyczy radcy IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.11.05, 14:56
            Polecam najpierw poczytać:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23953540
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=31909560
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28819264
            radcy nie chodzi o zgodę czy o stosunki Bydgoszcz - Toruń, jemu chodzi o
            gnębienie policji, wojska, służby zdrowia, wymiaru sprawiedliwości.
            • radca Re: Dotyczy radcy 14.11.05, 15:00

> Polecam najpierw poczytać:
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=23953540
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=31909560
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28819264
              > radcy nie chodzi o zgodę czy o stosunki Bydgoszcz - Toruń, jemu chodzi o
              > gnębienie policji, wojska, służby zdrowia, wymiaru sprawiedliwości.

- nie mow,ze chodzi o " gnebienie " tych instytucji... bo nie wiesz co czynisz
              doswiadcz najpierw sam tego wszystkiego... a pozniej ukaz siebie

wtedy cie ocenie.... ale napewno bede potrafil wiele zrozumiec { w
              przeciwienstwie do ciebie }

radca
      • radca Re: gdyby nie głupie gierki TVB... 14.11.05, 14:56
        qq1110 napisała:

> gdyby nie głupie gierki TVB, moglibysmy sie jednac, zamiast kłócić.
        > Widocznie niektorzy bydgoszczanie wola stadiu wojny :-(
        > Wierze, ze radca, tyt i jeszcze kilu - nie chca tego!
        > Jesli chcecie pomóc naszym relacjom - zaapelujcie do TVB o zrealizowanie
        > decyzji sprzed roku i nie blokowanie studia!

- oczywiscie,ze ja nie chce klotni i wasni z przepieknym TORUNIEM i Jego
        mieszkancami, zycze... i zawsze to podkreslalem... jak najlepiej Temu miastu,
        ktore jest naszym sasiadem i z ktorym jest nam przeciez tak blisko

Jesli bym tylko mogl cos uczynic dla wspolnego dobra - to bardzo chetnie

radca
        • Gość: arek Re: gdyby nie głupie gierki TVB... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:01
          radca napisał:
          > Jesli bym tylko mogl cos uczynic dla wspolnego dobra - to bardzo chetnie

Jesli mozesz -wspomoz wiec dzialania Torunia o wykonanie polecen Warszawy i
          wyegzekwowanie decyzji Prezesa Dworaka w sprawie studia: 6 dziennikarzy,
          dziennik, swiatlowod itp. TVB nas blokuje....
          Z gory dziekuję.
          • Gość: he he he Re: gdyby nie głupie gierki TVB... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:15
            > dziennik, swiatlowod itp. TVB nas blokuje....

tez mysle ze radca powinien cos uczynic dla torunia nie tylko gadki wstawiac i
            wizje kreslic. na poczatek wylozyc kase na swiatlowod toruniowi.
        • Gość: he he he Re: gdyby nie głupie gierki TVB... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:13
          tak,ale poniewaz nie potrafie nic uczynic nic nie uczynie :)
          ale za to jak mi sie lepiej zrobilo od pustoslowia.
      • tytt Re: gdyby nie głupie gierki TVB... 14.11.05, 15:19
        okej ale torunianie będą monitowac u marszałka w sprawie sprawiedliwego, juz
        nawet nie proporcjonalnego rozdziału unijnej kasy ok? to my zareagujemy w
        sprawie tv a ze marszalek faworyzuje torun od lat zatem to do was nalezy
        pierwszy krok!
        • Gość: listek Re: gdyby nie głupie gierki TVB... IP: 62.244.137.* 14.11.05, 15:48
          Marszałkowi został niecały roczek!
    • slaww3 Podajmy sobie dlonie zaciśnięte w pięści 14.11.05, 16:12
      Chyba tak radca powinien był zatytułować ten wątek.

Najpierw pisze o zgodzie, a potem najeżdża na policję z Fordonu.

Bez sensu.
      • dwumiasto Re: Podajmy sobie dlonie zaciśnięte w pięści 14.11.05, 16:13
        Re: Podajmy sobie dlonie zaciśnięte w pięści

jakiez prawdziwe w tym przypadku. :))

• radca Re: Podajmy sobie dlonie ----------------- 14.11.05, 16:24
        slaww3 napisał:

> Chyba tak radca powinien był zatytułować ten wątek.
        >
        > Najpierw pisze o zgodzie, a potem najeżdża na policję z Fordonu.
        >
        > Bez sensu.

- ja nie apelowalem tutaj do policji FORDON.
        cos musiales tutaj pomylic, pisalem do uczestnikow Tego Forum .... jakos
        nie zauwazylem tutaj REPREZENTANTA z policji FORDON.... w

wiec o czym tutaj mowa ?

radca
    • slaww3 Do radcy 14.11.05, 16:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=28819264&wv.x=2&a=31940885
      A może coś odpiszesz w tym wątku?
      • Gość: wiesiek Re: Do radcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:36
        czy radca jest zaszczepiony przeciw pneumokokom?
        • Gość: obywatel Radca - moralny brud IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.11.05, 18:07
          ja pozostaje przy swoim
          tego gestu "radcy" mozna bylo sie spodziewac
          to stara taktyka tego fordonskiego cwaniaka
          wczoraj mial okazje poczytac prawde o tym jak traktuje wlasna matke
          i jakie powiazania ma jego rodzina i dzisiaj zaproponowal zgode,
          z mysla ,ze moze wiecej brudow o nim dowiedza sie forumowicze
          o innych ciemnych sprawkach to pisze on bardzo chetnie
          ale kiedy chodzi o niego i historiach z nim zwiazanych
          to chwyta sie pomyslow , jak to haslo na zgode
          ze strachu , smierdzacy tchorz robi w pory
          te wczorajsze historie sa prawdziwe i on o tym wie
          boi sie tylko, ze opinia publiczna za duzo sie dowie
          DNO, i JESZCZE RAZ OSTATNIE DNO TEN PSEUDORADCA
        • slaww3 Re: Do radcy 20.11.05, 01:18
          A co mają pneumokoki do tego wątku, nie rozumiem.
    • Gość: heniek Re: Radca - moralny brud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:24
      to moze jeszcze raz? on bardzo lubi rzucac nazwiskami.
      • Gość: obywatel Re: Radca - moralny brud IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.11.05, 18:27
        ten choleryk przeczytal o sobie troche prawdy i zaraz zaczal robic w pory
        wszystkie, wczorajsze posty o nim , zostaly zlikwidowane
        • babb Re: Radca - moralny brud 14.11.05, 18:58
          dziwi mnie,ze jego = radcy bzdur na forum nikt nie likwiduje.Dlaczego jemu wolno
          wszystkich opluc,a o nim nie mozna prawdy napisac.Poza tym jak dlugo mozna
          pozwalac na zniewazanie,pomawianie etc niewinnych ludzi publicznie.Dopoki nie sa
          skazani pelnomocnym wyrokiem sadu pozostaja niewinni.Mam nadzieje, ze jego
          ulubiona partia PiS zajmie sie rowniez takimi sposobami lamania prawa, tak jak
          obiecywala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka