Dodaj do ulubionych

Najfajniejsze ekspedientki

IP: 10.10.65.* 12.07.01, 09:52
Gdzie waszym zdaniem pracuja najfajniesze sklepowe ekspedientki?
Czekam na wypowiedzi, ja ze swojej strony zaproponuje sklepy: BUCIK, HEJN oraz
Salon Wydawnictw Artystycznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 216.104.228.* 12.07.01, 12:23
      Ostatnio poznałem miła ekspedientkę w sklepie z z butami na Starym Rynku. Chodzi mi o taki trzypiętrowy sklep z
      butami sportowymi. Na pierwszym piętrze obsługuje bardzo miła, drobniutka, acz niezwykle urodziwa brunetka.
      Miłą obsługę mają też w Reporterze na Długiej, ale nie lubie pań z warzywniaka na rogu Gdańskiej i Śniadeckich.
      Wydają mi się brudne
      • Gość: pawcio Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydg.gazeta.pl 19.07.01, 12:56
        Jestem w Waszym miescie dopiero trzy dni, ale uważam, że wogóle mieszkają w nim wyjątkowo
        piekne dziewczyny
      • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 216.104.228.* 03.08.01, 18:46
        Gość portalu: bzybzy napisał:

&#62 Ostatnio poznałem miła ekspedientkę w sklepie z z butami na Starym Rynku. Chodz
        &#62 i mi o taki trzypiętrowy sklep z butami sportowymi. Na pierwszym piętrze obsługuje bardzo miła, drobniutka, acz
        &#62 niezwykle urodziwa brunetka.

I dziś znowu ją widziałem. Jest naprawdę fajniutka. Szła Gdańską i rozmowiała przez telefon, tak że w ogóle nie
        widziała, że na nią patrzę. Milutka osóbka. Ale co jest. Nie ma już więcej fajnych ekspedientek, żeby trzeba było
        przypominać wam o tym?
    • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 22:34
      Jechałem dzisiaj z Gdańska do Bydgsozczy. Zatrzymałem się po drodze aby coś
      wszamać. I.......... zobaczyłem piękność kótra podawała hamburgery. Mówię wam.
      Cudo. Marnowała się tam. Paluszki lizać, takie cudo.
      • Gość: Essex Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.com.pl 13.07.01, 22:42
        Proponuje dziewczyne obslugujaca kase w sklepie RUNO na os. Tatrzanskim w
        Fordonie. Bardzo ladna, mila i sympatyczna, krotkowlosa szatynka.

Pozdro
    • Gość: barney Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 15.07.01, 12:11
      Dajcie mi troche czasu ma sprawdzenie waszych propozycji.
      Pojade , zobacze i mam nadzieje potwierdze Wasze opinie.
      :)))
      Pozdrowionka
      • Gość: mlaskacz Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 19.07.01, 03:13
        Taka fajna pulchna i cycata blondynka w spozywczym ”Rogaliku” na Pomorskiej...
        Mowcie co chcecie, ale COS w sobie ma
        • Gość: barney Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 19.07.01, 07:43
          Mlaskacz, wiem która. Masz racje to coś w sobie ma, ale jak dla mnie jest zbyt
          dużych rozmiarów. :))
          Ale ogólnie laska jest o.k.
          • Gość: ehem Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 19.07.01, 14:51
            Moze typowac ekspedientki z Geanta to obciach, bo tu duze zbiorowisko butikow, ale jednak polecam
            wyglad wielu dziewczyn ze sklepu Wranglera/Lee w pierwszym pasazu.
            Pare wyglada jakby wyszly ze studia VIVY lub MTV, tylko bez ekstrawagancji i z wieksza klasa....
            Uwielbiam na nie popatrzec nawet jak nie mam nic do kupienia
            • Gość: zdzisław Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 19.07.01, 16:12
              Jak z VIVY lub MTV powiadasz. Hmm, może warto się przejść i zobaczyć je na własne oczy
    • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:36
      Dzisiaj w gazecie przedruk z tego tematu. Nawet się załapałem.
      • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 20.07.01, 13:26
        Gość portalu: Tomcio napisał(a):

&#62 Dzisiaj w gazecie przedruk z tego tematu. Nawet się załapałem.

Fajnie Tomcio, że się załapałeś. Mnie się nie udało. Ale wydarzyło się coś jeszcze milszego. Wystarczy spojrzeć na
        fotkę, która ilustruje wycinek z forum w piątkowej Gazecie (str. 2). Na niej jest piękna i urocza ekspedientka, którą
        można spotkać w Jedynaku. Na parterze po lewej stronie. Myślę, że spokojnie ?łapie się? do rankingu. Takie moje
        zdanie.
        Skądinąd wiem, że to była miss Bydgoszczy nastolatek, czy coś takiego. Nie pamiętam dokładnie, ale ją znam, bo to
        moja była sąsiadka. Na imię ma Agnieszka...
        • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 13:29
          Pozdrów Agnieszkę też ode mnie.
          • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 20.07.01, 13:39
            Z przyjemnością. Z przyjemnością
            Agnieszka... przyjemność się powtarza... chciałoby się powiedzieć.

Niezłą z wyglądu ekspedientką jest jeszcze dziewczyna, która pod Rondem Jagiellonów pracuje w drogerii.
            Blondynka. Zawsze ma dość mocny makijaż, ale nadrabia (o) (o).
        • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 13:41
          To jeszcze raz ja. Dalczego piszesz, że się nie załapałeś. Właśnie jeszcze raz
          zerknąłem na Gazetę. Przecież jesteś na pierwszym miejsu, potem ja, Essex,
          Mlaskacz i Pawcio. Troszkę Cię tylko skrócili i oszukali z datą założenia tego
          tematu. Bo napisali że z wczoraj tj 19.07 a to troszkę nie prawda. Ale co tam.
          • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 20.07.01, 13:56
            Ale fauxpaux, czy gafa. Nie zauważyłem, bo tak tylko rzuciłem okiem na początek i się nie wczytywałem, bo już
            to znałem z forum. A może nie zauważyłem przez to, że Szczecin od rana zbliżył się na dwa (2) posty. Nie licząc
            mojego na trzy. Trzeba ratować forum. Ale żadna ekspedientka na myśl mi nie przychodzi. Co robić?
            • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 20.07.01, 13:59
              Gość portalu: bzybzy napisał(a):

A może nie zauważyłem przez to, że Szczecin od rana zbliżył
              &#62 się na dwa (2) posty.

Chyba faktycznie jestem nieprzytomny. Oczywiście miałem na myśli Katowice
              • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 14:28
                Proszę tylko uważaj na głowę, abyś nie zasną nad klawiaturą i nie obił jej.
                Pozdr. Cię serdecznie.
    • Gość: zeb Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 20.07.01, 14:21
      Polecam dziewczynę z kiosku na rondzie Jagiellonów ( pn przystanek tramwajowy). Trudno jej się
      dokładnie przyjrzeć, ale jest.O.K.
      • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 20.07.01, 14:53
        Gość portalu: zeb napisał(a):

&#62 Polecam dziewczynę z kiosku na rondzie Jagiellonów ( pn przystanek tramwajowy).
        &#62 Trudno jej się
        &#62 dokładnie przyjrzeć, ale jest.O.K.

Dzięki Tomcio za pozdrowienia i troskę

Zeb, przystanek w którą stronę? Coś mi świta, ale nie mam pewności
        A właśnie przypomniało mi się, że dziewczyny w barze Quick mają superkrótkie spódniczki. Aż miło popatrzeć. Jedna
        lub dwie są przyjemne dla oka. Zwłaszcza taka bardziej opalona panienka, która często stoi przy kasie..
        Sympatyczne (o) (o). Jedyny mankament, to że czasem mają poplamione od różnych dodatków koszulki. Ale gdyby
        tak sos majonezowy na (oYo) bez koszulki...
    • Gość: Chewie Najgorszy ekspedient IP: 216.104.228.* 20.07.01, 20:54
      Jest taki jeden nieprzyjemny facet w Wspolczesnej... sprzedaje na parterze...
      nieprzyjemny i nieprzystepny taki... jak tylko wezmiesz jakas ksiazke,
      obejrzysz i odlozysz, on zaraz podchodzi i poprawia... z niemym wyrzutem...
      niewazne jak odlozysz ksiazke, moze byc co do milimetra w tym samym miejscu...

na poczatku czulem sie jak intruz, ale teraz jak mi zle ide tam sie rozerwac:
      biore ksiazke, obejrze i odkladam i ide w drugi koniec. biore nastepna i tak
      samo... o on chodzi i poprawia ;)
      • Gość: goniec Re: Najfajniejsza barmanka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 00:35
        Właśnie siedzę w jednym z klubów przy ul. Zaułek. Metr ode mnie krąży ekstra
        dziewczę. Zapraszam
      • Gość: woj Re: Najgorszy ekspedient IP: *.*.*.* 21.07.01, 21:09
        masz całkowitą rację, ten facet wygląda jakby był z innej epoki, myślę, że
        powinnien poszukać sobie innej pracy np. parkingowy
    • Gość: żarcik Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 01:55
      Najfajniejsza ekspedientka to oczywiście Lech Lutogniewski. Podaje lody spod
      lady. Kiedyś wpadł na konferencję prasową. Gospodarz poprosił, żeby Lutek się
      rozpłaszczył. Po czym Lutek padł na podłogę przy wszystkich i z głupią miną
      powiedział: Przecież kazał się Pan rozpłaszczyć.

Chyba pomyliłem wątek. Ale nic to nadrabiamy nad Szczecinem. Nie zmarnujcie
      tego ludziska w sobotę. Przeecież będzie mnóstwo wolnego czasu. Piszcie. Piszcie
    • Gość: barney Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 23.07.01, 07:35
      Cieszy mnie tak duża odpowiedź ma podany temat, chociaż niektórzy troche się
      pogubli :)).
      A może tak sobie wybierzemy naszą forumową miss ekspedientek, każdy kto ma
      ochotę umieściłby tu swoją trójkę kandydatek np.
      1. Ala z ....
      2. Zuza z ...
      3. Ola z ...

a na koniec miesiąca zliczyłbym głosy no i mielibyśmy naszą miss. Co wy na to?
    • Gość: barney Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 26.07.01, 19:43
      Czyzby nie bylo juz fajnych pan "za lada". Ostatnio przechodzilem Dworcowa i
      jest tam taki nowy sphagetti bar. Tam pracuje taka niezla blondyna - to moj
      kolejny typ.
      • Gość: bzybzy Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.65.* 30.07.01, 13:13
        Blondyna rzeczywiście jest fajna. Ładna, rrzekłbym urodziwa, zadbana, niezły makijaż, a do tego wszystkiego
        bardzo sympatyczna i uprzejma. Ale spaghetti w tym barze to wielka porażka. Jeszcze z sosem meksykańskim
        przejdzie, ale żadna rewelacja. Spróbowałem z bolońskim, bo to przecież wydawałoby się lepiej pasuje do
        spaghetti niż jakis tam meksykański. Klapa totalna. A jeszcze większa, to zestaw proponowany przez ten bar.
        Zdaje się, że porcja spaghetti, jakas cola, a do tego... frytki. Bez komentarza. Czy ktos może tam jadł?
        • Gość: barney Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 30.07.01, 19:06
          Z tego co slysze, to na szczescie tam nie jadlem, ale sphagetti z ciala tej
          blondyny zjadlbym z prawdziwym smakiem :)))
          • Gość: benek Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 216.104.228.* 30.07.01, 19:16
            Gość portalu: barney napisał(a):

&#62 Z tego co slysze, to na szczescie tam nie jadlem, ale sphagetti z ciala tej
            &#62 blondyny zjadlbym z prawdziwym smakiem :)))

Jest tak gorąco, że miast spaghetti radziłbym ci ją obłożyć lodami albo po prostu zjeść ją samą
    • Gość: barney Re: Najfajniejsze ekspedientki IP: 10.10.70.* 01.08.01, 18:19
      Cos slabo wam idzie to dopisywanie kolejnych fajnych dziewczyn z zza lady.
      Czyzby w Bydgoszczy nie bylo fajnych kobiet. To zobaczcie do Pasazu przy ulicy
      Dwrocowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka